Klart nu!

Jag är så glad! Är inte frisk ännu men det bryr jag mig faktiskt inte om längre. Var ute på en härlig promenad i den ljumna VÅRluften! sommaren är nära nu!!

Mia ska laga paj som vi ska käka som lunch/middag :P haha. Och till det allra bästa nu; lägenheten är MIN!! Flyttar in första juni! Förstår ni hur glad jag är?? Helt otroligt :) Ska välja tapeter på färgton till vardagsrum och köket snart och så ska jag kolla på lägenheten igen för att mäta å ta lite bilder :) Najs som fan!

Nu ska jag facebooka sen joina Mia och Tristan i köket!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Tack!!

Sitter här och nyser sönder mig och de rinner i ögonen. eller i högra ögat närmare bestämt och mest i högra näsborren :P Men imorgon ska jag vara frisk!

Fick riktigt glada nyheter idag!! Som jag berättar mer om imorgon för då vet jag mer :D YES!
Längtar till jag börjar i furuvik igen!! Ska bli så grymt najs att träffa alla :D Inte långt kvar nu!

Nu ska jag sova och va pigg och frisk imorgon!
Ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Lagom lagom :D

Funtar på att se Yrrol- en kolosalt genomtänk film! Titeln säger allt! Exakt så är filmen, kolosalt genomtänkt! Och bra och smart och fantastisk och lite äcklig! haha

Den 1 april känns väldigt angelägen just nu! Längtar :)
Ska bli så skönt!
 
Imorgon ska jag hem till min kära syster och snacka skit å dricka kaffe :D Alltid najs! Bor mer där än hemma tror jag haha men det är skönt! Två hem och snart har jag förhoppningsvis mitt eget! Med öppen spis... ååååh :D Ser hur jag sitter där framför den smattrande brasan på min härligt mjuka matta (som jag måste införskaffa nu), ett glas vitt vin i ena handen, en bra bok i den andra! Helst en Martina Haag så jag kan garva lite, får hoppas hon skriver en ny nu jätte fort!! Ser också hur jag målar min jätte söta klädkammare tillsamans med Mahulda, vin finns också med i bilden då :P Gud va naaaajs!!! Mitt egna hem!! bara bara mitt!! :D Vi kanske kan dricka cola också så det inte blir för mycket vin. Kanske om man köper små vinflaskor? Måste kolla upp om dom säljer det där goda vita vinet i mindre flaskor. som små black tower! haha Ja ja älskar mat och jag gillar vin! Och ljus, å bra böcker, och mina vänner och min familj och massor med andra saker!!! Ska köpa filmer också. Ska ha ett Kjell Bergqvist maraton med min bror!! Finns så mycket bra skådisar i sverige!! Inte klokt!

 Kjell Bergqvist! Bilden är snodd från nån sida.

ha ha.nej ja slutar här, jag vet att den röda tråden är näst intill obefintlig i de här inlägget, som i dom flesta av mina inlägg. men är det kanske så jag är? haha

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Men.

Idag var det ju "hemma bäst" med världens snyggaste skådis Matthew McConaughey. Jävla skit, missade den ju. Börjar bli sjuk också. jävla piss. Imorgon ska jag till Mia och jag måste vara frisk då!! Vägra vara hemma blir nå sjukt rastlös av det. Nä nu bestämmer jag att imorgon är jag frisk och det ska bli sol! Om jag sover uppe ist för i min kalla källare kanske det funkar? Fast soffan är så jäka obekväm AAAH jävla tangentbord. gör inte som jag vill så ja slänger bort de snart :P

Nej slutar här tror jag. blir bara arg :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ylva goes frisör :P

Jag får gå lös med saxen på Linnéas hår! hahahahaha

Det här var alltså flera år sen, minns inte riktigt när.

 Va söt hon var!! haha                




   Lite dålig bild för det är webcam.





 Lilla Marblan längst fram och Linnéa där i bakgrunden! Hah söt ungar då :)


 så jävla rak lugg :P hahaha

Ni måste ju tänka att jag var liten när jag klippte och färgade hennes hår men fan va roligt det var! Mamma blev arg, iaf första gången!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

lördag känns som söndag

Blev inge kött eller beasås idag :( Mamma sa åt pappa att vi skulle äta lasagne och hennes ord är lag. Men imorgon :D då jäklar ska ja äta mitt kött å min beasås!! Måste få tag i Ragnar också, ska käka våfflor vid torpet vid lunch nångång, han har säkert glömt de ! haha ja, jag tänker alltid på mat!

