Kjell Bergkvist :D

Ska lätt fixa ihop ett Kjell Berkvist maraton! Han är så otroligt bra!

Kolla på lite klipp från ett herrans liv med honom http://www.youtube.com/watch?v=GTOYhOsT3XQ&feature=related. det är första sen får ni klicka er fram själva! Helt enkelt bäst!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Parlamentet

Om cirkus en kvart så är det parlamentet! Men söta Björn Gustafsson :D Yeeey Måste se!
haha bara de ja ville säga!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Jul i furuvik!

Det var trevligt på jobbet idag :) Lite lite att göra men de va roligt att träffa jobbarkompisar igen! Hade med mig en praktikant en liten stund idag :P haha Andreas ^^ fick äran att åka med mig idag :) haha, han observerade mest men jag tror det var en lärorik dag iaf ;P Det är så otroligt fint i furuviksparken såhär till jul :) Massor med ljus i alla träder och i buskarna, machaller som brinner, jultomten som delar ut paket, karuseller etc :) Riktigt mysigt faktiskt! Kommer bilder på det nästa helg! Sån härlig stämmning där :D

Skulle hem till Madde efter jobbet å hämta blommor och kläder jag glömt där men jag glömde att gå av vid hennes busshållsplats så jag går dit imorgon ist :P hehe

Snart ska jag kolla på tv :)

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Första advent!

Idag ska jag jobba i furuvik! :) Ska bli najs och se vilka andra som jobbar och så :) Ska åka dit vid ett.

Hade inte så mycket att skriva nu :P ska käka frulle å så!!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

inte impregnerad ;P Gävles bock!

Kära kära läsare. Gävle bocken är snart uppbyggd och dom flesta tror nog att den inte ska brinna iår. Men har man läst tidningen så vet man annat. På framsidan av Arbetarbladet står det att det är en ny bock igår och alltså ny hamn. Efter de skriver dom att Gävle kommun kanske borde vara tysta om att den INTE är impregnerad iår= går att bränna ner! Jag vet inte om de är något dumt trick dom har för att sätta dit folks om fösöker bräna upp den :P Även om det är as dyrt för Gävle kommun om bocken brinner upp så är det endå tradition och traditioner rubbar man inte på! Nu menar ja självklart inte att ni, mina otroligt underbara läsare ska bränna ner bocken :P de får ju nån korkad människa från kanske usa göra !

Iår finns ingen reservbock, så jag hoppas den får stå till jul iallafall! Kommunen får skylla sig själva faktiskt om den brinner ner nu när dom gått ut med att den är brännbar :P

Det var allt!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ett sista :P

haha nu blev de mycke bloggade på krot tid med onödigt innehåll men det är min blogg och ja skriver vad jag vill :P Jäkla Danne :P bara de ja ville säga just för tillfället. nu tillbaka till otroligt fantasiöst sköna säng och min ootroligt söta underbara tv :P Jenny jag tror stark att vi måste boka in ett sektmöte imorgon mellan systemet och madde :P

Ha det helt underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Zzzzzz

hej igen :P blir en liten snabbvisit
Mina planer i min hjärna för helgen är iaf att bara sova/titta på massa bra filmer och käka godis och dricka läsk. helst i pyjamas eller mjukisbrallor och helst inte ensam :P damn

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Yey

första mötet för projectet hade vi idag! det gick skit bra :P haha brainstormade lite å så. sen så åkte elin och hämtade mig och det blev fika på stan med alla brudarna och det var ju kul att träffa dom men de kändes skumt, vet inte riktigt varför men det var då inte som vanligt. Kanske bara är jag som blivit konstig, ja vet inte.

Imorgon ska vi gå ut. Känner mig inte as peppad för de nu men blir det förhoppningsvis imorgon. Herregud va är det med mig? :P Nej nu ska jag snacka på msn med lite trevliga människor ;) sen se drömkåken för tjugomiljonte gången den här veckan!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Project!

Snart drar mitt och roberts oerhört hemliga project igång. Han fick sin present idag så snart väldigt snart börjar allt!! Kan inte berätta mer om det ännu, de är för nytt och så men snart får ni veta allt och de kommer bli så bra!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ny tradition :D

Mötet på komvux gick bra :) Fick veta att min engelska inte är den bästa men det ska vi råda bot på nu när jag förmodligen får börja på komvux den 12 januari :) Den nya lägenheten jag har hittat är jag helt lyrisk över nu :P haha håller på och skriver en lista över saker jag behöver, ungefär allt man har i en lägenhet då :P Men det är så roligt så!

Jenny och jag har hittat våran nya trevliga tradition :) Att laga mat, min del i de hela är mest att äta den goda maten som Jenny lagar :P hehe Sen spelar vi massa kort också och vinner "ungefär" lika mycke :P okej Jenny du kanske vinner flest ggr nu men när ja flyttat blir de ändring på de :P För den man är gäst hos ska vinna mest eller hur haha! Nästa år tar vi igen vår gamla tradition, att gå långa promenader och sen gå hem och dricka varm choklad å snacka skit :) Promenaderna blir utan några hemska rävar nu hoppas jag haha!

