somewhere

dagen har varit fullspäckad. Vaknade på tok för tidigt för mitt eget bästa imorse, eller jag var väll så illa tvungen haha :P Men men det var bara bra för annars hade jag inte hunnit nånting idag. Åkte med Jenny till komvux och bokade tid hos studievägledaren, sen bar det av ner på stan med Robert, Leinad, Mia, Marblan och Tristan. Efter en stund springandes i affärer letandes efter barnkläder till Tristan åkte alla utom Robert hem till Mia och där låg jag som en valross i solen på Mias uteplats. hett hett! Förhoppningsvis blev jag lite brun iaf.
Efter det drog jag till ica och mötte brudarna sen var det tv kväll hos Gööööran som vankades. Den blev inte alltför lång, blev as trött så nu ska jag bara skriva av mig lite så jag kan somna sen!

Har ju inte blivit så mycket bloggande dom senaste dagarna. Har haft annat för mig men det kan vara skönt att skriva ner alla tankar som jag har i huvudet, tömma lite :P Inte för att jag vet vad jag ska skriva riktigt. Är väldigt blandat uppe i skallen just nu, förmodligen för att jag inte sovit speciellt mycket dom senaste dagarna. Men de ska jag allt råda bot på.

Snart flyttar jag. herregud. det är den skumaste känslan någonsin. Snart förstår jag nog att det verkligen är så.
Jag måste landa. haha känns som att jag gör saker hela tiden och svävar runt men hinner aldrig landa. det är bara massor med jätte små saker egentligen och ni skulle nog inte förstå men allt tillsamans... det blir endel.
 
Vart fan tog balansen vägen? damn..Jenny jag tror vi lär ha ett nytt snack om det :P
Allt jag känner just precis nu blir förmodligen överdrivet pga tröttheten. så ta allt med en nypa salt som sägs i det här inlägget :P som jag förövrigt inte ska skriva på mer för det blir väldigt långt känner jag haha!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Måååndaaaag!

gomorron gomorron! Helt otroligt att jag är vaken och faktiskt hyffsat pigg också! Kom nyss hem från Anders som är på sin praktik nu!

Några dagar sen jag uppdaterade nu känns de som. Helgen har varit najs, igår va vi och kollade på fotboll och det var faktiskt trevligt. kanske inte dom bästa lagen eller så men endå underhållande!

Äh min del av hjärnan som ibland kan komma på något att skriva har inte riktigt vaknat ännu så nu går jag och tar ett skönt bad och lämnar er med det här! Kanske skriver något mer senare!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Imorgon fredag

På kvällen drog vi hem till Madde som bestämt. Vi skrev lappar för morgondagen haha. vad för lappar undrar ni? Ja de kan ni funta på, kanske kommer bilder på det nån gång under helgen!

Längtar tills imorgon för det är så mycket roligt som händer.
Ska ner på stan med Jenny ganska tidigt för att besöka systemet, kolla på lite skor och andra grejer:) Kanske hinner med en trevlig fika också! Sen ska jag nog våldgästa Robert om han är hemma! Efter det mina kära vänner ska jag som sagt klippa mig och dra hem fort som fan för att byta om och sminka mig för sen börjar kvällens bravader. Anders ska med till puben så då får jag träffa honom också :) Guud va jag längtar!

Min dator tycker tydligen att det är för mycket saker på den :P Hmm huuur kan den tro de? De är inte så att alla i familjen har en miljard bilder och onödigt skit där? Kanske ska gå igenom allt jag har. det mesta är förmodligen endå sånt jag inte vill ha kvar. Men det får bli en annan dag.

Nu ska jag sova för att vakna upp skiiiit pigg imorgon och peppad till tusen!
Ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

slö...

Kom precis hem från Jenny och sitter och käkar mat. Va as hungrig!! Ska powernappa tio minuter så jag inte somnar hos Madde ikväll, blev as trött bara sådär. Kanske  bara behövde mat!

