2215

Har varit en riktig hemmafru idag och städat hela lägeneten, diskat, vikt/lagt in all tvätt och lagat mat till grabbarna! Nu sitter jag här och hoppas att min kära Anders ska tycka att han är för trött för att plugga och komma hem ;p (eller att han hunnit färdigt ofc!)

Och till något helt annat. Jag tycker min förlovnigsring blivit helt matt (ja veet, dagens I-lands problem) så jag ska googla runt på internet för att se om det finns nått enkelt sett för att få den så glansig och fin som den var! :) Har ni några tips så skriv dem gärna!




Eftersom jag har haft städ dag (ehm.. hemmafru dag ;p) och Anders har pluggat så har Tija inte fått leka så mycket som hon brukar. Nu sover hon men i vanliga fall när hon är understimulerad blir hon tokig!! Skulle vara så otroligt härligt med en lek kompis till henne. Det är inte så att alla man träffar på promenaden har tid eller lust att stanna och leka.


Ha det underbart!//
Ylva

0259

Har inte sovit en blund hittils. Min kärlek ligger så sött och sover i våran säng, Tija sover i soffan bredvid mig och jag sitter här. Jag vill så gärna gosa ner mig bredvid Anders i sängen och somna men jag var sjukt osmart och drack typ tre koppar kaffe innan vi gick och la oss! Är riktigt pigg och otroligt trött på samma gång. Om jag överhuvudtaget ska orka upp till skolan imorgon (inte troligt) så får jag se till att somna snart. 

Ha det underbart!//
Ylva

Live love laugh

Satt nyss och tittade på "Välkommen hem" som går på tv3. Trodde inte det skulle vara något att se men herregud vad jag blev rörd!!! Riktigt bra program :)

Nu ska jag och min kärlek vara vuxna och skriva iordning en budget som vi (förhoppningsvis!!!) ska följa också! Samt en lista på saker vi ska sälja :)

Letade efter ett par snygga bokstöd också och hittade denna:

Read, kostar runt 300 kr och finns på diverse affärer! (googla så hittar ni) 

Ha det underbart!//
Ylva

Ett veterinärbesök senare.


Det fick bli ett veterinär besök med Tija igår. Inte alls roligt men bättre att kolla upp bekymmer än gång för mycket. riktigt känsliga läsare kanske inte ska läsa, jag har blivit ganska härdad själv, har ju som sagt hund.




Hon har varit fruktansvärt dålig i magen. Hennes... va grönt!!! slajm grönt för er som vill veta... Fast det vara bara en gång sen vanligt löst... (mysigt ämne jag vet) Iaf väl hos veterinären så känner han igenom henne, HELA HENNE. När det blev för privat skrek hon som en stucken gris, det brukar bara vara ett utryck men nu är det bokstavligt talat så.

Det var så hemskt, riktigt hjärtskärande. Men det visade varken jag eller anders, vad ska hon då tro? Veterinären upptäckte lite blod i bak och nu fick hon nytt foder (Hills I/D, ca 250kr), antibiotika (Vetrimoxin, kostade 118kr gör 8 tabletter) mot någon infektion och sen ska vi skicka in avföringsprov.  

Allt det här började egentligen med att vi bytte från Doggy (som verkar ganska opålitlig då de strykit över massor med information på sina förpackningar) till Eukenuba som skulle göra så pälsen blev glansigare, maten skulle stanna längre i magen etc.

 Maten forsade igenom kroppen som en duracell kanin. Visst, hon tyckte maten va hyffsat aptitlig med det var allt.

NU idag fick hon Hills för första gången tillsamans med penicilinet. Jag har aldrig sett henne så glad och sprallig över mat!!! Hon verkligen lyser och piper precis som en hund bör göra, enligt mig! Klart vi vill servera henne mat som hon längtar efter att få äta!! Synd att det kostar multum bara. Påsen vi köpte var bara på 3kg!! Men nu blir det spännande o se om  det är värt det. Hoppas hoppas!!


Ha det underbart!//
Ylva

´Tack

Dagen har spenderast mestadels ute vid kollonin med Mia, Tristan, William, Anders och Tija :) De grävde och fixade medan jag tog de lugnt (läs latade mig)!

