stockholm-hemma

Nu är jag hemma i mitt andra hem i sthlm hos Mahulda och mammalena! Helt underbart :) Vi va rätt trötta allihopa här när jag kom så vi tog en powernap på ca 2 timmar och guuud va skönt! Är värsta mjukis klädd från topp till tå och ikväll har jag och tvn en dejt! Känns inte som det här kommer bli enda kvällen vi ska dejta, tvn och jag alltså, dom här mjukis kläderna är på tok för sköna för det!


 Vi har varit ute i stallet och nu ska vi käka varmkorv med bröd! Gott och enkelt ! Blir här ett bra tag, ska på nått möte i mars nångång så jag måste ta reda på när. Skulle gärna ställa in det och aldrig åka hem till Gävle mer än nödvändigt! Korvarna skiker i stekpannan nu :P Matilda ser lite bekymrad ut men fortsätter att läsa sin nyköpta bok skriven av Marian Keyes.

Västerås var helt fantastiskt iaf!
Nu är maten klar. Skriver mer nån annan dag!

Ha det underbart, de löser sig :)
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Västerås

Förstår att ni saknar mina inlägg så här får ni en liten uppdatering!
Igår kom jag hit till Västerås. Dom borde ha ett direkt tåg hit tycker jag. As drygt när jag först ska åka tåg till uppsala, byta till buss där och åka till enköping sen vidare med tåg till västerås. Ja och Mia va riktigt stressade för vi viste inte vart alla olika bussar och tåg skulle gå ifrån så vi sprang med packning och barnvagn.. oj oj oj :P haha men nu är vi framme. Hon i enköping och jag i Västerås hos Mattias!
Igår fick vi i oss två flaskor vin och glodde på film. Har hittat de ultimata vita vinet, Jenny black tower har ingen chans mot det här gudomligt goda vinet vi drack igår! haha. Vi får dricka de när ja kommer hem till Gävle igen! Minns inte vad det heter nu men jag ska kolla på flaskan och skriva ner det!

Ikväll är det fest som står på schemat. Ska klura ut vad jag ska ha på mig, as svårt ju!

Såg Kyle XY nyss, serien är ju as bra!! Dom visade första avsnittet på femman nyss, tänkte att dom skulle visa flera när dom endå är igång, men icke. Dom visar Top Gear ist, vem fan ser på de?

Ni får nöja er med de här inlägget!

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Planering!

Imorgon ska Marquz och hans klass sjunga i folektshus. Självklart ska vi dit och titta! Jag sa att jag skulle sitta å skrika Marquz är bäst det högsta jag kunde och göra en skylt där det står hans namn. Sen började han prata om att tv kanske skulle filma det och då är det direkt sänt och frågade om inte vi kunde kolla på tvn ist för att sitta i publiken :P HAHAH Sa att jag hade skojjat och då kunde vi väl få komma och kolla endå :P

Efter det (eller före) ska jag handla hårfärg så Jenny kan få äran att färga mitt hår imorgon ikväll :)  Sen blir det tv kväll! Och på fredagen ska jag först klippa mig sen åka till västerås för att hälsa på Mattias :) Måste boka biljetter till det efter 00.00 i natt. 

Nu ska jag fixa lite. Justja packa lär ja också gö :P

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Aaron Neville- Oh my god!

haha den här sången försökte jag mig på http://www.youtube.com/watch?v=1bL-4p7e0TE :P

Over and out!
Ha det underbart!//
Ylva

Ni skulle höra mig nu!

Är ju ganska förkyld, eller mer jävligt översnuvig och lite hes. Nej de där va att underdriva (ja, det heter så), jag har ingen röst längre.Förut idag va ja bara hes men de blev värre. jag älskar att sjunga, ja sjunger sönder hela familjens öron här hemma men nu går det inte eller nej ja menar att jag förgyller deras vardag med min vackra stämma! Hörde en söt låt på tvn, så skulle ja härma.. den va ganska hög (ljus) och de kom inte ett ljud ur min mun. Man kan precis tyda vad jag säger om jag pratar i snigeltakt.

