history have been made

Klockan 09.30 bar det av till stugan, bilen var full med rekvisita,mat och såklart massor av kaffe!! Det var Anders, Robert, Emma och jag. Första filminspelningsdagen för våran serie är nu avklarad. Förstår att ni längtar ihjäl er efter resultatet, men den som väntar på något gott....

Första scenerna gick väl bättre än dom sista, då var vi helt slut i huvudet och började garva så fort bipp ljudet från kameran hördes.. iof så skrattade jag väl varje gång det ljudet hördes men inte alls lika mycket som i slutet :P Många roliga bloopers blev det, men det ska ju bli bra scener till serien också, eller så släpper vi bara en dvd med "bakom filmen-material" :P Ni får helt enkelt vänta och se vad det blir.

Känns så skönt att äntligen börja efter allt skrivande vi gjort med manus, karaktärer ect etc, nu är det i full gång och det är så jäkla roligt!! herregud :D

Är ganska trött i skallen nu efter att varit ute hela dagen så jag uppdaterar någon annan dag.

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

rastlöshet

Jag var riktigt rastlös och dampar sönder på anders, han dampar tillbaka lite, men inte som mig :P Mitt i alltihopa går han på toa, efter en kort stund ropar han "Älskling, kan du komma med ett måttband?" jag kopplar direkt till något snuskigt och småskrattar medan jag minst tre ggr frågar "Seriöst?" och han säger att han vill ha det.

Han öppnar toadörren så tar han måttbandet. jag kollar lite konstigt på honom men så börjar han mäta väggen i badrummet där duschen är, för att se om vi får plats med badkaret som står i källaren och skräpar!! haha. de är lite snevägg och på den kortaste biten var det 135 cm, så vi går ner i källaren och mäter badkaret till 137cm.. vi tog upp det och ställde det lite snett i vårt söta lilla badrum.
Men nu var det ett problem, badkarsplupp? vi har ingen sådan, vi gick ner i källaren igen och letade men hittade ingen så anders kom på en massa mer eller mindre smarta lösningar.

Lösning #1: liten plupp med svarttejp; funkar ej
Lösning #2: intejpat papper (som en boll), funkar ej
Lösning #3: mindre intejpat papper, funkar ej
Lösning #4: tvättsvamp nertryckt i badkarshålet med tejp över; Funkade perfa!!!!

Anders tände massa ljus sen klev vi ner i badkaret och hade det mysigt! Guud vad jag har längtat efter att få bada! Anders är riktigt bäst :)

Nu sitter jag och dricker oboy, anders spelar!

Ha det underbart!
Over and out 

Ha det underbart!//
Ylva

"spännande" människor

firade min kusin hos min bror igår. där var det en tjej som antingen ville vara cool eller var helt rubbad (förmodligen båda) som "snortade" socker och salt...lite udda sådär. som tur gick hon innan vi skulle till krogen.

sen var förfesten över och wasteland var nästa anhallt. där spelade bandet lilla syster och dom var väl sådär kanske så jag och anders drog till en pizzeria och käkade mat. där var det ännu en spännande människa... hm.
det var en gubbe som inte kunde öppna  sin plånbok så han ville ha en krona för att bryta upp den, det gick sådär kanske men efter många om och men lyckades dom. jag och anders fick våran mat och satte oss ner. gubben fick också sin mat och sätter sig bredvid mig.. i början verkan han väl halvtrevlig men skum sen när han har käkat upp stirrar han ut mig och anders. vi dissar honom. sen tycker han att vi ska gå så han puttar ut oss därifrån, helt psyko...

nu hoppas jag att någon snäll människa ska plinga på och fråga om vi vill ha hjälp med att städa köket, det ser förjävligt ut. VÄRRE än ett bombnedslag :P bläää :P

aja tack och hej
over and out
Ha det underbart!//
Ylva

nada rekvistita

har nyss skickat in ett arbete och som vanligt efteråt undrar jag om det var bra skrivet. För jag ser verkligen inte sånt. Men men bara att vänta nu.

Hittade inga kläder till serien så vi får leta vidare, jag och Anders käkade lunch på stan, riktigt gott!! sen handlade vi läsk till kvällen och nyss skulle jag öppna coops cola för att ta ett glas och till min förvåning "pluppade" de inte när jag öppnade flaskan och inget skum blev det i glaset, bara äcklig sörja. Colan var totalt avslagen. vet att det är billig läsk men herregud lite kan man väl förvänta sig endå. förmodligen lite lite öppnad redan i affären av nått slusk. den smakar helvete och jag hatar konsum nu :P haha

ha det gött!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

goood morgon!

sitter här och dricker choklad och hoppas på att antingen kunna somna en stund eller bli riktigt pigg!! Hoppas mest på det förstnämnda, kunde knappt sova i natt..Anders, min kärlek, är i skolan nu han gick upp kl. 07.00 pigg som en mört!! Imorgon ska jag vara det.

