Så mycket fint!

Gick på stan idag med min kära lillasyster! Herregud vad mycket fint det finns :) Vill ha hela butiker med kläder!!! Köpte en svart trenchcoat från Vila men är inte helt hundra så den får åka tillbaka till butiken imorgon.


Funderar istället på en ljus trenchcoat från veromoda. Så jäkla snygg och hur skön som helst :) Nästa månad kanske den får följa med hem!! :D


 


Ha det underbart!//
Ylva

Allt är möjligt!

Sitter här och käkar lite lösgodis (not good, jag vet men gott!) i väntan på maten som min kärlek står och tillagar i köket, världen godaste fiskgratäng står på menyn.


Gick mycket bättre än förväntat på lektionen! Trodde inte alls jag kunde det här med faktorisering (som vi håller på med på matte-lektionerna) Men jag är ju faktiskt ganska grym!! Jag börjar faktiskt tro att jag verkligen kommer klara av det här! Vilket känns riktigt skönt! Jag hoppas verkligen att jag har kommit in på ekonom utbildningen nästa januari!


Det är mitt stora utbildningsmål just nu! Delmålet är att klara av matte C kursen. Det är viktigt att ha tydliga mål och bra delmål. Annars vet man inte vart man ska styra och undrar varför man kanske är missnöjda. Skaffa mål och härliga roliga delmål med belöningar! Jag tror att man kommer så mycket längre med allt då. Inte skulle väl en spjutkastare vända bort blicken från spjutet och målet när han kastar och tro att kastet skulle bli ett värdsrekord?

Ha det underbart!//
Ylva

What a beautiful daaaaaaay'

Godmorgon på er!

Jag hade tänk ta en sovmorgon idag men Tija tyckte annorlunda. Hon har varit inte riktig pip & gnäll hund nu på morgonen. Hon har varit ute och hon har ätit! För en stund sen cyklade min kärlek till skolan också.

Nu ska jag göra iordning te & macka sen ta det lugnt i soffan ett bra tag ! Börjar trots allt inte förens 12.45 idag!

Ha det underbart!//
Ylva

Du får be en bön att tiden du behöver räcker till!!

Sonja Aldéns låtar (dem bästa...) går på repeat här hemma. Min kärlek är i skolan så ja får passsa på att lyssna på min skit musik då :p höhö.. han får lyssna på sin skit musik när inte ja är hemma haha :p (no hard feelings!)

Jag är har fått någon konstig shopping abstinens. Har aldrig varit någon som shoppar sönder mig på kläder, skor, smink etc etc.. men nu kliar det i fingrarna.
 
Jag VILL ner på stan och köpa den där riktigt sjukt snygga jackan, byxorna o säkert ett par läckra skor också! Jag blir Glad av att tänka på det. hmm allt står inte rätt till. Jag impulshadlar inte kläder, jag handlar mat (haha eller hur göran å sanna) eller något på ikea. Jag kanske rentutav börjar bli riktigt tjejig ;p

SÅ nu hoppas jag iaf på att någon ska plinga på här med en kasse med låt åt säga en miljon!! (det får sättas in på mitt konto också!! ;p) Kan börja med en halv. Eller okej några tusenlappar räcker faktiskt just nu.

Sommar!! Känns så otroligt välkommet just nu!
Ha det underbart!//
Ylva

Filmning

Kom alldeles nyss hem från en filmdag/eftermiddag med yrmedia (http://www.yrmedia.se)
Gick faktiskt riktigt bra idag. Är dock helt slut nu. Jobbigt att säga åt folk vad de ska göra höhö! På våran hemsida kan du se ett pilotavsnitt (halva avsittet, andra halvan kommer snart)

Nu ska jag bläddra runt bland tv-kanalerna och hoppas att det går något underhållande!  Min käraste är hemma hos Martin ikväll.

Ha det underbart!//
Ylva

Positiv musik

Jäkla piss dag :P eller rättare sagt jäkla piss humör jag har fastnat i. Är tröttare än tröttast och arg på ALLT!!!! känner mig som en tjurig 13 åring. Herregud!! Sitter med hörlurarna på hög bra musik! Jag har ju själv lyckats deppa ner mig så då är det jag som ska få mig att bli glad igen. Jag styr. Det är en viktig känsla, att inse att man faktiskt styr sitt liv själv. Ingen annan sitter bakom ratten i ditt liv och styr. bara du själv.

Äh det får räcka sådär. Åh justja, ja ska ju plantera blommorna jag köpte igår!! Yeey :) hade glömt de hehe! så fort vände det ;p
Ha det underbart!//
Ylva

Lycka med stor L'

Dagen började bra med en riktigt kort dag i skolan. Tempot är inte direkt fullspeedat på lektionerna så man hinner med allt väldigt fort. Därför fick jag gå ca 40 min tidigare! Efter lektionen fick jag en bok såld också :)  Skönt att bli av med skolböckerna som man iallafall inte behöver.

