Sexgudinnan gästbloggar

Ylva är så duktig, hon spar lösenordet varje gång hon bloggar från min dator. Det betyder självklart att jag tar chansen att skriva något. Fast om vi ska vara ärliga så tvingade hon mig att skriva efter att jag berättade det för henne :)

Nu sitter jag och Ylva hemma hos min älskade mamma och Pelle. Julmusiken låter vackert från högtalarna och jag låter lika vackert som Carola när vi sjunger duet till hennes låt Nu tändas tusen juleljus. För er som har missat det så har jag varit i Filippinerna i nästan 7 veckor och har därför missat den svenska julen. För mig finns ingen annan jul en den svenska så det har därför inte blivit någon jul alls. Det tar vi igen nu :)

Jag kom tillbaka till Sverige igår och jag har saknat Ylva och alla andra i denna stad så fruktansvärt mycket. Ylva blev därför uttvingad till Valbo lagom till middagen igår. Sedan dess har hon varit här. Sedan jag kom tillbaka till Gävle har jag varit lycklig. Ni vet så där lycklig så man inte kan sluta le och bara vill dansa runt och sjunga hela tiden? Det är enkelt varför jag har varit det. Jag har världens bästa familj och vänner. Jag fungerar inte utan dom, 4 månader utan dom är för mycket.

Men nu är jag tillbaka som sagt. Tyvärr bara för några dagar. Dessa dagar ska vi inte göra annat än att dansa och sjunga hela tiden, då kan jag leva på det tills jag kommer tillbaka till Gävle igen :)

Ylva är förresten alkolist, fast tillsammans med mamma och Pelle. Igår drack vi öl och drinkar. Idag har alkisarna börjat med glögg och öl. Själv är jag duktig och är nykter. Fast bara av en anledning; Ylva vill inte gå till Gävle och snäll som jag är har jag lovat att köra henne. För vet ni? Jag får köra mamma och Pelles bil nu :)

Nu ska jag lära er vad jul och nyår handlar om; It is about sharing, giving, loving eachother and make love to eachother ;) And never stop smiling ;)

Tack Ylva. För att du är här nu. För att vi har varit vänner så länge jag kan minnas och för att det aldrig ändras. Tack för alla gånger vi har skrattat och gråtit tillsammans. Tack för alla gånger vi har legat och pratat i sängen innan vi ska sova. Tack för alla år, tack för att du är en av dom bästa vännerna jag har! Jag älskar dig!

Puss och kram och lite nyp i stjärten!

/Jessica
Ha det underbart!//
Ylva

Kära läsare

Jag sitter nu hemma hos Jessicas mamma och hennes man pelle med Jessica. Vi har haft en otroligt trevlig kväll med god tacos, drinkar, öl och en hel del garvande :P Hennes mamma och hennes man är verkligen några man ska se upp till när det gäller kärlek. Dom har varit tillsamans 5 år och gifta 1 (eller mer?) och varje gång man ser dom så ser dom lika nykära ut som alltid! Det finns hopp :D

Jessica sa Åh Madde har skrivit i sin blogg! Så ja frågade henne vad hon skrivit om då svarar hon: Inte vet jag! Ja läser min egen blogg :P ahahahhah jag tycket inte ni, mina kära kära läsare ska läsa Jessicas blogg :P inte just nu hahah!

Har lite alkohol i kroppen och borde inte skriva mera nu :P ska läsa Jessicas blogg och skämmas! hahah omg. Nu sjunger hon väldigt vacker! Hon gör ett medly, började med wild world och nu övergår de i jullåtar! Mycket vackert, som bara Jessica kan!!! Skönt att hon är hemma igen!!!!!

ps. hon kör nu dancemoovs ala 80 tal ds. :D

Ha det underbart nu!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Nyårsklänningen äntligen funnen!

Åkte ner på stan med målet att hitta en guldig nårsklänningen. Finns en endaste guldklänning i hela stan och den ska min kompis Lisa ha på sig så jag tänkte att jag köper en annan helt enkelt! Gick in på Gina där jag fyndade en svart skjort/klänning som är lite längre än ner till knäna, den ska sys upp lite! Men 49 kr är inte fy skam haha! Hade kostat mer för dom sa att dom märkt fel, hur kan man märka en hel hörna med rea varor fel?? Bra gjort Gina :P Inte trevlig personal där!