Väl hemma var min kärlek och jag riktigt frussna så vi tog ett härligt varmt långt bad!! Så behövligt :) Minns inte när vi tog ett mysigt bad tillsamans senast! Jag känner den där känslan i kroppen.
Den är varm (lagom ofc!), behaglig, mjuk, trygg och lugnande. Tror det där badet verkligen väckte mig!

Nu sitter jag med en varm kopp choklad, några mackor och ska alldeles strax se Arga snickaren! Yey!


Nedan: Finaste Tija


Tija och Anders gräver för fullt!


Små söta pelargonknoppar!

Ha det underbart!//
Ylva

2202

Jag har varit hemma hela dagen. Min kära systeryster kom hit med finaste Tristan och William idag! Sååå goa :) Tristan ska kramas och mysa hela tiden och William "pratar" och ler :) Älskar att bara sitta och nosa på lilla bäbisen :) Herregud vad gott det luktar!






På torsdag börjar äventyret jag pratar om i för fleeeera flera inlägg sedan (månader sen) Eller det har redan börjat men då får jag också hoppa på tåget ordentligt. Ska bli spännande!

Nu tycker Tija att det är dags att gå ut, typ femtioelfte gången de här timmen.

Ha det underbart!//
Ylva

Love



Jagälskardigminskatt!
Ha det underbart!//
Ylva

You haven't lived until you found something worth dying for

Gick på Etiken idag. Var länge sen jag var där och det känns otroligt skönt att jag gick dit idag! Sen hade jag historia prov. Tre sidor svar/fråga var vad som efterfrågades. Kan ju säga att det absolut inte blev vad jag lämnade in. Men det känns också skönt att det är ur världen, nu är det bara ett stoooort fördjupningsarbete som är kvar att göra.

Ska nog sova alldeles strax. Nu närmare bestämt.
Ha det underbart!//
Ylva

Ps....

Idag har jag och Karro slitit som gnuer på jobbet men är ändå inte klara ännu. Snart så :) När jag kom hem tog jag en skööön dusch och nu sitter jag med små toffsar i håret med hopp om att det ska bli lockigt! Funderar nämligen på att kanske lockpermanenta men måste ju testa först hur jag ser ut i lockigt ;p

Igår tittade min kärlek och jag på Ps. I love you. Guuud!! Blir darrig i händerna och rinnig i ögonen bara jag tänker på den. Så fruktansvärt hemsk. Usha.. Men en sån bra film!
Ger er ett vackert citat från filmen: "If you can promise me anything, promise me that whenever you're sad, or unsure, or you lose complete faith, that you'll try to see yourself through my eyes." 


Min skatt, jag älskar dig!

Ha det underbart!//
Ylva

Höstregnetärhär

Väntar på att min kärlek ska plugga färdigt så vi kan gå på stan å förhoppningsvis hitta lite snygga höstkläder (ehm..läs typ mössa och kanske skor).

Vi har flyttat in i vår nya lägenhet helt nu, med undantag för en lampa och diverse små saker som ännu är kvar i våran gamla. Staketet är på plats och nästan färdigmålat så nu har vi "våran" lilla plätt på jorden, lökarna (tulparnarna etc.. min nörd hobbie) är satta i jorden och nu vill jag ha februari så jag får se om jag lyckats!! Trivs verkligen här, det känns hemma!

 Skulle lagt in bilder på datorn om jag haft några. Sitter vid våran stationära och har inte hunnit lagt in några ännu. När det slutat regna får ni bilder på uteplatsen o så! Fast det kanske är nu höstrusket börjar.. ni vet regnet som inte slutat när det väl kommit igång utan övergår sakta i snö och iskall vinter!!!

Så, ja lämnar er med de mysiga bilderna i huvudet så hörs vi (!)
Ha det underbart!//
Ylva

Flytt

Jag behöver ett par höstskor. Stövlar utan klack. Ska strax glo runt på internet och hoppas att jag hittar några! Sitter i våran nya lägenhet, vårt nya hem, och dricker öl. Anders sitter ute i vardagsrummet med Noa. Såfort jag nördat färdigt här ska jag joina dem. Vi kommer stotrivas här tror jag! Riktigt härlig lägenhet o snart har vi en liten tomtplätt här utanför också! Jag älskar när allt bara faller på plats och känns rätt sådär raktigenom allt!

Nej skor och höstkläder var det! Skriver mera någon annan dag.
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0