Nya 98 i Gävle??

För tio år sen, 1998, så var det ett stort snöoväder i Gävle. Var man barn tyckte man det var skitroligt med snö upp till axlarna och lekte och behövde inte gå i skolan. För vuxna var det nog mer dramatistk. Nu hörde jag att det åskade i natt i Gävle precis innan det började snöa intensivt. Exakt som 98. Har fadersnö kommit på att han ska fira sitt tioårsjubileum? Jag vet inte. kanske.

Här i sthlm regnar det bara i massor. Igår var det snöblandat.

Nu ska vi kolla klart på en film och ikväll är det skräckfilms afton som gäller :D Det är ju halloween, min favorit högtid!!


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

hårfärgning på g!

Ikväll är det butterfly effect och en massa cola som gäller :D blir najs! Länge sen ja såg filmen nu men jag älskade den då och ja hoppas de är så fortfarande!
 

Sitter med hårfärgen i nu och ska alldeles strax skölja ur den. Chokladbrunt ska de bli! Hoppas jag!


hörs sen
Over and out



Ha det underbart!//
Ylva

sthlm nästa

as stressad men bloggar lite snabbt. ska packa nu och dra till sthlm igen :D hörs sen!


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ja vill också :)

De ska bli storm i natt sa Mia, det viner redan utanför vardagsrums fönstret. Det är nån kass film på stv1.. och på alla andra kanaler för den delen också.. nej justja det är ju lördag då ska man ju festa inte sitta hemma och uggla som en annan :P

Satt och "snokade" lite på internet och kom "av en slump" haha in på en typ in på ett gammalt ex/ragg/?! och han och hans tjej skrev så otroligt gullig saker till varandra dom är så kära. Ja ska också hitta en kille snart. Ska kanske inte ha några krav? Jo några: Helst göteborsdialekt alternativt norrländska/stockholmska men då måste han va riktigt charmig, sen så ska han ju va helst va ganska lång, blond.. eller en nej de spelar ingen roll.. egentligen spelar inget av det där någon roll för klickar de så klickar de oavsett vad :P

Justja inatt ska man ställa om klockan. när klockan är 03.00 blir den plötsligt 02.00 igen.. spännande det där :P

Nu ska jag kolla facebook och sen ska ja fråga om Andree vet nån kille till mig :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

spännande dag!!

äntligen tillbaka på jobbet hehe :) När vi kommer till jobbet ser vi våran otroligt fula men endå charmiga lilla elbil stå inne i verkstan :( såg ut som att Kattas mardröm höll på att besannas, att dom ska skrota våran underbara elbil :( Hoppas inte, visst den har sina fel och brister. Typ ena lyset i fram funkar bara ( men vadå vi kör bara på dagarna när de är ljust så de behövs endå inte), den hackar otroligt mycket och är väääääldigt seg när man ska gasa, har lite bucklor här och där, och när man kör i gupp, vilket vi gör heela tiden, känns de som man är med i filmen den galloperande detektiven 2  men som sagt den har ju trots allt sin charm! 
Så eftersom att den var på lagning fick vi låna en annan elbil. Som vi alltid har trott går mycket fortare än våran men en snigel kan springa ifrån den här bilen :P Positiva saker med den nya bilen är dock att den har handbroms (woow :P), blinkers, TVÅ fungerande framlysen, inga bromseffekter i nedförsbackar.. fast det var bara positivt i halva backen för sen kände ja att fotbromsen suger och vi kunde lika gärna åkt in till kamelerna :P

Idag har vi slagit in 600 paket.. har ungefär en miljon kvar.. eller 2400 st. Det kommer ta 16 h till att slå in dom räknade Katta duktigt ut :P Vi jobbade ända till halv 8 på kvällen och imorgon lär det bli längre om vi ska bli klara fort. Jag ska ju till sthlm och katta ska norröver.

Justja eftersom vi jobbade sent, i en park utan några lysen på kvällen blev det väääldigt mörkt. När vi skulle köra ner bilen till garaget så var det grymt tur att vi hade två fungerande lysen annars hade det aldrig gått. Man såg inte ett piss. det var som att blunda.. heelt bäcksvart. Sen fick vi använda min otroligt snitsiga mobil med lampa.. wööhööö haha ja har aldrig haft det förut faktiskt :P Hade vi inte använt den hade vi gått i en ett träd eller ramlat på en stubbe eller över något annat hemskt :P Katta trodde att om vi inte hade haft lampan hade vi vant oss vid mörkret men njaa :P


haha undra varför de känns som det bara är Katta som kommer har roligt åt det här inlägget :P
Och som vanligt glömde jag säkert häften av vad jag hade tänkt skriva men just nu kan jag inte tänka mera, är så grymt trött!! så jag ska sova.


