Så fint :)

Jobbade i furuvik idag, julmarknaden öppnade dörrarna igår och är två eller tre helger till om jag inte missminner mig.

När jag kommer mot huset ser jag hur det sprätter upp glöd ur skorstenen och tror självklart att det brinner, jag tror alltid att det brinner.. men iaf så ringer jag Anders och frågar vad det är. Ingen brand.

Jag kommer in genom dörren och ser Tjockis ligga på den vita byrån i hallen, båda dörrarna till vardagsrummet är stängda. I ugnen ligger det en god kycklignrätt och gottar till sig. Jag öppnar dörren och ser Anders, min kärlek :), sitta i soffan. Han har tänt massor med värmeljus, tänt en brasa i öppna spisen, dukat på bordet och skurit grönsaker. Tomaterna var skurna i "stjärnformer" (hittade inget bra ord men ni kanske fattar) !! Jag blev helt mållös när jag såg det, så otroligt fint gjort allting! Så gulligt :) Så omtänksamt!! Tvn som alltid är påslagen fick vila nu, en lugn middag till en sprakande brasa och ljussken endast från värmeljus. Efter maten väntade ett härligt varmt bad och manusläsning!! Han vet precis hur han ska göra mig glad. Precis när jag behöver sånt där, när vi behöver det :)

Tack min älskling!! Du är bäst, fast det vet du ju redan ;)

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

karaktärsövningar

Robert och Sara (våran "dramapedagog")  kom hit idag för att öva lite inför serien. Jag och Anders bjöd på mat. En kycklingrätt som gör sig själv i ugnen, as gott och lätt att göra!

Efter att vi ätit började vi fila på hur våra kraktärer ska vara, lättare sagt än gjort men vi har kommit en liten bit på den långa vägen. Sen gjorde vi en rad övningar. Blev även massor av skratt!! När vi kände oss lite mer uppvärmda började manusläsning. Det var riktigt kul men så svårt.. jag är ingen naturbegåvning som min kära pojkvän! Men snart så ;P

Nu sitter jag här, helt avdankat i huvudet och behöver bara skriva av mig. Har känt mig omänskligt trött på senaste tiden. Ganska länge faktiskt. Har inte orkat träffa någon kompis eller ens hört av mig till någon. Anders tror att det är för att jag inte gör något och det kan ju stämma. Jag gör verkligen ingenting. Jag kanske är lat? Orkar knappt tänka på skolan och endå är det mitt val att läsa upp kurser. Man kan ju inte tänka att jag tagit mig vatten över huvudet, de är enda bara tre ämnen... Men jag har ingen vilja, ingen motivation. Det blir en ond cirkel. Jag mår lite dåligt eller känner mig förkyld, struntar i skolan den veckan och nästa vecka igen osv osv. Jag går dit ibland och då säger min lärare att det var bra att jag kom. Sen blir det stora arbeten och min lärare säger åt mig att jag kan få ett högre betyg om jag gör det bra. Då vill jag göra ett superbra jobb, får kanske presationsångest och allt skiter sig.. herregud!!! 

Anders försöker rycka upp mig. Han säger allt jag försökt sätta ord på, hur allt känns, vad vi kan göra åt det och det hjälper! Han är bäst :)  Tack min älskling!

Imorgon ska jag jobba, hoppas jag kommer ihåg hur man gör. :P Är iof inte så svårt hehe.
Nu ska jag pussa på Anders som sitter och spelar fifa.

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

panikdrömmar....!!!

vaknade nyss, känner mig trött, har ont i armen efter sprutan plus är det riktigt varmt här.. till och från då.

Tre nätter /dagar i rad har jag haft mardrömmar. Det här är andra gången jag vaknar upp och börjar grina. Får panik... Är det chocken från drömmen? Är det för jag inte kan grina i drömmar? Jag vet inte men alla känslor från drömmen sitter i länge, ja vet att de inte är mina "riktiga" känslor så ja försöker att inte tänka på det men den ja drömde nyss va riktigt hemskt..vill aldrig mer drömma eller vara med om det..

Det är sol ute :) Nu ska jag vänta på att Robert loggar in på msn och förhoppningsvis kommer hit!! :D

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

skönt :)

sitter här och läser en blogg, käkar macka och gröt samt skriver en inköpslista för vad vi ska ha för mat och känner mig heeelt lugn i kroppen! Så skönt, tog nyss ett bad och snart ska jag och min kära kära älsklings Anders kolla på twilight för andra gången, första gången vi såg den somnade jag efter halva filmen och nu när vi förhoppningsvis ska se andra kan de va bra att ha lite koll. Har nästan läst ut första boken och vet faktiskt inte om jag ska ge mig på andra. Många kluriga ord.. 

Nu återgår jag till det jag gjorde.

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

vaccinering

Nyss gick jag och Anders till hälsovårdscentralen för att han skulle vaccinera sig och jag skulle vara psykiskt stöd ;P Men det var tydligen inte så många där när vi kom så jag fick också ta sprutan idag. Jag väntade mig en
sjukt stor spruta men sköterskan tar fram en pytte liten spruta med knappt nånting i och det gick riktigt fort och kändes inte alls. Efter man var färdig fick man vänta i väntrummet i tio min innan man fick gå hem, ifall att man skulle svimma sa dom :P Tydligen folk som gör det. en doktor kom dit lite då och då för att se att ingen var blek i ansiktet och skulle tuppa av.

