Årets första!

Imorgon mina kära vänner flyttar jag. Vet inte riktigt hur jag ska förklara att det känns. Har inte riktigt landat i det ännu! Men snart. Här, där jag sitter nu där jag har bott hela mitt liv kommer  alltid att vara hemma men jag känner att jag behöver mitt eget nu och mogna på mig lite! Klart det känns vemodigt men samtidigt befriande. Väldigt blandat uppe i tankeballongen just nu om flytten.

Tillbringade dagen i stugan med familjen. Solade idag så jag ska vinna min och Anders tävling!!! Ska ligga och pressa varenda minut jag är ledig :) Har även tagit årets första dopp! Kallt men uppfriskande. Mia och Nea tyckte det var riktigt varmt, dom har fel på känseln tror jag! Mamma har gjort det riktigt fint ute på våran tomt i stugan nu :) Så mysigt att vara där! Längtar tills Anders kommer hem så jag kan visa honom det! Är heelt uppe i varv av kaffe just nu, vet inte hur många koppar som slank ner idag när vi solade i stugan, och Anders fick höra på mitt babbel, jag gick på i ett haha! Han är så söt :)

Nu ska jag sova, eller iaf bädda ner mig i sängen och kanske glo på film lr läsa bok som jag tog hem från stugan. En däckare, haha. Har aldrig någonsin läst en sån så det kan bli spännande!

Ha det heeelt underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

sooon

Hej min kära kära läsare!

Länge sen sist, jag vet! haha. Om ungefär fem dagar flyttar jag. herre guuud :P Började packa lite smått idag och kände att det kommer ta längre tid än väntat men inte har jag bråttom. haha. till den första är jag klar iaf!

Om fyra veckor :) Längtar efter kramar och pussar! De kommer gå fort, eller hur? ;)

Nu ska jag sova igen, skriver förmodligen imorgon igen och ger er en lite mer tydlig uppdatering!
Ha det gött!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

fort

länge sen jag bloggade, som vanligt :P haha. Dagarna går helt enkelt så fort och jag har annat för mig hehe :) Imorgon ska jag jobba igen :) yeey! Ska bli skönt!

Igår kväll cyklade jag och Anders (anders skjussade mig) hurtigt ner på stan vid 21 tiden för att den jäkla uttagsautomaten vid ica här inte funkade som vanligt och vi ville verkligen ha läsk och andra godsaker. Så sagt och gjort va vi nere på stan inhandlade det som behövdes för en perfa tv-myskväll och cyklade hem till mig igen. Laddade upp med några sköna serier innan filmen började kl 01.00 Fredag den 13:e (del 2). Precis när filmen blir som läskigast efter att dom suttit vid lägerelden och berättat skräckisar somnar jag, Anders såg nästan klart filmen! haha

Nu ska jag kolla upp bussen inför morgondagen och sen sooova!
Ha det gött!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

firande

Ja har fyllt år. 21 år... herregud :P Tur att jag har Anders som får mig att känna mig som ung igen ;P
Den 9 maj fyllde jag år. Drog till Anders direkt efter jobbet där det bara var att börja festandet så vi höll tidsplanen. Han hade ringt runt till mina kompisar och bett dom fira mig på tant grön! Hur gulligt är inte de? :D Så nån öl senare skyndade vi hem till mig där jag bytte om, drack några öl till, fick presenter av min söta lilla syster och pappa. Sen bar det iväg down town.

Vi köpte öl och satte oss bekvämt i några soffor och lyssnade till trubaduren som spelade. Efter en stund går Robert iväg till trubaduren och jag ser hur dom kollar på mig. I högtalarna hör jag hur tubaduren ber mig komma fram men feg som jag är stannar jag kvar och jag får ställa mig upp där jag står, mitt i alltihopa omringad av människor. Blir röd i ansiktet som en fullmogen tomat och då kommer han på att han måste stå bredvid vårat bord och spela.. daamn :P haha Blir ännu rödare om det nu är möjligt och försöker kyla mig med ölen :p Han ser det och påpekar sjävklart att jag skäms! Efter att alla sjungit ja må och leva och jag skämts ihjäl kör han en rosenström låt och alla sjunger med! Jag tycker det va jätte roligt samtidigt som jag skämdes haha men men, man fyller ju bara år en gång om året. Fast hädanefter fyller jag 21 varje år. remember that :P Hade grymt trevligt den kvällen så Tack :D

Anders har gått iväg för att spela fotboll, jag orkade inte :P Så nu funtar jag på om jag ska ha röj fest, lata mig eller vara snäll och diska åt honom? Blir förmodligen nr 2 och 3!!