Är lite seg idag haha, så jag ska försöka sova snart för att vakna upp ung å fräsch imorgon :P ha,ha
Jag hoppas det är sooool! Snön kan dra nu tycker jag! Tänkte ha värsta såpafrukosten imorgon men de finns typ inget hemma, får baka scones å dricka te! Mini mini såpafrukost!

slänger in två sommar bilder också!




Äh godnatt på er!
Ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

In i dimman :P

Godmorgon mina kära läsare!

Älsjö va jätte rolig och fanns så grymt mycket fint att titta på och har fått sån insperation nu :D As roligt! Sthlm central SUGER på att skylta saker, jätte tråkigt! Men Älvsjö va som sagt bra!!!

Kom hem vid 9 tio över 9, och skyndade mig att byta skor och sen bar det av hem till Sanna som hade födelsedags fest
! Där åt jag god mat och drack !! Jag och Sanna drog till vårt älskade wasteland!! Resten av tjejerna drog till slick!

Allt luktar tjära idag :P As skumt, igår kände ja alla jäkla dofter man kan tänka sig och de as tydligt.

Wasteland är ett skönt ställe, även fast man inte varit där på hundra ååår så är det alltid massa folk man känner där och kan gå runt å snacka med! Sen så har dom ju trevliga vakter också haha! Vi träffade Patrik och hans två polare, en som är lite spelberoende och en Irländare. Och dom va ju trevliga haha! Vi drog med dom från krogen vid kanske 2 nångång, inte för att följa med dom utan för att dom gjorde oss sällskap till bussen. Vet inte hur de började men snart var ett snöbollskrig i fullgång. Jag är verkligen kass på att pricka haha, eller så var det ölens fel :P Men även om jag blev riktigt blöt så var det asrolig! Snön måste ju få göra nån nytta.

Idag blir det kött, beasås, potatis och grönsaker fy satan va gott!! Perfa bakismat!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

pepp!

haha lite connection :P Satt vid datorn och kände att fan kan Mr M logga in så vi kan ha lite pepp-talk och gud hör bön :P samma stund som jag tänkte tanken skrev han till mig! telepatiiii :P höhö. Och pepp-talk blev de må ni tro!! :D haha

Kollar till Tristan då och då, försöker smyga ut från Mias sovrum så att han inte ska vakna men när jag kommer till trägolvet i vardagsrummet alldeles utanför känner jag mig ungefär lika tyst och smidig som en elefant! Har snart lärt mig vart man kan gå utan att det nästan låter!! haha

NU ska ja läsa saga!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Älvsjö nästa!

Sitter hos Mia, är barnvakt eftersom hon är på sin keramikkurs. Tristan sover och Marquz käkar kvällsmat, han ska sova soon! Är så jäkla trött asså. Skulle kunna sova i hundra år.

I veckan kollade jag på en lägenhet, as högt till tak, öppen spis, stort kök, klädkammare etc etc. Jag hoppas verkligen att jag får den! Jag ska ha den :) Blir lite måla och fixa i den men det är bara roligt! Får ringa min byggarebob polare haha!

Laddade på mobilen idag och sen på kvällen ringde jag Mattias sen efter vi lagt på va pengarna helt slut. Fick en liten chock då, satt med hakan nere i golvet en bra stund innan jag fattade att han förmodligen inte hade comviq. Ganska drygt är de för ja får inte pengar förens på måndag... jaja

Imorgon ska mamma, Mia och jag på trädgårdsmässan i Älvsjö! Ska bli riktigt najs att göra något ihop i familjen, de va ett bra tag sen!

Nu snart ska ja läsa saga för Marquz!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Det är inte vad du säger...

Funtar på att ta ett skönt bad nu :) Eller jag får vänta tills Marblan har gått och lagt sig, så om en timme eller så!

Jag längtar tills imorgon!! Ska göra något jätte roligt då :) Ni kanske kanske får veta imorgon! haha 
Michelle sa en smart sak idag: Det är inte vad du säger utan vad du gör som räknas! Och så sant som det är sagt. Allt faller liksom på plats nu, hur dum är jag? :P Så till dig säger jag förmodligen bara bye bye..!! Man kan säga saker som kan verka meningsfulla och betydande men just nu är det helt enkelt bara massor med tomma ord! Och jag klarar mig bra utan det :)

Nu kommer Marblan in som ett spöke!! aaah :P
haha så söt han är! Och duktig :) han satt och gjorde läsl-äxan och matte-läxan jätte duktigt idag efter skolan! Jag är så stolt över honom, min coola systerson!!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Morgonstund har guld i mun!

