VAKNVA VAKNA VAKNA VAKNAA Ylva!!!

De samtalet fick jag nyss, sen sa de Du vill nog gå och dusha nu.. ehm tänkte jag ookej :p haha men de va min syster sen sa hon vi ska till sthlm 14.45 :D

Haha Joel ja har ingan aning fakisktt ja ska lite överallt :D Nu chattar jag med min systser och kusin om vad vi ska göra :) Ser ut att bli en riktigt rolig dag det här :D Nä kära läsare i natt kan ni nog inte förvänta er något inlägg från mig men på söndag/måndag är jag tillbaka och berättar om min spännande lördag/söndag i storstaden :D

Ha en underbar lördag så hörs vi igen

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Bloggen värd att läsas kommer här

haha Joel nej den hårda sanningen är ju att jag absolut inte har något jobb, ja är bara en nörd som inte kan sova om nätterna.. eller jag sover om dagar istället :P Åfan australien, jag å en polare ska dit med work and travel i januari :)  hahah Ja lämnar ut den underbara bloggens adress nu för jag tycker det är snällt gjort faktiskt :D Och till faggot tjejen som ja tyvärr inte minns va du hette nu; japp de va den bloggen!! Helt underbar :)

Så mina underbara läsare: Läs och beundra http://niclasfredrixon.blogg.se/

_________

Haha använd melodin till Carina Berg låten lite då och då :P de gjorde jag haha ja är nördig så jag testade å sjunga den till hans ligga låt också.. å de funkade så ja tror den funkar till vilken som helst, eller så kan ni bara läsa den å beundra mitt mästerverk!

ja vill gå på en dejt med en kille
du behöver ej va ett snille
bara du har charm
å inte beter dig som ett brandlarm
Du ska va snäll å söt å grann
och helst inte se ut som nordman
Har du självförtoendet på topp
och humor vassare än ett gatlopp
så har du en stor chans
att få mig ur balans
du ska va blond, lång och trygg
du trodde ja skulle skriva snygg
men jag är inte så ytlig
för när jag tänker efter är jag ganska gemytlig


over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

En blogg värd att läsas

Jag kollade runt nyss efter spännande bloggar. Klickade in på några samma ska över allt, kläder kläder kläder, smink, kläder :P haha det vanliga. Men sen kom jag till en annorlunda blogg. Den var skriven ungefär som i bokform och jag blev helt tagen. Blev mer farcinerad rad efter rad. Jag har alltid förundrats människor som kan skriva så att man nästan tappar andan. Människor som får mig att skratta och nästan gråta.  och som får mig att säga aha fler ggr än du hinner blinka. Den bloggen ska jag fortsätta läsa. Helt underbar! Det är en kille som skriver och jag tror det påverkade mycket. Det var mycke känslor i bloggen och killar brukar inte skriva så kanske så därför var den extra speciell!!  Jag kommenterade direkt när jag läst första inlägget men va lite rädd för att forsätta läsa ifall jag skulle bli besviken , men icke!! Det forsatte i samma spännande spår :) Om du läser det här vilket jag inte tror så tycker jag att du skriver otroligt bra och att du ska fortsätta med det :)
Åh ja vet va jag ska göra, gå en kurs och lära mig skriva på riktigt :D Vart finns sånna? tips?


Kom på att jag inte träffat mina underbara vänner på snart en vecka.. vad har ja gjort? Å va har ni gjort? :P knappt snackat med er ens.. Lite tråkigt sådär... Tänkte skriva en poetisk dikt som Jessica kan läsa haha men ja har ingen fantasi kvar :P ja är för pigg och klar i huvudet hahah .. någon annan dag kanske


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

desperata hemmafruar

Först tänkte ja bara säga att om dom har bytt bloggportal nu så var dom rikgt snabba om duktiga!! :D Jag längtar tills jag vaknar imorgon kl 09.00 när klockan ringer och solen skiner ute och jag är piggast och gladast i hela världen :) Det ska bli så skönt.

Idag har jag kollat på desperata hemmafruar, jag älskar de! Har sett allt förut men kan inte få nog :D Ja ska bli som dom allihopa. förutom otroheten och de, ja ska ha mitt fiina fiina hus som ja själv ska designa så ska jag bo där med min man och vara så lycklig så :D



over and out

Ha det underbart!//
Ylva

tjugonde miljonte kommentaren

Hej, ville bara meddela att du skrev vår tjugonde miljonte kommentar!
Häftigt va :-)

vänligen,
Johan / blogg.se



Ja vet jag är ganska häftig av mig! Hah.

Idag vaknade jag typ klockan 13. skulle upp klockan 9 för att börja med mitt matschema. det startar imorgon. Men jag har faktiskt bara ätit på småtallrikar.. min mamma mobbar mig :P Idag ska jag tillbringa kvällen tillsamans med mig själv och några avsnitt desperata hemmafruar. Sedan ska jag sova men skönhetssömn, vakna klockan nio för att vara pigg som tuppen, göra gröt och ut och jogga!! :D Sen ska ja in vänta en stund och äta/dricka en god, kall, fräch smoothie! Nån som såg hundra höjdare nyss? Det var äkligt :P haha Ush ja kan inte få ort bilden i huvudet av den äkliga amerikanen som försöker få större tuttar, iiiiuuuhhghh
I natt blir det inga poetiska ord skrivna av mig för bloggen ska byta portal och ska vara nerstängd då I think. Jo ja förstår att ni sitter dä alldeles rödgråtna nu men det är inte mycket att göra åt. Ni kan ju alltid kopiera hela min blogg, eller iaf min dikt och lägga in den i paint och läsa om och om igen när ni saknar mina ord!!


Over and out mina underbara läsare!
Ha det underbart!//
Ylva

När jag har blivit president över världen...

Jag skulle börja med att införa kollektivtrafik i USA. Jag tar det för givet att man ska kunna åka buss vart man vill ungefär, men i usa finns inte det. Det är sjukt tycker ja :P Kanske är fler ställen i världen men det är USA jag vet om. Sen skulle jag göra som dom har på en av mina polares lillebrorsas skola. Om man svär så får man skriva upp svärordet typ hundra ggr på ett papper. Och hur drygt är inte de? Precis och då slutar man att svära. Sen så om dom är snälla hela veckan utan att svära eller något liknande så åker dom och badar varje månad. Prestation ska belönas. Jag skulle ta bort alla militärer och vapen. Sen skulle ja jävlas lite och byta plats på några amerikaner och irakier. Nej haha ja är snäll :) Jag skulle bygga as stora tält över stora delar av öknen sen skulle ja vattna det och så massa mat. Jag skulle även fixa så att man får rent vatten i u-land och mat!! Sen skulle jag bygga skolor och ta dit bra lärare!! Jag vet att det  finns mat i världen men man måste bara fördela den rätt. Det finns vatten också men man måste bara bygga reningsverk. Sen skulle jag sätta fast solenergiceller grejjs på alla tak. Och även vindgrejjs. Sen skulle jag komma på ett smart sätt att förvara/förstöra avfallen från kärnkraftverken som jag skulle ta bort. Om alla bara börjar tänka mer positivt så löser sig allt!! Ja lovar :) The universe answer : Your wish is my command. Åh ja vet.. alla sopor som blir de lär ju bli en jävla massa, istället för att bränna dom och släppa ut föroreningar ska jag bygga nya öar. Jo ja har tänkt på att det kanske bli föroreningar i vattnet då men man får bygga någonting runt alltihopa. I min hjärna ser det jätte bra ut :) Fast precis efter jag har gett USA kollektivtrafik ska jag skicka ut The secret teamet till hela världen så att dom får föreläsa om sin underbara tro :) eller tro det är sanning!!
Ni kanske skrattar nu men inte när jag leder hela världen då slickar ni mig i arlset och bara beeer om att få vara en del av den :P MOHAHAHA .. nej justja .. jag är ju snäll!!

Åh vetni mina underbara läsare, idag har jag fått prata med Johan :D Alla borde få höra hans dialekt.. omg !! hehe
Nä folket nu ska ja smida planer så jag kan ta över världen.

Over and out   
Ha det underbart!//
Ylva

Ny bild.

 

Haha ja tog typ tuusen bilder tror jag, lr många iaf.. å ett blev typ halv bra.. :P Men ja förstår att ni hade abstinens efter att få se mig så här får ni ett iaf!

ska komma på något poetiskt att skriva om Jessica. Det är om nätterna sånt kommer :P


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Tretimmarsmetoden

Anna Ottoson är den som har skrivit boken tretimmarsdieten. Alltså man ska äta var tredje timma. Då håller man ämnesomsättningen och blodsockernivån på plats och man ska helst äta frukt/grönsaker där imellan för att slippa sötsug. Man ska även äta mindre portioner. Jag har hört några säga att man ska äta lika mycket som ryms i båda händerna, kupade. Men man får väl testa sig fram. Jag ska börja äta på små tallrikar och endast ha sånna när jag flyttar hemifrån. Många kanske tror att man blir tjock av att äta hela tiden men det är fel, man stabiliserar ämnesomsättningen så att kroppen blir regelbunden. Vill man bygga muskler och bli stor funkar den här metoden, då tar man större portioner och käkar mer protein. Fast det där vet jag inte så mycket om men jag hade inte tänkt att bygga heller. Jag ska göra ett schema på när jag ska äta och även sätta upp ett mål! Självklart ska ni få se det, för är det några jag skulle vilja visa det för är det er mina trogna läsare :) Det här är ingen batningskur, det här är en livsstil. Men man ska inte försöka straffa sig själv, man ska äta så att man mår bra!

http://www.kvp.se/halsa/viktomotion/1.697740/experternas-basta-tips-om-mat-och-traning

over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Nu har jag boxat skiten ur... mig själv

haha det var as roligt idag med! Jag ska börja jogga så att jag orkat :) Nu blir det tre träningar i veckan. Måndag,onsdag och torsdag. På torsdagar är dom en och en halvtimme. Mina knogar är röda av att jag slog på den där säcken eller vad det är. Haha men de är sånt man får ta :) Idag var det lite annat folk och en annan tränare och jag känner igen han som satan men kan inte placera honom. Får kolla lite närmare på det där :P Ja ska ta till mig Gynnings råd som hon ger i sin krönika om att äta många små små portioner om dagarna. När jag flyttar ska jag till exempel bara ha små tallrikar. Ja känner redan mer muskler på armarna. Heheh Tränaren skulle göra lite enklare för mig och Robert nästa gång. Han verker grymt sjyst! Ska köpa sånna där coola boxar brallor oxå, det ser mycke roligare ut då!! Jag tror kraften sitter i brallorna de är därför ja inte har slagit så satans hårt än :P

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Du är vad du äter. Egen

Det går inte att godkänna kommentarer idag :( lite tråkigt.. men ska fösöka ikväll när jag är barnvakt.

