Godmorgon eller godkväll om det känns bättre!

Ja, jag menar det också. Eller säger man godkväll när man vakna halv 8 på kvällen? Till saken hör också att jag var vaken hela natten, för att sen senare samma kväll gå och lägga mig i tid. Men jag gjorde ett misstag vid 10.00 imorse, jag tog ett varmt bad vilken gjorde mig as trött. Och för att inte drunkna blev det en kort vistelse i det heta vattnet. Kl halv 12 ungefär gag jag vika för sömnen och gick och la mig i Mias sköna säng! Hon väckte mig halv 8 och frågade om jag skulle vara vaken nån timma innan de var dags att sova igen för att sen vakna upp imorgonbitt och vara utvilad! haha!

Ja, jag ska snart gå och lägga mig igen. Tror inte på att vara vaken längre för att vända sitt dygn rätt. Nu kör jag tvärt om. Sooova!!! Kanske ska käka mat först så ja inte vaknar fyra på natten as hungrig, då spricker ju hela idén!

Önska mig lycka till!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

världens sötaste

sitter men och kopp kaffe och har världens sötaste lilla unge i famnen. Han har riktigt blont hår, dom finaste blåaste ögonen och ler med hela ansiktet!! han följer min kaffekopp noga men blicken, frågandes om vad som finns däri. han kan inte prata ännu men de är klart han förstår! jag förstår honom och vad han vill utan att han använder ord :) de är tufft! nu försöker han prata och han skrattar :)

just nu är nog hans fötter de roligaste som finns, tycker han själv :) Han heter Tristan och är en av mina två otroligt söta systersöner :) så otroligt söööt!!!  han pratar på rejält nu, på sitt bäbis språk då. mest aaa ! justja han har ett till stort intresse, förutom sina fötter, de är att dra i katten pelle (svanslös) . tur som de är så bryr sig inte pelle alls! 
Nu jollrar Tristan så sött medan jag matar honom med välling!! haha


 en ganska nyfödd tristan :)

Ha det underbart!
over and out
Ha det underbart!//
Ylva

blödigt !

http://www.tv4.se/2.28209 Bonde bröllopet som var på tv4. Ni kan ju kolla från typ 37 min fram :) så fint! Man blir blödig!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

sms

Jag tror att jag har lite Örjan i mig, ni vet Örjan Lax från Hjälp! När ja får sms och inte har pengar på mobilen så känner jag bara varför ringer man inte? De går tusen ggr fortare, man får det man vill ha sagt fort och smidigt, de blir billigare att ringa ist för att skicka tusen jäkla sms fram och tillbaka. RING!   Gulliga sms kan man fortsätta skicka !

Fast egentligen handlar de väl mest om att sms känns så kalla och opersonliga kan jag tycka.  Har man ful dialekt kanske man kan skicka sms ist för att ringa men har man en riktigt as fin dialekt, ren dialekt, så tycker inte ja man ska sitta å tjyvhålla på den, nästans straffbart känner jag. Ring för tusan!  fast bara på dagarna, efter kl 13.00

Måste kanske informera mina kära läsare om att klockan är 03.00 och vad ska man göra då när man läser min blogg? Ja, precis, ta allt med en liten liten nypa salt! 

Bra då fick ja de sagt också :P
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Dialekt!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.746724 Lyssna på göteborskan!! Njut nu! Kanske ska varna Mr M att björn gustafsson finns med i klippet och tipsa samtliga av sveriges tjejer om det!!!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Hjälp!

de är fredag, klockan är tjugo i 11 på kvällen, jag är as mätt och pigg som en skållad bäver! Säsongs starten för programmet Hjälp! som går på tv4 var ingen höjdare kan jag tycka. Dom har tagit bort den kanske bästa karaktären i serien, självmordsmannen spelad av Johan Glans. Johan Rheborg och Sissela Kyle är kvar ännu men de är bara en tidsfråga. Jag minns inte men kanske tog Johan Glans karaktär i serien sitt liv och är därför inte med, jag måste dubbel checka de!

På söndag om jag inte missminner mig så börjar dom sända "Raw", stand-up comedys hjärta! De är så mycke bra på tv nu så min hjärna strasslar ihop sig och så missar jag alla :P Får köpa post-it lappar å skriva upp.