Men som sagt var det en nyårsklänning som var målet. Vi kollade h&m och vero moda (som aldrig har någe bra kläder) och gav upp för en liten stund så vi tog en vända till systemet och köpte lite mer alkohol till morgondagen. Sarah hade gett oss tipset om Byoung så vi gick dit och hoppades att vi skulle hitta den perkefta klänningen där! Kollade runt, de mesta som va snyggt var nyheterna och min budget var inte riktigt så hög :P Men eftersom dom har så otroligt hängiven och serviceinriktad personal på B.Young så fick jag självklart hjälp. Hon som jobbade där sprang runt i hela affären för att hitta klänningar åt mig! Och det var inte bara några hon råffade åt sig, hon tänkte verkligen till! Och där fanns den :) En otroligt söt och fin klänning. Lite gråsvarta mönster!! Bild på de kanske efter nyår :P

Ikväll ska jag till Jessica som äntligen kommit tillbaka till Sverige! Där blir det lite dricka, god mat och massa skitsnacka :D

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

och två timmar senare...

Imorse hade inte lönen kommit in så jag blev orolig. Jag skulle ju ner på stan med Sanna och Linnéa och betala en viktig räkning. Mamma fick rädda mig :P haha Men först bar det av till Mia för att mata djuren och så!

Sen ner på stan, för att köa, oootroligt länge. Jag tycker att banker är spännande platser. Dom är ganska stela, man ska helt vara tyst och det får absolut inte ringa i ens mobiltelefon för god forbidd va pinsamt det vore, för hur är det nu igen får man eller får man inte ha mobiletelefonen igång på banken. Det är frågan de !

Vi kände att när det var över hundrafemtio (!!!) nummer före oss så får vi inte deppa sönder och klaga, det hjälper NADA så vi skojjade det till ist. Hade banken haft något pris för bästa bank-entertainmenst hade vi vunnet!! Vi lät mest, vi skrattade högst och vi hade förmodligen roligast :P En man med blont hår som stod bredvid Sanna började småfnissa för sig själv men kände väl att han skulle tycka det blev aningens pinsamt om han skulle krevera sönder inne på Nordea så han satte sig ner en bit bort. Finns även sånna som inte gillar entertanmenst, Vi tror att en tant puttade till Sanna i sidan, sen gick tanten :P haha! Har dock inga bevis för detta haha!

Linnéa gav upp efter en och en halvtimme och åkte hem, då återstod jag, Sanna och mamma. Vi fortsatte att fula ner oss och hade riktigt roligt och dom där två timmarna vi fick köa med massor av människor på en ganska liten yta endå försvann likt ett fisk-stimm jagandes av en haj. Otroligt fort med andra ord!

Efter de blev de systemet, checka runt i några affärer och en fika på coffee house! Justja, efter att mamma räddat mig med räkningen kom min lön in på mitt konto :P

Imorgon ska jag shoppa en nyårsklänning!!! :D

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Alla minns vi ... :)

Snöstormen 98. http://www.youtube.com/watch?v=SIOFWHdFIxs&feature=related finns ett härligt klipp därifrån! Kolla och .. njut tycker jag. Saknar snööö!! :D Jag var barn 98 och hade riktigt roligt åt snön !

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

gävlebocken @ youtube :P

hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=LlLnAUWZ0Dc&NR=1 
Ha det underbart!//
Ylva

Vill dom säga något eller? :P

Dom här "vackra" skyltarna satt framför den nedbrända Gävlebocken. haha lite sött tycker jag allt det är!
 
                                                    

Nej, vi ska inte bygga en bock i betong! No way! Betong kan inte brinna men de kan kastas ner i ån! (man kan säkert hyra en lyftkran eller ha jätte jätte många starka människor ! ) Förstöras kommer den göra i vilket fall som helst för det är tradition! Skulle ha varit en fin bild på den brända bocken också om de inte vore för att min mobilkamera är lite trött å vill bara ta små små små foton och helt jätte mörka :P  haha men de gör ju inget för ni kan ju använda google lr hur :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Gävlebocken har brunnit!!!

Gävle bocken har brunnit!! :) Nån okänd man ska ha tänt eld på den 27 dec 08! Har inte mycke info alls om det men det finns nog att läsa om i dom flesta tidningar idag gissar jag. Ska ner på stan sen å se om det ä'r något kvar av den alls! Det kommer såklart bilder på de sen!! Förra året sa man att den var impregnerad men denna information ska vara falsk. De syns kanske dåligt i texten men de står faktiskt att den INTE varit impregnerad två år i rad. Alltså detta och förra året. Dom ville nog bara ha lite action iår och gick ut med att den inte vara , de va liksom varsågod!