Idag har jag tagit förebilder till min träning. Har även mätt mig å sånt där skoj! Ska köra på som fan först fyra veckor sen kolal resultat sen fyra veckor till sen ta efterbilder! haha
Här är min förebild:






Haha nej det är det inte, de här är ju en bild på en as het kändis ser ni väl ;)

Oj jävlar lär gå till bussen


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

....and the universe answer: Your wish is my command.

Flera har skrivit att dikten är jätte gullig.. men seriöst? haha ja vet inte ja.. haha ja Mia ja ville ha kortet :)

Min hals känns skit skum , som den sväller upp innifrån... Hoppas ja inte håller på att bli sjuk. Imorgon ska ja på boxning och ska banne mig inte vara sjuk!!! Nu är ja såhär nervös igen...som ja brukar bli ibland. Förut idag var jag hur lugn som helst. Men de känns som jag har gjort något dumt men jag vet inte vad bara.. Känner mig skyldig... men till vad? Seriöst ja har hjärtklappning nästan.. kan bero på att klockan är 5 på morgonen och jag börja få smått panik över saker :P Jag har vänt på dygnet, inte käkat nånting. Igår åt jag iaf när jag var hos Mia men idag har ja glömt bort det. Jag käkade iaf frukost hos mia sen nästan en halv kladdkaka. Guud mina händer skakar...Ja är skit nervös.. omg.. Ingen är online på msn :( måste lugna ner mig... Jag hade massa saker jag skulle skriva men har glömt dom.. ska komma på de för de va bra grejjer tror jag. Kanske bara ska försöka sova och hoppas på det bästa. Jag är varm. De står mat på bordet som ja älskade förut.. köttfärssås å spagetti. ..men nu blää.. inget känns gott.. De känns liksom inte nödvändigt. Det kan nog bero på tiden på dygnet nu kanske.

over and out

Ha det underbart!//
Ylva

fika och elefanten horton

Ibland känns mitt liv ganska svart och vitt. När jag är glad är jag på riktigt bra humör och kan knappt sluta skratta eller le. Då är det vitt. När jag är arg eller ledsen är jag riktigt nere och då är det mesta ganska svart. Där emellan känns det ungefär som att gå på lithium. Men nu har jag bestämt mig för att ta in lite nyanser istället för ingen är bara svart eller vit, ingenting borde vara endast svart eller vitt.

För ett tag sen kom jag hem från fikan och bion. Det var riktigt trevligt faktiskt ;) hehe. Först fikade vi cola och kladdkaka på mingel & bar,efter en ganska kort men trevlig fika bar det iväg till bion. Klockan var ungefär 20.55, 5 min kvar. Vi möts av en nästan tom biosalong, två andra gäster sitter i mitten. Vi tänkte : Yes nu kan vi sitta vart vi vill och båda går mot sofforna högst upp i mitten, dom bästa ofcourse! Hah vi tänkte ha popcorn krig med dom också och säga att det inte var vi :P hahah. Vi såg på Horton som var en gullig film. Den handlar om en elefant som hittar ett dammkorn och i det gömmer sig en hel värld. I lilla världen lyckas dom t o m få in ett animerat emo! De ni ;P Den får , med dom otroligt bra platserna inkluderat, fem av fem elefanter! Sevärd :)


 
Idag fick jag höra att jag har svart hår, näe tänkte ja det är färgat brunt.. Men då kom min frisör upp i mitt huvud och sa: Det går aldrig att färga över en färg, det blir bara mörkare och mörkare, färga endast utväxten! Justja, så var det ju. Så fort jag får pengar ska jag ringa min frisör och boka en tid för jag ska ha ljusare hår!! Hah idag kom jag och min fika kompis på att vi är omogna, men trivs!

Tisdagen får 5 av 5 elefanter i helhetsbetyg. (Om det är tisdag idag vill säga, jag är ganska kass på sånt nu när jag bara driver hemma om dagarna) Får komma på nån lösning till det hehe :)

Min mobil var försvunnen typ en timma idag haha men nu har jag hittat den och den ligger nu och vilar på laddning! Förstår min mobil som har ett jobbigt och hektiskt liv, den är trots allt snart antik och när det ringer som det gör hela tiden förstår jag att den dör lite då och då och gömmer sig ;P Hah om det endå vore så väl.

Justja ni skulle fått sett grymma bilder på moi om det inte var så att dom är på Roberts kamera och sladden är inte här. Men imorgon kanske.

Jag lägger in den här bilden så länge så ni blir lite glada era nattsurfare :P HAHAH Kan ju bara berätta att i bakgruden är det världens första SmS SM som pågår och glassen var riktigt god ;P



over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

Dojo

nämen Jacob ja trodde knappt du läste min blogg, bloggar som är så tråkiga haha va glad ja blir! :) är jag fin eller dikten? :P fattade inte.. hehe snart ska ja käka mat men ja blir inte så jävla hungrig när det luktar hund här :P
Idag lämnade jag Marquz på sin dojo, karate träning och snacka med min framtida tränare osv. Han verkar jätte sjyst :) Eller de är han som äger de vet inte om det är min tränare. Imorgon är det boxning iaf :D As najs. hoppas samma folk är där som förra gången hehe ;P dom verkar så... duktiga lr nått. ja måste käka innan ja drar ner på stan annars kommer ja störa alla på bion :P Johan är hemma nu iaf... ska nog sminka mig nu iaf ska fika också :D

Sanna känner du igen det här bandet :
http://www.youtube.com/watch?v=lSKWAUxhMvs&feature=related
va inte dom i Gävle 1:a maj lr  nått? dom som borstade tänderna på scen? :P


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Carolina- krönikör?

Carolina Gynning hon har vuxit så grymt mycket i mina ögon. Hon är riktigt rolig faktiskt. satt och glodde på aftonbladets hemsida å såg att hon skrve krönikor. Läs denna: http://www.aftonbladet.se/punktse/kolumnister/carolinagynning/article1920467.ab

_________________

När jag är vaken på nätterna får jag för mig att skicka mejl till folk och klaga rejält. Förra gången jag var vaken skickade jag till mystar och frågade hur i helvete dom kan sälja stjärnorna :P haha nej ja svärde inte men endå.. sen dagen efter när jag läser mejlen jag skickar så känns de som ja va full vid tillfället. Jag klagade även till bloggen för den är så seeeg på nätterna och jag klarar inte av sega saker. Och inte sega människor, jag hatar dom :P Jag har redan blivit beroende av gynnings krönika sida. as grym! Hur var det med mitt "börja tänka positivt" haha! det kommer det kommer. Jag har faktiskt börjat ha roligt med mig själv. Förut till exempel skulle jag aldrig kunnat gå på stan själv,nä fy va hemskt men nu kan det t o m vara lite roligt. Men man får inte göra det för mycket för då kommer man tillslut bygga in sig i en kukong och bli enstöring. hahaha stavas de kukong? :P Det svider i mitt ansikte, as drygt. Som när man solat å bränt sönder sig. Nä nu ska ja läsa lite med ur gynnings lilla spot..


Nu har ja läst allt hon skrivit hittils.. spännande.

Ikväll mina kära läsare ska jag på bio ;) Minns inte vad den hette just nu men det blir säkert spännande hehe! Måste leta kläder nu.. fan va ska ja ha på mig? Nä nu ska ja käka å dra mig arsel från datorn för ja har suttit här bra länge nu!


Ni får uppdateringar later


Moget att vara anonym robert :P


Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

mjölktänder/parlamentet :P

stackars lilla Marquz tappade sin tand i dag och den försavann i trappen så han va ledsen att han inte skulle få pengar men ja sa att tandfen vet att han har tappat en tand så han kan lägga ett riskorn i glaset, de trodde inte han på :P Men han tror på tandfen haha ... Nu hittade dom visst tanden :P Ja har nyss dushat så nu är ja pigg :D Undra om Johan kommer hem snart .. hoppas de :D nä nu ska ja leta pets på facebook :P
Nej justja nyss såg jag på parlamentet som vi spelade in och ja lider med den nya killen , soren för det kan inte vara lätt att komma som ny nu när Björn precis blivit så känd som han är. Jag jämförde iaf dom hela tidne och de känns som Soren försöker sno lite av Björns stjärnglans och hans skämt.. kanske vara är ja som tycker så men aa... Kommer nog bli många som försöker bli lika som Björn nu men tyvärr tror jag ingen kommer att lyckas..

Igår gick jag och la mig runt 22 och vaknade några ggr under natten men sen gick ja upp typ 8 imorse. Inte skit pigg men ja somnar nog inte :) Men jag tror tyvörr att jag börjar bli sjuk :/ de har ja inte tid med.. ja ska ju på boxning imorgon. I helgen kan ja inte heller va sjuk för då ska jag förmodligen till sthlm :) Najs najs



over and out
Ha det underbart!//
Ylva

chokladmousse och party :P

a la per moberg haha :P Jag och Marquz har party här till bwo och har nyss gjort chokladmousse. haha Ja vet mr L visst är det hemskt.. men nu vet jag han hette Dag. Man blir mer kär i honom i boken haha .. Marquz kan coola dancemoves haha så söt :) Jag ska nog läsa boken sen hehe :) Marquz sänker när mina låtar kommer för han tycker dom är dåliga, han leker djay :P Nu är vi överens .. men ja förstår marquz för den här låten suger :P haha

Om jag hade haft kamera hade ni fått en bild av chokladmoussen men tyvärr haha :P



over and out kära läsare :)
Ha det underbart!//
Ylva

sömntabletter nästa?