Imorgon vill jag ha min röst tillbaka!!! :D Jag MÅSTE sjunga och prata jäääämt, de funker inte de här!

På fredag :)

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Vackra tulpaner! :)

Imorse ringde min telefon och någon sa att jag skulle få blommor. Dom frågade massor med frågor om när jag skulle vara hemma (jag sov hos min bror) och om ingen var hemma undrade de ifall dom kunde lämna blommorna utanför, de kunde dom. Klockan var väl runt 9 och jag var inte heelt klar i huvudet eftersom jag vaknade av att dom ringde. Trodde faktiskt att de kanske va mina kära vänner som busringt :P

Jag och Robert gick en promenad mot gavleån, tog lite foton och sen bar det iväg till sätra. Ja tänkte forfarande på det där med blommorna och vem som kan vara så omtänksam och gullig så de skickar blommor med bud!!

Käkade mat, glodde på tv, drack kaffe.. och sen!! det stannar en röd skåpbil utanför våran dörr och en gubbe plingar på med en stor bukett i famnen! Den är till mig, en stor väldigt vacker bukett med röda tulpaner i !
Från Mattias :)Taaack!!  Det är så gulligt, kan inte sluta le hehe!  



Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

SVARET!!


farfar,pappa,son är det rätta svaret på gåtan!


farfar är pappa, pappa är pappa plus son, sonen är son

Ha det underbart!//
Ylva

Dagens gåta!

i ett rum sitter två pappor å två söner men de är tre personer!


De blir dagens lilla gåta till er!

Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Tired

Är helt seg i huvudet just nu :P Vet inte riktigt vad det kan bero på. Funderar på ett bad för att sen lägga mig i en nybäddad säng och läsa en bok! :)

Haha eller hur Mia! As jobbigt utan kille ju :P Du får langa över honom nån dag då! Fast vattnet kanske fryser för de är så kallt å då dör ju fisken..?

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Ett för all glädje!

Har inte haft något behov av att blogga, har inte orkat skriva ner helgens bravader haha! Hangloose var riktigt roligt :) Dit går jag gärna igen, länge sen jag dansade EN-HEL-KVÄLL på krogen! Även om de va ganska unga mäniskor där, åldergränsen var nog 18 år så hade jag roligt och tänkte in på dom. För allt blir vad man gör det till! Allt är möjligt :)

Idag sken solen nått helt fantastiskt, blev helt lyrisk och tänkte för en kort sekund att jag fort måste ut och lägga mig och sola, sen slog det mig att det faktiskt är runt en halvmeter snö ute !! Haha.

  Har städat lite grann och mina söt-fiskar idag. Såg fyra bäbisfiskar också! Så otroligt små! Jag måste vakta dom känns de som så att inte dom arga bitch-svärdbärarna (dom är desperata för de finns ingen kill-svärdbärare åt brudarna) äter upp dom stackars stackars bäbisarna!! För biter dom i en fisk åker upp upp till stora-farliga akvariet eller hem till Mia :P Fast först får dom skrämsel-för-"rehabilitering" i en hink! haha Ja är en elak! Rättvis! :P Fiskarna  fick flytta till Mia för dom käkade på mina fiskar men är jätte duktiga nu och biter inte nån!
Nog pratat om fiskar, ni kanske inte är lite lyrisk över dom som jag är haha! 
 
Jag känner som glädje! De är helt fantastisk, jag mår så bra och allt går min väg och de går as bra!
Ja är inte utanför min linje, de är fullkomlig balans!!

Kan de bli helgen den 21:a soon :D haha

Åh justja, en vän till mig och Sanna som bor i Nederländerna har skaffat facebook! Vi träffades i Teize och hade as roligt tillsamans, han heter Reike men fick byta namn till Slynan, de va liksom lättare! Ska snacka om att kanske åka ner till honom :D Vet inte hur många år sen de är nu sen vi träffades! Men han är en sån skön person!

Nu blev de väldigt blandat och så men sån är jag och ni förstår ju endå :P

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Wellness skolan!

