fläskdag

Åkte in till skolan för ett matte prov imorse. Gick nog ganska sådär kan jag tänka mig. Försökte koncetrera mig på provet men det var så mycket annat i mina tankar. Triviala tankar.

Vid 18 går vi till Mia för lite grillning och mys! Är det inte typiskt sista april väder idag? Lite kallruskigt och skutkärslukt? Men med lite filtar och värmeljus så ska väl den här kvällen bli kanon den också!

Anders sitter och spelar hockey medan jag försöker tömma mina hjärna på ord. De går inte skit bra så jag slutar här och kanske kan komma med ett bättre och intressantare inlägg imorgon.

Ha det underbart!//
Ylva

TAAACK!

Pratade med min kärlek idag :)  Såå skönt att höra hans röst igen! På lördag morgon ska jag möta honom på stationen, gud va ja längtar efter honom!! :D

Höll tal i svenska b nyss. nationella proven är ju i full gång. Tänkte va först men munnen va som ihopklistrad och en annan tjej började sen tänkte jag tala efter henne men munnen satt fortfarande ihop, en tredje, en fjärde och en sjätte hann tala innan det var min tur. Nervös som aldrig förr darrade jag igång talet. Hade små papperlappar som måste ha låtit som satan när jag bytte blad. Va förmodligen röd som en skållad bäver och pratade nog väldigt hoppigt och nervös MEN det gick as bra!! Alla satt och igenkänningsnickade igenom mitt tal och log! Läraren och flera andra berömde mig jätte mycket :) Känns som jag burit flera tusen kilo sten på mina axlar som nu har ramlat av mig!

Det svåraste är alltid att veta Om man gjort rätt. Så är det när jag skriver krönikor, debatt artiklar etc etc. Har ingen aning om jag skrivit på rätt sett och använt bra ord. Fick tillbaka endel arbeten också och det ser lovande ut, fast jag fått en varning och det såg ut att gå käpprätt åt helvete! Allt är påväg åt rätt håll! Måste hålla kvar den här glada och energigivande känslan i allt nu! Hålla fast vid den så länge jag kan. Nu är jag mitt rätta jag, glada och spralliga! Den jag Vill vara :)

Ha det underbart!//
Ylva

allt går lite åt helvete..

Alltså inget ser ljust ut. ingeting... Har nog seriöst aldrig kännt mig så stressad. Väldigt ofta vill jag bara hoppa av skolan som känns så fruktansvärt meningslös. Vad gör jag där?? Men då har vi inte råd att betala räkningar, hyra etc. ska allt handla om pengar alltid?? Skulle vara så skönt att bara strunta i allt en gång. gå i ide kanske. hat tvätt tid ett. får se om ja orkar. förmodligen inte. aja nu går ja i ide en stund. till teatern börjar iaf :P  Verkligen inte läge för att gå på teater men jag måste koppla bort allt nu ..

Ha det underbart!//
Ylva

damn you sol-ljus

Anders åkte i söndags. Nu är det Tisdag och han kommer hem på lördag. Känns som han varit borta en hel evighet. Har sovit hos Mia nätterna hittils, kanske ska sova hemma ikväll. Jag är ju sk "vuxen" nu :P Men det är bara så sjukt tomt här hemma. Han sms:ar varje kväll och skriver hur dagen varit och säger god natt! Viktiga sms!! :)

Har haft migrän typ tre dagar i rad nu. Inte alls roligt. Först kommer flimmret så man inte kan läsa texter sen försvinner synen mer och mer sen den jäkla huvudvärken. Gick inte på matten imorse på grund av det. Men känns inte som jag kan sitta å chansa vad det står för tal i boken som jag ska försöka lösa :P Tror det beror på det vita ljusskenet som är på våren. Piss ljus. Vill ha ett sjuhelvetes jäkla åskväder med sjukt mycket regn nu!!

Har tagit ipren och hoppas att huvudvärken lägger sig för jag ska åka in till skolan strax och ha engelska och msk. Yey... Nån som har lust att slå sönder dom jäkla lövblåsarna dom går runt med på gården? låter förjävligt!!


Ha det underbart!//
Ylva

Lite käpprätt åt helvete sådär..

Utanför fönstret svajar lyckstolpen i takt med vinden som blåser på. Kan det bli regn idag? Vädret matchar mitt humör totalt !

Ringer csn, din bostad, en målarfirma och radiotjänst idag. Den sistnämda ringer jag för att dom verkar tycka om att skicka små kärleksbrev till mig. Fått minst tre  fyra stycken och tänke på dom stackars träden som averkas för att dom ska skicka ut meningslösa lappar. När jag ringer har jag laddat upp med försvar till tusen men allt dom begär är mitt och Anders personnummer, sen var allt löst. Damn :P Har massor med eneri till övers nu...

Skolan går väl ganska skit dåligt just nu. Jag tyckte inte att det gick på räls direkt men inte käpprätt åt helvete heller som min svenska lärare verkar tycka. Ska försöka läsa det mesta på distans i höst. Kanske är mer min grej än att sitta i skolbänken med okända människor. Just nu iaf. Längtar tills arbetet i furuvik! Ska bli skönt att träffa Katta och dryga och skoja med henne igen :) Vi har ju samma låga humor båda två ;P


Ha det underbart!//
Ylva

för mycket ledig tid

kl är 12.50. det är hundra år tills det är kväll och man får sova igen. Herregud! Är så sjukt uttråkad. Behövs städas här men jag orkar inte alls. Synd att Mia jobbar annars hade jag gått dit. Jag måste hitta en rolig hobby. Nånting som tar lång tid men inte kräver tålamod :p finns de? 

Känns som jag har mycket energi men inget att spendera den på. Och för mycket tid. Nån som behöver lite?
Tänker på tok för mycket för mitt eget bästa också. Blir så när man har tid över :P Det är såklart därför mina vänner som jag behöver en hobby!!! Försökte ringa Gööööran men hon svarade inte. Ring om de ser de här! :)

Ringde min kära bror som ska till mamma snart så jag drar också dit han ska även färga mitt hår!
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0