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

south park!

Klockan är nu 03.28 piiiip och jag är piggare än alla nattugglor i sverige .. tillsamans!! Har läst ganska många sidor i min bok nu, den tar snart slut. Jäklar va snabbt jag har börjat att läsa. När det var typ tester i skolan förut var jag typ segast men nu jäklar skulle lärarna se hur ultrasuperas snabbt jag läser! ska inte tvinga mig själv att sova för då blir jag bara stressad. Ja får väl klunka cola och kaffe imorgon, kaffe innan jobbet och cola på jobbet så jag håller mig vaken. Ja sov ju länge idag, till 13.00 tror jag det var, klev upp strax efter 14.00 tror jag så där har ja ju några timmar till godo (?) ska upp sju imorgon men min kropp behöver nog inte såå mycke sömn jag kan tänka mig. de tar jag igen imorgon kväll när jag somnar PRICK kl 22.00 :D Fan att south park och alla andra bra program går typ 03.10 på nätterna :P

haha nu tillbaka till min bok och south park på tv, funtar på att göra varm mjölk.. de ska hjälpa så man kan sova har ja hört.. själv blir jag bara pissnödig :P men ja får väl testa inatt igen hah!!


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

oj :P

hehe för länge sen gick jag med i statist.se . en sida där man kan typ bli statist till små eller stora roller :P Gick in idag och kollade och dom sökte publik till bl a fredag hela veckan och snacka om nyheter. Bokade till fredag hela veckan.. heelt gratis!! väntar bara på ett mejl som säger att det finns platser kvar :D yey . ska bli najs å se!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Jag kan också vara klantig :P

Haha lungt de Jessica :P

Imorgon ska jag och Katta jobba, de ska bli så skönt å komma tillbaka till "våran" underbara park och såklart träffa Katta igen och våran heelt underbara chef :) Har laddat upp med många luncher nu, köpte en längd pizza på ikea så nu behöver ja inte laga mat :P


Idag när jag cyklade hem från Madde efter en trevlig tv kväll med tjejerna så kan jag antingen cykla över en jätte hög trottoar eller vika av cykelbanan för att sen köra ut på bilvägen. Jag valde alternativ nummer två. Jag kollade runt efter bilar och såg en bil som kanske skulle svänga in där jag skulle svänga ut på vägen så jag bromsar in på pappas ohyggligt stora herrcykel och precis när farten på cykeln har tagit slut känner jag att jag sitter fast. Min halv långa höstjacka har fastnat under sadeln och för att inte se allt för klumpig ut (det kunde ju varit hetingar i bilen som kanske skulle svänga :P) så försöker jag sakta men säkert kliva lite åt sidan samtidigt som cykel och jag ramlar neråt backen. Som tur var ramlade jag inte helt men det kändes som om mina höftben (?) låste sig men jag reste mig fort och kollade mig omkring sen cyklade jag iväg :P  

De va allt för mig just nu!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

det ingen kan ta ifrån oss, någonsin

I natt hade jag världens heelt sjukaste dröm, den var så otroligt verklig.. jag har aldrig varit med om liknande. Det var en färgdröm, det utspelades hemma hos mig mestadels i min källare där jag har mitt rum. :