Såg nyss Agnes Cecilia. Den va bra men som alltid är böckerna mycket bätte! Eller boken, det är ju inte flera. Imorse somnade jag halv nio och vaknade halv 12.. det är väl inte fusk lr? Jag måste skärpa till mig, jag fattar inte varför ja inte kan sova.. okej i förrgår drack jag kaffe så de kan ja förstå.. men nu i natt?.. ja va jätte pigg..Det börjar bli riktigt jobbigt faktisk. Jag måste sova ordentligt för jag ska börja träna seriöst nu :) Om det inte löser sig snart kanske man får ta till sömntabletter. Har aldrig testat de men det borde väl funka..Undra när Mia ringer mig då. Hon kan ju inte tro att jag är vaken nu... eller? Jag har en typ stickad tröja på mig eller något liknande och den kliar och stick.. as drygt hehe.. men den är varm :) Hah va roligt att ni gillade min dikt :P Men som sagt ta en med en nypa salt eller så...

Nu vet jag varför man firar påsken olika datum varje år: Påskdagen infaller sedan år 325 alltid första söndagen efter första fullmånen efter vårdagjämningen.


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Agnes Cecilia

Åh jag är ingen som läser böcker men är det nån bok jag alltid gillat så är det Agnes Cecilia. När jag var liten och läste den blev jag kär i killen i boken som jag nu inte minns vad han hette :P haha Men det går idag på fyran 11.35 tror jag! Se den :D

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

dikten

Innan ni läser den här måste ni veta att ja skrev den en gång när jag var väldigt väldiigt trött och absolut inte vid mina sinnes fulla bruk.Så man kan ju läsa den lite på skoj kanske? :P
Jag lägger ut den endast för att min vän Jessica ska ha något att skratta åt :P hehe.

Nu denna tidiga morgon timma
jag en dikt till dig skall ihoprimma
Din dialekt är charmig, söt och len
som glass man köpt i Flen
Okej jag har aldrig varit där
men vem bryr sig, jag är kär
nu jag mitt dygn försöker vända
och förhoppningsvis denna dikt dig sända
Jag känner mig lite nervös och det pirrar i min mage
Nästan som första gången jag skulle gå in i en kohage
Denna dikt är till dig blonda söta kille
som berusar mer än flera promille.


________________________

Gick upp en stund nyss och såg the beatiful väder ute!! Solsken så jag passade på att ta några bilder och mästerfotograf som jag inte är blev det knappt några. Hunden vill gå ut nu så jag måste göra det, ska lägga upp bilderna första bara

  Jag hehe



 -12.5 grader ÄR kallt :P




 Luffsan :)









Over and out!!
Ha det underbart!//
Ylva

Jag kör en 36 timmars

Nu mina kära läsare ska jag Ylva Hillman köra en 36 timmars och vara vaken för att för andra gången på hmm en vecka vända på dygnet. Till min hjälp har jag kaffe, icas cola, youtube, liftarens guide till galaxen etc etc. Jag har inte druckit kaffet ännu för jag har kommit på att jag förmodligen är den enda svensken som däckar och blir pissnödig av fyra koppar kaffe. Så nu ska jag hålla mig vaken länge utan kaffe, ska nog ta en kopp om ett tag iaf. sen så ska jag intetitta på tv i mitt rum för då kommer jag att somna. Eller jag får titta där bara jag inte lägger mig under täcket. Så här klar i huvudet har jag inte varit såhär tidigt tror jag :P haha Så tyvärr Jessica kommer det nog inte bli några underverk skrivna av mig denna tidiga morgon i mars. För visst är det väl mars? Nu blir jag lite orolig och ni kanske tror jag rökt hasch. Som ni märket försöker jag rimma men det kommer nog bli en enda stor dimma.

haha nej inget rim :P bara skojade med er . sånt gör inte jag. inte officielt. Om jag stavar lite konstigt så måste jag skylla på tangentbordet och mion skämr. t-bordet är ganska litet tycker jag och ja är pigg och skriver extra fort så man slinter ibland plus att skärmen är helt skum å man ser typ ingentintg, den är blurrad. Guuud ja har fastnat på "sodastreamad oboy" Mr M sa att de är oboy med kolsyra, är det gott eller?  haha uppdateringar kommer later


over and out kära läsare :)
Ha det underbart!//
Ylva

För hela Sverige bloggar och ler

ALLA bloggar. Egentligen så är det bara ett finare ord för dagböcker som numera är töntiga. Blogg låter lite coolare och flashigare. haha. mina kära läsare, jag vet inte vilka ni är men det är ju roligt att folk läser :) Vad vill man egentligen läsa om? Just nu är det ganska tomt i mitt huvud ...Inget nytt har hänt. förutom att jag nästan fikade med en rolig kille idag :P ahah märk det hemska ordet nästan. Jag skulle gjort det om han inte var tvungen att åka hem. Men sen så skulle mina söta vänner ner och fika så jag hänkade på dom. Min bror följde också med. Vi fick lite nya idéer till våran top secret grej. Asa hemlig :P haha jag tänkte på hem till midgård alldeles precis därför blev det asa :P haha so spännande va ? Jag längtar tills Johan ska komma hem för jag vill prata med honom!!! :D Å om det är måndag idag så kommer han hem imorgon!!! Nä nu Är det tomt.. ska dryga lite på msn med Mr M, han är en kille som tål hur mycket drygerier som helst tror jag :P haha skit roligt .


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Glad påsk :)



Det här påskkortet som stod på mitt rum idag låg på min säng upp ochner vänt när jag skulle sova. Då såg jag att det var ett vykort från min mormor, som varit död några år nu.

Där man skriver adressen stod det Ylva Hillman med fin skrivstil

Sedan stod det såhär:
Glad Påsk på er allesammans. Jag vet inte om ni får detta till Påsk. Jag skickar godisPengar till Ylva, så får hon bjuda sina syskon. Det blir väl bra. Mormor

Jag vet inte vad som hände men jag blev grymt blödig iaf. Måste erkänna att det var skönt att "få" vara lite blödig, de va ett bra tag sen sist. Först var jag bara ledsen men sen blev jag glad och det kändes som hon fyllde mig med kärlek och värme :) Glad påsk mormor, hälsa morfar och yoy från mig. Familjen hälsar också :) Nä  nu blir jag blödig igen.. Ska tända ljus för henne imorgon så hon vet att jag tänker på henne :) Nä nu måste jag sluta skriva ..

Sov gott alla :)

over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Gissa kändisen av , gissa repliken PÅ

Från och med nästa vecka blir de inge mer gissa kändisen. Nu blir det gissa repliken. Och den som kommer svara bäst kommer förmodligen vara min coola bror Robert Hillman som förutom mig då är kung på repliker. Vi pratar enbart i repliker till varandra.. Mamma tror vi är störda :P Så det blir alltså en bild till sen kör vi repliker bara :D


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Min komikerelit :D

Jag sökte på klipp från palamentet 2008 för de har ju börjat tänkte jag, veti vad jag fick upp? Bara klipp på Björn ..Palementet 2008 och Björn kanske låter lika ja vet inte... Ja har börjat tänkte på vad det är med skånde jag hatar förutom att dom har gröt i munnen och inte kan prata.. då är de inte så mycket alls. Hade de inte varit för Johan Glans hade jag nog grävt bort skånde för länge sen, fast iof så bor han i sthlm så de gör ju inte så mycket.. Fan de kanske är ganska trevligt där nere endå. Ska nog tvinga med nån på en roadtrip å kolla. Nu ska jag pissa, hämta mer kaffe å sen glo sönder mig på youtube :D Jag ÄLSKAR komikereliten och youtube. Min komiker elit är: Johan Glans, Johan Rheborg, Sissela Kyle, Magnus Betnér, Henrik Shyffert, Björn Gustafsson.. hmm undra om ja glömt nån.. tror inte de Fast Johan Rheborg ligger nog etta!! Förra året var vi å såg Joha Glans å henrik shyffert på teatern i Gävle och man vill inte sitta nära scenen när shyffert är där asså. jag är lite feg å blyg och han snackar ju gärna med folk å så :P Men han är grym!! Nä nu skäms jag .. jag glömde ju hjärnan bakom det mesta som är bra Robert Gustafsson!!!! Jag kan samanfatta det såhär Killinggänget är på :D Resten ligger tvåa :) Fast blonda söta killar med härlig dialekt är ja grymt svag för... Men nu ska vi inte vara ytliga, killingänget leder ännu :D Tack och hej

Nu skulle ja sno en grym bild på dom också men de fanns bara små bilder på youtube så ni får fantisera ihop en istället :D Ni får ett klipp från youtube ist. det är svårt näst intill omöjlich att välja Ett klipp som är bäst så jag vara blundade och valde:

Njut!! http://www.youtube.com/watch?v=oqcJ2jb-7Bc

"ska det vara såhär vill jag gärna ha en manual att följa..." http://www.youtube.com/watch?v=m7BsvdgEdwg&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=N9-Pxuk4F50&feature=related ironiker hahahaha


Ett klipp från plus 1989 :P http://www.youtube.com/watch?v=1VQgf4pCujI&feature=related Inte mycket har ändrats sen dess, melodin har blivit lite gladare men grunden är den samma och Sverker har blivit lite rappare i sina påhopp :P

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Johan Glans är PÅ!!!

livet på facebook går väldigt fort har ja märkt :P igår eller iförrgår när jag var inne var jga värd runt 3 tusen eller mindre nu är jag värd 59 tusen??!!!! Shit :P måste kolla närmare på det här :)

Nu måste jag rätta lite här det var altså 58 tusen och inte 59 tusen.

Ja vill se nått med Johan Glans, nån som har nått tips?
Johan Glans är PÅ!!!