Köpte med mig mat hem från stan, åt upp det och gick en sväng förbi Madde för att sedan våldgästa Mia :) Riktigt härligt väder har det också varit. Fyra grader varmt och sol!!! Det är verkligen påväg åt rätt håll nu! Känner mig otroligt lyckligt lottad också. Har världens finaste pojkvän och sötaste Tija (ibland drygaste ;p) samt väääldigt fina syskon och vänner!! Älskar den där varma känslan som sprider sig i hela kroppen! Lycka!! riktigt lycka :) Ärlig och ren lycka!

Nedan: Kärlek!


Fynande även lite hyacinter idag nere på blomaffären (5kr st!!!!).  Jag tänkte göra en fin plantering av dem imorgon :) De står och drar åt sig vatten nu så jag inte behöver vattna dem senare!!
 Sen när dom visstnat slänger jag bara ner dem i jorden och sen kommer dem år efter år utan att man behöver lyfta ett finger :) Sååå skönt!
Ha det underbart!//
Ylva

söndag. regnig söndag

Gud. har raderat och skrivit om raderat och skrivit om ett par gånger nu. Vad ska jag skriva, vad bör jag skriva, vad är bara helt onödigt och olämpligt att skriva? Behöver nog inte skriva något alls. Inte om det. Ville bara få det ur min tankebana. Onödig energi som jag absolut klarar mig utan! Alltså. Jag undrar mest om jag tänker helt totalt fel? Men i mitt hjärta så känns det bara så. Är jag fel då eller? Herregud alltså. Jag går väldigt ofta på hur det känns i hjärtat. Kanske osmart vissa gånger men då vet jag att det beslutet är fattat rätt enligt mina värderingar.
Eller? Känner mig ganska total splittrad. Eller hyfsat splittrad, mindre än igår kanske. Äh ta det lite med en nypa salt. Jag ville som sagt bara få det ur mig. Det brukar fungera när jag skriver av mig.










Anders, mitt hjärta. Jag älskar dig!! Helt otroligt oändligt mycket! Min kärlek :)

Ha det underbart!//
Ylva

sova.....

vaknade för cirkus en halvtimme sedan och kände att något var fel. tittar runt i rummet och inser väldigt fort att Anders inte är där :( han är kvar hos Martin. får se när han kommer hem. Jag ska inte vara egoistisk men det är skit jobbigt att försöka somna ensam utan honom. Blä...aja jag gör ett nytt försök. En film till så kanske jag somnar och vaknar imorgon utvilad och fräsch. Ska hem till Gööööran imorgon också :) Blir trevligt!

Ha det underbart!//
Ylva

Det går så fort!

Morgonrocken satt på max en timme innan jeans och lång tröja (klänning??) flög på! haha sen kom Mia med familjen hit och fikade innan jag följde med hem till dem! En trevlig promenad i kylan :) Så skönt att röra på sig! Det blev en slappardag. dock inte en sådan där man sitter i soffan och slöar heeela dagen. Mer aktiv slappar dag ;p

En liten och väldigt trött Tija! Taget tidigt i somras.


Tija. nåågot större. början av december.



haha Tija är såå söt. Hon har en aktiverings grunkimong som man måste slänga HÅRT i golvet för att det ska komma ur godis. Hon hade en annan innan som hon bara behövde tugga lite på så kom det ut godis. Det är så roligt att se att hon fattar hur hon ska göra :P Nu gav hon upp..... haha. Hon började även löpa iförrgår för er intresserade ;p Stora tjejen nu!

Nä nu ska jag kolla runt vad det finns att se på tvn och invänta min kära Anders! Fast han blir nog sen ikväll :(


Ha det underbart!//
Ylva

Oj, ett tag sen sist

Fösöker att vakna till. Anders gick nyss iväg för att plugga! Duktiga han :) Själv ska jag ha en slappar dag! Skulle haft andra planer men en sån här dag behöver man då och då! ... Hoppas morgonrocken kommer sitta på hela dagen och att jag inte får något städryck.

Igår kom Martin, Johanna och Robert över på spelkväll! Jätte trevligt :) Innan de hade vi filmmöte på stan! :)


Nej, hörni.. nu ska jag kolla runt på tvn och se vad det finns att se!!

Ha det underbart!//
Ylva

Det går bra nu'

Har precis fått i mig världens godaste spagetti och köttfärssås som min kärlek lagat till :) MUUUMS! Funderar på att antingen powernappa eller ta ett varm bad. Får se vilket som känns mest lockande om en liten stund.