Har fikat med Nadja idag och det var jätte trevligt :) Daniel joinade oss också. Furuvikare båda två :)  Efter den trevliga fikan åkte jag till Jenny och snäll som hon är färgade hon mitt hår och imorgon ska jag till frisören och klippa mig yeey! Det var ett bra tag sen sist och det behövs verkligen ska ni veta. På kvällen imorgon är det trevlig förfest hos Madde sen ska vi till en pub och dricka öl!! Jag hoppas att Anders ska följa med också :)



Nej powernappa var det :P
Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

På gång!

vi såg på Patrik 1,5 igår och den är as bra ju :)

Drog till Robert vid 14 tiden idag och skulle hjälpa till med en hemsida men det blev inte så mycket sånt så vi började skriva manus ist :) As roligt!!! Vill bara börja med allt ordentligt nu :) Helt sjukt, idag satt jag och snackade med Robert om alla saker jag vill veta mer om och lära mig inom film typ skådespeleri, redigering etc etc nu kollade jag i mailen och där var den en inbjudan till en träff där man får veta mer om just sånt!! damn :) Allt går så bra!

Nu ska jag ta ett låååååångt bad och sen dra hem till Gööööran för en tv kväll med brudarn :)

nu ska ja snacka med Anna :D

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

så verkligt :)

sov väldigt länge idag. vaknade nog vid 15.30. inte alls utvilad och pigg, tvärtom. Skulle kunna legat under täcket hela dagen och inte gjort något alls, men då hade jag ju inte hunnit umgås med mina vänner så valet var lätt!

Fick min första hyresräkning idag och blev glad för nu känns det så verkligt, Jag ska flytta!! klippa navelsträngen och ha mitt egna hem! Känns fortfarande läskigt men samtidigt fruktansvärt kul och nyttigt!

Imorgon har jag tänkt att gå upp i tid! Hela dagen försvinner annars!! Sitta med mamma och äta frukost :) Gud va längesen! Sen kanske jag våldgästar Jenny en stund när hon kommit hem :) Det kommer gå as bra de där Jenny!! Senare på dagen ska jag åka till Anders för att hjäpa honom med tentan och vi ska fasen bli klara imorgon :) haha känns som att hela veckan redan är planerad :P Men jag har valt det själv så! På onsdag ska jag och Robert fixa med projektet för nu brinner det i knutarna haha! Åh de ska bli så spännande.

Nu ska jag sova!
Ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Kenny Begins!

Gårdagen var trevlig, var på inflyttningsfest hos Elin och sen drog Sanna, Jenny och jag sakta men säkert till Jackpot :P

 Imorse var jag lite halv seg tills Robert ringde och sa att vi skulle se Kenny Begins 15.45 :D YEEEEY! som jag har längtat! Den var bra :) gillar nog serien mer men filmen är lätt värd att se :)

Ikväll får vi se vad som händer, kanske ska till Anders, kanske ska dampa på Robert och framföra lite nyinkommen inspiration jag fått till vårat projekt, eller kanske åka hem :P  Vi får se vi får se!

Justja, programmet Ystad-Haparanda spelar in nere på stan kl 19.00 live! Nour ska vara där, as rolig komiker :) Men Robert vägrar och jag vill inte gå själv så vi får se, kan ju se de på tv också hehe!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

196!!

nyss hemkommen från en långpromenad till erikshjälpen, röda korset, fika hos robert och dampning i kolonin :P Folk som hälsar på hos någon i våran familj går förmodligen i terapi livet ut efter åt :P Kan inte vara lätt att möta alla hillmans samtidigt haha! en och en går det väl men alla samditigt, shit :P  
det tar iaf 196 elefanter från järnvägsmuseet (typ vid kolonin) och hem till Mia! damn we´re good haha! Jessica förstår vad jag menar om hon tänker efter :P hahah! idag blev promenaden ca 10 km!! vi är så jäkla hurtiga!!!

Danne står i köket och lagar mat, jag marblan och nea nördar i soffan i väntan på att mia och tristan ska anlända som vek av för att gå in på affären!!

Ikväll är det party party hos elin :) robert var snäll och gav mig öl! Jag har inte laddat min mobil ännu :( Har ju inte varit hemma på hundra år. Får se om jag hinner fixa batteri på den innan festen, ska försöka. men jag är en tidsoptimist så det är inte troligt haha!!

Ha det underbart kära läsare :) det har jag!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Japaner dom kan

På kvällen igår var jag hos Anders.  När jag kom dit satt han och spelade nått hockey spel med sin polare Markus, när han gick fick jag ta över en liten stund. Kan väll säga att jag fattade nada :P Men jag ska nog lära mig haha! Sen kom hans andra kompis och vi drog till frasses. Sen mina vänner skulle vi hyra film. Finns för många filmer att välja bland :P Det slutade med att vi hyrde One missed call numero två och tre. helvete va rädda vi var! Tvåan är helvetet själv alltså, se den!!! Japaner vet hur man gör skräckfilmer!

