Gladiator

Sitter framför tvn. Dricker mjölk och käkar den femtioelfte dubbelnougaten denna vecka, så förjävligt gott!!

Åkte ner på stan med Gööööran och shoppade loss som aldrig förut! Otrooooligt trevligt :) Kan jag lätt göra om. Frågan är bara om Anders tycker likadant när han får se kvittona :P MEN jag fick mycket för pengarna. Det är ju någonslags rea på stan just nu! Hittade ett par skor (al la Gladiator-stil som resten av sverige bär) som helt mystiskt var totalt slut på alla affärer igår, inkluderat med massor av internet shoppar. Men idag som en vacker uppenbarelse står dom där mitt inne på Berglövs (?) skoaffär och väntar på mig! Dom fick följa med hem tillsamans med diverse tröjor och liknande.

Ska se förhäxad på tv nu.
Ha det underbart!//
Ylva

barfota utan...








Skulle bli ett bildkollage från Skansen. Ni får två bilder..
Ha det underbart!//
Ylva

är alla kameleonter?

Jag har kört bil idag. Ett varv i en vändplats och parkerat två ggr. Grymt gjort ha ha. Men det går faktiskt framåt. Snart.. eller senare kanske jag är ute och kör på vägarna.

För ett tag sedan pratade jag med några släktingar om gamla minnen, mest mormor-minnen. Det som slog mig, och kanske oss alla var hur olika vi såg på henne. När vi pratade lät det knappt som samma person. Ser vi så olika på människor eller är alla kameleonter för att passa in i varenda situation och göra varandra nöjda? Handlar det om feghet. Är de flesta för fega för att vara sig själv alltid?

För att avsluta med ett tänkvärt citat som står på min systers badrumsvägg:"Det gäller att ha mod att vara den man är. Och inte tappa modet för att man är den man är."
Ha det underbart!//
Ylva

Ja..

Började jobba klocka 09.00 idag. Blev där till ca 11.30 innan jag åkte hem för ett besök på hälsocentralen. Min hals har kännts skum och ville se så vad det var. Är sjukt jobbigt att sova för då känns den helt uppsvälld så jag försöker hålla mig vaken nu. Kanske blir så trött så jag deckar. Iaf.. doktorn tittade i halsen, lyssnade på lungorna och bankade lite. Allt såg fint ut. Han tror det kan vara att jag är överkänslig mot typ pollen eller så är jag allergist. Ska göra ett test på onsdag. På arbetstid. Inte populärt..  

Fy helvete va jag tänker för mycket. Skulle lätt kunna ta bort en bit i tankeballongen.. Äh ska gå och krama på min kärlek som ligger och förmodligen sover redan.

Ha det underbart!//
Ylva

nobody said it was easy

Åkte till Ikea med syster yster tidigt idag och inhandla lite saker. Fyndade även en bokhylla på en loppis och en tvbänk av Göööran! Najs.

Gillar inte kvällarna alls nuförtiden. Allrahelst inte när jag är ledig. Min kärlek sover då han ska upp tidigt imorgon. De ger tid till att tänka...  Jag behöver dag och jag behöver saker att göra. Helst hela tiden. Är helt plötsligt inne på ett nytt hjulspår som jag inte alls känner till. Kallas det kanske utveckling? What doesn´t kill you makes you stronger..? Eller hur är det man brukar säga. Utveckling eller inte så är det läskigt. Jag är feg och gillar när saker är lite som det brukar. Jag måste slänga av mig feg-tröjan nu. Se framåt och förstå att ur allt ont kommer det något bra. För innerst inne så känns det så. Allt kommer ordna sig snart. 

Ha det underbart!//
Ylva

idyll

Regnet verkligen öser ner. Skön vara-ledig-från-jobbet dag! Imorgon ska vi åka till Skansen! Ska bli mysigt, tror inte jag varit där sen jag var liten.

Ska alldeles strax gå till affären och köpa avokado, räkor etc till en sallad! Min kära lillasyster ska färga håret på mig så det ska också inhandlas chokladbrun hårdfärg! Gud så skönt :) Blir inte så mycket skrivande idag. Ni får en bild ist. Är inte sommaren helt fantastisk!



Ha det underbart!//
Ylva

Don´t you worry.

Klockan är sjukt tidigt. Ska alldeles strax ta de två bussarna till jobbet. Är relativt pigg nu och solen lyser lite sådär lagom härligt ute. Min kärlek är redan på jobbet.

Har fått sveriges fetaste munsår på överläppen, om någon frågar mig har jag kört in lite silikon (?) i läppen. Hade bara råd med överläppen (!)

Gud, jag är fan inte pigg.. trodde de.

Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0