Nu ska jag facebooka sönder mig och hoppas att Mr M finns på msn att dryga med eller yigga!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

såhär mitt i natten

Ja sitter här, är apigt pigg, gladlynt och mina tankar är överallt där de är helt faktastiskt underbart! Jag käkar en chokladklubba jag köpte på natti hemma :P och garvar åt mig själv, med mr m :P Tänk om ja inte hade nördie mr M att prata med på msn om sånna här otroligt viktiga saker vi faktiskt pratar om :P oj oj oj.. säger ja bara. vad krånligt allt skulle bli och min hjärna skulle trassla ihop sig till nudlar... ehm..

ps. sanna de vita och de röda och de gröna på klubban smakar faktiskt choklad :P ds.

ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

55 dagar kvar!

snart mina kära vänner är det  premiär av "Kenny Begins". Uppföljaren, eller egentligen filmen före Kenny Starfighter som är en serie som gick på 90-talet (11 år sen nu)! Kanske den bästa ever. Så nu hinner ni rå plugga igenom alla avsnitt tills premiären! Jag ska vara där och se den för nu har ja väntat as länge känns de som!

http://www.sf.se/filmer/film?filmid=77087383&prs=true&pre=null Här kan ni se trailer plus lite extra material!!! AS BRA!

Sitt å glo sönder Kenny Starfighter nu, 55 dagar kvar!

Ha det underbart!
Over and out

Ps. för er som är riktiga nördar http://www.kennybegins.com/ (som mig  :P) ds.
Ha det underbart!//
Ylva

rattarattaraaa

idag sova jag ganska länge, ställde klockan på 10 men klev väll upp runt två. de här måste lösas. ska tvinga upp mig imorgon och göra något vettigt.

Kom nyss hem från Madde där det var film/tv-kväll i vanlig ordning.Kollade på Lasse åbergs suntrip film, minns inte titeltn :P  Det var najs!! Ja längtar tills jag får pengar för då ska jag äntligen klippa mig :D yeey!

Imorrn ska jag hem till Robert och glo igenom lite south park och kanske lite lexx! de va ett tag sen nu!

Nej, får bli ett kort inlägg idag. fantasin fanns inte just nu haha! Imorgon kanske det blir något otroligt spännande, vem vet?

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Sagt av min lillasyster!

Vi sitter i köket, jag flummar som vanligt, Linnea garvar ut mjölken hon dricker på bordet och säger:

Ylva kan inte du typ gifta dig med Björn Gustafsson,
 för du är ju typ komiker och de är han typ också så de skulle ju typ bli skitbra!


haha är hon inte för söt min lilla syster :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Betnér maraton!

Idag strax efter att Mattias och Daniel (<---numera Leinad :P )åkt hem kom jag på att jag inte gått utanför Mias lägenhet sen i fredags när jag hämtade upp pizzorna vi skulle äta. Inte undra på att jag är trött :P Kan inte varit mycket syre kvar där, 3 vuxna (mer eller mindre :P) och två barn som stojjar runt en hel helg utan att gå ut :P shiit. Men kul har det varit! Mattias och Danne kom ju till Mia i fredags när hon fyllde år. Hon och Danne gick ut och åt medan jag och Mattias var barnvakt, jäklar vilket team vi är hehe! Sen på kvällen spelade vi monopol, jag och marblan fick vip-pass på stureplan och behövde inte betala hyra när vi hamnade där! Riktigt bra deal! Vi har fortfarande inte spelat klart! haha monopol är ett evighets spel!

De va den natten ja inte kunde sova så mycket, någon timma sömn fick jag nog och sen vaknade jag runt 10. AS trött! haha men lite kaffe på de så var man människa igen. På dan gjorde vi nog inget speciellt mer än att gosa med Tristan, kittla sönder Marquz och lata oss framför tvn! Riktigt härlig dag med andra ord! Mot kvällningen var det youtube och mycket garv som stod på listan. Mia och Danne var med en stund och glodde på alla klipp vi kunde komma på men dom gav upp och då började det, vårat maraton. Mattias och jag tittade på alla "I ditt ansike" program av Magnus Betnér! Damn han är bra asså! Tror vi gick och la oss runt halv fem... på morgonen! Kanal 5 är ju så söta så dom lägger in reklam i alla sina Webb-tv serier så nu är vi expert på Ford-reklamen och kan den utan och innan. Efter att vi sett den 4 ggr så var nog båda lite sugna på en Ford fiesta och en ny platt tv ! undra varför...