Jag tycker att Johan ska komma hem nu :D Ni skulle höra hans dialekt ;) oj oj oj...


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Påsken och lite till- Mer ironi åt folket!

Idag har jag mycke att berätta om. Igår hade jag kanske den största aha-upplevelsen ever. Eller der var mej "okej?" upplevese haha. Jag fick veta att påsken inte är samtidigt varje år utan att det kan skilja upp till en och en halv månad. Hur vet alla allt sånt där?? Mamma sa att de står i almenackan, men vad bestäms det utifrån? Nånting med månen har jag hört. Ska kolla upp de där och berätta för er andra segisar som inte heller vet :P

Haha radion är alltid på hemma hos oss och det är alltid p3 lr p1 .. en tant kanal iaf. Men den har blivit rolig och ironisk. Idag tillexempel så pratade dom om bin ladin som ska ha hotat danmark för de där med mohamed. Så dom sjöng en ny blandsskiva tillängnad danmark för att visa vårt stöd för grannlandet. Endel av hitsen var kända klassikern "right way to hel(singör)" fan nu minns ja dom inte men de va as roligt.. haha dom driver med allt och alla :D älskar dom :) Mer ironi åt folket!!! 

Idag fick jag leta påskägg och enligt mig blir man aldrig för gammal för att få en liten lapp där dom ritar exempelvis en byrålåda och sen gå runt och leta efter ett påskägg som skänker glädje när det hittas :D Thats love!







Idag när jag nog ner i mitt rum hade nån ställt ett påskkort till mig :) Tycker det är lite gulligt, och igår var det två godiskarameller där :D









Min mage är mätt som fan nu men ja ska vräka i mig alla godisar tills ja spyr :P Förhoppningsvis går de inte så långt haha.. Madde och Jessica  är på besök i Gävle just nu och det är ganska coolt för dom har varit borta ett tag men endå är allt som vanligt när dom kommer hem igen :)


Idag träffade, eller såg jag ett gammalt ex eller kanske mer ragg på bussen men de va inte de ja ville säga det  jag tänkte på var hans dialekt. Jag tror han kommer från göteborg lr någonstans runt där.. nånting med ved :P haha jag minns inte men iaf det måste vara sveriges sexigaste dialekt :D Släng dig i väggen norrländska för göteborska är fett på!! Nus ak ja köpa tillbaka mina pets på facebook :P



over and out

Ha det underbart!//
Ylva

vart är alla?

Jag loggade in på msn nyss för att se om någon rolig var inne men nu kom jag på varför ingen var det, alla här ju här :D Vi är hos sanna å festat lite, vi firar sanna och pickless som fyllt 20 :D gammeltackor :P haha nej då ...

Nu ska ja upp å sjunga lite med dom andra

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ny bild, Ny tävling :)

Yepp yepp nu va de dags igen och nu äre såhär att min kompis Jessica ,som förövrigt är riktigt het, behöver en dejt. Eller rättare sagt, killar Ni behöver henne ;)

Såhär gör ni för att tävla: Skriv vem ni tror att kändisen på bilden är och skriv även Varför ni tror det.
En ledtråd: Han är svensks men bor inte i sverige och har bl a vart med i en Rocky film!

                 



Det har varit jävligt mycket snack om hur folk klär sig men framför allt hur dom bär kläderna. Nu tänker jag främst på högstadie elever som har lärarna klagandes efter sig hela tiden. Lärarna klagar på att man har häng på brallorna och att tjejer har för korta kjolar etc etc. Listan kan göras lång. Häng har alltid funnits och kommer förmodligen alltid att finnas så vad spelar det för roll? I den åldern vill man utrycka sig och om lärarna tror att dom stoppar det tror dom fel, dom provocerar snarare fram det mer. Om jag gick på högstadiet skulle ja ha byxorna nere vid fötterna vid det här laget :P Så till lärarna säger jag : Ge upp!! Eller köp karlsson klister och limma fast byxorna under hakan på ungarna eller också kan ni skaffa skoluniforn ett alternativ skulle då kunna vara overall som man inte kan ha häng på...


Ni ser,.. jag börjar seriöst men nej de går inte :P



Over and out! :)
Ha det underbart!//
Ylva

Hakuna matata... de är ooord som är braa !!

ringde thaiboxnings tränaren nyss och snackade lite om jag ska börja å så. Frågade om killarna inte skulle bli sura om en svag liten tjej kom dit men då sa han "Neej faan de blir bara kul" typ :P haha så på onsdag ska ja dit och testa sen ska jag bestämma mig. Jag ska förmodligen börja för det är as roligt :) Mamma tycker att nej de där är ingen sport för tjejer.. eller killar för den delen :P haha Så hon tror att de är nån sen tonårsrevolt mot henne att jag börjar men så är de inte! Haha linnea lyssnade på tokio hotel. ni vet bandet med två tyska brudar å typ två killar. nej ja vet alla är killar men har ni sett hur dom ser ut eller? Och ja man får självklart se ut hur som helst men ja tycker dom ser ut som tjejer iaf. Iaf så lyssnade hon på dom men vågade inte sjunga för hon tror att jag kan tyska :P



Hon har noll känsla för ironi. Lika när ja står framför spegeln och ska jävlas med henne å  säger åh fy fan va jag är snygg, shit asså jag vet inte om ja ens kan gå ut idag för jag är så snygg. Hon sa helt seriöst: "Ylva, du har nog sveriges bästa självförtoende. Ingen jag känner skulle våga säga sådär och mena de". Fake it til you make it :P

Tog man bort hennes känsla för sarkasm och ironi när hon föddes? Jag måste ha fått hennes del ochså för jag vet knappt vad " att vara seriös" betyder...


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

godmorgon mina läsare :P

Japp jag vaknade nyss, skulle ner på stan vid ett men sov bort det. Jag skulle vara vaken hela natten men när jag är hemma har jag noll i självdiciplin. Nu kan jag säga att jag har Sveriges kanske värsta träningsverk. I axlar, rygg, armar, mage, vader osv,.. jag har t o m träningsverk i hjärtat känns de som :P Men fy satan va ja kommer få muskler om ja börjar på thai boxning! Ringde tränaren men han svarade inte ska ringa han lite senare sen han kanske inte börjar jobba än! Skulle va najs att börja asså :) Nä nu måste jag dusha haha .,.

Justja idag fyller min bästaste bästis Sanna Lilja år! Så grattis på 20 års dagen Sanna :D


over and out

Ha det underbart!//
Ylva

still vaken

Jag är vaken .. å mitt hår blev inge blondt.. bara ljusbrunt. men de är lungt ja gör om det imorgon :) ska steka ägg å läsa bok nu :) sov gott kära läsare

---------

03.49 har lagat mat nu. ägg med köttfärssås å sånna här gröna små träd.. va heter dom nu igen.. brocoli justja med sånna.. jag la dom på två limpmackor! As gott de kanske låter äkligt men testa fan :) Nu ska ja snart glo på home and away, as spännande serie från australien hehe :)


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

godkväll kära läsare

kl är nu cirka kvart i 2.

Jag var dukig igår å vände på dygnet , trodde jag. det krävs visst mer en 32 timmar. så i natt ska jag , utan kaffets hjälp, vara vaken först 24 timmar de är till klockan 8 imorgon bitti. sen på kvällen ska jag vara vaken till klockan 22.då blir det typ 39 timmar eller är jag helt ute och cyklar? Fy fan va jag ska vara glad hela dagen imorgon. Ska börja dagen när mamma kliver upp runt 7 tror jag att göra gröt som ska ge mig massa energi. Det är bara några timmar tills dess så! :D Sen ska jag steka ett/två ägg. å in dom ska de vara ris å vetni hur gott det är. typ som va heter de.. när man blandar i massa saker i ägget. omelett? En ris omellet blir det :) Hoppas vi har apelsiner för då blir det apelsin jos också :) Snart åker Johan iväg till Sweitsh som ja absolut inte kan stava till men ni fattar endå :P hehe han kommer hem på tisdag :) Hoppas han kommer ha roligt där för de tänker ja ha i Sverige :) Ja vill träffa honom :P haha fast om ett år typ. jag ska ju flytta å sånt där först men sen så :D

haha MattiasK jag trodde du vet en av mina trognaste läsare :P Du vinner inte den här gången men var med nästa gång  :)

Nu sitter jag här och blonderar tre slingor i mitt hår, det håller mig vaken minst 40 min till. sen ska jag läsa liftarens gudie till galaxen (5 böcker) . Jag är på värsta bra humöret :) Wow nörden dissa mig, han tycker nog jag är dryg :P haha de skulle jag också tyckt igår natt som jag var honom, eller var det i förrgår natt? Jag tvingade han att rimma åt mig hahha . jag är så dum :P Nä nu ska jag in på facebook och kolla så ingen köper Mina pets ;P Sen ska jag skölja ur håret och läsa :D


Mitt liv är bäst!!! :D


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

thai boxning!

Fy satan säger jag bara. Jag trodde ja skulle spy, svimma å guuud va jobbigt de va. händerna skakar fortfarande men fy satan va roligt :D vill nog börja. fast de är bara killar å ja är mycket svagare än dom så dom kanske inte blir så glada då :/ Ska ringa å snacka med tränaren imorgon!! nån som vill komma hit å ge mig massage? ;) haha  nä nu ska armarna vila

Thai boxning får 5 av 5 handskar!

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Beslut/ rätt svar i tävlingen!