Jag vaknar i min säng, som står typ mitt i rummet, som stod längs väggen lite snyggt när jag gick och la mig. ( så hade jag den irl och en gång men den tog upp heela rummet så det var ingen bra idé). Jag tittar runt yrvaket i mitt rum och plötsligt ser jag Jessica glatt hoppa runt lite samtidigt som hon säger  "Jag ska bo här nu, bra va? :D hon pekar över rummet och på vad som förut var arbetsplats för pappa/skräprum/mitt rum instuvat bakom två gardinpar".
 Jag står med hakan ner i golvet nu och förvånas över vad mina ögon skådar. Jag kör en panorama blick ut över rummet och källaren. Den är fullt möblerad med Jessicas alla möbler hon någonsin haft tror jag. Men snyggt är det, riktigt snyggt. Det mesta går i mörkt trä,nästan svart och mycket mysbelysning och mycket plädar. Jag frågar hur hon fick plats med så mycket utan att slänga allt vi stuvat in längs bort i källaren, bakom en lite vägg.. Hon säger att ytan är mycket större än vad man tror och nu när hon hade byggt rummet i olika platåer så ser det mäktigare ut än vad det är. Jag undrar hur hon gjorde, hon hade en natt på sig, mig sovandes mitt i allt och jag vaknade inte. Tufft de där Jessica :P Samtidigt som jag låg och beundrade rummet kommer Gizmo och schälla ner rusandes, dom har inte fått mat. Och lika som jessicas saker kom från ingenstans kom Matildas hundar fram. Gizmo hoppade mest bredvid mig men schälla var arg och riktigt hungrig. Tror hon bet tag i min hand och då blev jag as rädd så pappa fick kalla upp hundrarna sen stängde jag dörren :P Fast han skickade ner Gizmo sen när jag skulle vakna..

Ibland önskar jag att man kunde få ut drömmarna på en dvd skiva, eller åtminstone i fotografier. Fast samtidigt känns det ganska skönt att drömmar kan aldrig någon ta ifrån oss. Det är våra egna och även om dom är hemska, glada, sorliga eller bara skumma så är det endå roligt att ha dom!

Ha det underbart, och tack Jessica för renoveringen, du kan väl få bo hos mig då :P haha!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

noll insperation.. damn!

Jag vill hitta något roligt och intressant att skriva om!! damn vart har min insperation tagit vägen? Ja kan ju tycka att något inlägg har varit skit bra sen är jag riktigt nöjd över det ett tag men nu då? Det händer inget spännande längre, inga roliga saker från tidningar att skriva om, ingen som gjort bort sig.. inte ens jag.. fan! :P Jag måste hitta på något meningsfullt att göra känner jag. Läste Kattas blogg nyss och kom på hur jäkla aretslös jag är .. gaah ja får ångest nästan! Fast inte så mycket över att jag inte har jobb det är mer det att jag inte vet vad jag vill göra i framtiden som gnager sönder mig.

Kan det inte vara så att när man föds på bb så blir man ihop kopplad med en liten kille som man blir jätte kär i när man blir stor och han blir jätte kär i mig och vi har det as bra!! förutom att dom ska koppla ihop en med en partner ska dom även sätta en liten lapp där det står vad man ska arbeta med och sen när man blir större så trivs man as bra på de där jobbet och hela livet är bara underbart!! SNÄÄLLLAAAA!!!!!

snälla GUUUUUUUUUD GE MIG INSERATION NUU!!

Shit ja borde verkligen inte blogga såhär sent, min förkylningen blir inte bättre och ni blir inte klokare av att läsa det :P men i grund och botten skriver jag ju för mig själv och blir ju självklart jätte glad över att ni orkar läsa haha ;P

Nej tack och hej !

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

den här vadå?

Har läst ut Martina Haags första krönikebok "Hemma hos Martina" den va bra men slår inte "Martina koden" och nu har jag börjat på den andra boken i samlingen "Underbar och älskad av alla.. och på jobbet går det också jätte bra"

Ungefär 15 sidor in i boken var jag otrolig förvirrad eftersom hon kallar huvudperson, som jag trodde skulle vara henne själv, för Bella hela tiden, först trodde jag hon ljög för hon gör de ganska mycket i sina böcker men berättar snabbt sanningen igen. Men så var det inte nu så jag läste på baksidan för att få en ledtråd. Några rader ner på baksidan av boken står det Och de här romanen... ROMANEN? Jag vill läsa om hennes roliga liv och alla tokerier som händer, inte bara påhitt :P Men boken är skriven på samma sätt som hennes andra så jag tror att den är rolig endå, och om inte så har jag ju en tredje oläst bok kvar :P

Mitt i allt bokläsande blev jag grym sugen på 1: rött vin (trots att jag aldrig druckit GOTT rött vin men det såg smaskigt ut på tvn idag). 2: massor med goda ostar. 3: vindruvor. 4:gröna oliver med rödpastagrej (trodde det egentligen var paprika dom pillat i dom gröna oliverna) i. 5:svarta oliver med och utan kärnor. 6: goda saltakex. 7: en snygg pojkvän som jätte gärna vill massera min rygg och hålla på med mitt hår och som tycker att jag är bäst och snyggast i hela världen. 8: en öppenspis där det sprakar romantiskt.. mmm :)

