myshöstdag

Igår kom min kärlek och Tija till jobbet när jag slutat. Vi tog en prommis genom parken och tittade på djuren.




Wallaben ställer sig upp för att kolla vad Tija är för nått (!)





Kamelen & Tija stirrar ut varandra

             



                         







Höstmys på promenaden idag!









Fick hem min blomsterlök beställning idag (!) Nu väntar jag bara på att det ska bli fredag då vi flyttar så jag kan plantera ner dem i jorden!

Ha det underbart!//
Ylva

inspiration!!

Guuud vilken nörd jag blivit. Beställde massor med blomsterlökar som jag ska sätta i pallkragar såfort vi flyttat! Kommer bli så snyggt i vår när allt blommar (!) Vore ganska konstigt om jag inte var det minsta intresserad då hela min släkt (på mammas sida) håller på med blommor!

 Har aldrig haft trädgård innan (inte egen) utan odlat i krukor på balkongen så det ska bli riktigt najs att få "påta i trädgårdagen" som Göran så fint skulle uttryckt sig ;p Självklart ska jag inte ta upp all plats, min kärlek ska också bestämma så klart. Så den största delen av våran lilla tomt kommer bli gräsmatta! Meen de finns alltid krukor och ,som jag nämnde innan pallkragar att odla i ;p

Nedan ser ni ett utomordentligt snyggt kollage (klottrade ner det för att få lite struktur på hur jag skulle plantera dem)




Här är en ritning på hur jag ska plantera i pallkragkragen sen. Man måste inte rita fint ;p







Ha det underbart!//
Ylva

and that´s why i love you´



http://www.youtube.com/watch?v=17xyqDMxfyE&feature=related 

Idag får ni endast en bild och denna låten! Njut :)
Ha det underbart!//
Ylva

äter rädslan upp mig eller äter jag upp den´

Har haft väldigt svårt att stressa av & bara vara. Axlarna försöker ta sig upp till stjärnorna och vägrar komma ner hur mycket jag än kämpar . . . Tar tre djuupa andetag och är lugn i någon sekund men sen är stressen ikapp. Mitt hjärta går på högvarv större delen av dagen. Känns inte OK längre.

Sen som jag skjuter upp saker som kan vara lösningen också. Som ett avkopplande bad med ljus och gott kamomill te eller en skön massage som jag så länge suktat efter. Men det behövs pengar.

 Att vi går promenader i skogen hjälper, för stunden.. just då. Stressen finns inte med då :) Men sen såfort vi kommer utanför och jag ser alla hus ihopträngda på liten yta kommer allt ikapp.

Vet inte om det var smart att skriva det här. Märker om en stund om det hjälper mig.
Känner även hur stressen genomsyrar min blogg i varje ord jag skriver. . .  Kanske bara är jag. Tre djuupa andetag... 
Ha det underbart!//
Ylva

Ett natt-svart mörker

Ingen i världen (Förhoppningsvis!!!!) är mer trött på mig än jag är just nu.. Skulle vilja lägga mig i ide som en björn och vakna upp pigg och glad! Why god!! why :p Hoppas morgondagen blir lite ljusare och lite härligare.. kanske.. Anders har ett jäkla tålamod alltså.. Jag vill inte se det svikta så jag borde skärpa till mig nu. Men hur. Det har jag ingen aning om. Jag har varit där och vill dit igen men minns inte hur..

Ha det underbart!//
Ylva

Varning..Nörd-inlägg!

I det här inlägget kommer främst den nördiga sidan av mig fram ;P

Satte morots-fröna liiite för tätt så idag var jag duktig och drog upp allihopa (?!) och rensade bort små som inte kommer hinna bli något och satte ner dom lite större i jorden igen. Jag har ingen aning om man KAN/bör göra så men jag testar! Funkar de så funkar det helt enkelt!





Här är de största morötterna.  De är som sagt inte färdiga plus att det
är en liten sort.


Man får ha lite nörd intressen :) Återkommer kanske ikväll, förmodligen med något helt annat!

Ha det underbart!//
Ylva

Pics



Ha det underbart!//
Ylva

Hurtbullar!

Vi kom nyss hem från Hemlingby där de va hurtbulle dag med skolan. Jag, Anders och Tija åkte främst dit för att titta på polisen som skulle visa upp sin polishund. Riktigt duktig va den :) De visade upp grundlydnad och tänkte visa upp narkotika sök men det var för mycket folk på liten yta så det blev inte av, tråkigt nog. 

Tija ligger total däckad i köket just nu och jag förstår henne. Vi är också helt slut. 