Nu har jag valt att ta bort mina communities. Det enda jag har kvar är facebook som ska försvinna inom kort.  Och de för att jag satt nyss och tittade på Robins, de där avslittet med den där blonda kändisen vars namn jag inte ska nämna mer här har jag lovat. Iaf så kollade jag på de och tänkte såhär att på internet pratar med man människor.. men de känns inte speciellt verkligt eller hur? Och jag vill inte sitta och berätta för mina barnbarn när jag blir gammal och att jag satt på olika communities hela dagarna. Jag vill vill hellre berätta om alla spännande saker jag varit med om , roliga och intressanta människor jag träffat etc. Inte låssas människor från internet. Så nu ska jag sitta vid datorn betydligt mindre och ut å leva istället!! Idag tex ska jag gå på thai boxning ;) Gud va jag vill flytta och träffa nya härliga människor. Idag när ja var på arbetsförmedlingen träffade jag eller såg jag spännande folk haha.. Nä men seriöst nu så ska jag börja ta tag i mig själv :) Ni måste verlkligen kolla på de där programmet jag berättar om. Jag ska börja älska livet!!!

hehe justja tävlingen ja.. jag tror att jag ska dejta bort mig själv. som ni ser kunde ja inte godkänna alla kommentarer jag fick eller de ser ni ju inte men ni märker ju att bloggvärlden inte har krashat och de för att jag inte godkände alla såklart... Men nu står det mellan mr L och mr M .. å vinnaren är .. -trumvirvel-.... Mr L!! Båda hade rätt men Mr L hade en förklaringen vilket man skulle ha om man ville vinna då. Mr M skrev en förklaring och den va ju också rätt men tyvärr WOW nörden nästa gång kanske :P haha Och vad jag menade med att de kunde vara två personer i bilden var för att om man byter bakgrundsfärgen till blå så ser de ut som han på Kalles Kaviar :P Fast din idé Mr L om att de kunde vara för att han är med i de blåa partiet i parlamenter vad ju också bra. haha justja rätt svar var Björn Gustafsson.. eller han på Kalles Kaviar de hade också varit rätt!

Hahah

Som ni ser så är jag grym på att rita och de är andra och sista bilden som jag har ritat.. inte den till vänster som många nog tror!






over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Det är hemskt...

Sorry Mr M, sista inlägget om honom nu .. lovar hehe

Varje gång när jag kollat på Björn Gustafsson har jag blivit lite rädd. Jag har aldrig vetat riktigt varför, fram tills för ungefär 10 minuter sen. Jag var inne på Magnus Betnérs sida och läste ett inlägg han skrivit om Björn. Att det har gjort fort och sånt. Jag blir rädd för hur de ska gå för Björn. Ja vette faen om han kommer klara det. Han är liksom nykterisk å söt ,en riktig svärmorsdröm. Men när pressen är så hård , hans fan ger han stor press å allt.. de kommer nog slå tillbaka rejält. Jag hoppas verkligen inte det... men han verkar inte ha koll på läget just nu.Om jag hade varit en jävla skvallerblaska hade jag inte skrivit de här nu för ja skulle inte vilja pressa honom mer än vad det redan är, men nu är de är min blogg som Björn aldrig någonsin kommer att läsa, därför skriver jag det. Jag hoppas att komiker eliten tar hand om Björn.. och berättar om sina erfarenheter. Klart som fan han tycker de är as roligt med massa brudar som skriver å pressen är på å han får massa bra gig.. men hur länge?? Han säger i varje intervju nån lyckas få säger han att han inte hinner njuta och känna av att han är känd... Snart kommer det nog i kapp.. Som en lavin kommer nerrusande i 200 km/h... Jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att det kommer gå bra för Björn. Och detta var mitt sista inlägg om honom. Media suger fårpung och äger världen.. Tack för mig.
___________-

Nu mina kära läsare har jag varit vaken 24 timmar :P spännande va?

over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

TÄVLING!

i inlägget nedan kan du läsa om tävlingen.

Nu ska ja köra en 36 timmars.. 13.30 har jag varit vaken cirka 24 timmar.. Facebook höll mig vaken. Jag skrev en rim dikt också under morgontimmarna men ska förmodligen inte visa er den :P ni skulle ta den seriöst!!


nu mina kära läsare är kl 08.45 och jag är fortfarande vaken :) Många timmar kvar men de klaar jag lätt :D
Mitt mål blir att jag ska gå och lägga mig runt kl 22 ikväll. Kör inte ens 36 timmars för då blir de fel iaf! Hmm ja har hårfärg här (hos Mia) undra om jag ska färga mina blonda slingor nu.. eller snart :) Jag har blivit en level 3 pirat på facebook, jag är fett på! Jag ska krossa varenda liten ninja på facebook som tror att dom kan slå MIG!!!!! NEVER ,, NEVER!!! :P

Näe .. tokig .. jag? vaaa .. hahha

Nån som känner att den skulle vilja komma hit å ge mig massage? nån frivillig.. Johan till exempel kanske? haha :P


over and out

Ha det underbart!//
Ylva

GISSA KÄNDISEN!!!

Hoppa inte upp i taket av förtjusning nu mina kära läsare men nu är stunden inne då jag ska dejta bort mig själv, kanske.. vi märker de sen :P

Man ska säga vilken kändis man ser och varför. Det kan vara två personer på bilden ..Sno bilden och lägg upp den i paint byt sedan bakgrundsbilden till blå färg.. sen kan ni gissa...

Tävlingen avslutas på torsdag tror jag, ja vet inte riktigt vad det är för dag nu men om de är måndag idag så avslutas den på onsdag är de tisdag avslutas den på torsdag . Nu har ja fått insider info som säger att de nog är måndag så på onsdag avslutas tävlingen!




over and out

Ha det underbart!//
Ylva

helt beroende

Har skaffat facebook igen som ni vet. Ska nog skriva in mig på rehab för ja är helt såld på facebook . idag har ja suttit hela dagen och köpt människor. Jag förstår folk som blir beroende av spel... nä nu kallar facebook
Hoppas Johan ringer och avbryter mig snart....

---

Hon sm vann dejten med Jacob heter Linda!



over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Bakelibaka!

Jupp, nyss bakade jag, Marblan och Cecilia (Marquz kompis) muffins. Dom kanske inte ser så mycket ut för världen men goda blev dom :) ni ska få se en bild på dom haha! Platta å danna men goda som få :) Jag bakade även en kladdkaka.. som faaan helvete ja glömde den , den är i ugnen.. brb :P


Tillbaka haha.. de va lugnt tror ja fast den blir nog inte så kladdig ;(


 Jag och Marquz frossar goda varma choklad muffins :D



over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

Dikt

Hej kära läsare!

I natt så var jag vaken till fem och jag hade värsta dikten på g :P En riktig rim dikt och den  var rolig också. Men Jag kom bara på två rader sen kunde jag inte rimma mer så vet ni om jag kommer på en ny ikväll när jag är barnvakt så får ni läsa den :P Idag kommer bli en bra dag :) Jag är pigg och glad och ska snart göra mig lite frukost (!) Jag tycker facebook var ganska roligt endå men ska ta bort den snart endå.

over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

soooova säääng säng säng säng

Jag funtar seriöst på att sova nu.Kaffet håller på att sluta verka nu.. Nu blev ja trött.. Mina händer är iskalla för er som bryr er :P, Gaah snart ska ja up.. aja nu ska ja sova :P

over and out!!

Ha det underbart!//
Ylva

det måste vara kaffet!!!! :D

Just nu funkar inte bloggen men ja måste blogga så ja skriver de i            Word och klistrar in de sen :P haha en liten grej för er som behöver lite pepp


?1.     Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull.

2. Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.

3. Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja
vara precis som Du.

4. Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dig.

5. Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.

6. Du betyder allt för någon.

7. Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.

8. Du är speciell och unik.

9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.

10. När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta .

11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång till,
det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.

12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dig sjäv, får du Exakt som Du ville, förr eller senare.

13. Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.

14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om de vet.

15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att denne är underbar.




Vet ni klockan är 04.19(03) och om hmm ska räkna ca 6 timmar 19 min och 3 sek ska jag åka till min bror. Jag tror inte fyra koppar kaffe är hälsosamt spåhär på natten man blir nog lite hög :P Jag är iaf as pigg och fundferar på att kanske plugga lite :P Haaah.. shit ja behöver aldrig mer alkohol ja har ju kaffet.. fyra koppar snabbt som fan sen är man som full. Mina ögon känns lika stora som basketbollar, iaf pupillerna och skärmen känns aaaas stoor.. shit .. sen så har ja skaffat facebook igen, det måste vara kaffet :P Jag som ogillar facebook starkt. De va typ en timme sen lr mindre ja drack sista koppen kaffe.. händerna darrar lite faktisk .. å huvudet hänger inte alls med, eller så är de ögonen som inte hänger med.. va heter dom där 2% som man ser hela tiden? Synfältet som inte är blurrat.. hmm ni fattar inte va ja menar va? Inte ja heller.. å de finns ju as coola groups på facebook, å är med med i en sån är man en groupie hahahahahahahahaha.. på riktigt så sitter ja å as garvar nu fan va ja kan vara rolig!!! Nån som vill joina mig? I vadå??? Nee vet inte ja heller hahahahahahhah.. ja tror jha ska börja dagen med att knarka fyra koppar kaffe fy fan va ja skulle va rolig hela dagen då .. mina kompisar skulle t o m på vara med om det som jag själv får vara med om varje kväll, Ylvas bästa humor.. nu blinkar msn .. nån rolig som skriver kanske.. nu ska bloggen funka.. ska försöka få den att funka


Åh fan viljken bra idé ja kom på nu, ja ska rita bilden till min blogg tävling. För mina kära läsare nån av er blir den lycklige vinnaren till att kanske få dejta moi!! Japp tappa inte hakan de är förmodligen sant. Vetni typ varje ord är felstavad enligt word. Word måste uppdateras ....Imorgon kommer jag nog ta bort min värdelösa facebook när jag kommer till mian sinnes fulla bruk igen! Men tills dess, enjoy



Over and out kära läsare!!!!