Men sen tänkte jag att mamma gömmer alltid godis i skåpet bredvid besticklådorna så jag letade där, inget fanns det, inte ens en gammal ruttenbanan vilket är ganska vanligt att hitta i det skåpet eftersom hon gömmer sakerna för bra för att själv ens hitta dom. Vin hittade jag men de ville jag inte ta för det är inget gott rött vin plus att jag åt upp nummer 2 på listan imorse och resterande 3-8 inte finns i mitt liv ännu :P

Nu ska jag plöja igenom boken och hoppas på massor med skratt! Plus att nummer 7 på listan ska plinga på min dörr med massor med röda fina rosor !!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

liten raggar-runda :P

Mahulda och AnnaLena kom till Gävle idag och lämnade två marsvin till Robert och sen tog vi en kort raggar-runda genom stan hehe! Ja funtar på att antingen sova, läsa en av mina grymt roliga och bra böcker eller kolla på tv! Får se :) Nu ska jag borsta tänderna å grejsa lite!! Imorgon ska jag och Robert kolla in en fotostudio där dom fotar gratis :) Skulle va najs att ha lite fina kort också :)

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

tuffingar från parken!

 


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

finally några nya bilder!

Jag förstår verkligen att ni har längtat efter nya bilder på mig.. och lite annat :P men sörj inte längre för här kommer det !!

 




     As gott vin! Slår lätt black tower med hästlängder!
 

 

           
 
         Mia, Marblan, Tristan och Robert!

  

   


De va altt för den här gången!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

jakt efter ett fik

den här stadens utbud på fik är ganska minitiöst sagt dåligt. Jag och min bror som såg fram emot en trevlig fika på stan men slogs snabbt av den otroliga mängd människor som härjade där. Överallt, brunchande människor som alla måste käka samditigt, dom hade slagit sig ner på standens alla cafeér och ingen var redo att lämna sin plats. Det var som i djungeln, såfort man såg ett bra byte (bord) slog man sig igenom havet av människor och prat för att slippa stå och se dum ut. När man väl fick ett bord skulle man beställa sin asdyra fika för att sen sätta sig till bords och bli sönderstressad av deras skröpliga musik. Det var som om man blandade lugn harmonisk klassisk musik med djungeltrummor som hammrade sönder trummhinnan och hjärnan imploderade. så en kaffe och en osmaklig devil´s cake senare begav vi oss mot Robert boning.


Ha en underbar dag!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

fredag, what to do?

Åh ja drömde världens härligaste dröm i natt som jag tyvärr inte kan dela med mig av .P Oh goood den va najs!!!!!

Nu sitter jag vid datorn och Marquz som har blivit en duktig systerson städar snällt sitt rum och ska snart damsuga i utbyte mot stjärnor=datortid! hehe :)

Jag vet inte alls vad jag vill göra, förutom att käka dyyyyyyyr choklad och åka till sthlm igen :P haha Gävle är tråkigt..

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

hel skum

idag så vände mitt humör från ganska glad till helt inte bry sig om någonting. skit skumt var det och lite så känns de nu, inget spelar någon roll. Jag kan inte fatta vad det är heller för jag mår ju bra haha .. as drygt. det brukar ju hjälpa när jag skriver av mig lite men själva grejen är den att jag inte vet vad jag ska skriva. Jag är inte glad och inte ledsen. och om inte det vore nog så är jag as rastlös. men de kanske jag skrev förut.. Mitt minne suger. Kommer inteihåg vad jag säger längre. Kan berätta samma sak för Mia typ 3 ggr på raken och inte veta att jag redan sagt det. Tror jag behöver sova och vakna upp imorgon glad, pigg och heelt heelt utvilad och med ny energi och inspiration för att göra något roligt vad man nu gör här i Gävle :P Kanske kan våldgästa nån, men vem? .P

Mitt akvarium ser ut som helvete. Nån som vill komma hit och städa det åt mig? :D haha skulle vara väldigt snällt för jag orkar verkligen inte och kommer inte göra det på flera dagar. Tror att Gävle och sthlm är i olika tids zoner så jag har drabbats av jetlag :P hahha

nej de var allt nu måste jag sova innan mitt huvudsprängs

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Hemma igen

kom hem för några timmar sen. Jag och Daniel kom fram till att våran släkt är väldigt speciell :P haha shit ja är så rastlös. Va gör man här i Gävle? Ja minns inte haha .. Just nu slötittar jag lite på film med Linnea, Tristan, Marquz och Mia.

ska nog sova tidigt ikväll för ja är as trött. gick ju upptyp 06.00 imorse så.

tillbaka till filmen
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

för det regnar här i sthlm idag...