Nu ska ja skriva listan!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Dagens möte!

Ska käka frukost snart och sen bär det iväg till ett möte med en studievägledare på Komvux :) Ska bli riktigt najs! Har sökt på fler lägenheter och en som jag faktiskt ligger femma på=jag får också ett erbjudande :P Inte precis området ja ville bo i men man kan kolla iaf!

hörs later nu är de frulle som gäller!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Förkyld som en åsna!

I natt kunde jag inte sova så bra för jag var ganska pigg av allt kaffedrickande plus att jag var förkyld och det lär as högt när jag andades :P Så jag gjorde iordning en kopp te och kolllade lite på tv men blev snabbt as trött. Strax före south park på fyran faktiskt :P På morgnen vaknar jag och Mia av att Tristan ligger och pratar. Så sött :) Och vetni, han sa ungefär Lampa idag :P han är runt fem månader.

Blir inget gym idag, tror hela Sverige är sjuka idag. Iaf fam Hillman. Ska till Komvux iaf :) Och hem til Robert och ge han den berömda c-vitamin chocken!!

Nu ska jag kolla hur det går för Min lägenhen!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

ams

idag gick jag till arbetsförmedlingen för att fråga lite om när jag ska vara där och fylla i lite papper. Det visade sig att varje månad meddan den 10:onde och 14:onde ska jag vara där :P haha nu vet jag de!

Sen åkte jag till Komvux för att prata med en syo men dom va bara där mellan 13 och 15 och jag kom dit tjugor över 15 så imorgon ska jag dit tidigt ist :) Längtar!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Familjen Hillman kan skärpa till sig :P

Roberts lilla födelsedags "kalas" blev riktigt bra faktiskt :) Våran familj kan vanligtvis inte vistas i samma rum mer än ungefär 10 min för då skriker vi ihjäl varandra. Men hemma hos Robert gick det otroligt bra. Faktiskt riktigt överraskande bra, superbra! Inte ett endaste tjafs :) Alla var glada och skrattade, åt av den otroligt goda maten som Robert lagade helt själv :) Han brukar inte laga avancerad mat men nu gjorde han det och det vet grymt gott :) Bilder på de sen! Folk var t o m trevliga mot varandra! Så jag har kommit fram till att det kanske inte är familjen det är fel på, det är vårat radhus :P Eller så har vi bara bott här för länge, för många personer med för mycket grejjer omkring oss som absolut inte används och aldrig någonsin kommer att användas. Om saker fortfarande ligger i flyttkartonger efter 19 år kan man kanske tänka sig att dom inte kommer användas i framtiden heller :P

Imorgon ska jag till Komvux och prata med en studievägledare och sen ska jag börja plugga där! Ska faktiskt bli riktigt roligt och jag är peppad till max efter att Jenny hjälp mig att kolla på bidrag/lån från csn osv :) Tack för det!! Sen så har jag satt en intresse anmälan för en lägenhet jag dröm om i flera år! Min brors kompis bor i en likadan lägenhet och sen första gången jag var in där har jag alltid vilja bo där och nu kom det en ledig lägenhet där så jag kunde inte låta bli :) Jag ska bo där!


Just nu kollar jag på en film med Björn Skifs  "Drömkåken" haha den är rolig och hemsk, man tycker så synd om Björn eller Göran som hans karaktär i filmen heter. Just nu är det riktigt spännande så jag ska tillbaka till tvn och titta klart!

Ha det underbart allihopa :D Det har jag!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Grattis!

Idag fyller min bror 26 år :) Graaatttiiiis Roobert!!!! Hela familjen är här hos Robert utom Jocke min äldre bror. Robert sitter vid sitt köksbod och ska bli miljonär. Han fick tre olika skraplotter av Joakim som han nu skrapar! Robert har lagat iordning lax och potatisgratäng, lr de ligger i ugnen och luktar så gott :)
 

Nu ska jag hämta mer kaffe!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

som en chock :P

På gymmet sprang jag och robert ungefär 1.8 km på springbandet! Riktigt skönt!! Efter gymmet åkte vi hem till mig och kollade i lite kokböcker för att ta reda på vad vi ska äta hemma hos Robert imorgon på hans födelsedag! De blev lax och en specialar potatisgratäng :) Blir nog riktigt najs!