Ha det underbart!//
Ylva

I feel happy .. oh so happy :P

Vad gulliga ni är som kommenterar :) Jo ja vet livet är orättvist Mr L. Jag skrev att jag skulle bli mer seriös men nu tänker ja såhär: Varför? haha ja älskar sarkasm och ironi, jag är född till att prata så :) Jag är och kommer alltid att förbi en sarkastisk och ironisk människa! Jag älskar humor sverige :) haha Mr M, jobbigt att du känner dig hotad men var de inte så att du bönade och bad om att få kommentera? Var det inte så? så var de inte? hahahahahahhahh.. Mr m försöker få mig att spela WOW.. haha no way :P

over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Björns big secret

Enligt rykten har jag hört att våran kära Björn, söta gulliga roliga Björn Gustafsson skall vara bög. Halva svenska folket kommer förmodligen att fälla tårar likt en syndaflod ikväll. Jag förstår er. Björn är extra nervös ikväll, det var han också innan han skulle sjunga sången till Carina Berg så jag tror det är något liknande. Antingen ska han berätta för hela svenska folket att han har blivit kär i en söt brunett som bor i Gävle, alltså mig, eller så ska han berätta att han är bög. För mig kvittar de vilket :P Dom här ryktena kommer iaf från en som känner en kille som spelar i nått lag som typ känner Björn... haha


Jag har lovat Mr M att inte skriva mer om Björn efter det här inlägget så förmodligen blir detta det sista ni hör om Björn av mig. Mr M är så snäll ni ska få se några bilder han skickat. Han letar även killar åt mig ifall Björn skulle säga det andra (alltså att han är bög för er tröga som inte fattar). Vill man verkligen ha en kille så får man inte vara så kräsen verkar Mr M tycka, för kolla på den här bilden.

 

Här är våra husdjur vi ska ha: , ,


Katten har inget namn än, kom gärna med förslag.  Hunden/lejonet heter Yrsa men ska bytas ut mot en sibirien husky och spökapan har inte något namn än heller.


over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Rätt svar i tävlingen!!

 Det är alltså den till höger jag har ritat, jag förstår om det är svårt att se!


Jag har inte kollat vem som vunnit än men nån brud blev de väl :P Det var en kille som gissade men tyvärr så ville inte vinnaren att du skulle vinna Lars för han dejtar inte killar men de finns sääkert nån söt liten brunett där ute som dejtar dig ;)  haha


Idag är jag på bra humör :D å de ska ja vara heeela dagen hehe !!

over and out mina kära kära läsare!
Ha det underbart!//
Ylva

postiva tankar

Japp de ska ja börja tänka :D De går bra ibland haha.. men guud ja vill prata med Johan. Han ringer ibland, typ varrannan gång han säger de, eller mer sällan. Men han ringer väl om han vill det :) inte mer med det... nu ska ja titta på nån riktigt glad-peppa film :D eller på tv får se!

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

The secret

Har ni sett den? Har ni hört talas om den? Tror ni på den? Några tvivlar, men vet ni vad jag säger då? Testa!

just nu sitter jag och Marquz hemma hos min bror. Vi ska dricka kaffe och käka marabou choklad hehe :) marquz ska dricka jos tror ja :P

Om ni har sett the secret så vet ni att man ska skriva en lista med saker man är tacksam över att man har. Jag tycker sånna listor kan vara lite töntiga men ska ändå skriva en :) Plus att jag ska bli en seriösare människa :)

Så här kommer min lista : Saker jag är tacksam över:
* Att jag har en familj
* Att jag har ett rum i källaren som jag får dekorera om hur mycket jag vll i :)
* Att jag har en så söt systerson och får snart en till :)
* Att jag har världens bästa kompisar!!
* att jag såg the secret :)
* att jag klarade körkortet!
* att jag och min bror är så coola å så bra kompisar :)
* att jag får prata med Johan

Igår natt när jag låg och tänkte på listan blev den längre, men jag är lite feg just nu, resten kommer någon annan dag :)

Jag tycker att alla sk göra en sån där lista :)


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Bloggchock!!

Ja ska snart kolla vem som vann dejten med Jacob. Idag blir det ingen tävling. Jag tänkte dejta bort mig själv men hela bloggvärlden hade förmodligen krashat utav alla comments jag skulle fått. Därför tar jag en paus från tävlingen tills på måndag när jag bestämt hur jag ska göra. Tills dess får ni njuta av mitt intressanta liv :)

_______________________

Kom nyss hem från stan. Har fikat med Sanna och Jenny. Vi är inga fika människor längre. Tröttnade as snabbt :( . Å ja är en kärring asså, tre timmar på stan (inkluderat fika tiden) och sitter sen halvdäckad på bussen :( de är inte bra. Nu sitter ja å käkar typ paj så ja ska bli pigg .. Vart är alla människor? Typ ingen inne på msn.. eller så har alla blockat mig :P haha va roligt de skulle vara :P ja vet ja är helt knäpp

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Imorgon- första dagen i mitt nya liv!

Imorgon ska jag gå upp tidigt och äta en rejäl frukost sen ut och gå :) Ska även fråga min mamma snällt om jag inte kan få gym kort :) Min kropp håller på att rasa samman känns de som, fast jag har gått ner i vikt. kanske beror på att muskler väger mer än fett och musklerna håller på att försvinna. Ska börja med morgondrinkar också :) sånna här äkliga nyttiga saker hehe! Snart är de ju beach säsong och man vill inte se ut hur som helst på stranden! Jag ska ta före och efter-bilder, ni får förmodligen bara se efter-bilden om ens de :P haha Känner redan vilken energi jag har :)

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Färgar håret!!

sitter här å väntar på att hårfärgen ska värka. Det blev chokladbrunt. sen har ja gjort två blonda slingor haha :)
ni får uppdateringar ur mitt spännande liv soon :)


---

Håret blev fint faktiskt fast dom två blonda slingorna blev till ett projekt som nu håller på att värka.. jag exprimenterar lite nu :P haha måste logga ut folk snuskar på msn hahah



XO  XO Ylva

Ha det underbart!//
Ylva

Tävla och vinn het dejt!!!!

med Jacob, I inlägget nedan kan du se bilden !
_______________


Sanna ja hoppas de beror på att du är sjuk:P
Idag vaknade jag klockan 15 ungefär och det var inte bra. Jag skule försöka vända på dygnet igår å de gick åt helevete :( Så nu sitter jag är as trött och har sovit bort hela dagen.. Idag ska jag fråga pappa om jag kan få pengar att köpa hårfärg för :) Jag måste färga håret det ser ju förjävligt ut. Lite rördbrunt ska det bli, det är ju de men de syns inte hehe eller choklad får ser. Fast vem ska färga ? Linnéa kanske, om jag gör en snygg frisyr på henne lr sminkar na går det nog bra haha, man måste muta henne. Jag är värsta glad haha, de hände nått igår (jag vet inte vad) som gjorde mig as glad och det sitter fortfarande i :) kanske va de Johan ja vet inte hehe nått var de iaf :)

Nä folket nu ska jag nog ta ett bad eller iaf ducha!

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Gissa kändisen och vinn het dejt!!

Den här veckan är det en kille jag dejtar bort! Jacob, söt snäll och as rolig :) så gissa rätt och du vinner en dejt med Jacob :D

Den som skriver rätt kändis och bästa förklaringen till varför det är just den kändisen vinner :)

Vem är kändisen? Gissa och vinn het dejt! Vinnaren avslöjas på torsdag

                                    

----------


Imorrn måste Sanna vara frisk för ja täker vålgästa henne då :P så nu vetu de sanna ja kommer även om du inte är frisk :P haha Måste dampa lite


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Rätta svaret

Några hade rätt, Sanna ja är besviken trodde du skulle se med de där hjärtat i hörnet och allt, mansons tecken ju :P

 Som alla oblinda personer ser är de as likt för ja är kung på att rita i paint :P

Vinnaren av den heta dejten med Jessica blev -trumvirvel......." Mr M!!! Grattis :) Du får hennes msn på msn sen :P haha. Robert sa ju rätt svar först men eftersom han är min bror förbjuder jag honom att dejta henne.. sorry Johan lite för sen där annars hade dejten blivit din

I nästa inlägg kommer nya bidraget!!


-----------

Guud ja har värsta hjärtklappningen, är as nervös. typ som när man vet att ens kille ska göra slut, så nervös. Jag som inte ens har en pojkvän :P haha gud de är läskigt haha nu ska ja sova

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ny bild, ny tävling!

Jessica de är en kille som jätte gärna vill gå på dejt med dig nu så mr Johan gissa rätt på denna å dejten kan bli din!!  Eventuell tågresa etc betalas av vinnaren ;P

Vinnaren avslöjas på måndag kväll/natt då de kommer en ny bild.

Vem är kändisen?




over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Dejt!

yeyy en person har gissat på min bild :P men de va helt fel. Alla andra ser ju självklart att det är jag :P de ser man ju på de fina bruna håret haha.. imorgon kommer en ny bild som kommer föreställa en känd person. Dejten är fortfarande priset!

Nyss kollade jag på Erik och Mackan. nytt program på 6:an det var faktiskt bra!


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Om ni skulle träffa Er själva som barn, va skulle ni tycka?

Smyser- regerar? fett på!! :) Senaste ordet ;P


Ja snacka med en kille på msn som satt å glodde igenom en gammal skolkattalog. sen sa han

undrar hur man skulle se på sig själv idag i den åldern, om man träffades.
haha bra fråga faktiskt. Vad skulle ni göra? Jag skulle tänka " Damn blev ja inge längre :P" eller " Ja visste att ja skulle bli såhär cool!".  Eller så skulle ja sparka mig själv i arslet å säga åt mig att sluta vara så lat och inte sova bort hela livet.


                                             



over and out!

Ha det underbart!//
Ylva

Nordman kickade ass!!!!!!!!!

Nordman kickade ass när han slog ut carola :) fy fan va skönt .. troddde soffan hemma skulle gå sönder när alla hoppade å skrek av lycka när man fick se carolas besvikelese.
Just nu lyssnar jag på Sanna Nielsen :) hennes låt är bäst! Det är grymt många bra artiser med i finalen, blir tufft de där tror ja.


  Hon har grymt fint hår :)

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1080291 <---- Sanna Nielsen
Ha det underbart!//
Ylva

Vinn en dejt !