Ska snart sova, eller iaf lägga mig i min gudomligt sköna säng och glo på tv!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Yey!

Igår fyllde Mia år så Daniel och hon gick ut och åt så var jag och Mattias barnvakt! Teamwork haha! Nej men de gick skit bra :)

Ja sov inte mycke i natt alls, somnade en timme sen vakande jag as pigg. Riktigt skumt. Nu är ja trött men ska vara vaken tills i kväll så jag kan sova normalt!

Nu ska ja hinka i mig kaffe så ögonlocken inte vill falla ner! haha alla här verkar as sega utom Mia. Danne har somnat i Mattias säng, Tristan sover i köket med Mia, Marquz tittar på simpsons och Mattias tog en dusch för att vakna till! Härlig dag :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Frisk!

Äntligen är jag frisk! Sitter nu hemma hos min bror Robert för en heldag med southpark! :)

Imorgon är det fredag, inte vilken fredag som helst för både Mia och Jessica fyller år! Så imorgon ska jag hem till Mia och vara barnvakt hehe så hon och Daniel kan äta en härlig middag ute! Känns som om det va så länge sen ja träffade Marquz och Tristan nu så de ska bli kul! Marblan fyllde år för två dagar sen och idag försökte dom muta dit mig med en tårtbit :P hoppas dom spar den tll imorgon! Sen händer de andra najsiga saker imorgon också!!!

Åh nu ska jag göra kaffe :) Mitt älskade kaffe som inte druckits på fleera dagar!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

allt handlar om inställning!

Mår redan mycket bättre men ska vara hemma nån dag till innan vi kan ha vårat möte som blev lite uppskjutet nu. Men de gör ingeting hehe! Vi har all tid i världen :) Imorgon vill jag ha c-vitamin chock så ja hoppas mamma går och handlar!!

south park äger!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

snar snart :)

Är sjuk, tror ja nästan har en lättare variant av influensa .. kanske. Sover typ på dagarna ist för nättern, skit konstigt men de har blivit så. De svider i näsan så när ja sover har ja papper där för att de inte ska svida :P De gör att ja såklart måste andas med munnen och då vakna jag av att jag pratade i sömnen :P Undra vad jag sa haha. Och så gjorde jag visslande ljud.. läskigt :P Ja fryser och svettas i ett. Ena stunden har jag mitt duntäcke och tusen miljarder filtar, sen måste dom bort för jag svettas sönder. Måste ha en c-vitamin chock fort! Men ingen vill gå till affärn :P Igår ville jag ta ett riktigt hett bad men de va för kallt för att resa mig från sängen och gå två trappor upp, idag skulle jag kunna bada i is!

Nu ska jag kolla på doctors, dricka varm mjölk och bli frisk!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

bröllops duellen

Kom hem från bion nyss, den fick en plupp i tidningen men får nog 3 av 5 från min sida. Kändes som om det var jag och mina två kompisar som skrattade mest, resten hade ingen humor :P Den är värd att gå och se iaf. Nästa film vi ska se är "I taket lyser stjärnorna" :) Premiär 30 januari!

Jag är jäkligt hostig och förkyld just nu :( damn it! Men det ska bli bättre!! Imorgon ska jag gö en c-vitamin chock och bli frisk som en nötkärna!!


Nu till min grymt sköna säng och mitt hääärliga täcke!!! Köpte några filmer igår så jag har nått att göra nu :)

Göran, lycka till later ;) höhö

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Galet utropstecken

Igår var det fredag, jag mötte upp Elin utanför kina och vi gick och köpte film hehe. Sen kom Loan och vi gick hem tll Elin. Vi möttes klockan 19 och var där till 3 på morgonen :P Vi hade as roligt! Orkar inte skriva om det. Bilder finns på facebook.

Nu ska jag friska till, ska på bio ikväll!