Jag läser i sthlm city tidning och det står (jag citerar) - 




Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Århundradets röjarfest!!!

 

Lite mörk bild! Tog alldeles innan vi skulle bege oss från den as otroligt jätte roliga förfesten till Olareys! :D

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Jag är sååå duktig :)

Igår var det fest hos min bror och det var riktigt kul sen utgång! Bilder på de kommer någonstans later :P

Just nu är jag hemma hos Mia, hon är inte här :P inte hennes barn eller pojkvän heller. dom har åkt bort så jag är lägenhet/katt/kanin/hamster eller marsvins vakt! Har heeela lägenheten heeelt ensam tills nångång efter nyår :D

Mia hade dragit ut alla sladdar å grejer ur datorn för bordet där datorn vanligtvis står användes till julafton så därför fick jag leka duktig nyss och kopppla ihop allt! Och de kan ja säga att de är massa andra sladdar ja aldrig sett men duktig som jag är så pricka jag såklart rätt :P Robert kanske hjälpte mig pyttelite genom telefonen :P hahaha!

Sitter å väntar på at kl ska bli 20.00. jäklar va tiden går sakta idag. bara tjugo över tre. shit!

Längtar tills imorgon, hoppas att det är soligt väder för då ska jag gå en promenad längs dom vackra herrgårdarna :) Och ja har ju Robert kamera här så de blir lite foton också!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Haha sötaste!

Alldeles innan kortet togs sa dom runt omkring att han aldrig kommer somna om jag lägger honom ner i min famn. en sekund senare sover han så sött :P haha Har aldrig fått honom att somna så fort, brukar få gå runt jätte länge med honom i famnen för han vill inte sova ! hehe

 Jag och en sovande Tristan!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

GOD JUL!!!

God jul på er allihopa :) Kom nyss hem från Mia där vi hade ett trevligt julfirande :D Vi åt god mat (som alltid på julafton :P), hade en mat-ätar tävling men tror dom flesta gav upp ganska fort haha! Damn ja är as mätt fortfarande! Vi hade en tomte med svart luva höhöh å så! Är riktigt riktigt trött nu men det har varit en underbar jul med bra presenter, mat och sällskap :)

Ha en god fortsättning!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

trött på stressande julshopping?

Ska ner på stan med kompisar och familjemedlemmar imorgon för att inhandla det sista inför julen! Folk kanske tror att det kommer bli en stressig dag på stan men inte för oss. Vi har knepen för den perfekta sista-minuten julshoppingutanstress!! Man åker ner med känslan av att allt kommer vara lugnt och skönt, förbred gärna en lista med vad du ska handla och i vilka affärer det kan finnas så minskar stress faktorerna redan där. Bry dig inte om att alla andra stressar och springer runt, ta tre DJUPA andetag och börja shoppa!! Efter att ha gått in i ungefär två tre affärer kan det vara läge för en avkopplande kopp kaffe :) Ta fikan innan stressen bryter ut och stressa inte igenom affärerna för att fika efteråt. Bryt mitt i ist!! :) Spring inte till affärerna, jag lovar att dom är kvar även om du kommer dit en minut senare :P Prata inte om hur mycket ni har att köpa och hur ska vi hinna med allt etc etc! Prata om n¨got avkopplande ist :) Kanske till och med något helt annat än julshopping!

Ta dom här råden till er imorgon när ni är nere på staden! Allt blir vad man gör det till :) Du skapar din egen verlighet och det är dina tankar och känslor som styr, känner du dig lugn innan så kommer dagen gå riktigt smidigt ska du se!!

Lycka till :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

:D

Sitter hos Mia nu och kollar på de okända! hehe lääskigt :P käkar upp Mias godis också som hon fick :P höhö..! As gott!
Är riktigt pigg nu känner ja, va as trött när jag försökte få Tristan att somna, han ville bara prata och skratta ist haha! Såå söt!!

Vi hörs later!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

ett smärre sammanbrott!

