beställningen är klar!

Det blev hela tre böcker haha. Jag som inte brukar läsa böcker ens.. men hon är bra. Jag rekomenderar verkligen Martina-Koden!! aaaaaas rolig :)

nej va bara de jag ville berätta, NU ska jag sova :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

härlig powerwalk med Lisa!

idag har jag handlat förhoppningsvis allt inför kräftskivan på lördag :D Det kommer bli så najs!! Efter det satt jag hemma och slö tittade på tv men sen drog jag till Lisa för att se deperata hemmafruar! När jag kom dit så hade hon börjat spela in de så vi kunde gå våran promenad och sen titta på progammet! Jag vågar nog nästan påstå att det blev en knapp timmes powerwalk hahah :P Vi är så duktiga så!! Man känner ju hur otroligt mycket kondition man har.. not!! :P Får träna upp den..

Nu ska jag beställa lite böcker.. två! Martina Haag första böcker måste jag bara läsa, hennes tredje (Matrina-koden) var ju grymt rolig så jag förväntar mig att dom föregående två är lika, om inte bättre :)

Imorgon är kanske sista dagen på jobbet, och de ska väl bli skönt att få sova ut ordenligt och så fast jag kommer sakna det. För Det kommer kännas konstigt att inte dra på sig furuvikskläderna, sätta sig på 501:an och åka till jobbet! Vem ska jag dryga med hela dagara nu då Katta hade du tänkt? :P damn haha... Imorgon är det Magnus Betnér som gäller för hela slanten och jag har planerat att garva arslet av mig tillsamans med mina vänner :D .. Garvar redan :P


haha nu ska jag sova, eller justja köpa böcker var det. sen sova!

Ha det underbart nu :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Helt tomt...

Jag vet inte alls vad jag ska ha för rubrik, så den får stå tom tills jag skrivit klart.

Gårdagen var helt helt konstig, annorlunda och inte alls vad jag förväntat mig. Det började med förfest hos Michelle. Där var Michelle, Jag, Sanna, Madde, christian, nån Linda och anna lena. Sen kom Kristoffer. Vi drack goda drinkar, skrattade, skrattade lite till :P Sen tog Michelle fram champagnen och alla blev bjuda på ett glas innan det bar iväg ner på stan för att göra den osäker.

Vi hade inte lång väg att gå och när vi var framme var kön inte jätte lång. Så vi kom in fort och kastade in jackorna i garderoben och gick sen mot baren. Alla andra sprang mot dansgolvet medan jag och sanna satte oss ner och drack upp de vi hade i glasen. Sen joinade Christian oss. Vi kände för att lära känna nya människor och sa att vi skulle sätta oss vid olika bord där vi inte kände folk och bara snacka med dom och ha en rolig kväll!

Vårt första och faktiskt sista bord var hos en kille som hette Elfie. Han kom från Kina men studerade här i sverige. Han tyckte om Sverige och ville ha jobb här efter utbilningen. Efter en lång stunds pratande gick vi till övervåningen. Där var det ett band som spelade men jag var sugen på öl så jag satte mig i baren. Där var jag fast resten av kvällen med trevligt sällskap. Sen kom våran kines vän och jag kände att vi var tvunga att fråga vad han tycker om att Kina censurerar i stort sett allt som är dålig för eller om kina :P Han såg lite förolämpad ut ett tag men sa att han inte brydde sig alls :P

Alltså jag suger på att korta ner i historier.. så ja vet inte hur mycke mer jag ska berätta.. Vi träffade en kille som hette Pierre. Och alla drog hem till Michelle på efterfest. Det visade sig att Pierre varit med i programmet Det okända som går på tv4+ ibland. Jag trodde inte att han var så duktig men sen började han berätta för Kristoffer när kristoffer fyller år, vilket år han föddes, vart han bor, vad han heter i andra namn och massor med saker från hans barndom som han omöjligen kan ha vetat.. Så det var tufft.


