En värdig suck

Nu ska ja tjata lite om julen och all julstress. Yiipppiii tänkte ni nu och nästan flög av stolen va.. hah nä förstod de men de är sånt som bara måste göras :P Varför, när man vet att varje år blir det likadant allt in i det sista, julhandlar jag aldrig tidigare. Kanske börja redan i januari? Why not .. man slipper stressen när man är ute den 23 december och tänker att fan de är lugnt ja hittar nog något till alla men sen när man kommer ner på stan fattar man att typ tusen andra personer har tänkt lika.. damn! En sak affärerna borde börja med är att ha lugnande julmusik i affärerna.. eller varör inte avslappningsmusik? Folk skulle vara så mycket gladare och jag skulle nog köpa mer! Och kanske t o m personalen inne på dressman som knappt kan svenska och absolut inte vet vad serviceminded innebär.  Nu är det absolut inget fel med folk som knappt kan svenska men i kombination med en stressande röst och allmänt otrevlig så var det inte det bästa. Och en till sak till varför jag måste lära mig att handla i tid är dessa satans verk, köerna! Jag har verkligen inget tålamod alls, jag hatar köer men köerna äääälskar mig.

Jag har inte kunnat gymma på hela veckan tack vare en segdragen jävla förkylning jag drog på mig strax innan jul. Nu efter julmaten och nyårsmaten känns de som jag vill träna bort allt :P Undra om gymmet är öppet imorrn? Eller iaf på tisdag? Hmm jag ska nog ringa Anna min trevliga gymkompis och kolla!!

Nu äre såhär att jag jätte gärna vill ha en pojkvän, en tillfällig iaf för typ i mars bär det iväg till USA! Okej en nyårsflirt räcker!! Sanna har nog nått pågång tror och hoppas jag! Damn va sött det är :) Jag vill bli käär på riktigt igen :) sådär så de pirrar haha .. men sånt kommer !

Näe fan allt jag egentligen tänkte skriva har bara försvunnit nu men så äre.. nu har julstressen runnit av och jag kan pusta ut imorrn äre nyår!!  Joo nu vet jag jag skulle berätta om hur kreativ jag har varit dom två eller tre senaste dagarna. Eftersom utbudet på klänningar är lika med noll i den här staden fick jag ta sakerna i egna händer och sy mig en! Sagt och gjort fick jag mig en hyffsad klänning ( se bilden). Jag sydde även en korsett som kanske inte är så snygg men bra haha!


image3
Som ni ser blev det bara en preweiv av klänningen men hela får ni se efter nyårsafton!

image7!
Här är korsetten .. snygg som få haha nä men lite trådar som sticker här och där har ingen dött av :P

Vi hörs när vi hörs!
Ha det underbart!//
Ylva

Marilyn Manson

Kom nyss hem från en Manson konsert! Jag hade inga förväntningar alls på kvällen eftersom jag inte trodde att jag skulle åka och var inte så jävla taggad innan. Jag har sett honom två gånger tidigare, första gången på hovet och andra på hulstfred 05.

Jag och ståkonserter går egentligen inte ihop då jag HATAR dryga människor som hoppar på mina fötter och gör så jag inte ser något.. jag är ganska kort av mig så alla som står framför mig stör. Då blir ja arg och försöker knuffa fram dom lr kanske stampa på deras fötter.. dom gör ju så på mig :P Men som tur var hade vi sittplatser på manson för då ska man väl sitta eller?? Det trodde iaf och och resten av alla människor som satt raderna över mig.. Vi satt på fjärde raden och tänkte fy fan va bra vi ser!!! Men så finns du ju sånna här människor som jag hatar på konserter och gärna skulle sparka ner om man fick men jag är snäll så sånt gör inte jag :P Men iaf då så var det typ två brudar och en kille som bara va tvunga att stå mitt i jävla gången framför oss hoppa sönder sig precis när manson kom fram på scenen.. Faan va irriterade vi blev ..irritationen ökade mer och mer och nu började flera av raderna över oss också bli irriterade. alla skrek: Sätt er ner för fan!! Men dom va typ fulla, höga eller bara allmänt dumma för dom stod kvar och dansade as fult framför oss.. Jag tänkte vara snäll och be dom gå ner ett trappsteg för vi inte såg något och pickade snällt på en av tjejerna. men hon märkte inget .. vi väntade en stund till men dom satans människorna gjorde inget så Sanna pickade på tjejen och sa åt henne och hennes två polare att flytta sig och då gick dom ner nått trappsteg.. yes tänkte vi äntligen ser vi det vi är här för!! Men nääee då kommer två nya människor som kanske hade missat att det var SITTPLATSER och om man vill stå ska man stå framför scenen.. Jag sa snällt åt dom och dom flyttade sig!! och det gjorde dom. Yees nu äntligen såg vi! Jag köper ju inte en sittplats för att folk ska STÅ där.. damn fan köp stå plats ifall ni vill stå.. svårt??

