:)

tänkte att jag skulle skriva några rader. Mitt och Roberts projekt går framåt, sakta med säkert. Är så mycke små saker som man inte tänker på som man behöver lära sig, men snart! Jag jobbar och står i väldigt mycke nu, förstår inte hur människor hinner med att laga mat, städa, diska, umgås med folk och jobba. 24 timmar per dygn räcker inte för mig känns de som. Men jag är så lyckligt lottad som har Anders här :) Min kära pojkvän! För det mesta är jag ganska slut i huvudet när jag kommer hem men han får mig alltid att le och må bra!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

uppdatering kanske :P

Förstår att ni är förskräckligt nyfikna på va jag gör, har ju inte bloggat på över två veckor :P Så här får ni en liten uppdatering.

Just nu sitter jag i mitt kök, Anders står och steker pommes. Blir lite sen mat idag men bätte sent än aldrig hehe :) Han skulle egentligen vara i göteborg mer än en månad till men åkte hem till Gävle och är hos mig nu i sommar :) Såååå najs!! Min lägenhet är sjukt varm, så för att inte bli ihjälbiten av alla myggjävlar har jag införskaffat en fläkt! Min bästa köp någonsin :) Imorgon ska jag jobba, och typ tio dagar till. kanske mindre. 8.. äh haha många dagar är det iaf. Kanske inte låter så mycket för er men man behöver ha några dagars vila då och då. Så den 12 är jag ledig fem dagar och då jäklar ska vi till stugan och sola & bada!! Längtar :)

Nu är maten färdig.

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0