Idag drog jag till Mia vid två tiden och vi käkade pizza men var tvunga att gå en extra lång promenad efteråt :P Blir farligt på stranden i sommar annars, folk kan ta oss för valrossar och då är de kört! Tog en annan runda än vanligt, runt rudsjön (?) och tillbaka. 4 km tror jag! hurtigt av oss känner jag!

Nu kanske jag ska kolla vad datanördarna i vardagsrummet gör :P

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

powernap

kom till robert ganska tidig idag och vi drog ner på stan för att köpa skor och besöka systemet sen bar det av till honom igen för att käka lunch, pappa joinade oss och berättade om alla galna resor dom gjort till spanien. På den tiden var det riktiga grisfester, går knappt att jämföras med nu sa han haha :P Vi garvade loss och drack kaffe och Robert kom på att han ville ha byxor och kanske en jacka också så ner på stan igen och där gick vi länge länge...tills vi tillslut drog slutsatsen att det inte finns jackor i den här stan och drog till honom igen för att powernappa. Känner mig lite piggare nu, sov ju inte direkt as mycket i natt. Robert sover fortfarande :P Idag skulle man haft stegräknare på sig för att känna sig duktig höhö.

Kanske ska laga lite mat nu. får se om jag orkar. Ska förmodligen till Anders ikväll, kanske hyra film eller något. vi får se!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Intensiv dag :P

Ja har inte gjort as mycket idag men de känns så. Är faktiskt helt slut och ska snart sova! Shit vad jag längtar tills jag sa jobba :) Ska bli så grymt roligt att träffa alla igen!!

Va och shoppade på willys med Mia :) Dom bygger om där och gillar man byggkillar som snackar göteborska och ska man gå dit :P höhö på en killes tröja stod det elektriker?  han stod där och hade hand om massa elkablar och sånt , känns ju as stabilt :P Humor mina vänner, humor!

På kvällen var jag hos Michelle och drack kaffe och sen såg vi säsongavslutningen av Det okända, som tydligen börjar igen nästa onsdag :P Korta avbrott här haha men det är bra för programmet är spännande! Vet iof inte om det är repriser dom visar tills nyare avsnitt finns men det spelar ingen roll :) Fast de blir jobbigt när ja flyttat, blir nog inga skräckfilmer eller läskiga program hemma hos mig iaf. Jenny förstår :P Fast kanske om ja har nån som sover där med mig, då är de lungt ;P God damn it ja är så glad och trött..! haha


kanske ska gå en promenad ner på stan nu, får se :) Om han orkar, om ja orkar :P 

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

skräck? snarare drama

Hjälpte Anders att plugga igår och jäklar vilket team vi är :P höh eller hur? Blev inte helt färdiga men eftersom han inte hade boken hemma där allt stod i så kunde vi inte göra så mycket mer utan hyrde två filmer ist.
 




Silent hill och De bortglömda. Den första vi såg (den sistnämnda) borde absolut inte få vara med i skräck genren. Mer DRAMA och lite lite thriller :P vi såg inte klart den utan bytte till Silent Hill. Trodde iaf den skulle vara läskig men njae. Christophe Gans, Less is more! Silent Hill spelet är tusen ggr läskigare än själva filmen. Nästa gång får det bli en klassiker, innan alla special effekter användes till precis allt, nått med freddy krueger eller jason! Skulle ringt mammalena innan vi hyrde, hon kan ju alla klassiska skräckfilmer som är värda att se :)

Hade världens konstigaste drömmar i natt. Ska inte ens försöka förklara för er :P Men jag drömde i drömmen haha! Gick upp vid 7 halv 8 idag och solen sken riktigt mysigt ute :) Nu sitter jag hos Robert och dricker kaffe, själv sover han. Har även varit duktig och nästan diskat upp all hans disk dag :P

Senare ska jag förhoppningsvis träffa Mahulda som är i Gävle nu :) Kanske ska visa vart jag ska flytta och så! Nu vet jag inte vad jag ska göra, hade inte mina fötter gjort så ont hade jag kanske tagit en promenad längs ån men det får vänta :) Skulle även vilja se Kyle XY, har bara sista säsongen kvar nu, fast som sagt Robert sover och han skulle inte bli glad om jag väckte honom nu :) Han ska iväg på en viktig intervju senare :)