Förmodligen har jag missat att skriva det mesta om kvällen nu men det här räcker gott och väl :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Äntligen ny färg!!

Dagen började stillsamt i mitt rum ungefär kl 8 imorse när pappa frågade om jag inte skulle jobba. Jag förstod inte vad det var för tid eller någonting men tydligen så fick jag fram nå¨gra ord som var bekripliga och pappa lät mig sova vidare. Kl 10.00 ringde klockan, ja snoozade en halvtimme innan jag gick upp å fräschade upp mig, klädde mig och borstade tänderna för att sedan gå till bussen. Jag, Katta och hennes syster gick till arbetsförmedlingen för att söka jobb, dom hittade ett men inte jag. Sen lunchade vi på stan och drog in på djuraffären sen gick jag nöjt iväg till frsören!! ÄNTLIGEN!! Jag klippte mig ganska kort.. till axlarna för att de andra håret ska hinna i kapp och de ska bli tjockare plus att dom klippte lite på min lugg, jämnade till den. Färgade det mörkt mörkt brunt med lite röd nyans och la i några grymt röda slingor!! Är så nöjd :)

Ikväll ska jag hem till Michelle och dricka lite sen blir det krogen! Va evigheter sen nu :)

Nu ska jag umgås lite med Tristan och Mia!
Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Vart tar tiden vägen?

Oj har inte suttit vid datorn på flera dagar såg jag. Jag har jobbat och det är så mycket jag ska blogga om , de säger jag till Katta varje dag men eftersom vi har så mycket roligt och spännande på jobbet så glömmer jag bort vad jag ska skriva :P Mitt minne börjar svikta rejält, igår till exempel var det tisdag, trodde jag hela dagen tills Katta berättade för mig att det faktiskt var onsdag ! Har städat och städat och städat heeela veckan i parken och är helt slutkörd på kvällarna, blir trött vid 21 och somnar inte kort därefter.

Ibland på mornarna går jag och köper en kaffe med mjölk i , såklart har det något spacat namn som jag inte kan stava till och ska bespara er det :P men iaf så är jag så smart att jag ska dricka den på bussen, det har alltid gått bra.. tills idag :P Jag hade dubbla muggar för att inte bränna sönder mig och ett sånt där smart plast lock med ett mini hål i (som förövgrigt får en att känna sig som en bäbis som dricker ur nappflaska ! ) och idag spillde jag inte en gång, inte två utan tre hela ggr så hela jag luktade kaffe hela dagen :P Jag spillde inte bara ner mina arbetskläder utan även min lilla systers gråa munktröja som jag hoppas blir ren :P Men inte förstördes min dag för det, jag fortsatte att vara positiv, tills det var Kattas tur att vara positiv haha.. så jag fick klaga lite :P Vi turas om och de funkar skit bra haha!

Imorgon är det arbetsförmedlingen, lunch med katta, frisören (och bli as snygg i håret igen :D ), systembolaget och sen hem till min bror Robert :) Kanske tvingar med honom ner på stan, de är ju så svårt de här med systemet, ja vet ju aldrig vad jag ska ha :P

Nej nu ska jag googla och sen sova!!

Ha det underbart :)
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

rensa!

de är mycke ja måste rensa bort, på datorn för att kunna ta emot skit snygga bilder av Madde som jag jätte gärna vill ha och måste ha!! sen är det massor och återigen massor med gamla datorprylar som äntligen ska få åka till återvinningen. Maddes familj ska dit idag så jag skickar med dom nån kasse av vårat skit också :P haha men de måste bort och vi kommer aldrig iväg dit och gör vi de är bilen full med annat så vi glömmer påsen hemma och när vi står där och ska slänga funderar vi över vad vi glömt.. och då kollar vi på klockan som är för mycket och eftersom det inte är våran bil vi har (den gick sönder för ett bra tag sen) så måste vi åka och lämna tillbaka den där vi lånat den och hinner inte slänga nått denna gång heller. gaaah

Nu hoppas jag att Mia ringer mig så vi kan hämta mamma i stugan och jag kan börja sätta upp lite roliga grejer i taket kanske dekorera borden, vi ska ha en sen kräftskiva för vi har aldrig haft det :)

Mia riiiiiiiiiiiiing!!!!!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

fredag?