Ha det underbart
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

till mig själv

http://recept.nu/1.266401/recept.nu_redaktionen/forratter/fisk_skaldjur/sallad_med_grillade_jatterakor
Ha det underbart!//
Ylva

Dagens konstaterande utropstecken

Allt går så otroligt bra nu! Och bättre blir de. har hållt på med vårat projekt idag!! Och jäklar va roligt det här är! Nej ni får inte vetu ännu :P På söndag blir de möte. projektmöte hehe! Samlingsplats: Roberts kök. Jag är sååå peppad!!!! Ja älskar mitt liv :D Det är riktigt bra nu och blir bättre och bättre, de bästa är att den här uppförsbacken går bara upp upp upp.. hela tiden!! Magic ;)

nu ska jag sova för imorgon ska jag ner på stan tidigt, kl 09.59 går bussen ner på stan :P Yeeey!

Ha det underbart :)
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

dagens rubrik kolon av eller på frågetecken

idag har jag vunnit i schack mot världsmästaren Madeleine Ödén!! Förstår ni känslan när jag schack mattade henne med min drottning !!! Matilda är snäll i min verklighet!

  Göran har bundit fast sig själv med Mahulda för att få henne att stanna kvar! De funka inte för nu har Matilda tagit bort hopprepet och hon är fri. Hon åker hem imorgon :(


Imorgon ska jag på stan, gå till ams och slå Elin och wigga i kortspel!!!! Riktigt på!

Nu ska jag kanske vara social, sitter ju hos madde med henne mahulda och sanna!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

De kom på besök

Det är vitt ute, snön yr omkring och den blöta-iskalla kylan tränger in genom kläderna. Solen som värmde, den torra asfalten och de ljumna vindarna var bara en preweiv av vad som komma skall, om några månader kanske..

                                                                          

Våren är mer än välkomen nu, men jag tycker vi glömmer allt slask och går direkt på solen och fågelkvittret.

Förut har jag sagt att hösten är min årstid. Men alla har sin charm, vintern är mysigt och kall, våren är glad och solig, sommaren är gudomligt härligt när vi här i Sverige lyckats tigga åt oss några soltimmar ist för dom otroligt välkända mörk grå molnen som brukar vandra på himmlavalvet och sen har vi hösten, så färgglad och full av lek och liv!
 
Sa även att jag blev så kär på hösten.. ehm.. när då? De va år sen jag var det hehe! Och ja känner faktiskt att jag inte har så bråttom heller. Jag har så mycke annat på g nu så jag skulle endå inte ha tid! Det är faktiskt sant, de skulle bara vara distraherande att behöva tänka på nån kille hela tiden. Jag har det bra som det är! Eller jag har det helt underbart!!!

Göran när ska vi åka till Thailand? :D
höhö!

Ha det underbart och kom ihåg, njuuuut!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Hääärlig dag!

Idag är en sån här dag man kan prata om vädret, inte i brist på annat utan för att vädret var helt gudmligt idag! Lagom varmt och lagom kallt, blåsten hade torkat asfalten och det var helt stjärnklart på kvällen!! :D Imorgon kommer det bli minst lika bra plus att det ska bli sol! Hoppas jag :)

Nördie nu blir jag besviken :P Va har ja sagt om sånt där snuskande?

Ja kanske ska läsa en bok? :) Imorgon ska jag vara barnvakt till sötnosen Tristan och sen ska jag och Robert ha århundradets största och viktigaste möte!!!

Njuuuuuuuut av livet och varenda steg du tar!!
Påriktigt! [pawriktigt]

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Oh my god!

det nya msn äger! Det är så på!

Imorgon ska jag vara barnvakt till Tristan och Robert ska passa marblan. Undra va ja och Tristan sk hitta på! En promenad kanske? Vi får se!!

Ha det underbart och glo på south park!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Den nya verisionen!

:D Nya msn har anlänt! As coolt och så otroligt många coola grejjer. Har inte lärt mig en bråkdel av allt ännu. Du skaffar nya msn på http://download.live.com/?sku=messenger :) enkelt och smidigt!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

ingenting och lemon

Vi har de senaste nytt. Den nyaste, senaste , trendigaste drinken. De är pärongvodka, lemon extrackt, och bubbelvatten! Den smakar helt ärligt ingenting och en svag efterton av lemon!

Skit bra!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ny frisyr

Sitter hos Elin nu och dricker grogg med Sanna, Michaela och Elin förstås :) Vi tittar på körslaget och vi ska nog gå till en pub!