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Myspys

Gick ner på stan idag, eller närmare bestämt kollonilotten på söder! Det där med att gå var väll ganska ofrivilligt från min sida men när man väl börjat att gå så är det faktiskt inte så fasligt jobbigt :) Madde höll mig sällskap i telefonen också! I kollonilotten var Mia, Robert och Marblan. Dom höll på att elda upp grenar och sånt där så jag och Marblan bestämde oss för att ta en trevlig promenad bland dom söta stugorna :) Min söta systerson :). Efter promenaden tröttnade vi ganska fort så jag och Marquz körde ett parti schack.. Det blev oavgjort och tur är väl det, vi två är världens sämsta förlorare! haha

Igår var jag i stugan :) Grymt trevligt, hela familjen var samlade. Solen stog som spön i backen (!!) och fåglarna kvittrade så lugnande :)  Sen såg vi örnar också, tre stycken :P Familjen var på olika platser på tomten men jag skrek för full hals så alla skulle se dom haha :P


 Robert och jag nördar oss. Pappa, Mia och Jocke syns bakgrunden.

 ja, vad säger man :P Familjen påväg ner mot ettans brygga aka badstranden!


 Is vid badstranden.




 Tristan och pappa.


 en av örnarna låååångt uppe i det blå!


 Om jag inte minns fel så är det person som har "grodsyn" :P Robert har paddsyn! Han såg den här paddan på flera flera meters avstånd. haha


 Utsikt vid treans brygga. (båtbrygga typ)

Nu har du nått att underhålla dig med Göran :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

bild!

hade värsta inlägget men orkade inte avsluta de så de blir en bild ist :P


Björk i stugan.



Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

På fredagar...

Kvällen startades med en trevlig förfest hemma hos Ida :) Efter de drog alla till slick city förutom jag och Sanna! haha vi drog till hangloose :) Vi kommer in där och det är kanske runt 30-40 pers därinne :P Dom flesta brukar visst gå dit på lördagar! Vi köpte varsin öl och sen ringde vi Ante som sa att vi kommer in gratis på Wasteland om vi lovar att komma dit på en gång! Vi säger att vi ska dricka våra öl sen går vi. Men så blev det inte. Jag satt i baren och den trevlige barntendern bjöd på kaffe och trevligt sällskap ;) Sanna hamnade på dansgolvet och hade det trevligt! Wasteland hade säkert varit trevligt också men vad slår kaffe och en trevlig kille att snacka med? ;P

Bussresan hem var trevlig, full med spanjorer. Och Sanna och jag som borde kunna lite spanska iaf började snacka. Dom tog de på helt fel sett :P dom trodde att vi försökte vara coola haha! Efter mycket om och men utrister en aningens  irriterad Sanna : BUT YOU DON´T GET THE INNERBÖRD OF IT!!!!" :P hahahaha.

Kvällen blev lyckad och det är med ett leenden på läpparna som jag går och lägger mig i min sköna säng :) Först ska jag äta varma mackor som Jocke gör iordning där uppe! Imorgon blir det skräckfilms kväll hos Sanna! :) Perfekt bakis dag!

Ha det underbart nu :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

lite oväntat sådär :P

Blev ingen Agnes Cecilia film idag :( Har letat igenom drygt 300 inspelade videband (japp VHS!). Visserligen stod två hundra av dom på en lista så jag slapp dra fram dom flesta. Puuh! Hade verkligen för mig att vi skulle ha den hemma. Men tydligen inte. Tänkte beställa den men den finns inte på dvd och knappt på vhs att köpa :( Hoppas att SVT visar den igen inom kort. Fast samtidigt är jag så rädd att jag ska bli besviken, de va endå flera år sen jag såg den, tänkte lite annorlunda då och vill inte förstöra den underbara bilden jag har av den hittils. Fast bra nyfiken är jag endå på vad jag ska tycka :P

Vi såg en annan film och Jenny gjorde iordning popcorn till :) Skumt att se film på dagen bara men skönt :)

I min familj är dom flesta sångfåglar :P haha på gott och ont då! Pappa hatar att vi sjunger hela tiden, eller vrålar som han säger :P Han har ju börjat sitta på youtube och lyssna på låtar.  Det är verkligen inte nått man kan tänka att mina föräldrar skulle göra! Dom kan knappt använda en mobiltelefon :P Så sitter han då och lyssnar på sin favorit låt med Rod Stewart och nån tjej som sjunger, våra högtalare är sönder så han har hörlurarna på sig och han Sjunger! haha Tror aldrig jag hört min pappa sjunga förut :P För han är verkligen ingen sån människa men men människor slutar aldrig att förvåna mig :)

Nu ska jag kolla på film med världens kanske hetaste kille i. Skrev om han förut, väldigt krångligt namn. Orkar inte ens lista ut hur de stavas :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

släktforskning!