Haaaah, jag stog i köket hemma hos Robert och sjöng så gudomligt vackert, så vackert att jag inte märkte att han stod och filmade alltihop :P Ni får tyvärr inte se filmen där jag sjunger för då skulle både Mariah Carrey och Whitney Houston  känna sig illa till mods av min otroligt vackra sång :P Men ett litet bildspel kan jag allt bjuda på! Jag sjöng Holy night :p om den nu heter så. haha lite jul-inspiration!

  
Överaskad av att en kamera
står precis bredvid mig :P (ett skrik hörs av mig :P)


Påväg mot ett sammanbrott!

  Och här kreverar jag sönder totalt!


hahahahah!!

Nu ska vi se Boston Tea Party!

Ha det underbart!
Over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

Projectet går framåt!

Åkte hem till min bror där jag är nu för att brainstorma lite å så. Och projectet går framåt och det kommer bli så spännande! Längtar tills jag kan berätta mer om det :)
Vi satt och glodde på lite south park och kenny vs spenny avsnitt nyss och blev hungriga och tänkte gå till macken för att köpa något då Robert kollar på klockan och får en chock. Halv elva redan??? Macken stängde 22 så det blev ingen mat därifrån :P shiit va tiden gick fort idag.. Vi ska käka fiskpinnar och klyftpotatis ist!

Har typ inte ätit på hela dagen tror ja :P jäklar.

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

:D



Over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

Härlig dag :) som alltid!

Har varit runt i massor med affärer med Mia och lilla söta Tristan :) Har köpt jätte fina vita tavelramar i olika storlekar :) Imorgon får jag hem färg till skrivaren så jag ska skriva ut fina bilder ! Jag letar febrilt efter en vit tavelram i trä som ska vara stort som ett a4 papper. Kan inte hitta det', något som har nåt förslag vart de kan finnas?

Dagen har iaf varit underbar :) På kvällen var det tv kväll hos Madde, vi såg lite av The Bodygard innan det var dags för att gå hemmåt. Orkar inte kolla klart på den, ska se å morgonsoffan i svt.se/play ist!!! JA KENNER VA JA KENNER! hahaha :P Förmodligen bara Robert och Mia som kopplade där :P

Åååh Jocke bakar uppe och det luktar helt fantastiskt, det blir häärliga choklad muffins!! :D Om nån timme sitter jag här med massor av chokladmuffins, bra serier och ett glad med kall god mjölk! Mmmm :D

Ha det underbart nu :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Lördag

dagen har varit ganska hektiskt, till och från iaf. Både Marblan och cecilia har stojjat otroligt mycket och det dröjer nog många år inna jag skaffar barn känner jag :P hehe

Sitter och kollar på det okända med Mia !

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Klottrare i juletider!

Jag tror jag ska låta bilderna tala för sig själv. Sitt ner, läs och leeeee :D haha Kärlek kärlek är allt jag kan säga :)



"    

Ha det underbart!!!!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Ta ett avslappnande bad kanske?

Idag är det Fredag, partydag för vissa, härlig hemmakväll för mig och resten av sverige som har shoppat upp sina pengar! Kanske ska sy ikväll? :D De lät najs! Gud ja måste till sthlm och köpa tyger! Har ju lite hemma och skulle väll kunna köpa på stan här i Gävle om det inte räcker men deras utbud suger. Vill ha något nytt och mycket mer!!! :D

Ska nog ta ett häääärligt avslappnande bad, utan skum haha har kommit på att det är mycket härligare då! Och typ ljummet vatten, ja tänker bäst då och jag behöver verkligen massor med idéer nu!

Först ska jag kramas lite med sööötaste Tristan!

Ha det underbart nu :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Varm choklad och lite kvalitets serier

Mia och jag sitter och kollar på Project runway! Damn ja älskar den serien, fast de vet ni redan :P Är inne på femte (och sista) säsongen nu. Fjärde säsongen är forfarande bäst! Hade aldrig sett slutet på den säsongen förens idag och blev otroligt glatt överraskad när Christan "fears" Siriano vann! Han är så bäst :D

tillbaka till serie tittandet nu!

Ha det underbart :D
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

härlig vintersemester nästa?

Jenny och jag har snackat om att dra ihop ett gäng och hyra en stuga i Järvsö! Skulle vara riktigt najs. Inte för att jag någonsin åkt något annat än längdskidor men bättre sent än aldrig! Och är Jenny lika bra på att åka skidor som att laga mat ska hon nog kunna lära mig ett och annat :P Hon avrådde mig dock från att ta mig för som stora backarna hon tyckte att barnbacken passade mig perfekt :P haha ja kan ju stå där helt förvirrad i barnbacken när massa sjuåringar svorsar förbi mig i 110 :P hahah! Nej men de ska nog gå skit bra, vem vet jag kanske har en dold talang där!