Ja har så pissigt tråkigt just nu och ja har inte träffat mina kompisar på en vecka lr sen i söndags .. Eller jag träffade ju Lisa igår iof  :D Ja vill på bio, lr fika lr vafan som helst :P bläääääääääääääääää


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

rent och frächt!

ja kan absolut inte stava till frächt, tror jag :P haha snart är städningen åt mina otroligt grymma fiskar genomförd ska få över dom sista fiskarna som vägrar komma med håven (?), dom är så nochalanta och tänker att dom är bäst i hela akvariet :P särskilt en som inte alls bott där länge, han är lite större än dom andra och biter och dissar dom hela tiden, han tror att han är kung men de ska di bli ändring på. Om han inte är snäll får han flytta upp till vårat 300 liters akvarium med massa växter, alger och typ bara svärdbärare :P MOHAHAHA imorgon ska jag hämta nya bäbisfiskar också, små guppis!! haha :) blir as najs.. ni ska snart få se en bild på en grej jag satt ner i akvariet men ska städa klart först


hörs snart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

en "vanlig dag" på jobbet :P

Jag och Katta ÄGER :P Vi har verkligen humor-på-jobbet!! Vet inte riktigt om ja ska berätta allt vi gjorde idag :P en sak kan ni få höra. Eftersom jag och Katta va så grymt apsega å trötta idag var vi tvungen att åka en raggarsväng runt parken, Katta höll gaspedalen i botten medan jag fick styra, och de är inte de lättaste i den där parken för de är svängar över allt, gupp och massa träd som vi kunde flygit in i .. haha ja fick köra lite omvägar när jag fegade och inte ville köra i dom värsta guppen!! De kanske inte låter as roligt men jädrans va vi garvade och det var as roligt faktiskt haha!


haaaaaaaaah igår rymde en alpacka :P dom "kan inte" gå i vatten men den gjorde det, fast den stack inge lågnt men de va roligt endå :P Ja tror nog dom flesta djuren kan ganska mycket bara dom vill.


Hmm de va nå mer jag ville berätta för er men vadå? minns icke!!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Vad är problemet?

Jag är så grymt grymt grymt grymt irriterad och arg, det kokar och jag har ingen som helst aning om varför. Jag har satt på lugnande musik, tänt massor med ljus, andats djupt, haft det snyggaste fejkleendet jag kan men det funkar inte. ja kan inte förstå vad det är, förutom att jag är smått irriterad på min lilla syster, ingen aning om varför heller. men as drygtiaf.så jag tänkte att om jag skriver av mig lite så kanske det går över och mina fiskar (som jag började städa åt) slipper ha halva akvariet utan vatten och fullt med skit i de.. har till och med kört med goooosfraba, ni vet från anger manegment.. de funkar INTE kan jag meddela folket! 

känns inge annorlunda ännu.. vad är de för feeeeeeeeeeeeel???? aaaaaaaaah :P Jag som har varit glad så länge nu kan de få fortsätta snälla? :D .. tror de funkar med fejksmile i bloggen också :P

Over and out 

de börjar lätta :P 
Ha det underbart!//
Ylva

enerikick!!

Känner för att sy klart min klänning :) Har inte haft nån ispiration till att sy men idag fick jag det helt plösligt!! Så såfort jag är ledig ska jag sätta mig ner och göra klart den!! Nu ska ja tydligen göra rent åt mina fiskar ... mitt humör sviktar sakta men säkert i en nedåtgående spiral, måste stoppas fort!

