Trädgårdsdrömmar, just nu

Åh jag torklängtar! Varenda cell i min kropp vill ut i trädgården och få sätta igång med något! Så något, planera, gräva och plantera!!

Trädgårdsmässan i mars närmar sig med stormsteg! Ser fram emot den oerhört mycket. Ska spendera en dag ihop med min mamma och syster (fast det blir förhoppningsvis tillsammans med båda mina systrar). Vi är verkligen trädgårdsnördar, tjejerna i min familj. Känns roligt att ha det intresset ihop, önskar dock att dom bodde närmare så vi kunde nörda ihop mera!

Går runt i lilla trädgården (som en radhusträdgård ungefär) så ofta jag kan för att leta vårtecken! Just nu är det små gröna vårlökar som nyfiket tittar upp! Snart när som helst ser man säkerligen en blomma titta fram!

 

Vårlökarna som kikar upp på bilden ovan är från landet här nedan som jag och barnen ordnade i höstas. Clara satte vårlök!



Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli färdig att hängas, sen tänker jag ta mig ett bad! Åh va länge sen! Tänker till och med lyxa till det och ha i badsalt med vanilj doft! Sen hoppas jag att barnen sover så jag kan bädda ner mig bredvid min kärlek! (de senaste nätterna har verkligen inte bestått av många timmars sammanhängande sömn, men vilken småbarnsförälder är bortskämd med sådant? :p)
 
 
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0