Stugorna verkar hur bra som helst, dom har två våningar, braskamin, BASTU! etc etc! 75 m till baren där trevlig afterskii väntar och förhoppningvis trevliga (HETA) grannar i husen intill!! För dom som vill bli härligt bruna och fina är det bara att gå ut i den härliga vinter solen (det kommer vara sol hela tiden har jag bestämt) och få fram den riktigt snygga brännan! Vi kommer självklart inte glömma att smörja in oss med solskyddsfaktor, vi vill ju inte få rynkor och bränna sönder oss!

:D

Ha det underbart!
over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Ylva rättar :P

Nu ska jag rätta både radioprataren och nyckelpigemannen. Det är faktiskt inte 11 nov, inte 11 decemeber utan 10 december :P

haha de va allt!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Mästerkocken lagar middag!

Kom precis hem från sandviken där jag ätit en god laxpasta med Jenny som förövrigt har blivit kock när vi har vår fina äta mat och titta på tv tradition :) Skit gott var det!

När bussen kom in i Gävle området från sandviken börjar det snöa, rejält, Sånna här vackra, vita små fluffiga snökristaller som det är på film när folk är så kära och kysser varandra :P haha så sött så sött!

På bussen lyssnar jag på radio och eftersom både rix fm och mix megapol suger fårpung nästan jämt så blev det Karlavagnen på p3 kanske den går, eller p4 :P aja skit samma. Folk fick iaf ringa in och berätta vad dom nu kände för att dom ville dela med lyssnarna. En man ringde in och berättade fibrilt om en liten nyckelpiga som hade två små prickar på ryggen och han va så fundersam över hur den kunde vara på hans köksbord den 11 novemner, ja han hade missat en månad. radioprataren rättade honom och sa att det faktiskt är den 11 december nu :P

Hans polare sa åt honom att man skulle lägga nyckelpiga i en blomkruka så den kunde överleva och det gjorde han såklart och jag vet inte hur många ggr han berättade att nyckelpgan hade två prickar och att han stoppat den i blomkrukan, han var otrligt facinerad över sitt fynd där och ville verkligen att lyssnarna skulle förstå att han hade hittat den :P han fotade den även och berättade de tusen ggr ! Justja nyckelpigan var en kille också för de hade han kollat :P haha
Det där samtalet var iaf tusen ggr bättre än vad någon av rix fm lr mix megapols "nya hits" är :P

Mia ringde och sa att hon och Robert kommer hit imorgon bitti kl 09.00 och väcker mig för en härlig promenad :P Jag har inte världens bästa morgon humör så Mia gav mig ett tips: Tänk på en glad regnbåge! haha Tänkte att jag skulle rita en i paint så ni skulle  få se eftersom jag ritar gudomligt där men tyvärr så har mina kunskaper börjat falna :P höhö men jag ska nog kunna knåpa ihop en, annars får ni en bild på en riktig :P


 Vacker vinterregnbåge. Foto: förmodligen min bror Robert :P

Damn vilket långt inlägg, aja som sagt får ni ju en bild. Göran den är till dig :P haha!

Lovar att nästa inlägg inte ska bli lika långt !
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Jag vill börja nu!

Jag känner mig faktiskt ganska peppad på att förhoppningsvis börja plugga i janari :D Särskilt när jag blev påmind i Jennys blogg hur otroligt glad och lycklig man blir av att lyckas :D Återigen grattis Jenny! Hoppas peppningen håller i sig!

Och nu till nått helt annat. Pratade med Johan lite idag, as länge sen sist. Jag beundrar verkligen hans telefon. Den kan ringa mig fleera ggr på helgerna, mest på nätterna utan att Johan har ringt säger han och för att citera Johan själv "min mobil lever ett eget liv" spännande det där, hur telefoner kan få egna liv och vilket mod den måste ha, att våga ringa så mycket menar jag :p En hemlig beundrare nästan :P haha Måste bli ganska dyrt de där, om telefonen gillar många personer. hah
 


haha ;P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

steka ost?