Ha det bra!
over and out
Ha det underbart!//
Ylva

stor i japan

har ja inte skrivit lite om de programmet?? Minns ej men förmodligen inte :P Måste säga att jag är faktikst grymt överaskad av killen som ser ut som en ganska nördig rockartyp och har stora brillor. Han är ju riktigt charmig när han sätter den sidan till !! Men jag tror det kommer gå skit bra de där!!  Dom ska alltså bli kända i Japan och måste vara med i en tv kanal, en stor tidning och sen var det något mer för att räknas som kändisar och för att förhoppningsvis bli det också! Det är ett litet expriment som Henrik Shyffert klurat på ett tag. Han blir alltså kolla om man kan ta några helt vanliga "svenssons" och göra dom ganska stora i Japan :P haha


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Godmorgon kära sverige :)

Idag råkade jag vakna lite sent, och eftersom jag var tvungen att gå ner till atomaten och ta ut pengar OCH göra matlåda på morgonen så ringde jag Katta och frågade om vi inte kunde ta nästa buss och det va heeelt lungt :)

Igår städade jag och katta ur ett ställe som kallas fiskelägret i furuvik. Vi kom på att ska vi vara riktigt effektiva så behöver vi nog musik. Vi hittade en cd spelare, eller snarare en bandspelare. Det stod cd, radio och tape men det fanns ingen cd :P haha iaf så hittade vi två band. Vi började med dansbandet och vi städade riktigt bra, eller hur Katta? :P haha sen kom äventyrens äventyrsbans fram. Tintin!! haha . Det var alltså en saga, som ska lämpa sig för barn men jag vet inte ja :P Dom skjuter hej vilt och snor varandra fetisher, vad nu de ska betyda, snuskigt lät det :P haha Men vi garvade arslet av oss till tin tin, vi får de vad den här dagen bjuder på för äventyr!!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

I ditt ansikte!!!

Programmet var grymt bra :) För er som inte såg de säger jag bara to bad, glo på reprisen för fan! :P As bra. Både Magnus och den andra killen va så otroligt roliga, som vanligt :) hahahahah omg Damn vad jag längtar till 1 oktober nu :D


God natt!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

betners program- efter första reklamen :P

är inne på första reklamen och hittils kan jag säga att jag har varit pissigt nervös :P Han blev tvingad att ha en spontan stand up på tåget som tar dom ner till Göterborg där dom ska besöka en kyrka och han skla berätta att jesus är gay typ :P haha Men Bentér kan det här och jag var bara nervös första 30 sekunderna av hans tåg-stand up. haha Men de ska bli spännande och se hur de går nu haha!

Back to the tv :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Inväntar magnus betnérs program!

Kom nyss hem från Madde där vi kollade på en bra film :) va hette den... jo justja Love and distaster. Nu funtar jag på om jag ska kolla på från Koja till slott tills Magnus program börjar 21.55 :D Shit ja är så glad idag!! haha Jenny och Jessica, det börjar verkliga funka nu :D haha


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Hur undebara får man vara?

haha bra Katta att jag det gjorde dig glad :P


Mina vänner är dom bästa i hela världen!! Jag hoppas dom förstår det :)

Dagen började med klassisk musik,  tända myslampor och positivt tänkade :)
Sen åkte jag ner på stan och kollade affärerna med Jenny sen tog vi en underbar fika, Tack för den Jenny :) Efter fikan åkte jag till Kristoffer för att lämna lite grejjer och hämta min matlåda och det restulterade i ganska mycket vindrickande eftersom han vunnit rödvin på jobbet och spelande :P jag har kommit på att min simultalförmåga i spel SUGER!! :P Men man kan ju inte vara bra på allt :P efter att vi blev fullare å fullare tvingade jag med mig honom till Madde där det var party på g och lekarna jag berättade om igår :) Jag och kristoffet SÖG där också :P men jag får faktiskt skylla på vinet haha! Var för trött för krogen men dom andra drog ner och jag hoppas dom har roligt :)