Efter vi hade handlar begav jag mig ner på stan för att köpa stans billigaste och förmodligen godaste kaffe (på klöver för er som bor i Gävle :P) och invänta bussen som gick 17.30 till gaybay! Det var lång vänte tid haha sen kom jag hem till Jenny och hon lagade iordning riktig god kyckligwook med grönsaker och nyttigt ris :) Vi spelade kort, halvglodde på beck och pratade om allt i massor med timmar! Kom alldeles nyss hem. Bussresorna (två bussar) hem var spännande och aningens chockerande, förmodligen för mycket för mig att ta in på mindre än ca 40 min :P Ska nog inte berätta så mycket om första resan ner på stan men resan hem från stan kan ja berätta om.
       När bussen kommer in ser jag att alla i bussen kollar ner mot mitten platserna där barnvagnarna annars brukar stå och där står det en man med vitt hår och grön jacka lutandes över en man med grått ruffsigt hår. Jag tror det är bråk men sen öppnas dörren och jag kliver in till ett ohyggligt högt munspelande och gormande av dom två männen i mitten som jag trodde bråkade :P Dom "sjöng"! Busschaffufören såg ut att ha lessnat rejält och ville nog mest av allt slänga av de bägge männen. Ja tvingade Jenny att vara stöd genom telefonen på den hemska resan hem :P haha

Haha men iaf så hade jag en riktigt trevlig kväll, tills den hmm spännande lr mest chokerade bussresan hem :P

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Ylva goes (to) gaybay!

Hey allihopa!

ikväll blir det en najs hemmakväll för mig själv i min säng med alla mina kuddar å filtar å sånt mys! Plus alla miljoner ljus ja har tända också!! Funtar på att ringa Mahulda. Va så länge sen ja pratade med henne :( Jag tycker hon ska komma hit, nuuuu!!! Och mammalena också :)

Imorgon ska jag hälsa på Jenny i gaybay :P haha de ska bli riktigt najs! Va så länge sen jag var där plus att de är najs att komma bort från Gävle om så bara för några timmar! :)

Nu ska jag titta på de otroligt "sofistikerade" programmet Ensam mamma söker i väntan på att Fredag hela veckan ska börja!!! Kanske ser lite serier också! How I meet your mother eller kenney vs spenny eller någon annan bra show skulle ju inte sitta fel!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Law of attraction!

Kan inte prata nog om the secret! Jag har inte sett den på ett tag men nu ikväll har jag och Mia kommit halvvägs in på The secret! Det är något man ska följa varje dag! Dom flesta har nog hört om The secret. Det är ingen hemlighet, det är verkligheten. Allt du har runt omkring dig just nu, på gott och ont, har du dragit till dig! Det här är inget hokuspokus grejs som funkar för knäppa människor som tror på "sånt där" universum skiter fullständigt i om du tror på det eller ej. Det funkar endå! Alla tankar du tänkar kommer till dig. Fråga en fråga, låt universum svara, ta sen emot svaret! 

Over and out 

Ha det underbart!//
Ylva

Du får inte knacka på min dörr....

Du får inte knacka på min dörr
om du inte är beredd och komma in
Och du får inte ha mig som en dröm
när jag vill va' din verklighet


http://www.youtube.com/watch?v=QXUFKlzhpzU Sonja Aldén :)

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Modigt!

       Jag och Sanna utmanar ödet i Bulgarien genom att låta en fallskärm dra upp oss högt upp i luften! Läskigt med riktigt tufft!


Over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

Bilder!

Nu tänker jag först och främst på Göran när jag lägger in dom här bilderna :P

Ölandstoken har inte förstått att Mr vinter är påväg och blommar föbrilt!

 Jag med "svennekrull" :P    


 Robert jätteglad, tjejen till höger (som på nått vänster ska föreställa mig :P) har botoxade läppar!!



 Väldigt konstnärlig och vacker bild tagen av världen bästa fotograf! ;P Me!



Madde det var alla bilder du fick njuta av för den här gången men det kommer mera (dududud) ;P

Marblan borde bli reporter, han har smyg filmat med Mias mobil och jag vet inte hur länge vi garvade åt hans långa och lärorika klipp :P

Ha det underbart!!!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Det okända!

Mitt favorit program börjar igen!! :D Yeeey. Unga mödrar började också såg jag! Det är spännande haha! Gud va ja har ont i magen. Åt nog aningens fööör mycket men Mia lagade så god köttfärssås att man inte kunde låta bli! Vette faen men de känns som jag börjar bli sjuk. Får hoppas att der bara är kroppen som får en chock för att vi faktiskt ha SNÖ i Sverige :P och att det är fucking skit kallt ute!

Idag var det vilodag för gymmet men har varit ute nästan hela dagen och gått! As skönt med skit kallt! Ska ringa Ragnar snart och bestämma gymtid för morgondagen!

Nu: tv dags!!

Ha det underbart, det har jag ;)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ge aldrig upp!