Jag och robert skulle laga en god pastasås/röra och ja ville jätte gärna ha bacon i men han är vegitarian så vi skulle försöka klura ut något annat. Ringde mamma och hon sa typ att vi skulle ha bönor och sånt i men sen kom robert på att han hade smakat en riktigt god ost som man steker och den smakar som bacon, väldigt saltaktig smak.  De som kom upp i mitt huvud när han sa att vi skulle steka ost var att osten skulle smälta över hela stekpannan och allt skulle bli pannkana ;P höhö men icke. Osten heter hallulo lr nått sånt och är as god. Ser ut som feta ost /grekist/fårost :P och får en liten gyllenbrun ton när den stekt och smakar gudomligt! Jag som älskar salt och saltar det mesta gilar den här riktigt mycket för som jag sa den har en väldigt saltaktig smak. Den ska man dock inte salta extra :P tror inte resultatet blir så gott!

haha de va allt!

Ha det undebart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Project runway. Omg :D

Mitt favoritprogram :D Har ritat massor med klänningar och annat som jag ska sy. Har tyg till en av dom :P haha men jag ska verkligen komma igång för jag älskar att sy och komma på egna ideér !! Att vara kreativ helt enkelt :D Vill hitta en riktigt bra tygaffär. den här i gävle har inte så stort utbud som jag skulle önska men i stockholm måste de finnas så nästa gång jag åker till Mahulda ska jag till en tygaffär och shoppa loss!! :D

De va allt ja ville säga just nu tror jag.. hehe!!

Ha det underbart nu :D
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

google vet allt :P

haha nördig som jag är så satt jag och googlade lite allt möjligt. Letade efter "gävlespelet" som är Gävles egna verision av Monopol. Spelade det när jag var liten men som alltid med spel så försvinner det mesta med åren och skulle vilja ha ett nytt nu men hittade det inte. sökte på massa saker och kom in på wikipedia och sökte på gävle där. Läste lite och kom ner lite på sidan och kollade vilka kändisar som har bott i gävle och såg till min förvåning att den underbara sångaren Cat Stevens bott här (han gick på solängsskolan ett tag för er som vet vilken de är :P). Haha jag tyckte det var skit coolt iaf men hela sverige vet säkert de redan men jag hade ingen aning :P Typ som för några månader sen när jag tyckte jag var riktigt cool när jag skulle berätta en "nyhet" för mina vänner. Nyheten var att jag kommit på att Nadia Björling som spelar Chloe i våra bästa år var halvsvensk och trodde att de va värsta nyheten för alla, men inte för dom, dom skrattade mest och sa att de har vi vetat i flera år :P

Haha aja nu vet ni de iaf :P

Ha det underbart!

-----------------------

Såg en sak till för er som verkligen bryr er :P han är syssling till den otroligt bra skådespelerskan Sissela Kyle och till nån Jan Scherman ! haha sån här "onödig" fakta som kanske gör att ni vinner när ni är med i nått frågespel i tv ! Tacka mig då haha ;P

ps. ska googla vad syssling är förnått nu. ds

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ny bild!

Va och besökte furuviksparken idag, som gäst då :P hehe och Robert tog en del bilder. har inte alla men lyckades sno en bild iaf från hans bilddagbok.

En liten dvärgsilkes-apa!

 Foto: Robert Hillman

Mer bilder kommer i veckan!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Monopol

Pausade just vårat monopol spelade, alla är helt trötta och kan inte tänka klart så imorgon kör vi vidare :p Just nu äger jag två av dom dyraste gatorna, plus stureplan (gula gator) och tre rosa gator, ska bygga hus där imorgon så ja blir riiiiiik!!! :D

Ska sova snart, är riktigt riktigt trött.

Men ha det underbart nu :)
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Underbar dag på jobbet :)

Varje gång ja kommer till jobbet  får jag två stora kramar av världens bästa parkvärdar! Hasse och Anders :) De ger mig energi så jag är glad hela dagen :) Sen innan jag går får jag också kramar! Det ger så otroligt mycket att arbeta i furuvik :) Man får sån otrolig energi och man kan inte sluta le hehe! Bästa arbetsplatsen jag haft och dom bästa arbetskamraterna någonsin tror jag och den bästa chefen!:) Gud va ja tycker om min arbetsplats! :D

Mattias gjorde illa sig på jobbet och kunde inte komma hit :( Men ska träffa han nästa gång han kommer :D Hoppas de blir snart ;P hehe!