Imorgon blir det filmkväll med min lillasyster som tycker att jag varit hemma för lite den senaste tiden så de ska bli najs :) en lugn och härlig kväll full med svullande utan ships och läsk! eller motorstänger och gurka, de beror på humöret :P

Ha det underbart!
God natt!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

vi kravlar bättre än destinys child :P

Igår va vi hemma hos Madde på kvällen, först var det idol som gällde sen skrev vi ihop lappar som vi ska ha idag :P Vi fick inspiration av programmet dobidoo och de går till såhär att man spelar två och två. den ena personen i laget håller upp en lapp åvanför sitt huvud där de står en filmtitel, en sångerska, sångare eller ett band namn. Den som står mitt emot och ser lappen ska antingen sjunga, säga en känd replik eller på något sett göra så att den med lappen över sitt huvud fattar vad de står på lappen och så fortsätter de :P haha Vi körde charader igår också och jag måste nog säga att höjdpunkten var nog när jag och Madde kravlade över golvet och skulle spela hela destinys child när dom är i sin video "suvivors" :P hahahaha omg

snart, eller om några timmar ska jag ner på stan för att inhandla vin :D sen blir de party!!!!


Ha det underbart
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

jag visste att det skulle löna sig :P

Jag har hittat mitt favorit spel!! boxing på nintendo wii!! Jag är absolut ingen person som brukar spela spel å hatar mario, hur hemskt de ä låter men har man hört den satans melodin i säkert 15 år idag varje morgon och hela dagarna så tröttnar man :P Men iaf så kom jag fram till att jag äger på boxning och det måste bero på mina thaiboxnigs lektioner jag gick på med brorsan :p haha. Samma teknik, utan sparkar då förstås!

Nu ska jag spela lite till å äga hela världen :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Underbart väder för promenad!

Snart, så fort Mia druckit upp sitt kaffe ska jag, hon och Tristan på en promenad bland dom härliga herrgårdarna som finns här :) Så otroligt fint! Fast allt är så nära stan så känns det som man kommer bort så långt, till en helt annan värld bara man går en liten liten promenad! Skulle haft en kamera med mig så ni fick se! Men det får bli en annan dag!

Nu ska jag ut och njuta!
Tack :)

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

godmorgon!

Igår var det Tisdag, trodde jag och därför är det onsdag idag.. fast jag tror tyvärr inte att de funkar så. det är nog torsdag trots allt.. hmm seegt haha
Nu ska jag käka frulle å kanske kolla på tv :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

ikea, billigt?

Ikea är en spännande affär tycker jag, dom har billig priser, eller? Kan nån då förklara varför det då blir så dyrt varje gång jag handlar? :P Såhär tror jag va, dom plockar isär alla deras saker i molekyler, ungefär, sen säljer dom prylarna "billigt". Fan vi skulle köpa en lampa där idag och man måste verkligen köpa ALLT i smådelar som ska vara i en lampa. snart får man väl blåsa glaset och sätta i eldtrådarna som sitter i glödlampan, eller varför inte svetsa ihop en egen kastrull :P

Nej de va mitt klag för idag :P haha annars har dagen varit bra och jag har ritat Roberts vardagsrum och de kommer bli as snyggt!!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

lite klassiskt, lugn och ro :)

Mia, Marblan och Tristan kom hit idag. det blev snabbt väldigt stojigt så jag, Mia och Tristan begav oss ner till min lilla oas, mitt sovrum :) Jag tände alla ljus jag hade i rummet, tryckte igång en (eller tre olika) skivor med klassiskt. Inte någon speciell utan de va en skiva för all your mood som det stod, haha! Sen efter det tog jag ner mammas alla inrednings och trädgårdstidningar och verkligen sträckläste, Mia garvade sig halvvägs igenom Martina koden som hon förövrigt gav mig i julklapp, hon kommer nog ångra att hon gett bort den .P haha Jag har känt lugn i mitt rum förut men nu var det sådan skillnad på övervåningen stoj och härj och källarens verkliga lugn. man kunde nästan ta på skillnaden. Som dag och natt, sommar och riktig vinter! Helt underbart, så nu efter timmars och åter timmars läsning är min hjärna helt slut! Men inte slut på idéer för det, lyckades kläcka koden på compact living hemma hos Robert och det kommer nog bli riktigt riktigt snyggt när visionerna blir till verklighet :)

Nu har Range gjort choklad uppe som vi ska dricka till första Mumien filmen!

