comedy fight club...

Sitter här och kollar på comedy fight club på 3:an. den här gången ska tre killar och en tjej ska köra stand up och få så många skratt som möjlligt under en viss tid för att vinna.

Första två killarna kör och är riktigt roliga fatiskt.
Sen kommer en tjej upp (Tess Persson) som jag aldrig sett förut och jag tänker: hoppas hon inte drar vikt och sexskämt som alla andra tjejer, skulle kännas najs med något nytt och fräscht, något som inte alla andra kör.

Men nej, varför skilja sig från mängden när man kan mala på om samma sak som dom flesta kvinnliga stand up komiker gör. Herregud tjejer!! Killar kan iaf skämta om vad som helst, visst dom skämtar också om sex och sånt men inte varje jävla gång!! kom igen :P bredda ert utbud lite, kan ju kanske skämta om kultur eller nått annat jätte spännande, bara ett litet tips :P

Visst domineras stand up yrket av killar men det känns som att tjejerna skämtar om sex för att vara grova nog att kunna komma upp i killarnas "nivå". kanske bara är jag som inte gillar den typen av skämt men varför kör dom flesta tjejerna alltid sånna skämt?

Ha det gött!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

yeey

har nyss käkat pizza och är riktigt mätt. lär mig aldrig, käkar alltid tills de blir matkoma :P

skolan går bra nu, matten igår gick hur smidigt som helst och svenskan idag gick as bra! är sååå nöjd. nu måste jag bara plugga till engelska provet imorgon, de får bli efter idol!!

fast trots att allt verkar gå ganska bra just nu känner mig ganska seg för det mesta och har kort stubin, vet inte riktigt varför. stackars Anders... eller de går i vågor de där, men de känns som sur sidan leder för det mesta... så för hans skull ska ja göra något åt de, kanske läsa den där boken jag skrev om för länge sen? Mia Thörnblom eller vad hon heter.

iväntan på idol ska jag kolla på christine och vänner!
ha det bra
over and out
Ha det underbart!//
Ylva

premiär!

idag åkte vi till Järnia och köpte ett galler till eldstaden så vi kunde inviga den!! Ni får en bild på det!

det är så mycket konstiga knappar och grejjer i lägenheten så våran granne, som bodde här uppe tidigare kom upp och hade sightseen för oss i våran lägenhet :P haha





Anders och våran katt Tjockis vid brasan :)

Det får bli ett kort inlägg idag!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

dödstrött

hellloo helloo

de tog lite drygt nio timmar från gävle till halmstad där vi nu befinner oss. Då stannade vi i Lilla Edet hos Anders familj en timme också iof! Jag och Anders ska ta hem våran lilla kattunge på söndag! den heter tjockis haha! vi va väl här runt kl.8 imorse och benen kändes som spagetti och hjärnan vet jag inte vart jag lämnat, kände mig full/väldigt väldigt bakis. Är lite åka bil rädd också så jag kunde ju inte sova :P herregud!! om 4 min startas datorn om fick jag ett meddelande om nyss. bäst att skriva fort :p

va nere och käkade frulle vid 12 halv ett tiden idag, vart så hungrig. Anders, min fiiina Anders, ligger framför mig och sover så sött! han är heeeeeeeeeeeelt slut nu.

huset är riktigt coolt där michelle bor, det finns ett torn och "hemliga" rum överallt tycker jag, snart är det sightseeing på tomten!

ha det gött!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

halmstad nästa

ikväll om ungefär en halvtimme åker vi (Mia, Anders, Marquz, Tristan och jag) till halmstad för att fira Michelles 30 års dag :D resan tar ca nio timmar!! snacka om att jag kommer somna haha. Stackars Anders och Mia som får köra.

Har liiite resfeber som alltid, vart jag än ska blir det så. men de kommer gå bra!

kanske bloggar lite senare!
ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

färdig

kom nyss hem. ja har kört och kört och kört nu.. är helt färdig. känns som hjärnan vill expandera sönder mitt huvud just nu. ska vila..

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

lite skakis

jag vet inte vad som hänt med mig men jag har inte kört bil på över ett år, nyss tvingade min syster mig att köra några meter och det kändes läskigt men bra, är lite skakis nu :P Ni får tycka att jag är den största tönten någonsin men så är det och nu ska jag ta utu med det!!!!

ska köra  lite hemma snart.
Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

God morgon!

Har nyss skickat in ett arbete om prostitution till min lärare. Är lika osäker varje gång om det är bra eller inte, riktigt svårt. Nu dricker jag oboy, käkar mjuka pepparkakor och tittar på nyhetsmorgon haha. Anders är i skolan och kommer inte hem förens sent ikväll. Måste plugga lite till, har så sjukt mycket att göra..

Har inte så mycket att skriva, är ganska halvtrött å så hehe

Kanske hörs senare!
Ha det underbart

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

våran söndag

idag har vi en riktig latar dag!! Anders har bestämt att han inte får ha byxor på sig så han sitter i soffan inlindad i täcken, det gör iof jag också men eftersom vi ska ha pizza senare känns de som om någon av oss måste klä på sig! damn :P Om man inte tar hemkörning, fast de känns lite pinsamt när det bara är 200 m dit. Kvällen är laddad med onyttigheter som pop corn, chokladpudding med grädde, cola och pizzan!! Kl 19.00 ska vi spela bingolotto och vinna massor med pengar och en bil och en utlandsresa!!!!!!!!!!!!! yeey

nu ska jag käka godis, dricka läsk och kolla in ett spel!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

ljusnatta!

idag var det sista dagen på säsongsarbetet i furuvik. iaf med gäster i parken. om man inte räknar med julmarknaden då. Det är så skönt, imorgon behöver jag inte vakna till väckarklockan vid 6 på morgonen!! Får sova tills jag vaknar av mig själv!

Köpte en dator igår! Skriver fel hela tiden, har inte vant mig vid knapparna ännu haha men soon. Ikväll är det Ådraget och ljusnatta nere på stan. 5000 machaller ställs ut längs gavleån och det är så fint så vi ska ner och titta på det vid 20 tiden. Nu är det dags att göra mat är hungrig och trött efter jobbet men lite mat ska nog bota både tröttheten och hungern!

Ha det gött!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0