Sanna fick äran att klippa min lugg som såg förjävlig ut, hur den ser ut nu efteråt kan diskuteras :P I hjärnan så sa jag- Klipp en halv centimeter så ögonbrynet knappt syns. I verkligheten sa jag klipp en till två cm :P Och eftersom hon inte är en tankeläsare var det mitt verbala språk hon lyssnade till. Två centimeter klipptes och hade hela luggen blivit så kort hade jag kännt mig som en butch flata :P Men hon klippte resten av luggen som jag hade tänkt i min hjärna men efter too much hårspej på den kortastes delen av luggen så blev det sne lugg :P Som ja nu kommer ha i två veckor framöver eftersom de tar ca två veckor för luggen att bli förjävlig :P

Efter klippningen tog vi fram damsugarn för att dammsuga av mig och Elins badrum som nu var fullt av mitt hår. Sanna dammsög upp mina tuttar och gud vet vad :P hahah men ja är inte bitter, haha Sanna hade lika gärna kunna rakat av mig håret och jag hade faktiskt inte brytt mig, inte nu. Ja är med världens bästa personer just nu och har det grymt trevligt! Vad resten av världen tycker bryr jag mig inte om, de hjälper inte mig eller någon annan :P

Summa summarum: Klipp inte håret med grogg och vin i kroppen :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ni måste bara se!

http://www.youtube.com/watch?v=kuK5RxRB0co Henrik Dorsin! De här klippet måste ses! Finns det någon man eller kvinna som kan göra vilken karaktär som helst? Han kan härma vem som helst, låta som vem som helst och göra det as bra! Min idol :)

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

För ja är vaken tralalalala laa

Klockan är strax före halv fyra på natten eller morgonen för er som vill det. Jag är as pigg fast aningens snurrig i huvudet. Jag ska ringa ett as viktigt samtal på måndag som kommer ge ganska mycket :P men nu helt plötsligt fick jag för mig att det var imorgon och kände att jag kanske borde sova. Fast de är ju lugnt nu, eftersom det är på måndag och inte imorgon!

Kan va vaken länge å sova hela dagen imorgon! Till klockan fem på kvällen kanske för sen ska jag till Elin på en trevlig hemmakväll :) Åh justja på söndag kommer Mahulda hit :D ska bli as najs att träffa henne igen! Nej ja ska inte blogga nu :P Min lilla sekt med mig själv kan bli förstörd då och de vill jag ju inte! Så youtube here I come!

Nu kom jag på att jag och Katta har en ölkväll att ta igen, eller göra.. eller.. aa vi ska iaf dricka öl!! Men när då? Ska fråga henne :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Naaw

Har vaktat Tristan lite medan Marquz och Mia badade. Tristan är såå söt! Han skrattar hela tiden och försöker prata. Han har precis kommit på att man rör på läpparna när man pratar, nu ska han bara komma på att de ska komma ljud också ;P! Å marquz har blivit så duktig och hjälpsam :) Dom är så söta! Världens bästa systersöner! Nästan så man vill ha en egen liten bäbis! Haha fast de dröjer nog :P Är inte riktigt redo för de.. plus att en pojkvän kanske skulle vara bra först :P haha!

Nej nu ska jag göra nått annat!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Den som väntar på nått gott..

får oftast vänta för länge.. ja vet! Men snart mina kära läsare, snart ska jag visa er The big secret! De här inlägget är väl framförallt riktat till min käre vän Jessica som otåligt sitter i Övik och gnager naglarna av sig själv av nyfikenhet! Det nya datumet för de projektet start är flyttat till 11 januari. Alltså på söndag. Pga förkylingar och sånt. Men sen jäklar! haha!

Ja har en inköptlista på saker jag MÅSTE köpa imom kort och de är väl typ en ny väska för dragkedjan är helt sönder och öppnas när ja inte vill, sen en plånbok och sånt där spännande men över står faktiskt silvertejp!!! Finns det något viktigare? I matriell väg då haha! Silvertejp kan användas till ALLT! Minns när vi åkte till Hultsfred tror jag de va (05) och ja hade inhandlat ett par billiga skor från ÖB faktiskt :P tänkte att fan de är endå fullt med lera, piss och spya där så då kan ja ha ett par billiga skor. Skorna hade jag hela hultsfred nästan och ett bra tag efteråt för dom va as sköna :P Sen en dag gick dom sönder lite grann och ja skulle väll ut i skogen och ville inte ta ett par fina. Då hittar ja en rulle med silvertejp och tejpade skorna och det funkade utmärkt, som nya! Och ja vette faen va ja har tejpat i mina år. En plastbåt, från nån mack, som vi alltid hade på sommrarna i stugan och åkte runt i, den tejpade vi med silvertejp!