Våran katt har damp. och eftersom jag är trött orkar man inte lyfta ner henne från bordet en miljard gånger i rad, eller ta bort henne när hon käkar mina blommor :p haha men hon är bra söt också såklart! hon har väl bara mycket energi :P

har faktiskt inget att skriva mer än att vi ska handla rekvisita till serien idag!!

Ha det gött!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Pigg!!

Fick tillbaka mit matteprov idag, fick g och då pluggade jag knappt så tänk om jag faktiskt var duktig för en gångs skull och ägnade lite tid till skolan. kanske skulle kunna få ett vg iaf? ;P fast så sa jag hela gymnasie tiden också och de gick ju inte så jäkla bra :P

Imorgon ska jag vara i skolan hela dagen, har håltimmar och sånt men ska gå på extra matten så jag kommer ikapp ordentligt!! Hoppas verkligen jag tycker samma sak imorgon och inte åker hem för att pussas med anders ist.

 han tror att jag är sur på honom nu :P haha, för att vi kollade på en film som sög och beslöt oss för att se en annan men sen var det någon tunering på ett spel som han ville spela ist.. han får tro att jag är sur en stund :P då är han kanske extra gosig när han säger god natt senare.. fast det är han iof alltid!! fast skriver jag såhär kanske han strejkar.. damn!

Borde sova, men är pigg. borde plugga också.. kanske kan mixa dom? troligtvis inte men tänk om!! Åh va najs det skulle vara!! nu tänker ni att när jag är så pigg så borde jag plugga.. men nej kommer inte att hända..är kanske lat också.

nu ska jag hitta på något meningslöst att göra på datorn tills jag blir trött, se en serie kanske?

Ha det gött!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

fyndhörnan

idag var vi på Ikea, skulle inhandla lite nya saker till våran lägenhet.

På inköpslistan stod det följande:

- massor av värmeljus (våran lägenhet är ju som en igloo)
- tv bänk som gör att man kan vrida tvn
- skohylla
- hylla till köket
- förvarings hylla att ha i garderoben

vi käkat inte någon frukost innan vi åkte och hade bestämt att käka någon korv där. 

Efter att vi blivit mätta och belåtna bar det av in i den stora (egentligen sveriges minsta) butiken för att inhandla dom viktiga sakerna. Vi kollade på tv bänkar, eller Anders kollade medan jag pratade med en i personalen om en snurrplatta i glas man ställer sin mega stora tv på så den går att vridas, när jag kommer tillbaka har han valt ut två tv bänkar, dum och kräsen som jag är kan jag inte besämma vilken så ingen tv bänk följde med hem.

så ist packar vi kundvagnen full med värmeljus (236 st), en härlig och mysig fårkinns fäll, snurrplattan av glas, ett skoställ i björk och stål.

och sen gick vi in till fyndhörnan!! Jag älskar fyndhörnan, massor med saker man egentligen inte behöver, eller så har det varit hittils . Därifrån fick vi med oss ett soffbord, ovalt i svart trä som var nedsatt från ca 1700 kr till 995 kr! Riktigt härligt pris!

Vad vi fick med oss

- ett vardagsrumsbord (stod inte på listan)
- fårkinns fäll (stod inte på listan men passar perfekt framför öppna spisen)
- massor av värmeljus!
- skohylla
- snurrplatta till tvn

vi har möblerat om här hemma och det känns äntligen som om någon faktiskt bor här! Vi tog det gammla soffbordet som tv bänk :)

Jag förstår att det var en intressant läsning men var inte ledsna för att inlägget är slut här, det kommer flera!
tro mig :P

ha det gött!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

kallare kan inget vara?

sitter här i våran hääärliga lägenhet med tjockis katten i knät och ett glas vitt i handen... eller på bordet just nu för jag skriver.. :p behöver inte ens ställa in vinet i kylen för våran lägenhet är svin kall.. får nästan värma vinet så det inte blir is.. nästan heh

kollar på idol också, erik och tove ska lätt vinna, båda två! jag kan hoppas att dom i idol juryn läser min blogg och kommer på att två finalister är bättre!

är ganska förkyld just nu lite jobbigt att sova. jag tycker att vitlök och te gör en frisk medan anders tror på alhokol så jag testar hans teori först.. haha :P


Sanna: haha eller hur :P
skulle funka eftersom jag är pryd då! höhö

nu börjar idol!
ha det gött!!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0