Marblan vaknade helt mirakulöst före mig! Skyller på min fjädersmekar signal som inte väckte mig imorse :P Mamma väckte mig kvar över 6 och sa att Marquz käkar frukost och jag borde vakna så vi inte missar hans skola.

Jag var ganska arg imorse, tänker inte ens berätta vad vi har för piss väder här :P Jag är i förnekelse, de är sol de är sol de är sol!! Gah. Man kan ju alltid drömma. Trodde verkligen att våren var runt hörnet just nu men icke.

Men lite te och några mackor senare var min dåliga morgonhumör som bortblåst! Tänkte på vad Mia brukar säga åt mig när jag är arg på morgonen "Tänk på en glad regnbåge Ylva" haha :P eller så sjunger hon en vacker sång! Fast just när hon gör de brukar jag inte vara så glad men såhär i efterhand så ler jag bara åt det !! Undra när Mia kommer hem föresten. Sitter hos henne nu, lämnade Marblan på skolan ju, funtar på om det kanske är något bra på tv att somna till?

 så en liten vacker solbild till Göran :P hö,hö

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Promenad :D

Blev inte av att sova hela dagen och skönt är väl det! Vaknade vid tolv och strax efter det ringde Matilda och vi gick ut på en trevlig hurtig promenad :)

Sen har jag läst böcker, tagit ett bad och umgåtts med min familj :) Robert hämtade hem Marblan från hans pappa och åkte hit. Vi satt å garvade loss till Mia&Klara som är ganska sjuka ibland! Lite väl över gränsen men tycker endå det är farcinerande att se då dom två gör alla huvudroller!! Riktigt bra gjort :)
Sen var det parlamentet, vet inte vad som hänt med Robert Gustavsson, han brukade ligga på min första plats över komiker men nu vette faen. Som skådis är han grym men som en panelmedlem i parlamentet? Nej. Hans glasögonen irriterar sönder mig, vill bara hoppa in i rutan och skrika Ge fan i att pilla på brillorna varje gång det är tips från coachen Robert!! :P

Jävlar, kom precis på att det är premiär av Kenny Begins den 25:e och jag har inga biljetter ännu, damn, lär fixas snarast!

Ska åka med Marblan till skolan så vi lär kliva upp klockan 06.00 Haha båda två är as morgontrötta fast när det väl gäller då brukar jag vara uppe på stört men han lär inte bli lätt att väcka! Stackars mamma som fick jobbet att dra upp oss ur sängen imorgon bitti!

Nu förvirrar min man mig på msn :P haha måste reda ut de här haha!

För Görans skull får ni även en bild.
Sanna och jag as modiga, vi parasailar (eget ord ?) i Bulgarien! Måste även tillägga, så ni förstår HUR modiga vi verkligen var, att alldeles innan vi skulle sätta fast oss i den där flygballong saken krachlandade dom som åkte innan oss in i ett vakttorn med den där! ha ha



Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Robinson

Hallå hallå!
Ikväll har Sanna, Madde, Sara, Matilda och jag varit hemma hos Elin för att se första avsnittet av Robinson! Det var ganska spännande och lite nervöst där när Ö-rådet började! ha ha Skönt att  inte Erik åkte ut, det enda snygga i årets Robinson! Sen kollade vi nästan på en hel film tills jag och Matilda bestämde oss för att våldgästa festen där min bror var! Vi kom dit, snackade lite och jag drack lite öl med Robert, vi hann tyvärr bli med på några kort också :P, sen vandrade vi ner mot stan för att kolla vad det var för trevliga människor där!

Lämnar er med det där tror jag, finns inte så mycket mer att berätta just nu :P

Ska dejta mina kära mysbyxor imorgon eller sova hela dagen.. får se!!

Ha det underbart, god natt!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

foton!

  Mia och jag, kolonilotten tidigare idag!


                                  
! Robert!


 Jag och Tristan med sina stjärnögon! :) 

 Min sötnos!                                           
 :D

 Robert och Tristan långt där borta efter att Rober rejsade i snödrivorna :P


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

morgonpromenad!