idag följde jag inte med Jenny :( Ja va så asigt trött så jag käkade mat, kollade på tv. sen tvingade jag och robert iväg oss själva till gymmet. Ingen av oss ville gymma, redan när vi kommit ut från hans område där han bor var våra fötter genomblöta och ISKALLA!! Vi tänkte vända om flera ggr och ta en vilo dag. Men skam den som ger sig. Jag upprepade som ett litet mantra "Det är varmt det är varmt det är varmt det är varmt".. nästan hela vägen ner på stan medan Robert bet ihop :P Tillslut kände vi inte om fötterna var varma eller avdomnade :P
Vi ville ju inte gymma i strumpor som de rinner av så Robert kom på den geniala idén att vi köper nya strumpor. Jag kollade hur ekonomin på löspengsfronten såg ut :29,50 kr. Vi kollade h&m där kostade dom flesta 39.50 och endel 59.50 osv.. vi gick in på Kaphal. där hade dom rea, men deras reastrumpor kostade som h&m´s icke rea strumpor. Sen kände vi att Lindex va det sista vi orkade kolla på. Vi traskar in där med plaskande fötter och ett hopp om att finna två par strumpor är nere i botten. Men där, rakt framför oss uppenbarar sig strumphimmelen och med röda bokstäver står det på skylten över strumplådan"Endast 9.90 kr/st oavsett tidigare pris" Tack! Vi letade och letade men sen hittade vi varsina vita korta strumpor och vetni, det är nog dom skönaste strumporna jag någonsin ägt! Det är mjukare vi hälen och sitter som en smeck!
Efter den akuta-strumpshoppningen drog vi till ett fullt gym. Körde järnet på trampmaskinen i 5 min innan jag dog :P(nästan dog) sen så körde jag allt vad jag kunde på alla mina maskiner, Robert också!

Sitter hos Mia nu och håller på att somna. Ska hålla mig vaken till Äntligen hemma iaf :P

Man ska inte ge upp för när man väl är där så är det helt lungt! Och man känner sig så mycket bättre efteråt!!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

som ett vitt skyddande täcke..

Molnen uppe i himmelen lämnar nu sina vita mycket vackra små iskristaller, även känt som snö. Det bildas ett vacker vitt täcke utanför på marken, som ett skydd för allt som hamnar därunder. Det är dags att naturen får vila.

Laxen ligger i ugnen och blir mumsig och potatisen puttrar på spisen! Är as hungrig!

Over and out!

Ha det underbart!//
Ylva

det här med vettig tid...

har inte gymmat ännu. Blir ikväll istället .. om ja känner mig bättre. Kanske inte ska gå upp tjugo i sju när man nappt sovit. känns som jag ska spy. blää hinna äta innan jag ska möta Jenny annars vet jag inte hur det går! Men ja kommer må bättre sen det vet jag :)

Nu ska jag kolla på topp form medan laxen tinar!

Ha det underbart
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Godmorgon kära kära läsare!

  Gick upp klockan ganska-mycket-före sju :P Närmare bestämt tjugo i sju. Jag har inget jobb att gå upp till, ingen skola inget speciellt egentligen. Jag vill bara vakna en vettig tid och känna att jag hinner vakna och smälta frukosten innan det är dags för gymmet!! :) Jag funderar på en kopp kaffe för att vakna lite mer men jag vet inte, kanske inte är någon bra idé! Kanske finns något annat här hemma som väcker ens ögon :P Plus att man ska ju inte käka nått 2 timmar innan träning. Och kaffe räknas nog in där! :P

  Efter gymmet ska jag nog hem till Robert och sen möta upp Jenny :D Fast innan det ska jag nog hinna med ams och efter jag mött Jenny ska jag besöka min kära systeryster Mia och hennes otroooligt söta sönder :D Mina små bäbisar! Fast Marblan är ju ingen bäbis längre men så söt endå!

  Längtar tills jag får pengar för då tänkte jag dra med Mia, Tirstan och Marblan till badhuset! Har inte varit där efter att jag opererades och det är länge sen nu! :P Om jag gymmar tre dagar sen vila en enda till den 27 när pengarna strömmar in (:P) så borde jag ha lite bättre kropp haha! Ni ska få se ;P

Ha det underbart! :D
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Myter om magträning

Ni får själva läsa på sidan. Det står om olika magträningsmyter.

http://www.iform.se/polopoly.jsp?d=1878&a=13927

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ut och in-andning såå viktig!



Det gick as bra på gymmet idag och jag har lärt mig varför ut och in-andningen är så viktig på magövningarna. Dom tar ju knappt någonting annars. Jag kände på en gång att det tog som fan i magen när man verkligen andades rätt.. nästan så man börjar få snygg mage haha!

Ha blivit smått kaffe beroende tror jag :P Gjorde nyss sju koppar till! omg ;P Men jag dricker inte upp allt haha . så de är lugnt! Gud va jag längtar till gymmet imorgon. Ska göra mitt bästa jag någonsin gjort! Funtar på att antingen cykla, gå på en tramp grejmaskin eller skida som uppvärmning i 10 min på den tyngsta "växeln" ist för 5 min på lite lättare som jag brukar ha som uppvärmning! Imorgon ska det brännas!! Jajamensan!

 (bilden är tagen från dittkaffe.nu)

Nu ska jag läsa mammas blom/hus/allt tidiningar :P och glo på tv!!!

Ha det underbart :D
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Igår när jag gick och la mig...

Igår gick jag och la mig med tanken om att det skulle vara friskt ute och solsken idag! Och när jag vaknar halv 12 av att stannis kommer hit så tittar jag ut genom roberts fönster med förtjusan! Det ÄR sol :D Den här dagen kommer bli perfa! Ska dra till gymmet alldeles strax med Robert :) Jäklar va ja ska lyfta haha! Sen ska jag åka hem, göra te, läsa bok, kolla på tv eller kanske städa lite hehe! Får se :)

Vi hörs later! Ta hand om er :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

dude, were´s my car?