Ha det underbart :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

No time for looosing..

Godmorgon läsare, nähä är det inte morgon fortfarande?? no shit :P haha. Jag hostar, å är trött :P men nu tänkte jag göra varm choklad och mackor med ost och gurka på sen vänta tills det börjat ett bra program på tv :P

Jenny: Jag är ledig tills måndagn den 15 så vi lär ta en fika i veckan :D
Jessica: Ja eller hur men så fort jag slutat så överger jag Gävle för övik :D


Nej nu örsk ja int sitta här mer!! haha

Ha en underbar dag :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

terapi samtal kanske? :P

Nu borde jag antingen tvinga hit Jenny eller Jessica och snacka lite vett i mig för snart så exploderar min hjärna eller imploderar, man vet aldrig vilket och det är iochförsig spännande :P Eller mina vänner så läser jag den underbara boken. Lyssnar lite på cat stevens nu så blir allt bra också haha. Man ska helst sitta i ett kök och käka frukost och lyssna på the best of cat stevens :P haha det var så han introducerades i mitt liv.  Jag satt hemma hos en gammal kkompis, och ja jag stammar alltid på just det ordet av någon skum andledning, och käkade frukost när jag fick höra honom. Hade självklart hört låtar som the first cut is the deepest som jag förövrigt inte kan ta lika seriöst som förut eftersom någon använt den i en otroligt rolig sketch... eller så var det i simpsons, sen hade jag ju självklart hört wild world men aldrig fattat riktigt vad den handlade om.. men det visste min vän google :P

Ni minns den där konversationen jag snackade om förut? Det har snart löst sig och jag är så glad, inte riktigt idag men snart :)

Nej fan nu måste jag lästa boken!!!!


Ha det underbart :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

löser de sig?

Hoppas det, för de skulle vara najs :) Med den här  nya positiva livsstilen ja har fått nu tackvare Jenny och Jessica främst så kommer allt gå skit bra! synd bara att Katta på jobbet sett lite av den :P haha ganska jobbigt på mornarna när man är trött å så.. men på uppstädet jävlar Katta fan va positiv jag ska vara :P Fast jag brukar ju sjunga fina sånger för dig när vi städar eller hur?
:P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Bra film och massor med skratt!!

Igår drog jag hem till Anna som jag inte träffat på jag vet inte hur länge, vi snackade, åt grönsaks dipp, jordnötter och såg en sjukt hysteriskt rolig film!! Har viljat se den på bio förut men det har aldrig blivit av så såg jag att Anna hade den hemma så vi kollade :) På smällen heter filmer och är så bra!! Aldrig har jag garvat så mycket och tyckt att en film är så bra rakt i genom!!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

cat stevens

skulle ju sova. Men de blev seriösa samtal på msn, eller så seriöst de kan bli  :P haha sen så youtubade jag och kom på att cat stevens va bra länge sen jag hörde ! Blir lugn av de :D fast nu när jag tänker efter ja de lika gärna vara Rod stewart ja tycker är bra :P Mr L hjälp mig nu :P

haha

http://www.youtube.com/watch?v=6lZYAaQoks8&feature=related

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Biljetterna är bokade!! :D

Nu är det klart, Magnus Betnér den 1 oktober kl 18.00 :D Yeeey damn va jag längtar.

skulle bara berätta de :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Linda och nordman @ furuvik :D