Vaknade 9 imorse! Efter det drog vi i oss frukost och bestämde oss för att gå en hääärlig promenad i solskenet till kolonin! Där mötte vi Robert och han hade med sig kaffe, vi hade med oss citronmuffins å mandelkubb!! De va ganska as mycke snö där och vi fick LETA efter träbänken som låg någonstans under snötäcket i koloniträdgården ! ha,ha
Väl funnen grävde Robert och Mia fram bänken och fikat började! Våren är nära nu!!

På väg hem ser vi de vackraste huset någonsin, ett större WOW har aldrig hörts komma från min mun. Det var stort, riktigt mega stort, vackra vita dörrar och stora ljusa fina fönster, Mia gapar stort och pekar mot baksidan och där står det ett RUNT lagomstort växthus. Kan riktigt tänka mig hur dom sitter där på dom ljummna sommarkvällarna, tänder ljuslyktorna dom förmodligen har, njuter av en härlig kopp vanilj te eller ett glas vitt, myser, skrattar, kanske läser en hiskelikt bra bok eller bara umgås!!
Dom har förmodligen en mysig och stor swimmingpool och en relaxavdelning med ångdusch, bastu och en åttakantig bubbelpool inomhus! Aahh .. :)

Ikväll är "Det okända" på tv. Hoppas det är underhållande och att Terry Evans är medium!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Men kom igen John Blund vafan!

bli trött bli trött bli trött!!! Gaaah! Hjärnan kokar över snart! tankar i miljarder nu och helst vill jag bara sova! Tur att jag kan proppa över alla på Mr M :P stackarn!

Äh god natt hoppas ni sover gott!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Dom sover :)

Helt otroligt, både Tristan och Marquz sover och klockan är bara 20.15 :) Tristan var dock svår att lägga, han ville liksom inte somna för man missar ju så mycket spännande då :P Marquz fick höra en saga sen somnade han!

Själv sitter jag och tittar på "Bygglov"! Det är väl sådär, slår inte "Arga snickarn" iaf!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

såg du mig, såg du att det var ja ;)

Sitter här och lyssnar på massor med musik på hög volym från underbara spotify! I köket lagar mia pankakor!! :D Solen lyser fortfarande ute och klockan är snart 18.30! Vet ni vad som närmar sig då? SOMMAREN!! Känner hur hela kroppen skriker efter att få bli härligt gyllenbrun, ha tunna kläder och ta ett mysigt sommarbad i sjöng! Sommaren har aldrig varit så efterlängtad som nu!

Jag längtar till 25 också!  Då kommer pengarna in och jag ska köpa gymkort! Saknar löpbanden, hantlarna och till och med den hemska magmaskinen som gör att man får blodsmak i munnen. ha,ha Kanske blir en beach 09 endå!!  Får se hur mitt schema från furuvik ser ut!

Sjukt skön stämning här, Mia står som sagt i köket och lagat pannkakor och sjunger för full hals, Cecilia som också är här står i hallen och dansar loss, och här sitter jag, glad i hågen och sjunger med allt vad jag kan!

Har hört att de inte går att kommentera min blogg.. hmm. ska ändra de där. texten kanske blev ljus!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Power walk!

För ovanlighetens skull så gick jag och mina kompisar en härlig promenad, blandad med powerwalk och joggning i backarna (eller backen :P). Vårat mål var affären, haha där köpte vi läsk och godis för att inte förbänna för mycket kalorier sen var det tv kväll hemma hos mig! Riktigt trevligt :) Mycket skratt och flum, sånt som hör till! haha!

Nu ska jag läsa lite och sen sooova!! :) Imorgon ska jag vara barnvakt åt mina söta systersöner :)

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Mer imorgon?

Missade dom får soltimmarna vi har på vintern idag. Jag sov, helt utdäckad efter gårdagens festligheter. Vaknade tio i fem (på kvällen!) av att min kära syster Mia ringde och frågade vad jag gjorde och om vi kunde hitta på något i veckan! Såklart :) Jag hoppas att solen kommer skina imorgon med, och jag hoppas pappa köper ägg innan jag vaknar :P Älskar ägg till frukost! Helst en sån här mysig såpafrukost med juice, The, kaffe, gott varmt nybaktbröd, en miljdar pålägg, ägg. Man ska helst sitta och käka minst en timme,tillsamans med någon,  solen ska lysa in så där charmigt genom fönstret och ladda upp en med energi och glädje!! Aah :)

Sitter helt uppslukad av min favorit blogg, var tvungen att ta en liten paus bara. Den vinner nästan över mina Martina Haag böcker!! Nästan! Imorgon ska jag ringa Mattias, han är så bra på att peppa mig! Du kanske inte ens tänker på det själv men jag blir alltid så full-laddad av energi och sån lust att göra massor med saker efter ett samtal med dig!