Har aldrig sett de filmen men den går på tv 6 nu och hittils äger den haha! Justja.. minns ni Johan? Han har iaf börjat ringa igen. Helt såhär bara endå.. Och det är ju najs och så men känns liiite skumt. Han är så snäll och trevlig och jag vet liksom inte varför.

aja nu ska jag tillbaka till tvn och skratta arslet av mig!

Ha det underbart ;)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Vilken härlig dag!

Känns som jag gjort ganska mycket idag, fast nu när jag skulle skriva ner allt så kommer jag inte på något :P Förutom typ diska, hjälp till med tvätt, flyttat möbler, fikat otroooligt god varm choklad med grädde och små chokladpluppar på och följe med Robert till frissan. Han blev kort klippt och det vart skit snygg!

Nu ska jag läsa Mia törnblom/blad´s Självkänsla nu! Länge sen ja läste i den!

Så, ha det underbart så länge!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Tropic Thunder!

Directed by Ben stiller!

Jack Black är ju min favorit så igår kollade vi på Tropic thunder där han såklart är med! Något fetare och mycket blondare än vanligt :P Filmen var skitrolig i början av filmen är det typ filmreklam fast Ben Stiller har gjort allihopa och det är bara på skoj, sen så får man se reklamen till Tropic Thunder. Så säger det vanliga reklam berättarrösten att 10 pers åkte iväg för att kriga i vietnam, fyra kom hem levande, tre av dom skrev en bok, två blev publicerade men endast en blev till film. Och det här är filmförsöket som gjrodes efter boken! hahahah Så jävla bäst! Matthew McConaughey spelar Tugg´s assisten (Ben stiller´s) och omg Matthew är så snygg! De där charmleendet han har borde vara olagligt. Damn hittade inte en enda jäkla bild där han va så snygg :P Men kolla på Tropic Thunder eller någon av hans andra filmer så ser ni!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Hänga gubbe :P

Igår åkte jag ner på stan för att ha ett trevligt sektmöte på mingel med Jenny. Vi kommer n ppå cafét och ser att dom plockat bort massor med bord och stolat och gjort som en scen. Samtidigt som vi beställer frågar vi vad som ska spela och när. Hon i kassan säger aningens ironiskt kan ja tycka att ett dansband ska spela klockan 22.00. Vi tänkte att det är ju ett bra tag dit så vi hinner fika. Vi kom dit vid 19.00 och vi hinner prata lite innan dansbandet först sätter igång en skiva men vad som verkar vara deras egen musik. SKITHÖGT! sen tystnar det och man kan prata igen. Men strax efter det börjar dom repa också, återigen ashögt! Måste dom repa igenom allt två helvetes timmar innan.

Robert och stannis kom till fiket nu men vi bestämde oss för att gå till nått anat ställe. Det blev Jackpot som är ett publiknande ställe. Väl där så velar vi väldigt länge om vad vi ska ha :P Stannis och Robert köper varsin öl och jag och Jenny tar ett glas vitt. Det såg otroligt gått ut när man tittade på det men smaken var lite som.. hmm hur sa du nu persson? vinspya? :P haha ja Persson, hennes kille och Freppa kom också dit och joinase vårat trevliga bord.

     Jenny ville inte vara med på kort :P haha 


      Robert och Stannis gör sig iordning!


Vi hade inget kortlek med oss och var gansk rastlösa så någon kom på att fan vi kan ju köa hänga gubbe :p Sagt och gjort så tar Jenny fram block och penna och vi kör! Och det var faktiskt roligt :P Men jag funder fortfarande huruvida Gäddpunk är ett ord eller inte :P

Nu ska jag dricka kaffe med Robert och stannis! ikväll är det gymet som gäller!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Crema di mascarpone glass och chilenskt vin!

  Blev inget gym idag. Jag, Mia Tristan och Marblan drog hem till mig. Vi käkade lite pannkakor, som det alltid är på fredagar hemma hos oss. Jaa ja vet det ska va på torsdagar. Men pappa jobbade ju på fredagar som dom flesta människorna gör (/gjorde på den tiden) och ville inte ha pannkakor i sin matdosa av borstat stål (nu vet ja ju inte om det var borstat stål men det lät häftigt :P) den ser silvrig ut iaf haha. 

  Det blev helt enkelt en fredags tradition med pannkakor då och självklart är det soppa före pannkakorna. Oftast har jag hunnit käka mig mätt på godis eller mackor så jag brukar inte vara med på fredags-pannkaks-traditionen :P Gud va hemskt det där lät :P Är det så illa tro?