Nordman lyssnade jag jämt på när jag var liten. Jag och pappa kunde sitta flera kvällar i rad och lyssna och sjunga med i hans sånger :) Sen hade han spelning på cityfesten för flera år sen när jag var liten och då åkte jag och pappa ner och kollade ! Fast nu iår har jag missat alla hans spelningar han haft i Gävle, vilken var två :P Men idag när jag kom till jobbet blev jag så glad för att han skulle spela idag så jag äntligen kunde se honom :) Sen att Linda Bentzing (?) var där var ju också najs. Jag och Katta stod med parkvädarna och sjöng med i hans sånger. Dom varvade scenen med varrann låt så spelade nordman och sen Linda fast ja tror nog Nordman fick en låt mer :P haha men som sagt det var najs. Nu ska jag sova och ladda upp inför morgondagen som jag ska göra det bästa av :) Kommer bli grymt mycket folk men jag ska ha kul endå :)

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Gissa kändisen!

Jag förstår ju att ni har saknat att gissa kändisen. För er som är lite nyare här så ritade jag as snygga bilder i paint (!) och sedan fick ni gissa kändisen. Priset va ibland äran och för dom mer lyckligt lottade vann man en dejt :P Mr M har en dejt att hämta ut :P inte av mig men av min otroligt fina och trevliga kompis Jessica!

Så inom kort kommer tävlingen igång igen kanske kan man vinna dejter igen vem vet! så håll utkik ;P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Härlig dag :)

Idag var jag in och jobbade en stund men de va najs :) Kollar egentligen på tv nu men ja tänkte att en snabb bloggningen hinner jag med :P

Ska få varm mjölk av jocke sen ska jag bädda ner mig i min säng, äta massor med mjölkchoklad å tända alla mina ljus och sen bara glo på tv!! sen ikväll är det filmkväll hos Göran med flickssen :D

Min konstiga koversation igår, eller inte konstiga de var mer lite brist i kommunikation :P men iaf så har den inte löst sig. jag fattar fortfarande nada och skulle vilja ha det där uträtt. kanske löser sig ikväll! Saker och ting brukar ju ha en underbar förmåga att lösa sig till det bättre så :)


Ha det underbart
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

det här med svartsjuka

förut tyckte jag inte att det var något fel i att vara svartsjuk. Jag tyckte det tydde på att man brydde sig om exempelvis sin pojkvän. Jag har alltid varit grymt svartsjuk, tills nu faktiskt. Jag har börjat tänka om. Svartsjuka är inget som ska höra till förhållanden. det är man för man är osäker, inte för att man tycker om sin partnet. Ja menar inte att om man är svartsjuk så är man inte kär. Jag menar bara att man ska inte behöva vara svartsjuk, ingen ska det. Jag har kommit på vad som tar bort svartjuka. Tillit till sig själv och andra fast först måste man börja i botten, man måste höja sin självkänsla. Höjs den så höjs självsäkerheten och så småningen om tilliten! Allt hänger ihop så smart när man börjar tänka efter :P Tror det här med att min svartsjuka är borta beror på Jessica och Jennys "sekt" :P haha jag har inte ens haft "möte" med dom och jag är redan mycket gladare och mer positiv till saker och ting! haha! Tack tack :)

Nu ska jag försöka reda ut konstiga missförstånd på msn, kommunikationsfel i en koversation :P men så kan det bli ibland och då får man lösa det!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

inrednings sugen!!

Jag har alltid tyckt om att inreda, sy saker, göra om och göra nytt! vara kreativ :D Och därför blir jag så otrligt glad av att kolla på från koja till slott och se att det är min favorit inredare där :) Man blir full av energi när han springer runt och lever ut sina ideér å är helt lyrisk över resultatet! Att ha en bild i huvudet och sen förverkliga den och se att det blev precis som man tänkt sig om inte bättre är helt underbart! Satt och kollade in mitt rum och damn va nöjd jag är :D haha!! Nu ska jag bara sy min klänning som jag ritat och den kommer bli så fin!