Nu ska jag dricka The och fortsätta att läsa!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

äntligen!

efter mycket om och men har Jenny lyckas göra om min blogg :) Tack!!

På kvällens schema står dricka vin överst! Det har tagit flera timmar att få upp den stackars ovilliga vinflskan. Vi lyckades ha sönder den första öppnaren. Men nu har Sanna anlänt och tog med sig en korkskruvsöppnare av bättre kvalité!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Uppdatering

Jag förstår nästan FrontPage nu. Jag vet hur man gör flera sidor! haha. Fast den där hjälp gubben "Gemet" som man kan ställa frågor till dissar mig nu, han kommer inte fram fastän jag trycker på frågetecknet jätte många ggr. Taskigt!

--------

fem min senare. Nu kom han tillbaka. Puuh! Men nu tycker han att jag är otydlig. "Vad vill du göra? Det är otydligt vad du menar. Kan du förtydliga din fråga?" Nej de kan jag inte, jävla gem...



Jag lägger ner alla microsoft program nu annars fastnar jag hela natten!!

Sov gott!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Hallå hallå!

Här sitter jag och skriver på mitt cv/meritförteckning! Försöker lista ut vad jag kan inom microsoft. Klickade upp FrontPage, de lät ju spännande! Det visade sig att jag inte kan det programmet iaf :P Tror jag kanske höll på med det i skolan men nu minns jag inget av de haha! Snart kan jag, för om jag sitter här nån timme så minns jag nog varför man höll på med det programmet på datorkunskapen i gymnasiet. Göra hemsidor kanske?


Over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

RENSA!

Jäklar, ni skulle sett min hög med papper jag nyss gick igenom. Minst en dec hög. Allt för att hitta gamla viktiga papper och såklart slänga en hel del! Men det var spännande, garvade mest åt gamla skolgrejer jag skrivit!  Över hälften av papprerna är nu slängda!! As skönt, har bara kastat ner allt i en låda förut för jag inte orkat kolla igenom dom men nu jäklar asså! Är helt slut haha, trött i skallen!
 
Hittade en kod också till mitt hydro kort som jag aldrig någonsin använt :P Men det kan ju alltid vara bra att ha! Sen hittade jag ett papper om att jag tagit simborgarmärket hahaha! De va mest i sympati jag gjorde det, Marblan tog väl baddaren blå (?) eller grodan kanske den heter?

Snart klar med mitt cv också. Ska kolla upp lite mer datum bara, orkar inte mer ikväll haha!

Nu ska ja sova!!
Ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Nej fan, ingen press!! :P

Blev tv kväll hos Jenny i vanlig ordning! Såg på en nån svensk film, käkade chips & popcorn, tog as fula bilder och garvade sönder oss :P Dom kan finnas på jennys blogg inom några dagar,eller här om jag tar dom av henne, jag varnar för känsliga tittare ! haha.

På dagen var mia, tristan, marblan och hans kompis cecilia här. Jag och Mia hinkade i oss kaffe och käkade kanellängd i massor samtidigt som Mia grät sönder sig till Ps. I love you. Haha du är så blödig! :P

Imorgon ska jag skriva ett cv. och skicka till Mattias för granskning haha! Nej fan ja känner ingen press alls :P Måste hitta nått gammalt cv jag skrivit och kolla upp alla datum på när jag jobbat vart och hur länge. Jag var ju så duktig och sprade allt i en mapp som fick heta CV så fint. Förstår inte varför jag raderat de ?

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Nu ska vi ta upp det positiva!

Hallå hallå!

Fick ett glatt överraskande mejl idag. TACK!! haha är så lättad och glad :)

Idag var jag på ett möte på arbetsförmedlingen. Inte allför spännande. Dom tyckte att eftersom man får höra så otroligt mycket negativt om att söka jobb och om lågkonjukturen etc etc så pratade dom bara om positiva saker så att vi inte bara skulle se ett enda stort "mörker" haha. Bättre tider kommer! Lite sött sådär!

