upp&ner

Tittar ut på trädet med de mintgröna bladen och himmelen som är alldeles mörkt grå/blå som innan det ska åska.  Tror inte det kommer några dunder och blixtar dock. Tror att det är lite de jag behöver. Ett sjuhelvetes åskväder för att vakna upp ordentligt.

Jag varvar dagarna helt omedvetet genom att vara mig själv totalt och sen inte alls känna igen mig. Låter säkert skit konstigt, ja vet. Men så är det just nu. Måste hitta tillbaka till styrkan. När jag känner mig på topp, som starkast i hela världen! Just nu minns jag bara inte hur jag gjorde. Jag minns känslan, men hur kom jag dit?
Ha det underbart!//
Ylva

För dom är så jäkla bra..!

Är så förbannat trött. Fast kan ändå inte sova ännu ska jag kollade runt lite på internet och sneglade lite på Talang 2010 som går på fyran nu.

En sak förstår jag inte.om talang och alla andra liknande program. 
Såfort ett barn (upp till ungefär 10 år) kommer in på scenen och spelar fiol så smälter alla och blir helt till sig eftersom denne är så ung och kan så mycket. Men är det så svårt att förstå att barn lär sig en miljard gånger fortare än oss "vuxna" då? Man suger upp allt som en svamp när man är i den ålder och tar in allt man ser och hör på rekordfart. Är det då så coolt att 10åringen kan spela så fint? Verkligen inte. Skulle va otroligt mycket häftigare om än 60 åring kom dit berättade att den hade lärt sig spela fiol för kanske ett år sen och gjorde det med bravur!
Ha det underbart!//
Ylva

Står det på facebook är det sant!

Saker börjar ordna till sig nu. Jag klarade av np i Ma B :) Känns otroligt skönt för nu kan jag läsa Ma C till hösten (det är därför jag läser på komvux bl. a.). Banken beviljade kreditkortet och det tog bort ett stort tungt lass från mina axlar! Nu kan vi se framåt mer positivt :) Allt ordnar dig! Allt löser sig alltid. Det visste jag iof, det har jag inpräntat i hjärnan. Nästan som ett litet mantra. Allt löser sig, allt löser sig..!


Såg på nyhterna här om dagen. Minns inte vad de pratade om men hajjade till när dom refererade till facebook när dom berättade nyheten. Som om allt som skrivs där skulle vara sanning? Sen att ALLA hemsidor har gilla -knappen på sin sida talar väll för sig själv.  Facebook är för stort. Jag använder det iof men herregud. Ska man inte få flippa ut lite någonstans. Ska man hela tiden hålla en vacker fasad för hela världen. Ska ens chefer gå in på facebook för att kolla upp en? (det har hänt!) Allt måste väll inte bli så sjukt seriöst hela tiden?? 

Ha det underbart!//
Ylva

This feeling

Hjärtat rusar fram och jag kan inte riktigt känna igen mig själv nu. Det är bara en period, det vet jag. Det kan bli så ibland. Men varför?

Om du tänker dig att du faller ner i en sjö, en riktigt djup sjö. Du nuddar inte botten utan ligger där nära nära botten och verkligen försöker ta dig upp. Inte så lätt eller hur? Sen när allt går riktigt käpprätt åt helvete känner du tårna mot den sandiga havsbotten och tar sats med hjälp av det lilla hoppet du har kvar och lyckas komma upp till ytan starkare än någonsin...

Sån är nog jag. Måste falla rejält för att kunna ta mig upp och vara stark nog för att hålla mig kvar där, över ytan.

Anders, min kärlek, ligger och vilar. Jag sitter här med vetskapen att jag har en miljard skolarbeten att plugga till men jag kan inte ta mig ro till att ta tag i det. Imorgon..


Ha det underbart!//
Ylva

så jäkla skönt

Regnet verkligen vräker ner eller vräker är att underdriva, hittar inget bra beskrivande ord tyvärr! Underbart söndags väder är det iallafall.


Sitter med nine inch nails på högsta i hörlurar och käkar chips å dip! Vill man låta hjärnan vila en stund är NIN perfekt! Den blåser nästan ur hjärnan å alla tankar man vill ha bort! De vibreras bort. (obs! funkar bara om man har hörlurar) (!)

Någon som är grym på att gissa/hitta låtar? Jag har en låttext som går på repeat i huvudet men kan inte komma på vad det är för sång. I början av låten typ prat/sjunger sångaren det här : In this day and age people.. Det är allt jag kommer ihåg. Det är lite NIN liknande, som deras låt hurt. Och det är inte The killers. google ljuger bara :P

 

 

Ha det underbart!//
Ylva

Valet.

http://www.balansekonomi.se/2010/05/16/det-finns-ett-parti-som-du-absolut-maste-ge-din-rost-till-i-valet/
Ha det underbart!//
Ylva

RUSNINGSTRAFIK?!

Igår kom jag hem vid 19 tiden någon gång. Min kärlek och jag kollade på tv och segade rejält! Vid 21 går vi och lägger oss och sover ända tills nyss :) Idag hoppas jag på att få vara pigg. Ska läsa ut två böcker tills imorgon. En på fyra hundra sidor. Lycka till?

I måndags åkte jag och syster yster till sthlm och sov över hos vår kära kusin Åsa till på tisdagen! Så trevligt så :) Vi skulle till fina snobbiga Östermalm på ett ultraljud. Herregud säger jag bara. Människorna kan inte parkera. Alla hade fickparkerat längst alla gator sen hade andra fulparkerat in dom.Alltså ställt sig bredvid dom på gatorna mitt ute i vägen. Damn va sur ja skulle va om nån parkerade in mig så ja inte kunde komma ut.

Efter ultraljudet skulle vi hitta hem till Åsa igen och det gick nog bra tror jag. Vi tog en fika och satt och snackade en stund innan vi gav oss ut i rusningstrafiken. Vem kom på ordet? Har den som kom på ordet någonsin varit där? Det går as sakta. mer som SNIGELTRAFIK. Bara ett förslag sådär.. De står skyltar över vägarna att man ska köra trettio men ingen sakta ner i tid så sen när dom väl inser att det är faktiskt trettio så måste alla tvärbromsa. Sen kröp trafiken fram en stund sen fort igen så höll de på sådär ett par gånger innan den inte var någon bil alls nästan. För mitt i ehm.. Rusningstrafiken var det så sjukt mycket bilar. Har aldrig sett så många samtidigt det var heeelt sjukt.

Ska till skolan snart.
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0