Just nu sitter jag nedanför sängen i Matildas rum och bloggar medan resten av familjen fortfarande är förtrollade av John Blund. Han glömde visst mig :P Eller så gav han mig bara sovpullver för tre timmar, men det gör inget för jag är hyffsat pigg. nästan!

I skrivande stund är klockan 06.10, det regnar ute och som ni kanske förstår är jag fortfaramde i storstaden! Jag hoppas AnnaLena vaknar snart så jag kan hinka i mig kaffe för jag ska nämligen rida en sista gång idag och jag vill ju inte gärna somna på hästen :P As roligt att rida!! Hästen är så snäll och lyssnar och gör som jag vill hehe :) Idag kära Gävle kommer jag hem igen. Kan inte fatta att jag varit borta snart två veckor.. eller är det mindre? eller mer? Ja vet inte riktigt men tiden gick otroligt fort här och jag har haft det så trevligt så! sthlm blir inte länge utan mig :P haha

Jag sitter ivrigt och lyssnar efter om någon ska vakna här med det enda som hörs är datorn, regnet som smattrar på fönsterbläcket, bilar som kommer och går och några grannar som är uppe före tuppen! Justja jag ska lifta hem med min nyfunna kusin Daniel som jobbar här i sthlm men bor i Gävle :) de ska bli najs!
Katta ja kommer hem oroa dig inte :) och om inte annat ses vi nästa vecka!

nej ska krypa ner i sängen och lyssna tills någon vaknar haha, hoppas det blir snart!
Nästa gång vi hörs är jag i Gävle!

Tills dess kära läsare, ha det underbart :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Gävle gävle :P

nu har ja varit i storstaden en vecka men de känns absolut inte, ja trivs här.. hemma verkar dom saknar mig iaf :P haha Linnéa (min lillasyster) hade sagt till mamma att ja inte ville bo hemma att de va därför jag var här så mamma var lite orolig :P haha klart ja vill bo hemma men nu hälsar ja på här ett tag och de går jätte bra!

Justja ja är så glad mina älskade Martina Haag böcker ligger hemma på köksbordet i Gävle och väntar snällt på mig, dum som jag var berättade jag det för Mia som kommer sno dom av mig nu :P haha

Aja nu är det tv och snart god lax som gäller!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

riktig powerwalk i sthlm

idag va jag och mahulda duktiga och gick en lång och snabb promenad sen ringde vi mammalena så åkte vi till stallet! Ikväll blir det varma mackor, rummy och kallcider som gäller :)

Nu klagar dom på att ja bloggar :P hej då

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

där film blir verklighet....

Dagen har varit händelserik, som alla andra dagar brukar vara bara det att det här var lite utöver det vanliga.

Allt började med att MammaLena, jag och Matilda skulle ut till min kära mormor Sveas grav och hälsa på lite men först så hämtade vi upp Anna inne i stan som behövde bli räddad och efter några felkörningar kom vi rätt och sen åkte vi till mormor. Väl där så köpte jag ett ljus sen gick vi in å pratade lite med henne och så :)

Sen bar det av  till stallet och vi fick rida :) haha skit roligt var det fast de kände som jag skulle ramla av och dö ett tag men de gick så skit bra sen! Så imorgon kanske vi ska rida igen :) Efter det åkte vi hem till Huldolajnen och Mammalena och åt riktigt god mat som Matilda lagade iordning!

Här i sthlm kan ALLT hända och för en vanlig Gävlebo som jag är kan det kännas som att slängas in i vilken action rulle som helst men det här är verklighet! Utan att riktigt tänka efter bestämde vi oss för att åka till Malmskillnadsgatan. Påvägen dit var det fullt med polisbilar, några krockade bilar och massor med vägarbetare. Polisbilarna stoppade massor med långtradare.