Idag blir en riktig mysdag framför tvn. Har mysbrallorna på och ska göra varmchoklad frammåt kvällen, sno hem min dvd från Jenny och råglo på film!
De är helt otroligt, hela familjen är jätte glad, mamma skrattar, Linnéa pratar i normalt tonläge och det är sån där helskön stämning! Hoppas det håller i sig :) Nu är det faktiskt riktigt skönt att vara hemma! Damn, måste ringa Robert och göra så att han inte är surig på mig längre :P Inte kul, inte kuuul!

Mr M, vad har jag sagt om sånt där snuskande? :P fy!

Nej nu ska ja gå upp å sjunga lite med Linnéa !!
Ha det uuuunderbart!

Over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

de var nått vi glömde ta upp... hmm?

Home sweet home! Är hemma i gävle nu efter en vecka i västerås och lite mer än en vecka i huvudstaden! Det har varit skönt att vara borta ett tag men det är självklart skönt att vara hemma också! Sitter hos Jenny nu för en trevlig kväll av tv tittande och skit snack ;P hehe till det blir det Te och chips :P Vi var för lata för att gå till affären!!

Jag tycker det är ganska spännande att åka tåg, särskilt när det händer lite action! haha

Tåget närmar sig uppsala och konduktören ropar i högtalarna att det visar stoppljus så tåget måste stanna men försäkrar alla om att tåget inte ska bli försenat! Ca fyra minuter (?) senare ropar han ut ett nytt meddelande "Ja nu är det så att tåget kan inte köra ännu för det det är is på spåret så vi får stå till här i fem minuter till". HA HA Tänker mig hur det kan se ut efter att SJ haft årsmöte och alla står utanför lokalen och smuttar på det sista kaffet, hmm det känns som om vi har glömt att tagit upp nånting nu igen,undra vad det kan vara?, aa justja, det kan ju komma SNÖ och bli MINUSGRADER i Sverige!! Äh vi får ta upp det nästa årsmöte ist!

Från botten av mitt hjärta; Tack sj för att era resor alltid blir lika spännande och min insperation jag saknat så länge kom äntligen tillbaka!

Justja, ja har aldrig kunnat läsa böcker när jag åker bil, tåg, buss etc etc för jag blir yr och måste spy :P Men nu har jag kommit på att om jag glor ner i boken HELA resan och absout inte kollar ut genom fönstret så går det jätte bra! Vuxen poäng?

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Till Sanna och Jessica!

http://www.youtube.com/watch?v=JlK1H2_aBh8 Jag vet inte varför men varje gång vi hör den här låten tänker vi på er! Kan ni förstå hur de kan komma sig? ;) Puss på er!!



Over and out
//Ylva och Matilda!

Ha det underbart!//
Ylva

"Jävla fjäder smekare"

Matilda vaknade upp imorse och sparkade mig i ryggen! Jag sov som pippilångstrump för lite omväxling därför blev sparken i ryggen! Ja förstod aldrig riktigt varför. Hon vaknade till liv en halvtimme senare och kallade mig för "en jävla fjäder smekare". Varken jag eller mammalena förstod ett ord av vad Matilda sa. Sedan började hon sakta och argsint förklara att min väckningssignal är lika irriterande och äcklig som att bli väckt av en fjäder dragen mot kinden. Citat från Matilda."att bli väckt av Ylvas jävla ringsignal är som att  få en jävla fucking fjäder dragen mot kinden av någon som försöker vara gullig, man tar hellre en hård jävla smäll och hör någon som skriker gå upp!! "Slut citat. Matilda hatar alltså min morgonsignal och blev inte glad förens hon galloperade iväg på henke (hennes häst).  Min väckningssignal är grymt lugn för jag hatar att vara stressad när jag vaknar!!

----

Nu sitter jag och Matilda och käka popcorn och dricker läsk.Eller nej justja, Hon dricker läsk, jag fick den här!
Hon sa "det blir ju mer när det smälter"! Haha







Nu ska vi kolla på "one three hill" och dräggla över Chad Murray!!!! OMG!
Ha det underbart!

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Gör om gör rätt!

Gomorgon godmorgon mina läsare :P  Ja jag vaknade nu, men tro inte att jag inte vara vaken tjugo i sju imorse och åkte ut till stallet. Mockade, hällde i mat, fixade hö och red lite :) Riktigt skön dag :) Och det är så lugnt där ute vid stallet. Inga bilar, bara fåglar som sjunger!

