frysna fötter

Anders har åkt till Martin för att spela spel med sina polare. Jag sitter här med Tjockis katten och kollar på tv med sönder frysna fötter. Så sjukt kallt här i lägenheten, har på mig Anders tofflor med en filt runt om.. verkar inte hjälpa :P Kanske sover ensam i natt, får se om han kan ta sig hem eller inte. Känns lite konstigt sådär, eller jätte konstigt, ingen som kramar om en med så varma kramar eller låter ens huvud vila på hans bröst. Inte ens säkert att han inte kommer hem ikväll heller och om han inte gör det så är det ju bara en natt. bara jag som är lite nördig :P

nu ska jag glo på tv!
Ha det underbart

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

helt sjukt

Helt utan att överdriva har det seriöst snöat sen 19.30 igår kväll! heelt jäkla sjukt så nu är det mycke snö :P
Ha det underbart!//
Ylva

snart maaaaat!!

Gör recepten från Pernillas jul en tredje gång.. såå sjuuuukt gott och himla enkelt! Ni borde verkligen testa!
http://www.recept.nu/1.303507/pernilla_wahlgren/varmratter/kyckling_fagel/ingefarskyckling_med
_julmustsas_och_ugnsrostade_rotfrukter


Har inte testat julmust såsen som hon gör, kör med beasås ist men kan tänka mig att julmustsåsen är god!

de va allt :p haha
Ha det underbart!//
Ylva

lilla bocken är borta nu :P

Igår och idag har vi haft manusläsning. Och det går framåt! Man är fortfarande i lära-känna-sin-karaktär stadiet men det går som sagt åt rätt håll. Kommer kännas lättare när all rekvisita är fixad och när vi väl är på plats och ska filma. Ska iväg, nu i veckan någon gång, och fota ställena vi ska filma på! Ska bli kul! Så roligt när utomstående vill hjälpa till!  Skit roligt :) Snart kan ni gå med i våran facebook grupp också men jag kommer meddela er om när!! Så håll utkik!


Såg brandbilar vid bockarn och trodde det gällde den stora Gävle bocken men icke. Det var lilla som hade blivit ikastad i ån och var bränd. höhö.. eller? :P

Snart ska vi laga mat, bara kycklingen vill tina!!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

trevlig kväll!

Kom hem från Elin för en stund sen. Där kollade vi på idol finalen, garvade arslet av oss, drack läsk, glögg och åt massa onyttigheter! Riktigt trevligt, de måste vi göra igen snart!! :) Ni skulle se hennes hem, så otroligt fint !! Hur man lyckas få in en sån perfekt mysfaktor på en sån liten yta förstår jag inte. Känns lite som att komma in i ett "sia-hem" (ni vet affären med massa snygga saker :P) Så fick inspiration och började städa när jag kom hem (plockade in disk, sopade golv, gjorde rent lite i badrummet) och tände ljus :D Så mysfaktorn här hemma höjdes lite iaf!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Föreläsningen med Mia&Susanne!

Vi åker till coffé house som sagt, jag och Robert var först på plats och väljer ett bord nära dörren. Efter cirka en halvtimme kommer mamma och Mia in. Vi har en trevlig kort fika och åker sedan iväg till Folkets Hus där föreläsningen äger rum. Utanför står det massor av människor, trodde inte så många skulle dit men tydligen! Det var många chefer där och en del kill-gäng, vilket jag inte trodde.

Innan föreläsningen köpte jag och Robert varsin bok av Mia Törnblom som hon signerar och skriver "Härliga Ylva! Kärlek, Mia!" hon skriver likadant på Roberts bok och förmodligen alla andras också, men jag kände mig endå speciell och HÄRLIG!! Under föreläsningen var det många skratt så tårarna sprutade och en hel del övningar.

Sneglade mot mammas håll då och då för att se om hon gillade vad hon hörde, det var ju endå hennes julklapp! Nog gillade hon det allt, hon log och skrattade som jag inte sett henne på länge :) Mia Törnblom är helt fantastiskt och vilket härligt humör man hade när vi gick därifrån sen! Men innan vi gick ut passade vi på att tacka Mia och sno en kram, kanske fick jag lite av hennes härlighet och goda humör i kramen! haha. Susanne Petterson var också grym för den delen!

Jag rekomenderar verkligen att gå och se dom om de kommer till en stad nära dig! Verkligen värt vartenda öre!
Måste smälta föreläsningen tror jag, väldigt mycket att ta in och lära! Men såååå värt det, verkligen :D

(vill man se dom kan man gå in på http://www.wimab.se)

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Dagen D

Vaknar och känner mig helt mör i kroppen, fryser också fast jag är fullt klädd med mjukisbyxor och tjocktröja. Reser mig och har ont i högra sidan av huvudet och känns som jag ska blöda näsblod. Tänker på vad dagen innehåller och känner att en varmchoklad gör nog susen! Så jag gör iordning en sådan och undra om det inte hjälpte :D

Jag ska åka med fyra bussen ner på stan idag för att möta upp min bror Robert, min syster Mia och min mamma! Vi ska nämligen ha en trevlig fika på Coffé house (där dom har universsums GODASTE kladdkakor)  efter det ska vi iväg och se på en föreläsning med Mia Törnblom! Det blir våran ljulklapp till mamma iår! Jag och mina syskon hoppas det är värt alla 665 kronorna som vi la ut. För när man har för mycket månad i slutet av pengarna så svider de till lite granna.

Ska ta på mig något fint, sminka mig och kanske fixa håret! Jag har en tendens att bli piggare då, man liksom lurar insidan.

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

sooon det okända

helt kontrast till förra inläggen då jag skrev om min trötthet, den har helt lagt sig och nu sitter jag här och är pigg i väntan på TVÅ avsnitt av det okända!! Yeeah. Kommer förmodligen vara rädd när jag ska sova och picka på Anders lite då och då MEN det är sånt man får ta när det är så intressant som det är :P

Ringde Sanna på kvällen och då kände jag verkligen av hur jäkla längesen det var jag träffade dom.. Men det är helt mitt eget fel, de vet jag. Det är inte som att jag bor på andra sidan jorden, det tar två bussar att åka dit, inte så farligt egentligen. Saknar dom..ska ta och göra nått åt de!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

tröttheten

Vi sov hos min syster i natt.

 Vaknar runt 10.30, känner att jag kan ligga och dra mig en stund men Anders går upp och Mias källare är läskig :P så jag går också upp efter en liten stund. Marblan och Anders spelar något skjutspel, medan Tristan försöker pilla sönder blommorna och eftersom han är ganska trött blir han sur när jag tar bort honom :P Vi stannar till 16 tiden någon gång då Mia skjutsar hem oss och Linnéa följer med för att skriva ett arbete på datorn senare på kvällen hämtar Mia upp henne igen.

Anders sitter och spelar sitt fifa spel och jag funderar på vad man kan göra. Men en halvtimme går väl fort, vi ska se en film kl 21. American psyko 2 om jag inte minns fel. Hoppas den är bra! 

Den här tröttheten har börjat igen och mina hemska drömmar om nätterna vill inte sluta. Alltid hyffsat lika story men olika personer. 

Ska kolla runt på internet nu.

Ha det underbart!
Over and out

 

Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0