Nu ska jag köra bort pappa från min tv tror jag och kanske se drömkåken eller tomten är far till alla barnen. Har sett båda tusen ggr men dom är roliga !!!

Ha det underbart nu!! :D
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Godmorgon!

Gick och la mig strax efter 4. gick upp lite före åtta bara för att åka till Robert och väcka honom :P Han sover nästan forfarande och de kan han få göra för han ska på möte sen! Ska grejsa lite med vårt project soon, very very secret :P Ja är faktiskt as trött :P Ska sova medan han är på sitt viktiga möte tror jag. Ska sova tidigt ikväll men ska förbi Lisas födelsedags fest först och säga grattis iaf :)

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

för trött :P

Jag känner mig inte trött men jag är nog för trött för mitt eget bästa :P Har nyss beställt, yoga dvd, pilates sett och massor med saker :P Såklart var allt erbjudanden och billiga saker men endå ! Ska inte kolla på reklam sent på nätterna för då verkar allt skit bra hahha ! Lär väl märka hur dyrt "kalaset" blev när räkningarna dimper ner !

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

skräckfilm eller dokumentär ?

Leopardsälarna i filmen åt upp dom små stackars pingvinbäbisarna och deras pingvin föräldrar. Det var lite läskigt :P Fick förklara för Marquz varför inte dom dumma leoparsälarna kunde äta gräs ist och låta små söta pingvinerna vara. Det är naturens gång, när ja berä'ttade att spägghuggare äter upp leparsälarna så blev han glad och önskade att en såns kulle dyka upp :P haha

Filmen får 4 av 5 bockar!

Ha det underbart!
over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Memory och pokemonspel

Yeey!
Igår körde jag och Marblan pokemon, fattade inte riktigt hur man spelade det och kände mig som en gammal tant som föddes på stenåldern eller ännu värre, som en fosil :P Men trots de så vann jag för det mesta!

Idag har jag åkt ner på stan och mött Robert och Stannis, vi kollade in Taynas nyöppnade  butik och sen straskade vi UPP på söder. Halvvägsa upp ringer Jenny och jag vänder om för att ist ta en trevlig fika med henne :) Vi sätter oss på mingel & bar och dricker varsin varm choklad med grädde på och ett litet till tugg :P Sen traskade vi runt i lite affärer innan jag åkte hem till Mia för att vara barnvakt åt Tristan och Marblan.

Tristan sover just nu och Marblan väntar på att vi ska se en djurfilm om Leopardsälar "Isens herrar". Det blir nog väldigt spännande och lärorikt ska ni se! Jag och Marblan har spelat momery, han vann :( nästan alla ggr ja vann första och va så stolt tills han sa att det bara var för att jag började som jag vann :( Jag är bäst egenetligen känns lite taskigt att vinna över en sjuåring så va gör man inte :P haha !

Andree skrev på msn att han kanske ska jobba sista helgen under julmarknaden i furuvik och jag hoppas verkligen det för de va så as länge sen jag träffade honom :)!!!


Nu till leopardsälfilmen!
Kanske lite kaffe först? :)

Ha det underbart för det har jag :)
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Promenix

Nu ska jag Mia och tristan och kanske marblan ut på en uppfriskande och fräsch promenad!!


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Tisdag.

Har inte gjort något speciellt idag men de är skönt också hehe! Tog ett härligt lungt ganska svalt och uppfriskande bad :) Härligt härligt! Imorgon ska jag gymma!! Ska bli så najs :) Kanske skrev de igår? Just nu sitter jag bara på msn och degar lite :P

Blir väl en härlig kväll framför tvn !

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

1:a december

Snart jul, Mia har julpyntat jätte gulligt så man får julkänslor :) Imorgon ska jag och Jenny ha våran trevliga mattradition. Imorgon tror jag det blir laxpasta om jag inte minns fel :) Jag ska gymma imorgon också :) Va riktigt länge sen nu! Ska springa bort massa cola, godis etc etc :P Va ska jag göra mer i veckan? Göra julfint hemma, både inne och ute. ska fixa lampor till våra två enar vi har ute och sätta upp en grej på balkongen! :) Sen i helgen kommer Matte hit hehe han ska hälsa på Tristan och alla och men jag ska nog kunna  få en fika med honom ;P haha hoppas jag!

Nu ska jag titta å en gullig/tragisk film på kanal nio!

Lev ditt bästa liv!! :D
Ha det underbart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0