I bilen påväg till destinationen skrattade vi mest åt vad vi kanske skulle få se men innerst inne förstod vi att det nog inte skulle vara så trevligt. Sånt man såg där finns bara på film, trodde jag. Men allt blev till verklighet. Samtidigt som vi blev ganska äcklade av det mesta där så tyckte man endå synd om dom. Att det ska behöva gå så långt så att man måste sälja sig sig själv, sin kropp för att kunna ha mat på bordet. Jag trodde den största chocken skulle vara att se någon hoppa in i en bil för att sälja sin kropp men det som chockerade mest var att det var så otroligt mycket olika människor som gick längs gatorna där. Jag trodde inte att en prostituerad såg så proper ut.  Jag tänkte mig en tjej med kort kjol, slitet hår, aslånga stövletter och lite slabbig gångstil och visst fanns det några som såg ut så men dom flesta hade riktigt fina kläder och kunde varit utklippta från en stureplans krog.

Nu är mina tankar helt ihopsnurrade så det får räcka för ikväll.

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

sex laxar i en laxask!

Imorse eller ganska nyss vaknade jag av att telefonen ringde, det var Anna som sa att hon också var i storstaden sthlm just nu. efter det var jag ganska pigg och kände mig utsövd och gick upp och drack lite juice.
Idag mina vänner ska jag och Mahulda till mormors grav och hälsa på lite å tända ljus !

hahaha Matilda sitter här brevid och rimmmar ramsor :P


sex laxar i en laxask! de ni :P


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

snabb uppdatering

Matilda städar lite i badrummet nu och hon sjunger så fint så! Celine dion - my heart will go on. för er som undrar :P ja tror hon sjunger till mig hahahah

Tänkte bara berätta för er att jag mår skit bra! haha så jag stannar nog här ett tag. Gävle får klara sig utan mig en tid framöver nu :P


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

ett härligt bad!

hej igen tänkte en snabb uppdatering innan jag tar mitt häääärliga varma bad kan ni väll endå få :P haha nu har vi frossat i chips och massa godsaker och jag ska som sagt avsluta kvällen med et varmt bubbelbad!!

ha det underbart, för vet ni de tänker jag ha :P
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

rapport från storstaden!

Jag befinner mig just nu Stockholm. Kom hit i söndags kväll/natt och vet inte riktigt hur länge jag stannar. Jag trivs här :) Idag har vi varit i Skärholmen och shoppat lite! Sen åkte vi till Mahuldas hästar och tog in dom och nu sitter jag här. Ikväll är det desperata hemma fruar, mjukis brallor, massor med popcorn chips och läsk som gäller :D As najs!

Jag ska ta mig till mormors grav någon dag och hälsa på henne lite hade jag tänkt :) Sen så vet jag inte. Men vi kommer alltid på något skoj :) Nu ska jag till tvn, ni fick en kort uppdatering här eftersom jag förstår hur ni har gråtit och slitit er i håret när ni sett att min blogg inte uppdaterats, men oroa er inte, det lär inte dröja länge tills nästa inlägg!!!!


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

fastnade :P

sitter på youtube, egentligen borde jag packa :P haha ska ju trots allt dra snart. Borde verkligen duscha också. Kan ingen trolla så min väska är packad å ja är nyduschad ? :P Skulle vara väldigt snällt.. haha nej nu ska jag slita mig från datorn .. snart :P

haha

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Vackert!

helgen har varit full med roligheter och överraskningar. I fredag var jag på 60 års fest, min farbror fyllde år och där fanns det kusiner jag inte ens visste att jag hade haha så det var skit roligt att träffa dom :) Våran släkt är inte skit bra, egentligen riktigt riktigt dålig på att träffas men de ska vi ändra på nu :D

I lördags var det kräftskiva med hela familjen i stugan. de va la najs hehe!

Såg på lilla melodifestivalen och Linn Eriksson (vinnaren) va ju riktigt bra faktiskt! Tror låten är till hennes kompis som tog sitt liv :( Men den är fin och även fast det kan låta falsk så gör inte det något för det är den största charmen i den här låten tycker jag :) Man får bli blödig när man hör den faktiskt hehe!

Linn Eriksson- En sång från hjärtat!





Ikväll, eller snart ska jag till storstaden sthlm med Mahulda, MammaLena och deras hundar. Vet inte hur länge jag ska vara borta från Gävle men ett tag iaf :)

Hörs sen!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Mitt Gävle.

Blev ombedd att skriva om Gävle. Min underbara hemstad! Måste verkligen tänka igenom varför jag är så fäst vid det? Är det för att mina kompisar bor här och för att min familj (som lika gärna kunde bott i sthlm) råkade bosätta sig här? Kunde jag vara lika glad och må lika bra i vilken stad som helst bara det viktigaste följde med? Jag vet inte. 