Nu kära läsare måste ni rösta nu.  Vinnaren får en exklusiv dejt med min snälla, fina , omtänksamma kompis Jessica!!!
Ha det underbart!//
Ylva

Godmorning sverige

Idag gick jag och la mig klocka åtta imorse. Vaknade runt ett kanske men sov lite längre och vaknade nu två. Min mamma ör helt otrolig. hon gick upp klockan åtta när ja gick å la mig . Hon kan inte vara tyst eller. hon ska slamra med varenda liten kastrull som finns å dra i lådor å klaga klaga klaga på ALLT. Ja blir så satans irriterad ja som ska försöka tänka positivt och så, ja de är inte så jävla lätt kan ja säga. Jag har möblerat om lite här nere å de såg hon ju å började skrika om det. Vi har en frys i källaren som jag inte tycker används men de gör den tydligern säger hon. Men iaf så hade jag möbler så att man va tcvungen att flytta lite på möbeln för att öppna frysen, det såg hon självklart å klagade. hon går för fan aldrig ner i källaren ens. Hon går ner när hon märker att nån har ändrat nått för att få klaga. Jag vet inte när hon är glad, aldrig . Jag ska skaffa öronproppar att sova med. Eller ja ska ha dom hela dagen så ja slipper höra hur hon slammrar å klagar. Å radion, den höjer hon till högsta typ å låter stå på hela dagen. Hon har noll respekt för andra. Alla ska tycka synd om henne och säger man åt henne nått då går hon bara där ifrån... Vågar inte diskutera för fem öre

Haha MartinK du verkar ju vara en flitig läsare ska du inte tävla i min gissa vem det är p¨å bilden tävlingen? ;)


over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Ett nytt mästerverk BY mig :)

Ja vet ja vet ni har längtat ihål er, lite jobbigt nästan med alla hotmejl och kommentarer där ni skriker (de vet ja för de är stora bokstäver) efter fler bilder. Men här får ni den. The masterpeice of all masterpieces. Print screena å öppna i paint så ni kan zooma in ;P Å killar man ser tydligare huden på denna bild än all porr ni försöker titta på hemma så beskåda och njut !! Nu är det dax för tävlingen, varje vecka kommer en ny; frågan lyder som följer Vem är det på bilden? ;)
Gissa rätt å ni kanske vinner något jätte fint. En dejt med nån av mina polare kanske? haha (märk ordet kanske)




over and out
Ha det underbart!//
Ylva

I feel good

Jag har massa projekt på G, just nu är dom i min hjärna och nedritade på några a4:an för att så fort jag får pengar bli till verklighet. Tro mig det får plats många projekt i min hjärna :P

Ja känner på mig att ni är sånna här duktiga männsikor (och är ni inte de så va lite wild and crazy hahah) så då kan ni rädda ett träd :) hehe de är värsta roligt faktiskt.. ja tänkte klicka två ggr men de funka inte :P

http://www.ettklickforskogen.se/ DO IT!!


over and out mina kära läsare :)
Ha det underbart!//
Ylva

Min fredags kväll

Nyss hemkommen från badhuset. Där solade jag och blev skit snygg å brun som alltid ! Mia solade också å blev brun och snygg :) . I skrivandes stund sitter jag här vid datorn och i bakgrunden lyssnarjag på Så ska det låta med Peter Settman som förövrigt är en gud! (Vaaa busgrabben) fast de där sa nog Fredrik Granberg. han är med gud . Min kväll ska jag tillbringa i mitt underbara rum som jag nu håller på att möblera om. Kan tyvärr iunte börja pga att jag har en pappa som sitter där och glor på så ska det låta, fast de är ju bra annars hade ja inte hört de å inte hunnit blogga nu! Ja dricker fanta och äter pankakor också om det intresserar er. Ska fösöka sola mer snart, fast de får inte bli för mycket då blir man grå och ful. Iaf varran vecka tills man kan sola ute :) eller mer sällan, får se.
Hoppas ni kommer få en underbart trevlig kväll för de ska jag se till att ha :)

It´s all in your mind you know , that´s the secret :) Take care!

over and out
Ha det underbart!//
Ylva

bananas are for monkeys

yeha right seriöst har ni sett den där reklmen med apan som de är så synd om för vi äter upp dens bananer efter träningen? den reklamen är låg .. den ÄR lägre än glocalnet, ja vet gammal men innebörden håller :P. Dom spelar på våra känslor, för mycket. Lilla söta ap ungen sätter upp lite skyltar och på en står det "don´t kill me" .. ja tycker dom tar i lite väl :P Reklamen är för gei nånting max :P de va ingen bra reklam för ja minns inte ens namnet. Ja gick företagsekonomi och då fick vi lära oss aida(s). attention, interest, desire, action, satisfaction. Ja vet min eneglska är fett på :P eller inte men ni fattar. Visst reklamen har de där kan jag tycka men är de inte lite too much?  Jessica rätta mig INTE om ja har fel :P ja tjuvkikade faktiskt på internet om ja ska va ärlig för ja mindes inte exakt hur de va haha .. satisfaction mindes ja :P.

Jag är så rastlös just nu att jag seriöst funderar på att bli en spelnörd. Vilket är de nördigaste spelen genom tiderna? WOW? Blir jag av om ja börjar med de?


over and out


haha jessica ja kom faktiskt ihåg de mesta utom action egentligen :P  Nu skulle ja skriva att våran lärare som heter, så minns ja inte va han hette :P omg .. han iaf trängde ju in de djupt i våra hjärnor.. vafan hette han?? våran favorit.. jaa justja Janne :P


haha frida helt rätt det där. hmm CS har ja faktiskt spelat men ja va fett av så då tänkte ja alla snackar /snackade så mycket om wow så man lär ju kolla va de är för skit :P
Ha det underbart!//
Ylva

Morgon möte med mig själv. 07.21

Jag har precis kommit fram till att jag aldrig ska skaffa barn... och inga djur heller, och dom ska inte kombineras med ett jävla morgonhumör.

Ska försöka vara snäll å svara på alla kommentarer. det är skit roligt att folk orkar kommentera och inte är anonyma :) Hmm vilka hade kommenterat då. Typ nån Linus och ja finns inte så mycke å säga där ,ja minns typ va nån MattiasK skrev. och ja jag är singel. Damn va ja ska sova när klockan blir kvart i 8. Sen ska ja sova hela dagen, eller tills Mia kommer hem förstås sen vakna nån gång runt 3 för att hämta Marquz på skolan. Ja visste att jag skulle väntat med att skriva d här inlägget tills antingen jag var piggare eller tills dess att min frukost börjat värka = jag är inge sur!

Mina ögon svider ap mycket. Jag visste att ja skulle tagit bort sminket igår men plus att jag har sovit typ två timmar i natt för nog de hela ännu bättre.


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Morgon möte på expressen 14.45

Rubrik "Loan rasar ut över wiggah"

På? fett på.
Keep up the good work yigga!


Folket. Jag har en plan, en big fu-piiiiiiiiip-ng jävla plan!!
Säger bara såhär att jag och mina medkompanjoner kommer äga youtube.
----------

Jag vet inte om det beror på att klockan är snart kvart över 3 och jag ska upp klockan sju som jag garvar asrlet av mig nu men läs de här
Jag tycker Loan skulle läsa min blogg men hon....

[ RICECRACKER ] säger (03:10):

hänger hos björn mer


Ylva- säger (03:10):

taskigt


Ylva- säger (03:10):

han har ingen blogg


Ylva- säger (03:10):

ja skriver ju om honom


[ RICECRACKER ] säger (03:12):

hahahaha


 RICECRACKER ] säger (03:12):

jag hänger i hans gästbok


Ylva- säger (03:12):

haha tönt


[ RICECRACKER ] säger (03:13):

den som säg d den va d!



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Tack min yigga. Det är officielt, Loan är en tönt.!

Lite senare:

[ RICECRACKER ] säger (03:14):

fan om folk vet att jag e töntigt på riktigt

Ha det underbart!//
Ylva

Fett av

haha satt å rensade ut lite inlägg idag så nu har ja inte hundra utan 89 som de blir efter de här.. allt i min blogg handlar typ antingen om Björn, Johan eller usa. Det är ganska sjukt endå. Jag tänkte skriva bloggen om mitt as intressanta liv så resten av världen förstår hur kasst dom har de. Men ja har ju inte ens nå liv å skriva om :P Björn är en kändis så de är väl okej då hehe men de är inte så att han är mitt liv :P Han kanske gör de lite roligare men inget mer, Johan är en kille jag aldrig har träffat å endå är de han ja skriver mest om, det tråkiga var bara att det alltid stod "Hoppas Johan ringer idag" eller "längtar tills Johan kommer hem från Norge". De känns ju jävligt tragiskt egentligen inte för att han inte är en riktig person och så men händer det verkligen inget spännande irl som jag kan berätta om? Sen så har ju skrivit om USA men de va så lite så de va inge spännande å förklara :P Nu skrev min yigga till mig , oh shit ja skriver om en person jag faktiskt Har träffat irl :P


hahaha min Yigga är så rolig hon skickar fula bilder på asiater :P as fula haha å en ful unge. Hon har också fåttt Björn sjukan men ja har gått på avgiftning och berättade för henne att han bara är en skådis,hon blev såklart förtvivlad och det skulle inte förvåna mig om hon klipper av sig håret men sparar tillräckligt mycket för att dra för ansiktet, målar sig svart i ansiktet, tar fram ett rostigt rakblad och skär sig lite lätt i armarna, knappt så att det kommer blod. Hennes nya smeknamn blir LoanThaEMOyigga! Hon kommer även dissa sin gamla asiat musik å lyssnar på broder daniel och kent. å sen hänger hon med dom coola emoungarna utanför mc donnalds på stan!

nä over and out kära kära läsare imorgon kanske jag träffar en verklig person och kanske skriver om det också.
Ha det underbart!//
Ylva

When love becomes sacrificing

were do we go from here? Idag blev jag glatt överraskad när ja hörde radion. omg tänkte ja en ny kanal som inte bara kör örondödande Martin nånting stenmark? lr är inte de skidåkaren? hmm ja vet inte, dålig är han iaf. Han spyr ut orden och tror han är tuff nu med sin nya stil, okej det var ju ett tag sen hade bytte men de funkar inte lilla gubben :P Men iaf så spelade dom faktiskt ganska bra låtar idag sen så i en reklam hör ja att de är rix fm.. shit tänkte ja dom har skäpt till sig, men precis då börjar dom spela Martin och senare Kent.. fy :( .överksriften kommer ifrån Marie Lindbergs låt om ni inte kommer ihåg de från förra året. Ja tycker faktiskt att hon sjunger fint.
 