Imorgon ska jag upp med tuppen. Har ställt klockan på kvart i 6 för säkerhets skull så det är sovdags för länge sen :P Ska nämligen till ams med Madde och lämna in närvarorapport. Sen ska jag följa med henne en stund på stan. Efter det ska jag hem till Jenny och förhoppningsvis se Agnes Cecilia. De är kanske är barnfilm men jag minns att jag älskade både den och boken så mycket och jag måste visa den :) Vi bakade "muffins" idag haha! Lite improvisert, utan muffinsformar och så men vi satt och geggade med goda glasyrer och strössel så det blev så gott då till slut :)


Blev jätte inspirerad ikväll när jag såg på "Vem tror du att du är" där kändisar får släktforska. Idag var det Malin Berghagen som gjorde det. Har alltid viljat veta mer om min släkt och har väl börjat några ggr men sen tog det för lång tid så jag gav upp men efter den där insperationskällan ska jag börja imorgon :) Facebook har faktiskt hjälpt en hel del, hittade massa kusiner och långt tillbaka släktingar som jag kanske skrev om förut. Jag har alltid varit intressad av film, musik, trädgård, att arbeta med händerna etc etc, sånna där roliga kreativa saker! Skulle vara roligt att veta om mina släktingar tillbaka också var så. Det mesta var det där finns ju här i min familj men nånstans borde det har börjat.

 Jag vet ju att min morfar spelade i ett litet band, att han var väldigt kreativ och gjorde en gitarr bla. och massor med andra saker, min bror har den hemma faktiskt men jag ska sno tillbaka den för den är "min" höhö. Riktigt händig man var han iaf :) Sen sånt här med maskerader tycker jag är as roligt. När jag var hos min moster senast kollade vi på gammla kort på mormor och morfar när dom var i min ålder och då var det maskerader och grejer :) Vet inte riktigt hur myckjet man kan få reda på om hur mina gamla släktingar var som personer och så men jag ska försöka och det ska bli otroligt spännande!!

haha nu blev det mycket text här men jag är så inspirerad nu och tycker sånt här är riktigt spännande och då skriver jag mycket :P

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

vårstädning på g

Mamma vårstädar för fullt, så skönt de där :) Byta energier lite hehe!

Ni vet de där garnet ja tjajar om ? haha snart mina vänner är det löst! Även om ja inte kan sätta ord på det så känner jag att det är väldigt nära nu :) Kanske är det våren och solen? Kanske är det för att jag har världens bästa vänner och familj? Spelar faktiskt ingen roll varför allt känns så mycket lättare, bara Att det gör de! Skriver kanske för lite om mina kära vänner känner jag. Dom är dom bästa man kan ha! Vi har hållit ihop länge och jag tror verkligen att det kommer förbli så. Även om vi kanske inte kommer ses varje dag och umgås som nu så kommer vi alltid att hålla ihop på ett eller annat sett!


Så en bild till Göran så hon blir glad! :P

Nu funtar jag på att se Sex and the City och sen kanske läsa lite i min bok :)

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

!

har youtubat runt nu och true colors är bättre med Ane Brun har jag kommit fram till haha. Så nu vet ni de :P Garnet är dock lika ihop trasslat som innan så jag funtar på att antingen se Yrrol eller läsa en bok :P

.. oj jävlar klockan va sjukt mycke mer än jag trodde.
Dags att sova för flera timmar sen :P


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

True colors

Hallå hallå igen :P Kan inte riktigt slita mig från att skriva. Eva Cassidys True colors har varit på repeat nu en miljard ggr i mina hörlurar. 
 
