<3

Haha Clara är så himla fin!! Vi sjunger väldigt mycket här hemma under dagarna och när vi sjunger "klappa lilla magen lilla mage..." så klappar hon så sött på sin mage men när vi ska klappa kinden så stryker hon handen över ögat! Så söt! 
 
 
Charlie ligger bredvid mig i sin gunga och pratar högt samtidigt som han smaskar på sin hand haha! 
 
Ska alldeles strax lägga honom och hoppas att han vill sova! Sen ska jag bara sätta mig ner och göra absolut ingenting !! Så skönt :) 
Ha det underbart!//
Ylva

Föds dom inte med iPhone nu

Idag är det fredag. Tycker de känns lite som vilken dag som helst. Blir lätt helg varje dag eftersom vi är hemma båda två nuförtiden. Lite lyxigt tycker jag! 
 
 
För någon dag sedan så lyckades min ettåriga dotter printscreena min mobil!! Hur i h.. Gjorde hon det tänkte jag!! Fast barn nuförtiden har ju iPhone å surfplattor och allt möjligt i tidig ålder. Ja fick min första mobil när jag gick i åttan!! Man kunde ringa och skicka sms med den, det var allt!! Jag är inte bitter eller så jag tycker bara det går så jäkla fort nu! Det gäller att hänga med och ligga steget före våra små antar jag! Blev nästan lite chockad att det inte följde med en iPhone ut när jag födde Charlie!! 
 
Ja har lärt mig att printscreena nu :p haha 
Ha det underbart!//
Ylva

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag! Blir en mysig dag/kväll hemma med god mat film och massvis med mys och kärlek!! Har en sån himla fin liten familj !! Gud vad jag älskar er!!! 
Har precis fått i Charlie lite mat. Känns så hemskt att nästan tvinga honom att ta bröstet! Han är fortfarande lite täppt så ja förstår att det inte är lätt för honom! Stackars liten :( efter maten fick jag en lång och härlig pratstund (jollerstund) med min vackra son! Han pratar å ler å skrattar om vartannat! Haha fast nu blev de en arg kille här. Får lägga honom, vi får höras senare ! 
 
Lillprinsen! 
 
 
Ha det underbart!//
Ylva

Pannkaksdags

Hej fina ni! 
 
Dagen i Lidköping gick jätte bra :) vi gick runt på stan en stund innan det var dags för mötet. Efter efterkontrollen (:p) gick bra. Satte ju in en spiral för en månad sen och den satt där den skulle! 
 
Imorgon är de alla hjärtans dag och då ska bi ha myskväll här hemma med god mat och film!
 
Nu gräddas det pannkakor för fulla muggar här hemma! Blev så sugen på sånna :) 
Ha det underbart!//
Ylva

Godmorgon onsdag!

Hej på er!
Barnen har precis bestämt att det är morgon nu så det är bara att stiga upp! Idag står ett besök till Lidköping på schemat. Ska till mödravården för efterkontroll av efterkontrollen hahaÅ så ska vi gå lite på stan när vi ändå är där :) 
 
 
Haha jag och lillprinsen är allmänt morgonsnygga!! :p

Nu är det frukost dags för samtliga i den lilla familjen! Ha en fantastisk onsdag så hörs vi senare! 
Ha det underbart!//
Ylva

Fettisdagen!!

Hej alla fina !
 
Clara sover sen några timmar tillbaka och Charlie ligger i sin säng för att sova :) ska alldeles strax ta en varm skön efterlängtad dusch men tänkte kika in här först! 
 
Åt ni semlor idag? Vi njöt av en varsin här hemma! Åh så gott det var, har underskattat semlor!! Hemifrån har jag lärt mig att man äter semlan i en djup skål med varm mjölk :) såå gott!! Men Anders kollade lite konstigt på mig så det kanske är någon skum tradition jag fått med mig bara haha eller hur äter ni era? :) 
 
Nej nu får det bli en dusch och sen middag , hemmagjord pizza!! Gott gott!! Vi hörs imorgon igen!! 
 