Får se om man blir sjuk av den, har ju sveriges kanske sämsta imunförsvar så..

Ha det gött!!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Lilla Tjockis!

Vi har så sjuukt fint väder här :) Äntligen vaknade vi upp och kände oss pigga, vilket var väldigt länge sen! solen skiner :)

Våran lilla Tjockis katt ska få bli utekatt nu. Kan ju tänka mig själv att det borde vara roligare för henne än att gå och dra här hela dagarna. Vi har varit ute i koppel med henne några ggr och i början fegade hon men igår sprang hon runt som en galning :P

Idag gjorde vi en chansning, att gå till affären och släppa ut henne samtidigt och hoppas att hon inte sprungit iväg för långt när vi väl kommer tillbaka. En stund senare när vi är tillbaka ropar vi efter henne. Efter en stund kryper hon fram under trappen :P haha Är glad att hon fegade och inte sprang till farliga vägen här utanför där lastbilarna kör.. usha .. Men de ska nog gå bra det här.


sååå nu vet ni det :P spännande eller hur!

Ikväll ska jag och min käraste Anders vara barnvakt till Tristan och Marquz! Dom kommer försöka vara vakna så länge som möjligt bara för att vi är där, men de är väl sånt som hör till kanske :P

 

Ha det gött!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

noll

gud va ja är kass. skolan går väl sådär kan man säga... och det svåraste ämnet för mig är matte men till de behöver jag knappt plugga. Men svenskan, där jag har chans till ett högre betyg en jag har redan, där är jag as dålig.. herregud, behöver en riktig utskällning för jag har noll diciplin. Anders frågar om jag skriver ett argt inlägg eftersom jag knappar så hårt på tangenterna :P haha . är nog lite arg.. på ett bostadsbolag (?) dom är så sjuuuuuuuuuukt sega med att skicka en grej till min mejl, har "sagt till" typ 7 ggr, ringt en gång, mejlat en gång. när jag ringde sa dom att det skulle vara klart om några minuter. det var för flera flera timmar sedan, men iof allt är väl relativt.

nu ska jag gå till Anders och skriva på hans rygg sen får han gissa.. fast de är hans tur, ja ska gissa fel så han får skriva om :P hahahha

ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

ganska läskigt

Igår vid 16.30 så satt jag och kollade på tv, Anders spelade fotboll så jag var ensam hemma. Helt plötsligt knackar det på dörren några gånger så jag går dit för att se vem det är. Vi har ett kikhål i dörren så jag ställer mig lite på tårna ( det är högt uppe) för att se vem det är, ser ingenting, helt svart.

så antingen håller den för hålet eller så är det väldigt mörkt. jag vågar iaf inte öppna, den forsätter knacka, Tjockis börjar jama och personen utanför dörren börjar rycka i handtaget. Guud mitt hjärta slår så fort bara jag tänker på det här.. usha. Iaf så står jag kvar, livrädd för vad det är där utanför. Efter vad som känns som en evighet försvinner personen och jag sätter snabbt på säkerhets kedjan på dörren och smyger in i vardagsrummet igen.

Efter en stund är den tillbaka och knackar igen, jag är jätte rädd för att den ska ha något verktyg med sig för att komma in, jag försöker få tag på Anders men han har mobilen på ljudlös så det resulterar i att jag smsar min bror som åker hit i ilfart tillsamans med Daniel. Under tiden dom åker hit pratar vi i telefonen och min bror säger åt mig att jag borde fixa ett slags vapen så jag tar fram den vassaste största kniven jag hittar. Så jag går alltså runt väldigt försiktigt och lyssnar om den ska komma tillbaka, jag har kniven i handen, telefonen i den andra där jag pratar med min bror och är riktigt jäkla rädd.

När dom kommer åker vi snabbt härifrån och senare när jag kommer hem så är Anders hemma och berättat att det inte var våran granne som varit där, då blir jag ännu räddare eftersom det bara var han som var hemma i våran del av huset. Han hade legat och sovit hela tiden.

Kanske låter lite töntigt men jag trodde helt ärligt att mitt hjärta skulle hoppa ut, det var riktigt läskigt.

Igår kväll kunde jag knappt somna, låg och lyssnade hela tiden ifall de skulle komma tillbaka. Fick krypa ner i Anders famn!

Ha det gött!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

bilder från filminspelningen


Lite bilder från filminspelnings-dagen fre 30/10





Ha det underbart!//
Ylva

ca 18 dagar kvar!!

sitter här och väntar på att Mia ska komma och hämta upp mig! Är sjuukt hungrig och trött men får absolut inte sova för då kommer jag inte somna ikväll.

justja, vårat projekt, våran serie.. snart, väldigt snart kan ni se första avsnittet. 27 november har vi som mål och jag hoppas att vi ska hinna klart tills dess! Ni kommer få adressen till våran hemsida senare!

ha det gött!
Over and out 
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0