De känns som om ja haft ett ihoptrasslat jäkla garnnystan i flera veckor nu som verkligen inte vill bi uppnystad men nu är det nära. Vet inte riktigt vad jag ska skriva bara Att jag måste skriva för att få ur mig de. Känns som att allt i mitt huvud faller på plats men samtidigt verkligen inte :P haha Vet absolut inte hur jag ska förklara, men jag ska försöka , mest för mig egen skull. Känns precis som när man nästan kommit på ett ord som man verkligen vill få fram, de sitter liksom på tungspätsen och sen nån timme senare kommer det till en helt automatiskt!  Hoppas det är så nu med.



Asså fan de här ger ju inget :P Tänkte att om ja skriver lite så skulle orden skriva sig självt lite och garnet skulle vara uppnystat sen skulle jag få den största AHA-upplevelsen ever men icke. Så jag slutar här. Ni kan ju vänta er ett inlägg om en kvart eller så när jag får en ny snillerblixt! haha

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Brainstorma

Idag har jag lämnat tillbaka tapetproverna med Robert sen drog vi hem till honom och kollade på Snutarna, som jag skrev igår. Dagen har varit solig och trevlig :) Ragnar och jag lagade kreativ mat som alltid. De blev fish&chips med nudlar :P haha. eller fiskpinnar och pommes med nudlar vid sidan om, om man hellre vill det. Och nej, det är ingen skum kombination :P Kallas kreativitet!

Jessica is back i gävle och det är as najs :) Inte så länge dock :( På kvällen satt vi hos Jenny och kollade på tv i den vanliga ordningen :) Alltid trevligt!

Och morgondagen då. Robert ska förhoppningsvis komma hit så ska vi sitta och branstorma lite om vårat projekt, förstår att ni blev ootroligt oroliga att det var lagt på is men icke! Blev en liten paus i tankebanorna bara men nu jäklar!! :)

Känner mig väldigt lugn idag och glad :) Tillbaka i mina vanliga banor där jag hör hemma känner jag! och här ska jag stanna :)

För att inte skriva ett för långt inlägg så slutar jag här!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Dom små stunderna

Har gått och gått och gått flera km varje dag den senaste tiden med Mia känns det som :P Kroppen är alldeles mör och jag borde ha gått ner massor med kilon, eller fett om man hellre vill det! Man kan alltid hoppas!

Jag och Linnéa åkte hem från Mia vid 5-6 tiden nångång och när vi kom hem var maten precis klar! Timing :) Efter att vi ätit satt jag med pappa och kollade på Van Veteeren, iaf halva programmet, sen var han tvungen att sova så han orkar upp till jobbet imorgon! Inte så ofta jag umgås med mamma och pappa så dom där små stunderna man får ibland är viktiga :) Vi träffas ju såklart hela tiden när jag är hemma, lite svårt att undvika (missförstå mig rätt) haha men det är sällan vi umgås så dom tillfällena tar jag tillvara på.

Imorgon ska jag till Färgton och lämna tillbaka tapetproverna, förhoppningsvis får jag med mig min käre bror dit och sen ska vi se någar avsnitt av Snutarna. På kvällen ska jag förhoppningsvis umgås med Sanna :)

Nu ska jag kolla på tv och sova!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

smattrande regn mot fönsterbläcket.

Det har regnat :) Smattret av regnvatten mot fönsterbläcket när man ska sova är helt fantastiskt. DÅ kan John Blund slänga sig i väggen och pensionera sig! Men jag hörde inget smatter, vaknade och kikade ut och såg att snön snart är borta! Våren anar inte hur välkommen den är!

Imorgon ska vi f få ihop en grill dag :) Mysigt värre! Så solen imorgon får du vara i vårat team och hålla regnet borta, en dag åtminstone!


Du kan fånga det du saknar
Den natt som sveper förbi
Är du lycklig när du vaknar sen
Just då är du fri

Tack gud för spotify :P
Ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Fokus Ylva, fokus.

Underbart väder idag :) Åkte till Robert för att umgås med honom, Mia, Linnéa, Tristan, Roberts granne Stannis och hans kompis! Dom satt ute i solen drack kaffe när jag kom. Jag drog upp till Roberts lägenhet, drog på mig ett par shorts och hans coola blåa superman linne ;P haha sen var jag redo för en härlig eftermiddag i solen :)

Sen var det matlagning och några avsnitt av SWIP-Snutarna för hela slanten! haha. DET är verkligen Hillman humor!