Det finns massor med olika sorsters människor här. Men största delen måste vara wannabee 08:or. Men då är de så härligt i Gävle så om man inte vill träffa dom där så behöver man inte gå till rövslickar Goya eller någon annan "snobb" krog vi har här i staden!  Det finns ju wasteland! Där brukar vara lite olika folk som vågar titta in där, mest "hårdrockare", det stället har ju också sina brister. Men det blir ju vad man gör det till. Vill man inte träffa hårdrockare eller wannabee 08:or får man nog gå på slick/hearbreak. Där är det "vanligt folk" och fjortisar mest.

Men kroglivet är inte sån stor del i varför jag gillar Gävle, jag skulle gärna byta ut varendra krog i stan för dom suger! Men det finns ju så mycket annat. Vi är en havsstad! Vi har stan vackert beläget nära havet och en fin å sån genomslingrar den! Varje helg i september lyser 5000 mashaler upp hela staden och placeras ut runt våra vattendrag och längs gavleån! Väldigt romantisk om man har ett förhållande eller är på g måste jag säga ! Eller om man kanske vill tänkas bjuda ut nån i Gävle kanske mig eller så så gör man det med fördel i september under en sån här helg :P hahah En god middag efter med kött å sån där sås (black and white) skulle ju verkligen inte skada! haha men nu tillbaka till ämnet!

Gillar man att sitta ute i en fin natur och bara vara så har vi boulongern skogen. väldigt fint så här års :)

Jag kunde ha skrivit att jag är så stolt över vår fina julbock i halm, men nej. Den byggdes för att brännas ner. Det var den största händelsen på året förut (när man var jätteliten :P) men då tänkte någon att fan ska vi inte inpregnera bocken så dom inte kan betta runt om i världen och så Gävleborna inte får njuta av något som endå var lite förbjudet.


Jag har fäst mig vid staden just för att jag föddes här men också för att den är inte för stor och inte för liten, helt lagom stad där alla inte känner alla men man vet endå litegrann vilka som bor här! Åker man hit som turist kanske man ska kolla in (lukta på!) Gevalia, världens bästaste kaffe!! Det kan jag nog vara lite stolt över haha sen finns det säkert något jätte spännande museum ... kanske haha
 Eller så åker man hit och umgås med mig och mina kompisar och vill aldrig mer härifrån!

Blir fortsättning på det här en annan dag, nu ska jag iväg och söka jobb eftersom jag nu blivit arbetslös, nej förlåt jag är mellan två jobb :P

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

lite extra...

Läste magnus dagbok nyss och det stod att han hoppades att gävle skulle gilla honom för han gillar oss.. vet inte om han bara skrev så men Magnus Betnér , Gävle älskar dig!! hahah :D

Det var allt
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Magnus Betnér i Gävle :D

först måste jag berätta om dagen. sista dagen i furuvik :( Jag och katta stämplade ut oss sen tog vi elbilen och åkte en sista raggarsväng i parken och sa hej då till alla djuren. Vi märkte även hur sjukt stora kamelerna är :P haha sen så klappade jag getterna.. en gång, ja tror dom bitts lr stångar mig så jag dör :P hahha men de är framsteg att jag gick in.

Och nu till årets förmodligen största händelse :D Magnus Betnér! Jag ska vara snäll och bespara er allt jag skulle kunna skriva om kvällens show, det skulle nämligen bli flera flera sidor plus att det kanske finns eller det förmodligen finns massor med människor där ute som inte sett showen ännu och vill kunna sde den utan att veta allt redan Och för att jag inte orkar sitta här å skriva ner allt :P

Det var helt underbart iaf och han måste tyckt detsamma om oss (publiken) för han kom ut flera ggr och körde en halvtimme över tiden! Men vad kan man förvänta sig av oss? världens underbaraste publik :P haha Han var grym bra rakt igenom hela showen och jag måste verkligen rekomedera er som inte sett de att boka biljetter nu för faan dom är nog slut men har ni tur så finns det någon extra biljett i ett hörn eller så. Justja Katta var så grymt snäll och tog han autograf til mig.. vet inte varför vi gick så fort därifrån och missade när han gick ut igen men så är det :P Jag skulle ju gärna gjort det själv och få träffa han å så men det får bli nästa gång!


Hahah för att inte säga för mycket så bespar jag er detaljer och sånt men kan säga att cocktailparty har fått en helt ny innebörd ! :P

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0