Justja kom på att jag borde gå nån sån inriktning på högskolan, nån kreativ!

tillbaka till tvn nu
Ha det underbart

Over and out!!
Ha det underbart!//
Ylva

Lexx

Är inne på fjärde säsongen av serien Lexx nu. Det är jag och min bror Robert som tittar som dårar på den. de är en sifi serie och jag brukar absolut inte tycka om sånt men den där serien är speciell och otroligt bra :) Ni borde kolla upp den tycker jag!!

Idag handlade ja ett par nya jeans!! Härmade min kompis Lisa som har ett par as snygga jeans som jag också är ägare till nu :P haha har även köpt lite smink å sånt najs hehe!

Nu ska jag ta tillbaka mitt rum som pappa har ockuperat nu och titta på från koja till slott!!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

fika på stan, eller? :P

ikväll åkte jag ner på stan för att ta en mysig fika med Jenny och Lisa! :) Det var najs!! Jenny frågade om vi inte skulle ta en liten krogrunda någon dag och föreslog en onsdag, sen frågade hon var det var för dag idag och vi kom fram till att det är ju fasiken onsdag. Så Lisa jag och Jenny drack snabbt upp våran dricka från fiket och drog iväg till Klubb Kobra. Där rann drinkarna ner fort som fasiken. Vissa mindre goda men vi kom fram till att nu har vi testat dom och behöver inte köpa dom igen :P Tror vi börjar bli gammla eller något för vi drack väldigt mycket men inte blev man någe rund om fötterna för det eller. Känner mig mest seg och aningens mer skrattig än vanligt, men inge mer.

Och nu sitter jag har, ganska partysugen faktiskt :P Men ska väl dra mig mot sängen snart. Först ska jag prata med den otroligt trevliga och ironiska Mr M. !! Han ligger nästan i samma klass som mig och Jenny när det gäller att vara sarkastisk och det är alltid najs!! :P

Haha ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

yey fynd fynd

Nu har jag äntligen en hårtork! Nått som dom flesta i sverige redan har men inte jag.. haha me  nu så är det ordnat :D billig var den också. 145 spänn och hon i kassan sa att den blivit korad till bästa hårtorken och bla bla bla :P haha så de låter ju najs. sen köpte jag typ locktängerliknande grejsimojser. Så nu jävlar kommer ja bli as snygg :P haha hmm undra om det är något bra på tv ! ska kolla

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

BIG NO!

nu har jag suttit och snokat i min egen blogg lite och shit vad jag såg saker nu som jag inte tänkt på tidigare, farliga saker. nästan så farligt att de är dags att lägga av :P lr ändra nisch. om jag ens har någon nu. Jag skriver om allt och hoppas att det kanske finns en pytteliten röd tråd någonstans i min bloggskog. fick nästan en hjärtattack.. :P omg :P

nej de va allt, ps. johan låssas dissar mig :P de är kul hah
Nu ska jag läsa lite ur min bok och bli positiv igen :P känner för mycket ironi nu haha ska kolla på tv samtidigt,

(är det mer än fyra lipgubbar i ett och samma inlägg är det kris )

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

:D

haha jag mår så värsta bra! Tror Michelles bok gör underverk haha :) Allt känns skit bra :)

Imorgon ska jag in till furuvik och jobba lite. ska städa ur cirkusen och så :) Men de ska bli najs, sen ska jag hem till Robert och titta på den underbara serien Lexx!! Jag kom på att jag vill dricka drinkar med Andree nu haha, har ju inte hunnit de ännu men snart så :D
________

Du är också en pajas :P hah (inte Andree :P)

Nu ska jag tillbaka till Mias soffa, glo lite på tv å sen sova!

Ha det underbart allihopa!!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Shoppa på stan!!!!!

Ska ner på stan med Mia, Marblan och Tristan :)  Marblan ska hämta sina glasögon och jag tänkte leta efter ett par svarta jeans! :D

Lär dra nu! Hörs sen !!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0