Igår sökte jag Ma C kursen igen. Behöver ju som sagt den för att gå ekonom linjen. Fick hem besked redan idag om att jag kom in :) Känns riktigt bra! Ska verkligen ta till vara på chansen nu och gå på varenda lektion. Det var ju inte direkt min starkaste sida förra terminen. Men nytt år nya tag :)



Igår blev det en spontan tripp hem till Madde också :) Stötte ihop med henne och Sanna nere på affären så jag hakade på dem vidare hem till Madde för en mysig tv kväll :) Fanns en del att ta igen om man säger så!

Bilden är tagen för flera år sedan.
 <3

Programhantering som började igår kommer nog gå bra. Det man ska kunna är world, excel och powerpoint fast på en högre nivå. Förmodligen inte jätte svårt men tillräckligt för att man inte ska somna på lektionerna :)
Ha det underbart!//
Ylva

Härlig kväll

Har precis vikt ihop all tvätt som var runt i hela lägenhten. Känns skönt att ha det gjort :) Känner mig dock väldigt rastlös. Vet inte alls vad jag ska hitta på. Kanske får med mig Anders och Tija på en promenad? Kanske.. hehe Helt bäcksvart och stjärnklart ute nu. Med andra ord riktigt friskt och härligt :)


Bild tagen för några veckor sedan. Vekligen fruset i perfektion :)
Ha det underbart!//
Ylva

Produktiv dag

Har precis ätit mellanmål och ska alldeles strax ställa mig och laga mat till min kärlek som snart kommer hem från stan. :) Skolan gick bra. haha. det var ju första dagen och man gör knappt ingenting alls. Mest kollar så alla är där. Efter det åkte jag hem och fick en mindre städmani så det fastnade jag med en stund innan jag gick ner till affären för att köpa mat. Köpte majonäs å tänkte ha det på min macka till mellanmålet men tror ni inte jag tappar glasburken i golvet och den blir i tusen bitar... Kanske lika bra, det är ju inte jätte nyttigt direkt! :)

Har ni tänkt på att man hinner med fler saker ju mer man har att göra? Inte alltid såklart men ofta, särskilt soliga härliga dagar! Kanske bara är jag som funkar så... Idag verkar bli en sådan iaf!

Solen skiner och det är helt fantastiskt ute. 2 grader plus! Våran är påväg mina kära :)

Laga mat var det ja :)

Bild från i somras från kollonilotten. Tija och Anders gräver land åt Mia.
Ha det underbart!//
Ylva

Första

Godmorgon mina vänner!

Har precis klätt på mig och ska springa in för att borsta tänderna sen gå till bussen. Första skoldagen idag! Programhantering står på schemat. Känns inte jätte tråkigt direkt.. sitta vid en dator :) Jag är verkligen ingen morgonmänniska.. skulle gääärna sova några timmar till. Särskilt när en Tija ligger bredvid en och snusar ikapp med min kärlek!

 Utsikt från skolan.
Ha det underbart!//
Ylva

premiär idag!

Imorgon början skolan. Har varit ett härligt lov och det känns hyffsat skönt att komma igång igen. Vi hade bokat tvättstugan idag så morgonen gick åt till det. Nu hänger det fullt med kläder och lakan i hela lägeneten då torktumlaren och torkskåpet inte riktigt vill torka våra saker. Meen det gör ju inget för det doftar så gott av nytvättat :)

http://www.vacktahantverk.blogg.se kan man nu beställa våra produkter :) Kika gärna in där och lämna en kommentar eller två! Feedback är alltid trevligt! 


 "sweet sinn"-hjärta!
Ha det underbart!//
Ylva

Ett härligt bad

Största delen av dagen har gått åt till städning här hemma. Blir dock lika stökigt igen, iaf i köket, när våran diskmaskin inte fungerar. Vi ska be fastighetsskötarna ta bort den och sätta in ett skåp istället. Den tar bara plats där den står.

Nu på kvällen var min kära bror på besök. Han och Anders bar bl.a ner en säng i förrådet så vi får lite mer plats här hemma! :) Såå skönt att slippa den.

Morgondagen kommer förmodligen spenderas hos Mia. Vi kommer lägga upp våra produkter på våran blogg imorgon till försäljning och behöver foton till det. (http://vackrahantverk.blogg.se/)


NU mina kära funderar jag på att ta ett härligt kvällsbad med en kopp te :)

haha. hittade denna härliga bild på Tija från september -10.
Påväg ner till Kvänum! :)


Ha det underbart!//
Ylva

DON'T PANIC

Har spenderat dagen hos min kära syster mia där det ätits kakor, druckits kaffe och snackats skit :)

Nu sitter jag tillsamans med min kärlek och kollar på filmen "Liftarens guide till galaxen" och gluffsar i oss världen kanske gooodaste kakor jag alldeles nyss bakade. Tack Mia för receptet!

Nötkakor. Såå enkla. man slänger ner alla ingredienser i en mixer sen in i ugnen i ca 10 min!! Lätt som en plätt (hemligt recept ofc :p)




Snööö.


Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0