  Iaf så märker man fort att det kanske är liiite för många människor hemma hos mig. Det vill säga min kära familj. Trots att både Robert och Mia har flyttat så känns det endå väldigt väldigt trångt. Vet inte om det kan bero på min 15 åriga, otroligt fjortisaktiga och jag-vet-allt lilla syster :P När vi kände hur trångt och jobbigt det började bli så knatade vi ut till bilen och åkte till ica. Där handlade vi god carte d´or glass med smak av vanilj, röd sorbet glass (förmodligen jordgubb) och som pricken över i:et på den vackra kreationen hade dom strött ut oootroligt goda pistage nötter. Crema di mascarpone heter glassen.! Heelt magiskt :P Vi åkte hem till Mia, skedade i oss glassen, drack ett glas rött och kände oss lyxiga! haha . Nu ljög jag lite. det röda vinet smakade tjockt, torrt, syrligt och lika med inte gott så vi drack kanske tio knunkar var :P

  Ni anar inte hur jäkla söt min systerson Tristan är! Han är i skrikåldern. men det är faktiskt bara sött! Plus att han har börjat härma så när Mia och jag stäckte upp händerna de längsta vi kunde upp till taket och vinkade med fingrarna så iaktog han en liten stund och sen gjorde han samma sak. Fast på ett mycket sötare bäbis sett!! Och han skrattar jämt! Åt allt. När man fejknyser och studsar till extra mycket och överdriver så garvar han loss totalt! Och finns det något som gör än gladare än bäbisar? Helt ärligt? Säger ni ja så är det för att ni förmodligen inte har träffat någon som är lika söt som Tristan och aldrig kommer att göra det heller :P Det är nästan så man vill ha sig en egen liten krabat!! haha :P märk ordet nästan!


Nej nu ska jag kolla på Dawsons creek och nörda lite! haha

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

finally!

Jag är så glad :) Har känt mig skum ett bra tag nu, som att jag har hamnat lite snett, varit på sidan om mig själv hela tiden men nu är jag rätt igen och tänker stanna här! Jag mår underbar :D
Ska vara barnvakt åt Marblan på dagen så de blir till att gymma ikväll! Damn va skönt!


Ha det underbart, så hörs vi!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

träningsuppdrag.

Kolla runt lite på internet igår och kom in på toppforms hemsida. Där kan man fylla i ett formulär och sen får man träningsuppdrag 6 veckor framåt. Riktigt najs. Varje torsdag får man ett nytt uppdrag. Ja vet inte riktigt hur dom kommer vara utformade eller så men det kommer handla om kost, hälsa, tränings såklart !

Just nu är jag riktigt riktigt trött. Jag och Mia var vakna ganska länge igår och gjorde massor med test på internet. Nått test fick vi fram att jag var vata-pitta och Mia är pitta-vata :P haha Nu fattar ni ingenting va? Kolla på Anna skippers "du är vad du äter" på tv3 hemsida så kan du läsa om det där.

Nu är det serier som gäller, och piggna till. den enda som är pigg här är lilla bäbis Tristan. Och förhoppningsvis Marquz för han är i skolan!


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

pizza

har nyss käkat en halv pizza :P den var god men de kändes inte bra för min träning. men samtidigt så var det bara en halv.. efter faktiskt lite mindre så låt gå :P

haha stekarn/ove vad bra att du vet det :P hahah stekar ove .. låter riktigt hett haha!


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

inte samma sak :P

Tänkte kolla på one tree hill eller oc men har glömt vilken säsong och avsnitt jag och Matilda slutade på :( Plus att det absolut inte är samma sak att sitta här i källaren helt ensam med ett par hörlurar och glo :( Annat var det i sthlm. där kollade vi först på nån skräckis sen när mamma lena gick och la sig bänkade jag och matilda oss framför tvn men massa läsk oftast och plöjde  oss igenom one tree hill, oc och desperate housewives tills vi eller oftast jag gick och la mig :P.. Mahuuuldaaaaa kom hit :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

semesterplaner ^^

Åkte hem till Madde efter att jag varit hos Mia. Där vr Jenny och Sanna också  och det blev en najs kväll framför tvn med mycket prat :P haha men det är alltid lika trevligt! Madde skickade in en fråga till efterlyst som Jenny kom på men GW ville inte läsa den :P haha Taskigt.

Jenny och jag har bokat in en viktig och trevlig fika i helgen. Vi ska ha sektmöte för det behövs hehe!

Justja Madde här är din bild du ville ha :P Kanske inte vad du väntat dig men nu får du lite geografiska kunskaper om Spanien!
  Och Madde du vet att klickar du PÅ bilden förstoras debn :P hah


Och apropå spanien så har vi börjat små planera en semester resa dit nästa år. Hyra en lägenhet å vara ha det riktigt najs. Kanske vara riktigt vuxn och åka på en vinprovning i bergen :P haha

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

härlig dag!

Sitter hemma hos Mia nu. Michelle och hennes dotter är också här! Tristan har blivit så stor ! Ja vet dom växer men så fort? :P Det gick bra på gymmet idag. Och det känns så otroligt skönt i kroppen när man tränat :D Ikväll är det film med brudarna som gäller och imorgon barnvak!

Nu pratar Tristan, ska kolla vad han säger.. förmodligen "Ylva är bäst i heeela världen" :P

Ja Jenny jag kan fika nästan när som helst! Får snacka om det ikväll:D

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Gym!