 
Ha det underbart!//
Ylva

Magläge

Godmorgon fina vänner!
 
Det var svårare än jag trodde att lyckas blogga när barnen somnat! Clara lägger sig vid 19 på kvällen och Charlie brukar ha sin vakentid då haha
 
Gör ett litet försök nu då! Har precis vaknar och Charlie har hunnit äta. Han äter sämre efter förkylningar och allt.Lyckas jag att han äter ca fem minuter på varje bröst så är det en bra ambingsomgång!! Får pumpa emellanåt så att brösten förstår att de inte ska minska produktionen bara för att han äter lite sämre nu. Gjorde ett försök till att träna nacken lite men lillprinsen vill bara slappa!!  Min gobit
 
 
 
Nu vill Clara inte sova längre så nu startar jag och barnen den här dagen! Min kärlek får sova en stund till!! Godmorgon på er! 
Ha det underbart!//
Ylva

Söndagsmys

Morgongos med Clara & Charlie <3 
 
Hej på er fina vänner! 
 
Har hunnit få i oss frukost å snart är det lunch och sovdags för lilla buseClara :) Tittar bara in en snabbis för att säga hej nu. Charlie är inte en nöjd bebis just nu så jag får gosa med honom lite :) skriver ikväll när barnen lagt sig istället! Ha en underbar söndag nu! 
 
 
Ha det underbart!//
Ylva

Hemma igen

 Hej kära vänner! 
 
Är hemma efter besöket hos doktorn med Charlie. Doktorn lyssnade på lungorna och hjärtat, kände på fontanellen och kollade öron och hals. Han tyckte allt lät superfint och att Charlie var pigg och allert så alltså var jag bara en nojjig mamma och har ingenting att oroa mig över gällande Charlie :) skönt! 
 
Nu sover barnen och jag ska inta en gudomlig kopp med kaffe!! Om någon vet hur man infogar bilder när man skriver inläggen på sin iPhone får gärna skriva en kommentar för jag förstår det inte alls! Ha en fortsatt underbar lördag!! 
 
 
 
Ha det underbart!//
Ylva

Besök hos doktorn

Godmorgon!

Vet inte hur många timmars sömn det blev inatt.. Känner att några timmar till inte skulle skada.

Idag står läkarbesök på schemat. Tycker att Charlie ser så blek ut och han är förkyld med hosta och har feber från och till. Tydligen så ska man inte alls ha feber när man är under tre månader sa dom på 1177 igår när jag ringde dit.. Charlie har haft feber massor av gånger innan ju! Fast jag tror man ska gå mycket på allmäntillståndet å se så de små äter, kissar och sover, å allt det gör han ju jätte bra! Tyckte även att fontanellen var något upphöjd... Hoppas att jag bara är en nojjig mamma och att doktorn säger att allt ser fint ut!
Om cirkus en timme hämtar Isac upp mig och Charlie (Anders får va hemma med Clara) och så bär det av till Lidköping.

Jag uppdaterar er om läget senare! Hoppas ni får en trevlig lördagsförmiddag!
Ha det underbart!//
Ylva

Startar igen!

Hej allihopa! 
 
Nu har jag bestämt mig för att återuppta bloggandet igen! Mycket har hänt sen jag skrev sist, då de va nästan ett år sen jag skrev det senaste inlägget. Det största som hänt sen dess är att vi fått en underbar liten son som heter Charlie! Han är tre månader nu. Lite svårt att veta vart jag ska börja efter ett så långt avbrott men det ska nog ge sig tids nog!
 
Ju nu ligger barnen och sover, min kärlek är iväg på trevligheter och jag själv försöker ha en lugn och skön kväll framför TVn. 
 
Tror jag nöjer mig så, startar igång lite lätt! Skriver imorgon igen.Ha en underbar fredagskväll!
 
 
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0