Imorgon åker jag hem, har inte bokat tåget ännu men ska göra det soon. Ikväll blir en härlig kväll framför tvn med popcorn och allt gott som kan tänkas till det!

Snart ska vi till affärn tror jag men sen är de dega som gäller!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Å upp igen!

hej mina kära läsare!

Pratade med mattias idag :) Alltid trevligt!

Idag var jag hästvakt åt Wilma. Det gick väl kanske inte skit bra. Matilda tog in henne å satte på saled och allt sånt. Sen skulle vi rida ut. Matilda, MammaLena en till tjej och jag på varsina hästar. Typ dom första hundra meterna gick väl hyffsat bra förutom att jag var så nervös så jag trodde jag skulle dö.Inte bra!

Sen helt från ingestans började hon gå fyrsteg (?) matilda sa att det heter så. 
För mig kändes de mest som hästen fick total panik och kutade runt i nån ring. Jag höll fast och tänkte ska jag släppa å flyga ner i backen eller ska jag hålla fast de hårdaste jag kan? Dom tankarna susade runt i hjärnan i tusen och jag valde det sistnämnda. Benen klämde jag åt det hårdaste jag kunde  för att inte rammla av och kanske få hästen över mig.

Tillslut fick jag iaf stopp på henne och jag klev av, sen gick jag och matilda med wilma och hennes häst henke till padocken (inhägnad ridbana :P). Där red jag runt lite på hästen efter att Matilda tvingat mig. Imorgon är jag också vakt och ska rida, hoppas hon är på bra humör och inte överpigg!!

Nu är det sovdags för vi ska upp med tuppen!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

solen skiiiner!!!

Vaknade för en timme sen av att pappa ringde mig. Matilda låg fortfarande och sov men jag var pigg som en ärta och gick upp och käkade frukost med Anna-Lena och satte mig för att läsa min nya bok "Hollywood fruar". Vet inte riktigt vad jag tycker om den ännu men ska ge den en värdig chans iaf.

Som sagt, solen skiner och jag frågade om inte jag och Matilda kunde gå en trevlig uppfriskande promenad. Hon sa att jag kunde sätta mig på balkongen om jag ville ha sol ! haha. Nu mobbar hon mig . Vi kom fram till att vi skulle gå ner till vivo iaf för att handla och få lite luft idag. Nu säger hon att "vi kanske ska skynda oss innan solen går ner Ylva :P" haha!

Jag är så glad idag :D Damn va solen är viktig endå! Våååååååren är här!! Och den är så välkommen! Snön drar sig tillbaka nu och snart kanske de ploppar upp en söt liten blomma också!

Nu ska jag dricka upp kaffet, tvinga matilda att klä på sig, ringa ett samtal och sen gå ut!

Ha det underbart, hoppas ni har lika mycket sol som oss!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Det löser sig!

Well well en liten uppdatering här från min sida. Är kvar i storstaden men håll i er Gävle för på söndag kommer jag hem. Förstår att ni saknat mig :P  Ska på viktigt möte på måndag berättade pappa så de är bäst att inte missa det. John Blund missade mig ikväll igen. Ska ringa upp hans chef och se till att de blir löneavdrag.

Så nu sitter jag och dampar med Mr M på msn. Skönt! Våra halvt sarkastiska samtal har blivit seriösare, smått seriösare iaf. Inte ens jag förstår innebörden av hälften av vad jag skriver men endå tror jag att stackarn ska kunna hjälpa mig, oj oj! Men det löser sig, de gör de alltid ;P Eller hur?

Nej tyvärr så har jag faktiskt inget roande att skriva till er. får vänta några dagar och se. kanske ploppar det upp något grymt roligt i min hjärna, just nu ligger min kreativitets nivå under noll!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

John blund... where are you?

Jag är trött och vill sova nu. Men tydligen tycker mitt huvud att jag borde skriva av mig för tankarna är ihoptrasslade och jag vet ingenting. Kanske hjälper det här lite.

Imorgon ska vi upp tidigt för att åka till stallet. Ta ut alla hästarna å sånt. Kanske rida om vi hinner det. Känner att jag vill ha travat på henke en gång innan jag åker till Gävle iaf :P Är hästvakt i helgen! Ska bli skit roligt!

nej ja vet inte vad jag ska skriva så för att inte skriva massa meningslöst skit så slutar jag här!

Ni kanske får ett inlägg om några dagar vi får se!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0