Idag köpte jag en månads gymkort på friskis! Fast började inte riktigt idag. gjorde några rygglyft å lite annat men kunde inte koncetrera mig för mitt träningskort (där man skriver hur tungt man lyft och på vilka maskiner etc etc) var borta. Fick gå igenom allas träningskort (frå a-ö) och det är ganska många och mitt var inte där. så jag frågade vart det var och hon som jobbar där gick till nått lager och där var det. Jag hade inte tränat på länge så dom hade lagt undan de :P haha Men de ska det bli ändring på nu!! Ska gymma imorgon också.. å säkert nästa dag endå osv :P

Jag är glaaaaaaaad haha!
De va allt, tack och hej!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

ett lugn!

Idag har jag ätit otroligt good take away mat från nån china restaurang. haha man fick en kartong och i den fick man pula ner så mycket mat man kunde få plats med :P haha och nog kunde vi pula ner mycket mat där!
Efter maten gick jag och robert till plantagen. Efter att vi hade kommit lite mindre än halvvägs känner jag hur otroligt fort vi går och pratar. Jag frågar då varför vi stressar. Kl är 17.00 plantagen stänger 19.00 och vi ska ingenstans efter att vi varit där. Helt onödig stress. Så vi började gå sakta och började även prata saktare utan att vi tänkte på det.
 Jag ska lära mig att skilja på nödvändig och onödvändig stress. Jag ska även börja leva i nuet. ta vara på det som är nu och inte hela tiden se allt som måste göras för framtiden. Inombords så stressar jag för jobb, en pojkvän,barn osv osv. Men varför skulle jag vilja skaffa barn nu när jag nästan är ett barn själv? Jag ska sjävlklart planera men samtidigt kunna leva och njuta av allt som är nu. Varje dag är viktig och ska bli innehållsrik. Det måste inte betyda att jag måste gå på bio, åka utomlands, gå på fest osv varje dag. Att läsa en bra bok, umgås med mina vänner och familj det är riktig kvalitets tid! Det är något som räknas!

I natt så drömde jag om en gammal vän som räddade mig. Från vad minns jag inte men den känslan jag fick när han räddade mig var helt otrolig. En riktig känsla av trygghet och att verkligen betyda något! :) Nyss när jag loggade in på msn skrev han :) Kul att höra att han mår bra och så för det var så länge sen vi pratade sist!


Ha det underbart, och känn efter hur du har det just nu och stressa ner :) Hela livet är framför dig! Tänk lite som tjuren Ferdinand!

 

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Dop!

Tristan, min söta söta syterson döptes idag! Dopet var jätte fint! Det var trevligt att träffa våran släkt men även se Dannes familj (och bror ;P) Danne är Tristans pappa. Jag och Tristans farbror Mattias som är dom finaste (snyggaste :P) i de båda släkterna haha har kommit fram till att det måste vara efter oss han fått sitt utseende :P

Nej ja har ingen fantasi, är as trött och glad haha!


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

backontrack

Har varit skum ett tag nu :P haha Måste ha ett sekt möte med Jenny. Jessica åker ju iväg så hon kan inte vara med då :( Jenny de känns som vi skulle ha en fika för länge sen, vart tog den vägen? haha

Jag ska börja gymma igen med min bror! Ska bli grymt härligt.

bara de ja hade å säga :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Käre gode gud! rädda mig :P

Nu är jag hemma i Gävle igen. Va ganska bakis imorse.. och gårdagen behöver vi ju inte prata om alls tycker jag :P Kan berätta att jag har slagit personligt rekord i cosmopolitan-drinkar drickande iaf och trodde mig se kungen på dansgolvet.. han va riktigt lik tycker ja.. tror mig minnas att han t o m hade en kungakrona (?) Jessica och David var med mig och Matilda ut igår och det var ju najs! As länge sen vi träffade Jessica! Damn jag är fortfarande bakis tror jag, hjärnan är ganska bortdomnad och sinnena segare än vanligt.

Ska sova snart och vakna upp snygg, fräch och pigg imorgon för då är det dop som gäller! Käre gode gud gör så att jag är pigg och skit rolig :P

nej nu tillbaka till min ljuvligt sköna säng i min underbara oas till sovrum!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Desperate housewives

vad har dom gjort?! Nya säsongen suuuger. Dom kan inte första Gaby sådär :( På tv kan dom väll visa dom där fejk hemafruarna, deras underbara liv, deras slimmade kroppar och snyggingar till trädgårdsmästare  inte verkligheten? Gaby ska vara smal, bitchig, shoppingberoende, rik och få som hon vill.. inte lite mullig, två barn som drygar, inga pengar osv osv... gaaaaaaaaaaaaah.