Jag är barnvakt ikväll för Mia ska på en härlig utekväll med Michelle och göta stan osäker ;P Hon behöver verkligen det få komma ut! Linnéa är också här med mig fast hon ligger och sover, Tristan med. Han har sovit väldigt länge nu, han var vaken större delen av dagen så det är inte så konstigt. Förmodligen vaknar han om cirkus en kvart (00.00) och då är det bara att göra iordning välling, ta på han pyjamasen som inte kom på tidigare då han redan sov när vi kom hem, och sen somnar han så sött igen :)

Robert har redan sett Kenny Begins, jäkla brorsa, utan mig :P Men han lovade att vi också skulle se den och han ska inte säga ett knyst om filmen till mig, varken om den var bra eller dålig! Så gör inte det ni heller, ni som sett den!

Hörs förmodligen later!
Ha det underbart nu!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

nog firade vi allt!

Gårdagen var spännande, fylld med diverse as krångliga  öl-spel, trevliga människor, kramar, massa skratt och mys etc etc!
 
Vi skulle ju till kåren men tiden gick och vi hade så trevligt på festen så kåren får bli en annan gång! Drog till jackpot ist :) På väg dit och på väg därifrån fyllde vi (eller jag :P) folk med påskkänslor. med fjädrar som låg på marken :P Jag tyckte att nu när vi va så fina med fjädrar i håren och gud vet var så kan ju alla andra på stan också få det! Dom blev glada :) haha sen hade vi vårskrik på vägen hem ! Men det är en annan historia ;P

Dom där påskfjädrarna på våra huvuden fick en bra funktion tidigt på kvällen när vi kommit till jackpot, jag fastnade i baren för att prata med en gammal kompis och alla andra gick och satte sig, men vart? det var knök fullt på puben och alla såg exakt likadana ut, men sen, där längst bort ser jag huvuden med massa fjädrar sticka fram! Äntligen :)

Ja känner att nu har vi firat att vi ska ....fira påsk.. eller hm.. ? påsken är nästa vecka va? riktigt trevlig kväll med nya otroligt trevliga och mysiga människor :) Å alla dessa dialekter! haha eller de va kanske tre olika, men en var iaf göteborgare!
göteborskan är väl endå den härligaste dialekten i vårt avlånga land! Jag smälter ;P



Ha det underbart,!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

För det är vår idag!

Nu sitter jag hemma och är nyduschad, påklädd och snart sminkat inför kvällens bravader! Det är fredag och hemma hos familjen hillman betyder det soppa och pannkaka med sylt! Och till det en kall öl :) Ah! Härlig vårfredag :)

Ska rappa på så jag hinner sminka mig och inte sitter på förfesten hos henne som fyller år och ockuperar toan för att jag var för seg hemma. Kommer nog hinna, får kuta till bussen som vanligt, vardagsträning :P

Justja, idag har jag gått en miljard km känns det som, stället dit jag ska flytta är större än man tror! Pappa fick se lägenheten idag och tyckte den var fint :) Puuh. Vet inte varör det känns så viktigt?

Aja, äta å sminka mig var det!
Ha en underbar kväll, det tänker jag!

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

morgondagens planer

Ska först kolla på lägenheten igen, visa mina tapetprover och mäta lite där etc etc!

Sen på kvällen är det fest! Sannas gamla klasskompis har fyllt år så jag ska med dom dit och sen till den beryktade kåren! Har stora förväntningar haha :) Billig öl och  trevliga människor ;) hoppas jag!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

mycket tid?

sitter på facebook och gör världens nördigaste quizar :P Men jag är så pigg och har inte mycke att göra. förutom att prata med Mr byggarebob förstås, om mina måla-om-och-göra-fint-i-mitt-nya-badrum planer haha! han skulle hjälpa mig mot att han fick kaffe och kakor  ;P höhö Längtar så jäkla mycka tills jag får flytta å grejjsa!! :) Mitt hem, MITT hem :)

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Rekord eller vad?

Har kollat på tapeter idag och valt ut en till köket och en till vardagsrummet :D blir as bra! Kände att jag vad på väg att halvt svettas ihjäl i min tjocka vinterjacka och Mia skrek "Ylva de är 18 grader ute och inte ens sol!!" Helt sjukt varmt är det här iaf! De är totalt molnigt och endå så jäkla varmt! Riktigt najs, sommaren är HÄR vädligt väldigt snart :) Snön är ett minne blott :P

Nu ska jag käka upp min mannafrutti och vänta på att robert kommer hem. Jag och Mia har våldgästat hans lägenhet när han va borta hahah!


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0