Lämnar er med lite bilder här.

Vatten/fika paus på den 2,5 km långa tipsrundan!

 




                                                


Tija gillar alla djur! Hon försökte trigga dem att leka men utan lyckat resultat.







Ha det underbart!//
Ylva

Tears stream down on your face

Det var den värsta natten på länge. Tror jag fick ihop två timmars sömn... Vi gick och la oss vid 23 tiden. Tror min kärlek somnade ganska fort. Men hur jag en vred och vände på mig så gick det inte. Näsan va täppt och det kändes som jag knappt fick luft. Gick mellan vardagsrummet och sovrummet. Kollade på Survivor med söta Tija som vakade över mig (!) Hade tidig morgon med Tija imorse också. Anders måste ju få sova ut någon gång han med. Han har gått upp tidigt nästan varje morgon annars så det var han väl värd! Min kärlek :)

Tror jag lämnar er med det och återkommer förhoppningsvis med ett positivare inlägg ikväll!

Ha det underbart!//
Ylva

So what, I´m still a rockstar...

Började dagen med en långprommis med min kärlek och Tija. Mellanlandade lite snabbt hos mina föräldrar innan färden fortsatte hemmåt. Därefter har det slöats något fruktansvärt ;P Anders har lekt och underhållit Tija medan jag sovit ellet fläskat i mig mat (:P) Herregud vilket bra flickvän jag är.

Vi ska strax ut på en till sjukt lång promenad (förmodligen). Kanske köra lite sök övningar? Hon är faktiskt riktigt grym på det!

MEN först slöa lite till i våran utomordentligt sköna rymliga soffa ;P

Ha det underbart!//
Ylva

Vilken färg har själen, älskling

Bussresan hem från Grönan var minst sagt ..spännande.. Jag är, som ni redan vet, ganska jäkla skit åk-rädd. Det är mörkt ute, alla är trötta förmodligen chauffören också. Det vinglar till lite smått då och då. Jag ser två brandbilar i full fart som kör med blåljusen i motsatt riktigt på en liten väg bredvid där våran buss kör, också i full fart.

Efter en stund märker ja hur bussar bromsar in, först försiktigt, folket i bussen börjar vakna till liv och tittar frammåt, bussen bromsar nu in rejält.. En bil brinner. På höger körbana mitt på E4:an mellan sthlm och Gävle står den..

Chauffören gör en rejäl chansning. Bilar står på rad (en bra bit ifrån den brinnande bilen) men vi kör förbi i vad som känns som snigelfart. Bilen är helt jäkla övertänd, man kan ana att det kan finnas en bil därunder men det syns knappt. Värmen som slår mot rutan när vi åkerförbi skrämmer mig. Kan bussen ta eld, kommer bilen sprängas medan vi kör förbi? Plus tusen andra frågor gick på högvarv samtidigt som mitt hjärta gjorde ett maraton. Känns overkligt såhär efteråt men sjukt sjukt läskigt.


NU över till något helt annat. Anders, jag & Tija var och tittade på valpkurs och unghunskurs på förmiddagen. Vet inte om just den var något för oss. Vi ska höra oss för på endel andra klubbar först.


SÅ, nu har ni fått mycket text :P Slänger in två bilder!






Finaste Tija!


Ha det underbart!//
Ylva

Hoffmaestro & Chraa @ Gröna Lund

Igår anlände vi med buss till Grönan vid 17.30. Väl där får vi VIP-åkband i bussen sedan slussas vi in vid någon bakväg till spelhuset där en buffé väntar. Vi slår oss ner på golvet då det saknar både bord och stolar(!) men eftersom maten är så god så glömmer vi strax hur dålig planeringen är ;P  Vi åker en del karuseller innan vi bestämmer oss för att ta en god kall öl. Bandet börjar spela och får med sig hela publiken! Trodde inte jag hört dem förut men så fel jag hade! Dom var faktiskt riktigt sköna!








Liten del av folkhavet som trängdes på Grönan för att se Hoff. Enligt några som jobbar där var det närmare 25 000 pers där inne (artikeln säger 15 000) http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7764676.ab
Ha det underbart!//
Ylva

Det går fort...

Idag börjar vi packa! Inte långt kvar till den 1:a oktober då vi flyttar några lägenheter bort. Skulle egentligen haft matte lektion just nu men tiden räcker inte till... plus att jag är ganska lat idag.

Sitter här och avnjuter dagens första kaffe och halvglor på tv.



Tija växer så det knakar. Bilden nedan är tagen 9/9-10

Ha det underbart!//
Ylva

bild



 






Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0