Hoppas producenterna märker att tittar sifforna är lägre än glocalnet (:P) och gör den snitsiga vändningen att alla i serien har råkat hamna i koma men vaknar plötsligt upp och allt är precis dom vanligt. Eller nästan, koman gjorde så Carlos fick sin syn tillbaka och kan jobba igen så dom får in massor med pengar. Sen kommer dom också på att dom vill ha in en till liten, (choklad)brunhårig, söt 20-åring med i serien och ringer upp mig!! :P

det var allt :P

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

tvångsbloggning :P

Vi tittar egentligen på The hills nu men matilda kände att hon var tvungen att tvätta håret så hon tvingade mig att blogga under tiden :P

Har ni tänkt på hur allt låter så mycket bättre på engelska? Tror vi har börjat tänka på engelska här nu efter alla serier vi sett utan text :P haha damn om ja sa det där på engelska kanske det till och med skulle låta lite coolt! hah


Morgondagen ser ut som så att först ska jag försöka tvinga Matilda upp ur sängen för att dra iväg henne till skärholmen där tröjan så lämnas tillbaka, ja ska handla på systemet och kanske köpa nå underkläder!! På new yorker hade dom en skit fin bh förut när ja va där men den va slut nu i måndags :( Hoppas dom fått in den igen!! Efter skärholmen ska i göra oss fina (i säkert flera timmar :P) sen beger vi oss för in på stan där vi möter upp Jessica (om inte hon ska hit före?) och kanske David och sen är det krogen som gäller!! Ska kolla om Andree ska med också men tror han skulle på nån inspelning.

Eftersom vi inte blev kändisar i onsdags, vi va as trötta och orkade inte åka till tv huset där fredag hela veckan spelas in, så får vi bli det imorgon på stan ist :P hahah

Nu kommer nog Matilda!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

härlig dag!

Funderar på att ta en liten promenad kanske. det är otroligt fint väder ute. solen lyser och det är nästan 12 grader varmt. Anna Lena vilar med hundarna och Matilda jobbar. Skulle behöva åka in till skärholmen och lämna tillbaka en tröja som det blev noppror på efter två dagar. Det syns inte jätte mycket så det gör ju inget egentligen.

Nej nu vet jag va ja ska göra, jag ska sätta mig ner och läsa min underbara bok! Den är snart slut :( Men hemma hos Mia har jag mina må-bra-böcker så det är ingen fara där! hehe.

haha jag och Matilda är så grymt störda på natten, ni skulle se oss :P haha men vi har roligt så!! :D

Hörs later!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

tunnelbana

ja har ju inte riktigt vant mig vid tunnelbanor och sånt :P haha men det är ganska spännande faktiskt. mycket spännande folk. en man kom på med en gitarr och började sjunga och spela. Det lät som spanska, otroligt vacker faktiskt! Sen ville han såklart ha en slant och dom flesta gav faktisk. Men jag hade inte ett öre i löspengar..så han fick väl tro att jag var snål då.

Justja, träffade ju min kusin idag! Hittade inte nå kläder så vi tog en fika för att få nya krafter att hitta något fint att köpa. Hittade inget efter fikan heller så då beslöt vi oss för att åka hem och käka mat för nu började det bli rätt sent. Det blev kycklingkebab i aaas gott bröd på en kebaberia brevid köpcentret! Alltså ni fattar inte hur underbart otroligt jäkla gott det var!! Måste äta där igen! Nu när ja läste lät det som vi bara åt hela tiden men fikat bestod av en kaffe och tiden efter fikat till maten var ganska lång :P hah så nu var det uträtt!


Just nu är jag as trött men kan inte sova. Plus att jag är uppstressad över något, vet inte riktigt vad, men det är så grymt påfrestande. Behöver min Mia Törnblad (blom)? bok nu känner jag. men men

får väll lägga mig Under täcket och tvinga mig att sova...

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Down town

idag ska jag hitta mer kläder. ska på dop på söndag och de skulle ju vara najs att ha något fint :) Ska åka in till stan och möta upp min kusin och sen bär det av till nått nytt köpcentrum och efter det en trevlig fika på något café!

Hahah Jessica vi ska va publik åt fredag hela veckan imorgon men eftersom vi är så så snygga kommer kameran bara att filma oss .p så kolla på tv4 på fredag kl.. hmm... mellan idol och efter idol :P

Jag borde göra frukost nu men ja orkar inte ännu. ska kolla om det är våra bärsta år eller något annat skit program :P Matilda och AnnaLena sover :( de är tråkigt då :(

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

shopping!

nu sitter jag här och väntar på att mahukda ska vakna och klä på sig å sånt så vi kan åka iväg och handla skor och massor med roliga saker! Vi ska ju bli tv kändisar på onsdag så det gäller ju att se riktigt snygg ut ^^

Nu ska jag msa, dricka upp min choklad och hoppa lite på Matilda!

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

halloween

igår var det skräckfilmsafton här :) riktigt najs. såg några klassiker som scream, halloween och black christmas! Vet inte om vi ska ha halloween idag också haha har ju några favoriter kvar!

Idag är det vacker väder här, solen skiner, det är förmodligen riktigr friskt ute och jag är pigg :) Mahulda och mammalena sover fortfarande! Blev väldigt sen/tidigt igår beroende på hur man ser det men dom ska få sova ut :)

Nu ska jag ockupera tvn!!

Ha det underbart! föresten hur var eran halloween?

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0