Rihanna

Ha det underbart!//
Ylva

Energi'

klockan börjar nästan sig 23.30 alldeles precis och imorgon ska jag jobba. Ska bli spännande att se vad dom gjort i parken och så ska det självklart bli roligt att träffa Emelie :) Borde kanske gå och sova. Men första laddar jag batterina med härlig och skön musik samt kollar efter potentiella blommor/träd (små) till våran lilla tomt :) haha jag veeet, jag är en nörd men det gör inget! haha. Tänk att jag ska få jobba med sådant hela sommaren! Ska bli så kul :)

Nu längtar jag till juli så mina planer kan bli verkliga :)

Nedan: Min kärlek!


Vi har även möblerat om här hemma, i vardagsrummet och det blev sååå bra! Mycket mysigare och härligare :) Kommer nog inte slänga in någon bild då min gamla mobil är i mobilhimmelen :( Men ni klarar er säkert haha!

Nu ska jag slänga ihop en god matlåda, göra några smörgåsar och sen gosa ner mig i soffan med min kärlek!

Ha det underbart!//
Ylva

GODMORGON'

Igår var det andra kurstillfället för våran del. Tija var lika otålig och stojjig som förra gången men vi lärde oss mer denna gång. Jag har alltid trott att Tija är övernyfiken men vi fick lära oss att hon stressar väldigt lätt. Som när vi kastar pinne så stressar vi igång (triggar) henne men vi kan inte stänga av henne ännu så vi ska öva på det. Vi ska ungefär tänka allt i slow motion när vi ska lära henne så hon behåller lugnet tills hon lärt sig att inte stressa (läs vi lärt henne att inte stressa.) 

Men det var lärorikt och efteråt fick Tija chansen att leka med ena ledarens hund. En stoor grand danios (stava?) och dom lekte såå fint!



Nu är det frukost på schemat för min del sedan ska jag iväg till skolan för att plugga lite matte. Känner att det är kommer bli en härlig dag :)
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0