This feeling!

Min kärlek är och spelar spel med sina kompisar. Jag och Tija sitter i soffan och halvglor på tv.. eller rättare sagt Tija leker med sin snuttefilt/sover.. jag sitter vid datorn/kollar på tv!

 Känns som jag lärt känna henne (Tija) bättre nu. Vi har roligt ihop på riktigt!! Haha kanske låter självklart men ta hem en liten valp själva får ni se. Det är inte skit lätt.. det är riktigt förjävligt jobbigt ibland.. men nu har jag börjat förstå henne,läsa henne på ett helt annat sett. Det är riktigt coolt!!! Hon börjar bli stor nu, får jag höra av andra.. själv ser jag det inte lika mycket som dem vi kanske träffar på max några ggr/vecka!
-------------------------------------------------------


Anders, min kärlek, du är bäst! Jag älskar dig :)

Ha det underbart!//
Ylva

Tack min skatt!

Min kärlek är ute med Tija, jag drack precis upp den sista klunken ur mitt te och väntar nu på att min kära lilla syster ska komma hit! Vi ska nämligen ner på stan :) Det ser väldigt varmt ut ute men jag hoppas solen ljuger idag. Jag är numera inställd på höst! Halvljumna blåsten, vackra blad, sköna stickade tröjor, leggins och snygga stövlar! GUUUD!!! Har jag sagt att min pojkvän (sambo) är den underbaraste människan i hela världen? Gud vad jag älskar dig Anders!

Nu ska jag fixa ihop en stor kopp kaffe och slurpa i mig innan syster yster kommer hit och vi beger oss!
Ha det underbart!//
Ylva

There'll be no last chance to promise to never mess it up again

Min kärlek är ute med Tija. Jag sitter här och lyssnar på musik och dricker kaffe! Jag vill vara pigg och glad!! Varför varför varför.. jag är arg jämt, nästan.. Jag vet inte ens varför.. rädsla? Gud, mina tankar gnager sönder mig och jag måste verkligen lära mig att koppla bort! Hur?

jag skiver för att en sekund senare radera det igen...
Ha det underbart!//
Ylva

Vårt charmtroll!


Tog bussen med Tija till veterinären. Hon charmar sönder hela bussen. Busschauffören vill hålla i henne, en tjej på bussen (kvinna/dam whatever) frågar om det inte är lilla Tija jag har med mig och börjar kela med henne. En riktig liten kändis... Människor börjar prata med en från höger och vänster. Folk ler och tittar med en blick som inte är ovanligt att små små bäbisar får.

Det är nog ungefär som att ha en liten nyfödd och försöka gå på promenad utan att en enda person försöker slänga sig över vagnen och sträcka ner sina händer och gulla. Det är inte allmän egendom bara för att det är sött!

Visst man får jätte gärna hälsa men fråga (!) och får ni ett nej så bli inte sura!  Fast visst, jag måste erkänna att all uppmärksamhet är lite rolig endå.

Fast endel som vill hälsa är riktigr fula av sig. De frågar om de får hälsa och vi kanske säger nej, då försöker dom diskret locka till sig Tija endå och struntar totalt i vårat svar! Helt sjukt. Nu snackar vi inte om något barn. Det är vuxna människor som gör så! Helt sjukt tycker jag.

Justja, det gick riktigt bra hos veterinären! När vi kom ut därifrån hör jag en man bakom oss som pratar med Tija med den löjligaste bäbis-pratar-rösten jag någonsin hört (Ja du är så söt, aa så söt, så söt du är jaa jaa)!! Hahahah. Det gjorde min dag!





Ha det underbart!//
Ylva

När man längtar efter något glömmer man lätt bort att leva nu....

Tija sover. Jag längtar efter en sovmorgon, efter en lååååång lång dusch mitt på dagen,  en härlig film med massa läsk & godsaker ! Jag längtar till den nya lägenheten med tomt!!! :D (som förmodligen är våran). Mest längtar jag tills min kärlek mår bra! Gud va jag vill det!! NUUUUUUUU! Ska samtidigt försöka vara tacksam. Vi har fått en prövning. Vi får se det positiva även om det är fruktansvärt svårt. Vi klarar prövningen :) Jag och min kärlek!!

Äh va gnällig jag vart nu, jag är glad att jag lever och att jag får bo tillsamans med min kärlek och våran lilla valp Tija :)
Ha det underbart!//
Ylva

Behöver frisyrHJÄLP nu!!!!

Har sökt som en skållad bäver på internet efter frisyrer. Riktigt svårt! Vill ha något nytt nu. Mitt hår är långt, slitet, tunnt och tråkigt! Sökte på människor med hjärtformat ansikte och kollade på deras frisyrer. Fastnade mest för Reese Witherspoons. Tror ni jag vågar klippa av mig håret i typ.. kind längd?? Anders tycker absolut inte det men han kommer ändra sig när han ser hur det blev :P höhö.. Kommer fortfarande vara brunette men jag måste göra något med friysen...

MEN vad tycker ni??
                            
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0