Vaknade kl. 10.00 i vanlig ordning :) Om det hade varit förra veckan hade jag snoozat minst en timme till men nu tänkte jag att de är riktigt skönt att komma upp och vakna till ordentligt innan man ska iväg! Ska nämligen ner på stan med Jenny och inhandla alkohol etc etc till ikväll!!

Zappade runt lite och hamnade slutligen på kanal 8, det var det nya Wellness programmet som var på! Kollade på det och det verkade faktiskt intressant. 
       Mitt i allt ihop sa programledaren att man skulle ta på sig mjuka byxor och göra sig redo för avslappnande Yoga! Yes tänkte jag. Skyndade mig allt jag kunde för att hinna med dom första rörselserna. Hittade inga träningsbyxor så de blev ett par jeans, men dom är  mjuka och smidiga ! Missade väll några rörelser men jag hakade på endå och kom snabbt in i det igen. Har ingen yoga matta eller någon vanlig matta i mitt rum för den delen så jag satt i sängen. Inte den bästa platsen för dom rörelserna kände jag sen! Fick ju en rejäl balansträning där ett tag. Tänk er att balanserna, ganska nyvaken, i en säng ståendes på ett ben med båda armarna uppsträckta mot taket! Inte så jäkla lätt men det gick faktiskt :) Sen andades man lite å satte sig ner i den vanliga ställningen och då blir de reklam!! REKLAM, mitt i yogan! Så kan man inte göra. Så nu vet ja inte om ja är färdig eller om de kommer mera! haha

Nu ska ja facebooka lite sen kanske göra mig iordning för Jenny ringer nog snart!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

Snööö snööö mysiga snöööö

Man ska helst sjunga melodin till "Juuul juuul strååålande jul" medan man läser rubriken :P så ni vet haha!

Om snön är mysig eller ej kan väl bli diskutert (läs de lite norskt :P) !! Jag brukar gilla snöns och visst är den härlig att skåda, om man är på insidan av att fönster och inte tvärtom! Är hos Range just nu, Marblan är också här! Ska käka potatis och fiskpinnar! Otroligt underskattat!

Igår vad jag hemma hos Jenny i hennes nya lägenhet!! Vi svullade i oss massor med tårta och godsaker. Och väl till kvällens skräckfilm skulle börja kokade Jenny korv med bröd och mos till :D Riktigt gott!! Filmen, Dolt under ytan, var nog för läskiga för oss haha! Jenny kunde knappt sova hörde jag och jag själv sov i soffan ist för nere i källaren där mitt rum är!


Den 21:a närmar sig sakta men säkert och det är med lite blandade känslor. Mest glädje då men är riktigt nervös samtidigt! Fast det är väl bara positivt att jag inte är ko-lugn! haha Yigga, kl 10.00 är tidigt för mig! Berättar om filminspelningen på msn! Blev lite framskjutet!


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Jag är stolt!

Idag mina vänner vaknade jag kl 10.00 heelt utvilad och glad! Att man kan vända sitt dygn till det rätta så fort :) Jag är faktiskst stolt över mig själv! Kanske inte är någon match för er att gå upp tidigt men ja har haft problem med de ett bra tag men äntligen har jag löst det!!! :)

Har nyss betalat räkningar så det är klart :) Undra va ja ska göra nu då.. kanske duscha! Får ju så otroligt mycket tid när man vaknar tidigt haha! När Jenny kommer hem ska jag våldgästa henne också :) Ska bli najs!!1

Justja, på fredag ska jag och Robert förmodligen ta en tripp till Ljusdal för en liten filminspelning :D Berättar mer om det senare när jag har all info och så :)

Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

trevlig fika!

Idag var en segar-dag hemma hos Mia, behöver sånna ibland också. Men sen på kvällen blev det allt annat än att sega. Åkte ner på stan för att ta en fika med flickorna :) En jätte trevlig fika som alltid! Kan bero på att vi fikar så sällan nuförtiden och när vi väl gör det tar vi igen alla ggr vi inte fikat på :P Så de kan lätt bli lite stimmigt haha! Men så trevligt så och mycket mycket skratt! Några sms till 118100 hann vi också med, haha!

nej kommer inte på något att skriva, fantasin försvann någonstans vid 19.30 ikväll tror jag mellan alla skrattanfall och Jennys psykterapi hon hade på mig :P

ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

medlem?