Nu ska jag youtuba sönder Mias dator :P haha!
Ha det underbart nu och glöm inte silvertejpen! Ootroligt viktigt :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

God natt!

Nu börjar snart Hope and Faith haha! Mitt nattliga program nu när mtv inte sänder soutn park ;( Men men det kommer nog sändas snart igen!! Imorgon ska jag vakna upp, helt utvilad och fräsch och vara frisk så projektet kan påbörjas!!

Ha det underbart för de har jag! :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

just like heaven :P

 Taget från flygplanet påväg till Bulgarien! Är det inte vackert :)

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Oh god!

Jag äääälskar goda ostar :D Massor!! Å vin :) My god finns de något godare?




Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Äventyret börjar!

Imorgon börjar det! Jag känner mig faktiskt friskare och hoppas jag känner likadant imorgon för då börjat projektet på riktigt!! Är så exalterad D Har suttit och läst och läst och läst nu så jag har massor med inspiration att dela med mig av imorgon!! :D Yeeey

Nu ska jag gå och få min härliga skönhetssömn!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

"Hur konstig är du-Testet"

shit ja är mer förkyld idag. Imorgon MÅSTE och vill jag vara frisk!!

Tänkte prata lite om busschaufförer idag. Tycker att dom kan vara ganska spännande och intressanta ibland, på ett säreget sett. Det är ganska många busschaufförer som är lite halvskumma som brukar prata med mig men speciellt två.


Jag tror att han kanske tror att jag är någon helt annan person :P haha När jag kliver på bussen skiner han upp och Hejjar otroligt glatt, nästan läskigt glatt. Han frågar hur ja mår och sen klappar han mig på axeln innan jag går och sätter mig. Inget konstigt med det men sen när dom flesta har gått av, de har nästan alla gjort när man kommer till min busshållsplats, då frågar han om ja jobbar något nu och ja tänkte att Ahaa han tror att jag är en busschaufför! haha Nej svarar jag inte just nu. Jag ska börja plugga snart hoppas jag. Aaha svarar han, vilken linje ska du välja? Okej han tror absolut inte att jag är en busschaufför, han tror att jag går på gymnasiet. Nej alltså ja ska läsa upp ämnen på komvux. Aha .. va kul.. Sen frågar han om jag ska gå av och ja de ska ja ju göra. sen tar han upp en godispåse och säger åt mig att ta en innan jag går av :P Vem tror han att jag är? Hade han bara pratat med mig på bussen hade det inte varit konstigt alls, men han kan stanna mig på stan och börja prata ! Det kanske inte låter konstigt alls men de känns lite weird :P

Sen har vi en till, han är yngre, lite halvfin men mest mystisk. Dom har bytt åldersgränsen för biljetterna på bussen. Så numera är jag inte bara ungdom utan jag ska även lägga till "Över 20" haha. Men iaf ja kliver på bussen för andra gången den dagen och de är den unga busschauffören ja åkte hem från stan med samma dag. Jag stoppar ner busskortet och hinner inte säga "över 20" innan han trycker in något och säger lite halvmumlandes Nej men justja, du är ju Över 20 inte under, nu måste ja rätta till de här. Minns det för du åkte förut idag. Ja precis svarar jag. Vid första anblicken ser du yngre ut än 20 år, fast de kanske är positivt, eller negativt... vad vet jag.? Sen rättade han iaf till det hela och ja sa Tack Då svarar han, Nej de är jag som ska tacka! haha Han pratar ganska mummligt, snör över orden på varandra så man får lyssna jätte jätte noga. Nästa lite tafatt men väldigt artigt endå!

Jag börjar tro att man får göra ett "Hur konstig är du-Test" innan man får bli busschaffis och får man inte jätte höga weirdo poäng så får man inte jobbet! Haha nej , busschaufförer är precis som dig och mig, helt vanliga människor!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Projectet i full rullning!

Är så exalterad just nu :P Projektet har startat på riktigt fast på onsdag blir den största prövningen och det roligaste börjar då! Har suttit i redigeringen med Robert några timmar idag och det var spännande, lite små klurigt men de ska gå skit bra! Längtar tills ni får veta mera, ännu är de dock ganska hemligt höhö! Har även brainstormat en hel del!