Som sagt har jag sett honom två gånger tidigare.. första gången va as bra!! andra på hulstfred sög faktiskt för marilyn manson, sångaren verkade helt borta och sjöng som till en vägg.. Men den här gången .. omg! Det var så otroligt bra!! Det var den bästa scenshow jag sett, den bästa sången jag hört och omg .. Synd för er som missade den.. Det var så jääävla bra!!! Han blandade både nya och gammla låtar vilket var underbart då jag inte har lyssnat på den nya skivan as mycket, den är ju ganska lugn och dom gamla låtarna kan man ju så det var helt najs :)

Men det här blev en as lyckad kväll och det är väll tack vare att jag inte hade några förväntlingar plus de as trevliga människor vi åkte dit med!!


Betyg: 10 av 10 bockar!!

Tack och hej leverpastej

Ha det underbart!//
Ylva

Julbordssjukan

Är köttbullar,prinskorvar,skinka,potatis sill etc så speciellt så man måste äta det typ hundra gånger om åter .. å man käkar inte lite.. nääe man ska vräka i sig tills man nästan spyr .. man knäpper upp byxorna, håller händerna försiktigt på magen och lutar sig lite lätt bakåt för att inte spy direkt på bordet. typ Tre gånger om året SKA man äta det för det är ju tradition.. Nu när man hade sån dålig fantasi kan man inte hålla sig till dom tre gångerna då? Nääe man måste inviga magen känns de som och då käka tjugo julbord med alla på jobbet, alla polare å med minsta lilla bekanta person så att magen har blivit stor nog när det verkligen gäller, på julafton! Tröttnar inte folk??  Nä för vem tröttnar på julboprd när man käkar de tjugotusen ggr om året??? Ursäkta om jag klagar men jag tycker det är liite komiskt haha
äh restaurangerna tjänar ju bra och det är ju bra för dom.. haha :P
Rolig reklma tycker jag.. ooo de är begränsat antal.. omg spriiing och köööp du kanske inte hinner äta hundramiljoner jultallrikar iår annars :P omg...image2

Ha det underbart!//
Ylva

Jag en bloggare?



Hmm jag hakar också på den här trenden som bloggare. damn ja som aldrig skulle börja blogga på en egen bloggsida.. äh nu är det gjort! Kanske är riktigt spännande de här.. vem vet?

Idag har ja faktiskt varit lite kreativ  ha ha ja har satt upp ljusslingor i en av våra enar så de ska bli lite julstämmning iaf.. Sen har ja glott på Desperate Houswife (!) fast ja glodde fan inte på hela för jag märkte att datorn blev ledig och sprang snabbt och tog den innan någon annan i familjen skulle hinna moahahah! :P De gäller att springa för alla har en liten varningsgrej i sig tror jag som säger till när datorn blir ledig så kutar man utan bara helvete å hoppas man hinner först .. ja har ju sån tur att jag har rum precis vid datorn så ja brukar vinna.. om ja inte råkar vara på mellanvåningen å glo på tv då kan min lilla syster hinna före..

Igår färgade jag håret.. köpte h&m´s ecspresso (hur stavas de??). Min bror färgade håret på mig och frisören har alltid sagt att färga alltid bara utväxten och att man ALDRIG kan FÄRGA håret i en ljusare färg.. man måste BLEKA det först..Hah självklart så färgade jag bara utväxten men tänkte inte på att jag har mörkbrunt hår och ecspresso är en rödbrun färg så det skulle bara se ut som om jag hade en rödutväxt istället..Efter att ha väntat i otåliga 30 min så sköldje jag ut håret och fick min fina röda utväxt.. damn :P så jag torkade håret och allt frisören berättat om "det går aldrig att FÄRGA håret ljusare" bara försvann.. Min bror Robert gjorde ett nytt tappert försök och la i färgen i hela håret.. jag väntade ytteligare 30 minuter (som faktiskt inte var lika otåliga eftersom jag nu satt vid datorn och snackade med en söt kille på msn ;P) och sköljde sedan ur håret igen.. jag torkade håret och... samma resultat igen.. men jag täntke att bättre en lite rödbrun utväxt än en fulblond utväxt...

Jag måste berätta om mitt härliga fynd!! Jag var på köpis med Elin och såg sånna här skor men till min förtvivlan så fanns dom bara i 41.. liite för stora för mig tänkte jag och hoppades att dom skulle finnas inne i stan (gävle). Nästa dag bar det iväg.. Jag skulle ner och träna med Anna men tog en tidigare buss och köpte en jacka och så skyndade jag mig in på Din Sko och där stod dom!! Som gjorde för mig haha det var 20% rabatt å allt! Prövade ett par 37:or som var det minsta som fanns och tyckte dom kändes aningens för stora men inte ska det stoppa mig haha ett par långa snygga gråa raggsockor senare så var det löst!

image2

Nu har jag gett mig fan på att ta körkort och därför ringde jag trafikskolan idag och bokade in mig.. två veckor i sträck blir det. En intensivkurs sen ska jag bannemig fixa ett körkort!!  Nästa vecka på måndagn börjar äventyret haha damn va kul det ska bli!! Hopps pissblaskvädret håller i sig :)

Hahha fan nu är ja en bloggare :P
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0