Idag åkte Marblan, Tristan, Robert, Linnéa och jag till fjärran höjderbadet! Tänkte att de här ska bli en riktigt skön och lugn dag, sådär som man alltid tänker innan man åker till badhus och att man efteråt ska känna ett lugn och vara så avslappnad som aldrig förut.

Först måste jag säga hur mycket jag beundrar ensamstående föräldrar som själv tar hand om sina barn helt ensamma. Hur gör ni? Jag hade två ungar att ta hand om, men såklart hjälpte Robert och Linnéa till mycket! Men endå, vi va tre "vuxna" och två barn och endå var det stressigt :P Enkla saker som att gå genom en dörr, klä på sig etc etc blir så mycket mer omständigt. Man måste vara kreativ!! Ni får ursäkta om jag skriver osammanhängande eller helt fel ord men jag är så trött och hjärnan är heelt slutkörd just nu.

När man har en liten bäbis med sig någonstans så kommer det så otroligt mycket folk fram och pratar, mest sånna med egna småbarn. Det blir en egen liten klubb, såfort man har ett barn blir man medlem och det går inte att gå ur. Alla kommer fram, vill känna på ungen, fråga hur gammal han är, skryta lite om sin egen. etc etc! Visst de är jätte roligt men känns lite skumt. En pappa pratade med mig jätte länge idag, tack vare att han hade sin son där. Han puschade sin son lite för att vilja leka med Tristan, tror mest det var pappan som ville prata med mig haha ;P

Och till det här med att man går till badhus för att slappna av, rensa tankar och komma därifrån som en ny människa. Bull-shit! :P Man blir as trött av att bada, hjärnan domnar bort och man kan absolut inte föra ett normalt samtal efteråt ! Kan inte tänka nu :P haha


Ha det underbart!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

mysig promenad!

Jag och Tristan gick på en härlig promenad idag och kollade på dom fina herrgårdarna... tänk om en av dom var min! :) De va riktigt halt ute men som tur var hade ja ju vagnen att stödja mig på haha! Men mysigt var det, riktigt friskt! Vet inte om jag skrev att min blick var helt oskarp, de är löst nu iaf! Vet inte hur, kanske hade med sömnen att göra men nu ser jag nästan som en örn igen!!

Åhh justja, har blivit bjuden på födelsedags fest typ den 21:a feb! Hos Mattias :D Ska bli jätte roligt!!

Nu ska jag borsta tänderna och allt sånt sen sova! :D Klockan är tjugo i 12 på kvällen och jag är trött! Förstår ni hur underbart det är? :)

Ha det helt fantastiskt!
Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Nytt knep!

Idag vaknade jag, och Göran håll i hatten nu, kl.10.00 !!! Jag gick upp helt utvilad och kände att äntligen har jag mitt dygn rätt!! Det som krävdes var en massa sömn! Först var jag vaken 22 timmar, sov 9, var vaken ca 2, sov 11 timmar!!! haha men äntligen är mitt dygn rätt, jag börjar bli trött och i natt sov jag så otroligt skönt! Har aldrig sovit bättre plus att jag är pigg på dagen då man ska vara vaken!

Så nu om jag skulle vara Sverker Josefsson(?), gubben från programmet Plus, så skulle jag kasta ner alla som säger att vara-vaken-36-timmar-i-streck funkar för att vända på dygnet i soptunnan! De är en myt! Jag har testat det tusen ggr och det funkar bara inte, men min vara vaken 22h-sova 9h-vaken 2h-sova 11h funkar helt fantastisk bra! haha man skulle säkert kunna korta ner det rejält men så där gjorde jag!

Är trött :D och otroligt glad!!! Åååh!!!

Ha det underbart!
Over and out

Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0