Undra om Sanna ringer snart hon kanske ska komma hit, skulle ju va najs hehe.
Idag skulle Johan till sjukhuset å kolla nacken typ , hoppas de gick bra :) Men de gjorde det nog...Nä folket nu ska ja köra sönder Marie Lindbergs låt och kanske städa lite. Hoppas grannarna har öronproppar. Nu är de inte lika roligt å sjunga den här låten för ja har inget att accosiera till längre. Fast de är ju iof bra haha när låten var ny så kom den i så bra tid hehe



 MARQUZ.***  (skrivet av honom själv, han är så stolt)



over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Hur mycket Björn tål Sverige?

Ja undrar hur lång tid de tar för alla att smälta Björn hela grejen men Björn går så fort. Det är hysteriskt. Å han är hysteriskt rolig. Kollade in shyfferts blogg å såg att han ska vara med i nått program på kanal 5 soon sverige pussas och kramas hette de tror jag. Jag tror att Björn kommer svalna snart och alla kåta fjortisar kommer lugna ner sig, eller jag tror inte jag hoppas :P ja tror att de kommer blossa upp och någon kommer att tvingas ta ner honom på jorden igen. Fast alla älskar honom och jag försöker förstår varför. Ett tag gillade jag Betnér som fan å tyckte han va as cool men nu gillar ja inte honom för han kör samma sak jämt å är så arg, ja vet de är hans image men vafan :P Men de ja mena är att honom slutade jag gilla så när kommer den tiden fast med Björn? Nä nu ska ja tänka över varför Björn är bra sen ska ja berätta de för Er mina kära läsare. Han känns lite som en son till shyffert, en bror till shyffert eller ännu bättre än halvbror till shyffert. henrik skrattar åt honom och stöttar honom samtdigt lite gulligt de där. Robert , min bror, undrar vem Björn är släkt med eftersom han halkade in på ett banan skal och för de behövs kontakter, Först tänkte han på robert gustavsson men de va ju fel å sen ko han på de geniala, Kungens hemliga son. De vore nått för pressen de. haha men iaf så tror min bror att dom kommer avslöja hur den förut så okände Björn kom in i humoreliten så fort. Några bra kotakter lär han ha haft. Eller var de ren charm?

haha en sak till läste kommentarer i shyfferts blogg å då vare en som skrev att om man byter ut alla "ö" mot "ä" så låter man skit snobbig :P hahaha Fan de är sånna där människor jag älskar :P

Kursiv text är fett av från och med nu så no more kursivstil here

over and out

Ha det underbart!//
Ylva

I´m really tired

Nu har ja fått prata med Johan :D Han ringde å väkte mig imorse å sa att ja skulle vara barnvakt :P haha de hade ja glömt men nu är ja hemma hos Mia iaf. ja är trött.. riktigt riktigt tröt.. ska göra brunch snart.. shit de känns som ja sover fortarande :P sen ikväll när Marblan sover ska ja ta ett lååångt bad :) Också ska ja prata med söta Johan :D


over and out
Ha det underbart!//
Ylva

söndagar; fett av!

ja ska nog haka på madde å börja tycka att söndagar är fett av. Fast just nu tycker ja alla dagar är fett av :P Det finns inge roligt ja ska göra.. så ja sert inte fram emot nått,., fy fan va ja har tråkigt. Aldrig händer de nå spännande.. Och Mr L du hejade ju knappt :P haha nä såg inte dig där inne alls faktiskt..Snälla kan inget hända ?? nått spännande för ja dör snart :P Lite intriger lr nåt?? :P snälla bara nå litet iaf! Ni kan ju berätta om ni har nå roligt :P



Pratade med Anna nyss å hon påpekade hur trött ja låter jämt.. ja har inte tänkt på de riktigt men nu när hon sa de så.. jag är trött hela tiden. Kanske sover jag för mycket? Min impulsivitet har försuvnnit iaf just nu. Ja brukar ha idéer om va ja vill göra å komma på saker jag brinner för och längtar till, men just nu är de helt tomt. Ja vet inte om de är bra å de är meningen att ja ska ta de lungt ett tag .. Gud va Linnea är dryg. Hela tiden ska hon dryga om ååh ja älskar dig å bla bla bla.. ja vill inte höra de seriöst.. de är bar falskt så försök på nån annan, snälla..
Ååååh ja måste komma på nått fort!! inte ens björn skulle vara rolig nu.. :(




over and out
Ha det underbart!//
Ylva

teenage dirtbag

Nyss kom jag hem från efterfesten , en jätte snäll vakt skjussade hem mig sanna och anna :) Vi va på samma efterefest som förra helgen.. de va najs ja käkade pommes :P

Största samtalsämnet där var otrogna människor.. jag hatar människor i allmänhet ja vet inte varför.. ja vet iaf att jag aldrig mer ska gå på olearys på lördagar.. de suger getpung. fjortisar fjortisar å återingen fjortisar.. men tillbaka till samtalsämnet.. förra helgen var vi där på eftefest ju å en kompis till mig höll på med en kille som idag visade sig ha flickvän- otrogen.. Jag har slutat tro på förhållanden de är så många som är otrogna.. ja förstår inte hur man kan va de.. jag själv skulle aldrig någonsin kunna vara det. Om man är kär i en person varför då hålla på med en annan? tycker man inte om den gör man väl slut? eller tydligen så tycker inte vissa så. Sen får man ju snacka om vad som är otrohet.. Jag som är en svartsjuk jävel tycker allt är otrohet :P men iaf om man kysser en annan. Fast det är nästan värre om ens pojkvän skulle sitta å snacka med en anna tjej jätte gulligt å vara kär i den men endå inte göra slut.. sånt är nogvärre, psykisk otrohet. jag ska inte skaffa en pojkvän förens ja har fått bort min svartsjuka.. de är inte så att de hjälper :P där tog mina ord slut för ikväll kära läsare :)
 

Nej en sak till ja börja typ tjafsa med en kille i kön.. jag hatar köer :P jag klarar inte av de.. å särskilt inte när töntiga 89:or försöker gå före.. okej ja stod inte i kön men min polare gjorde.. å killen gick inte före men hans polare gjorde å fan ja arg ja blev :P Kvällen startade inte heller as bra .. fjortisar i mängder... massor med 89:or.. gaaah folk som spiller öl.. på mig.. fy fan va arg ja blev men ja slåss inte :P haha ja är faktiskt starkare än ja ser ut :P tror ja hahaha

Ja vill prata med Johan..de va länge sen nu :( Men men ja märker om han ringer.. hope so



Imorgon people så hoppas ja ni sitter bänkade framför tv´n för de ska ja. årets största och viktigaste händelse äger rum då; VASALOPPET!!! :D Nu ja ska käka en pankaka å decka framför tv´n

over and out kära läsare :)
Ha det underbart!//
Ylva

Yäääehh

Måste bara säga så att alla vet det är fett av att säga ute inne, ful, fin osv.. ni fattar va! Nu mera heter de fett av eller fett på. Jag,Sanna och Robert är fett på och madde är för tillfället fett av :P Hon vet varför hehe..Idag har jag varit på stan med Robert och Sanna och glott på skor. dom flesta var fett av.. damn ja älskar att säga så :P Sen drog ja hem käkade pankakor och drog till Sanna. Vi hyrde film, The holiday omg ja älskar den :) Jack Black, min framtida man är med där ;P


Har ni suttit på en buss eller gått en promenad långt ifrån en dator och mitt där ute i ingenstans kommit på värsta bästa grejen att skriva om? Ja har de tuuusen ggr sen när jag ska sätta mig ner och skriva ner mina genialiska ord så har allt bara runnit bort.. Senast idag, alldeles nyss faktiskt när jag var påväg hem från sanna (de tar cirka fem minuter), kom jag på nått as bra att skriva om.. men nu .. ja de är helt borta .. Ja skulle skriva nått om guldfisk och minne men de rann bort.. tror ni börjat fatta nu.

Imorgon är det party för pickless fyller år. Jag, Anna, Pickless och Sara plus mer folk förmodligen ska sitta hos Anders och glo på melodifestivalen :) Yey! Fast efter de får jag nog springa hem och titta på Björn bilden i min blogg så ja inte får björnsjukan igen :P de vore ju för hemskt..

Ja är skit nervös å vet inte varför :P Ja är lite konstigt och brukar bli de ibland.. mitt undermedvetna kanske känner på sig nått som inte ja gör.. hm får fundera på de lite :P

Hm undra om ja ska terra nån på msn .. har inte kollat vilka som är inne än. haha justja Under den här veckan har skumma människor ringt mig. Först på onsdagen kanske, ringde nån och sökte nån Janne.. ja va as trött å förklarade att de inte finns nån Janne här. han sa mitt nummer.. inte helt rätt men ja orkade inte rätta honom och sa att han fått fel nummer :P Sen har två till ringt , från två olika åkerier.. en la på när ja svarade as trött å sa Ylva :P Den andra tror ja inte ens ja hann svara när han ringde.. lr de kanske ja gjorde äh.. skit samma nu får ja skriv kramp och grannarna hör säker hur ja knapprar på tangenterna å kommer å mördar mig :P Nä dom är nog snälla


Justja ingen Johan har ringt :(





Just nu mina kära läsare är jag as hungrig.. min mage kurrar.. ja har ju trots allt bara ätit en pankaka å lite soppa då.. men ja orkar inte laga mat nu.. funderar på å sova .. kanske kanske ringer nån söt person och väcker mig..

over and out kära läsare!
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0