Ja är förkyld å har lite små feber tror jag, måste vara frisk imorgon!

Ska drick te eller något annat nu så jag kan bli friiiiisk!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

men fixa de då!

nu kände ja såhär helt plötsligt för att kolla på "Lilla landet lagom" på kanal5´s webb tv. Klickar in på sidan, inget händer, klickar lite till ifall att den bara segar, inget händer. Då läser jag lite till höger på sidan å då står de att dom har tekniska problem. Det har dom haft i fasiken två veckor nu!!
 


Ja tror inte ens dom har några tekniker som jobbar på de där, kanske en stackars liten tekniker men han tvingar dom att sitta i ett litet söt designinrett fikarum med alla andra på kanal5 och dom trycker i han riktigt goda härligt nybakta bullar å sånt jäkla takeaway kaffe från pressbyrån eller 7eleven för dom har inte lärt sig att läsa manualen till den nya kaffebryggaren dom köpt in. och oj dom råkade visst handla upp hela kanal5´s budget på bullar å takeaway kaffe så dom var tvugna att sparka den enda stackars teknikern dom hade som nu får leva i en jäkla blöt skokartong han lyckats sno till sig på gatan å han får ha en gammal metrotidning som täcke så han inte ska frysa häcken av sig när de är 5 grader kallt. Är det de här vi skattebetalare betalar för, är det de?.. Nej de kanske inte vi gör men vi kan ju låssas de och hade det varit så hade jag tagit dom där satans skatteblanketterna och torkat mig med.. när ja är förkyld...

Nej ja ä int bitter!

haha
Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

PROJECT!!

Ja ni kära läsare. förstår att ni undrar vad jag har gjort för spännande idag då! och de ska jag fasiken berätta också.

Jag sov ut rejält (skönhetssömn, och jäklar va snygg jag är nu) , vaknade ca kl 15.00 av att Göran ringer å väcker mig för andra gången idag. Tyckte tydligen att jag sov liiite för länge. Men vetni, jag kan sova hela dagen och va vaken hela natten för jag är "ledig" !! wohooo Nu sa jag ringa å väcka rangar å säga att imorgon börjar vi med vårat project vare sig han vill eller inte :P Ja vet att han vill så... och vetni en till sak? Jag vet att project egentligen stavas med k men det är så mycke roligare med c!

Mr M nu tycker jag att du ska sluta vara upptagen på msn, det är inte alls roligt :P Sover du redan är du riktigt nördig om du inte har ett vettigt jobb att kliva upp till imorgon vill säga! Då är du bara lite nördig som du alltid är!!

haha ringa robert var det ja!

Ha det underbart nu!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

the show must go on!

har haft den låtslingan på hjärnan hela tiden medan ja la in massa bilder på våran bilddagbok nyss. På varje bild tänkte jag vad ska ja ha för text under denna då? och hela tiden kom texten "the show must go on" upp i mitt huvud. Skulle kanske skrivit den under varje bild?  Men den kändes liksom inte rätt till alla :P haha  vill man se bilderna från nyår är det våran bdb man ska besöka. Har du inte gästlösenordet dit är det inte meningen att du ska se heller så sorry :P Har du det kan ja bara säga en ska, titta och njuuuut!

Nu ska jag grejsa lite å sen lägga mig i min helt underbara säng och kolla på tv!! 2009 kommer bli så perfekt, så bra, så helt underbarr roligt på alla sätt å vis :D

Ha det underbart nu!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Första dagen på det nya året!

Igår var det nyårsafton. Vi åt mat, drack.. ganska mycke och ganska fort :P, sjöng, spelade guitarhero och hade en riktigt najs kväll tycker jag! De här året kommer bli jätte bra :) Känner det på mig!

Är hos Mia nu. Jag och Linnéa ska sova här inatt så Pelle (katten) får lite sällskap å så :) Just nu är Linnéa duktig och gör fint här och sen ska vi nog sjunga karaoke om deinte blir försent. Killen på våningen över har två jättefina stora hundar och han kanske skickar ner dom om vi sjunger när klockan är liite för mycket :P

Va gulligt du skrev i min blogg igår Jessica :)


Hoppas ni alla får ett helt underbart år!!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0