en bra dag

Vaknade med humöret på topp, ringde min kära syster Mia och vandrade hem till henne i vinterkylan med solen värmande mot ansiktet. Vi ( Nea, Mia, Tristan och jag) åkte iväg till diverse affärer. Jag inhandlade lite blommor och blomjord. Hemma var jag helt lyrsisk över mitt nya inköp och planterade dom fint i en oanvändbar långpanna ;) Blev faktiskt riktigt snyggt tycker jag själv. Försöka få min kära Anders att också se på den med mina ögon men för honom är det vad som helst :P inte hans grej riktigt. haha

Jag har varit riktigt glad idag. Det har varit en bra dag! Solen har varit framme och jag har umgåtts med mina kära systrar och min söta systerson Tristan! Tack :)

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

apoteket "röda näsan"

Idag åkte vi iväg till Valbo för att låna vattenpass och köpa en ny stor platt tv :) Efter tv köpet åkte vi över till köpis för att hämta ut antibiotika på apoteket och köpa fem kronors korv på IKEA! Pappa sa att han också skulle till apoteket men när vi vandrar in fortsätter han och säger att han ska iväg till det andra apoteket, apoteket röda näsan. Till slut förstod ja ju att det var systemet han menade :P haha herregud

Nu har Anders precis istallerat alla tv kanaler och han lyser över det nya inköpet :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Riktigt fredagsmys...

Är nyss hemkommen från vårt kära sjukhus. Igår var jag hos hälsocentralen eftersom jag varit sjuk och haft ont i magen sen i tisdags. Jag hade en crp (snabb sänka) på 80 igår, "normalt" är 8, så min var väldigt hög. Fick en ny tid till fredag nästa vecka men ringde tillbaka idag då jag tyckte det verkade väldigt högt med en crp på 80 när den ska vara betydligt lägre. Crp mäter hur stor infektion (ungefär!!) man har i kroppen. Gick alltså tillbaka idag och hade en crp på 110 och läkaren skickar mig till sjukhuset för ytterligare tester.  Min kära syster Mia hämtar mig och vi åker till sjukhuset.

Kommer in vid 13.30, tar ett blovprov armvecket och får sen vänta och vänta och vänta och mitt i all väntan ser jag min kära pojkvän&sambo komma in till akutavdelning, blev så glad över att se honom där :)

klockan blir närmare 18.00 och en sköterska ropar in mig. Väl inne tar det ytterligare hundra år innan en läkare kommer in, ställer frågor och klämmer på min mage. Han har ingen aning om vad det kan vara och väntar på nya provsvar. Efter ytterligare hundra års väntan blir jag flyttat till ett annat rum för att göra en gyn-undersökning. Får vänta där ett bra tag tills en gyn-doktor kommer in och gör det hon ska. Snabbt och smidigt kommer hon fram till att min högra äggledare är uppsvälld och skrev ut antibiotika till mig som jag ska äta i tio dagar. Hoppas verkligen att det går över nu för jäklar va ont det gör till och från. Hoppas också att det inte är något fel på äggledaren nu.

Det var iaf vårat fredagsmys :P

ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Godmorgon :)

Nu sitter jag här och käkar aaaaas god spagetti och köttfärssås från igår och kollar på Rachel Ray. Den snar riktigt mycket ute. Tjockis kom hem igår :) Hon har blivit så stor! Nu leker hon med alla små saker hon kan hitta på golvet hehe :P
Min kärlek går heldag i skolan idag! Han är så duktig :)

Är sjuk idag också ;( Det är synd för jag skulle på ett seminarium med Mia och Robert i sthlm idag men de blir inget med de :(

Nu ska ja käka upp å sen vila!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

tapetval

solen skiner in genom våra stora fönster samtidigt som det snöar pyttesmå lätta flingor. Så fint! Min kärlek Anders har precis åkt till skolan och jag blir hemma idag för min hals känns inte alls okej plus att jag är seg. Är så glad över den här lägenheten. Stoooora härliga fönster, bra planlösning och ett stort ljust badrum!

Igår skickade jag in så att vi får allt nytt, nya golv, nya tapeter, ny målade luckor i sköket och målat i taket! Finns så få fina tapeter men de ska nog bli fint endå! Gör en rejäl chansning och ska ha svart golv i hallen haha. men de kommer bli fint hoppas jag. Jag är egentligen mer för ljusa lätta färger men varför inte göra något nytt?

 Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Ny lägenhet

Igår bars det in flyttkartonger och möbler för fullt. Först två trappor ner från förra lägenheten sen två trappor upp i nya. Den är helt underbar. En ordenligt kyl&frys, stort badkar (det förra var bara 135cm), en diskmaskin!! Tack gud för denna uppfinning. Total lycka varje gång man ställer in något i maskinen!

Nu när vi har flyttat från en etta till en trean känner vi att det fattas liiiite möbler att fylla upp med. Eller villket hemskt ord, fylla upp.. Men vi kan kalla det så för tillfället. Det behövs bokhyllor och massa andra möbler men vet inte vad. Vad har man för möbler?  Ge gärna förslag!

Ikväll hyr vi film och inviger vårt härliga badkar!! Imorgon hämtar vi hem Tjockis också, hon fick bo hos mamma och pappa under flytten.

För er som undrar så går skolan bra. Är bara lite senil och vimsig men sånt får man stå ut med. Kanske ska köpa sånna där post-it lappar och klista fullt på hela mig så jag vet vad jag ska göra och när.

Justja till Camilla som skrev för ett tag sen:
Vi köpte den på ikea i Gävle när dom sålde ut dom för 99 kr (tror jag). Vet inte om dom finns kvar men kolla på nått Ikea eller fråga efter en sådan där!

Tro jag slutar där:)
Ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0