Nu fick ni en liten uppdatering!!
Ha det gött!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

After what? :P

Åkte ner på stan vid två tiden och mötte upp Lisa för en liten runda i affärerna :) Trevligt trevligt! Lisa fyndade och jag önskade att nån skulle kunna skänka mig en sidådär nån mille eller nått så jag också kan shoppa loss utan att tänka på ekonomin :P Efter en stund joinade Sanna oss och dom köpte glass, jag köpte en kaffe sen vandra vi upp mot söder för att käka mat, möta Göööran och gå hem till Lisa och käka och snacka skit :P Alltid lika trevligt! Vi hade planerat in en liten promenix också men vädret ville annat så vi tog en.. after.. emh. mat öl (skulle gärna skriva afterwork men vi jobbade ju inte så :P) på McGills!! Riktigt najs :)

Anders ska sova hos mig imorgon :D Såå najs!
Nu ska jag kolla klart på efterlyst och sooova!! Jag vill ha min Agnes Cecilia bok och läsa nu men den får bo hos Robert tills han läst ut den. Den är så bra!! så bäst :) Maria Gripe hon kan!

Ha de gött!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Möte

Är hos Ragnar och vårstädar lite, tog en snabb paus nu. Imorse va jag och Anders uppe före tuppen, närmare bestämt klockan 06.00. Yeey! haha. Så jag är inte direkt skit pigg nu men de ordnar sig snart, fyra koppar kaffe till så :P

Var på möte hos en studievägledare idag och det var både postiva och negativa nyheter där. Saker jag absolut inte hade någon aning om. Men med kunskapen jag fick idag vet jag iaf att gymnasielärare och gymnasierektorer vet NADA!!
TACK! nej... Han jag hde möte med idag var iaf as trevlig och positiv så allt kommer att lösa sig :D En stor jäkla sten har lyfts av mina axlar nu :) Så i höst sitter jag förhoppningsvis i skolbänken igen! Jag längtar faktiskt!

Nej nu ska jag dricka kaffe och städa vidare!!

Ha de gött!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

ölprovning



Här ser ni ölen vi provade. Älg ölen på första plats och TT på sista. Som ni ser kom till och med vatten före den blaskiga TT.

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

top notch

igår: efter en kvarts powernap bar det av till Robert för en trevliig ölprovarkväll på hans utegård tillsamans med Anders,Robert , Stannis och Sanna! Vi började riktigt seriöst, kollade hur mycket ölen skummade, luktade och smakade :P Vi började med en älg öl en 7,5:a (namnet söp vi bort) sen körde vi på TT en 4,5:a på den stod det "The beer who made Sweden famous" och till de kan vi bara säga yeah right! Resten av ölen körde vi blindtest på, kanske kommer bilder på det senare. Den första ölen var också den godaste, trots att det var en 7,5:a skummade den OTROOOLIGT LITE, den luktade gott, och smaken den va heeelt gudomlig!!

Vi rörde oss neråt stan för att sitta på Tant grön och avnjuta några kalla öl och lyssna på trubaduren som spelar.Folket där var ju inte direkt top notch om man säger så (eller så var det helt fullt där) ehm så Anders och jag gick vidare till Brända bocken där vi snabbt fick ett bord. Dom andra hade satt sig inne på Pitchers men kom till oss efter en stund eftersom att vi är såååå top notch!! Vi köpte en natcho tallrik med den godaste ayolin ever!!! Ayolin tog slut ganska fort så vi bestämde oss för att köpa en till men väl framme i baren så insåg bartendern hur otoooligt top notch vi är så han bjöd på två ayoli skålar till!!!

Efter det gick vi tillbaka till Tant grön och stod vid trubaduren och sjöng för kung och fosterland!! Tre låtar senare fick an sluta spela så att inte polisen skulle ta honom som han själv påpekade otaliga gånger. Vi köpte korv och vandrade sakta hemmåt sjungandes Carina Berg låten! Robert och Anders sjöng låten från disaster movie (I´m fucking Matt Damon....)


Jag och Anders tävlar om vem som kommer vara brunast när sommaren är slut och på två dar har han blivit tusen ggr brunare än mig så det ser inte så ljust ut för min del!


Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Onna tha gräs inna tha sun!

vi vaknade hyffsat tidigt idag för en heldag i boulongern med grabbarna grus! Hade med oss mat och låg där och glassae i flera timmar. Onna tha gräs inna tha sun :P Hur najs som helst!! Snart är det dags för ölprovning. Har köpt åtta öl vi aldrig smakat på för att hitta den ultimata ölen. Vi har inte riktigt kommit fram till hur allt ska gå till. Som de är nu tror jag den sista ölen kommer få högsta betyg :P haha kanske kommer bilder på det imorgon! Nu är det dags för en powernap i cirkus tjugo min innan vi beger oss!

Ha det gött!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

valborg

gårdagen spenderades hemma hos Göööran med trevigt folk och öööl!! Efter det drog jag, sanna, anders till jackpot men det blev en kort vistelse innan vi gick hem igen. Vaknade vid nio idag och då drog vi iväg till max för att käka :) sen dess har vi varit ute i solen hela dagen, först med min familj sen med grabbarna grus i boulongern! de är sommar nu!!! :D Nu ska vi snart käka kött och spagetti och sen bär det av till bion :)

äh får bli ett kort inlägg, har noll fantasi :P

haha
Ha det underart!

Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0