This girl is on fire


Hej på er!!

Nu är det måndagskväll och vi har hunnit med att stor handla inför månaden, vräka i oss tacos och sen tränat på Friskis! Riktigt härligt att röra på sig måste jag säga! Så skönt att Friskis kommer hit till lilla Kvänum! Vi bor ju ute på landet så kommunikationen är inte sådär jätte bra! I värsta fall kan det ta 1,5 timme att ta sig till Lidköping med buss (det tar typ 30 min med bil) så därför är jag väldigt glad att det finns någon som vill hålla i Friskis passen här :) 

Nu sitter jag i soffan och tittar på drömkåken :) lite roligt att Threst är med. Han är 'vimmelmammans' man, har läst hennes blogg i flera år så det är lite roligt att se någon på tv som man läst så mycket om i hennes blogg! Hehe 

Nä slappa var det ju nu! Vi hörs imorgon igen!! 

Ha det underbart!//
Ylva

Studera

Hej på er! 

Förmiddagen har spenderats i Lidköping där jag tagit del av informationen inför kursstart! Har nämligen kommit in på tre kurser på distans som jag ska läsa i höst! 

Riktigt vackert längs med skolbyggnaden i Lidköping 


En av kurserna är privatjuridik de andra två är psykologi 2 och historia 3. 


Hann även med att låna en bok till kurserna och beställa hem en annan. 

Vi är tillbaka i Kvänum sen en stund tillbaka och hunnit med lite hemma hos Emelie och Josef. Om en stund ska vi åka och storhandla inför hela månaden! :) alltid lika trevligt! 

Måste visa en annan sak också! Jag är ju en trädgårdsnörd och ääälskar de mesta som rör växter ! 

Ser ni dom gröna små prickarna ? Som små sugproppar fäster de på alla material och gör så växten kan klättra! Häftigt tycker jag! Måste vara starka som orkar hålla uppe så mycket! 




Jag tittar in ikväll efter träningen igen :) 


Ha det underbart!//
Ylva

Ändrade planer :))

Blev en mysig promenad även den här dagen men idag följde familjen Lindberg med också! Och min lillasyster Linnea som varit på besök här i Kvänum under helgen! 

Nedan: kusinerna Vincent och Clara på promenaden



Det blev ändrade planer för kvällen! Vi (hela lilla familjen) blir kvar här hos härliga familjen Lindberg i natt också!! Så nu blir det filmmys (om vi någonsin kommer överens om en film som vi fyra faktiskt vill se haha) 




Vi hörs imorgon igen! 
Ha det underbart!//
Ylva

Godmorgon söndag

Godmorgon på er! 


Nu har vi sovit sista natten hos fina familjen Lindberg för den här gången. Visst ska det bli skönt att bädda ner sig med sin kärlek i natt men helgen har gått fort! För fort för att hinna med massor med lek och bus!  Vincent kom ju hem igår men de hann knappt leka alls då det tar vi igen idag!!

Nu ska vi äta frukost här! Stora barnen (Vincent & Clara) har redan ätit frukost och busar nu runt här hemma!! :) härligt att höra allt skratt och bus! 



Ville mest säga godmorgon! Vi hörs igen senare! 

Ha det underbart!//
Ylva

Höstpromenad


Hej på er!!

Den här helgen spenderas hemma hos underbara familjen Lindberg! Idag var dom iväg en sväng så jag och barnen tog en lång härlig promenad på den höstprydda landsbygden!

 Har längtat och längtat till hösten och idag insåg jag att den faktiskt är här nu! Alla sprakande färger i naturen, härliga höstvindar å höstregn, solen som värmer helt lagom i kylan och den krispiga luften!! Jag är verkligen en höstmänniska! 

Här får ni lite bilder från promenaden!

Lillebror somnade så gott i vagnen efter att jag startat Spotify och satt igång hårdrockslistan på hög volym!, det är hans favoritmusik!




Vi hälsade på kossorna under promenaden! Clara stod länge och pratade med dom! Hon ville inte alls säga hej då till dem när jag tyckte att det var dags att gå hem! Hehe



'Mamma titta!! måååånga blad' 

Mammas älskade lilla tjej! Fick hålla hennes hand under promenaden! Man går passa på när tillfälle ges, för det mesta ska hon springa före på upptäcksfärd!! Min fina fina skatt!! 



Ha det underbart!//
Ylva

Dagens hurtbullepromenad



Hej på er! 

Vi fick sällskap av Amanda på kvällens joggingrunda vilket var jätte trevligt :) de känns fortfarande väldigt skönt å härligt att powerwalka/jogga! Jag hoppas det håller i sig!! Äntligen har jag hittat en träningsform som är skön! Visst vi har precis startat och kör ett lugnt tempo men ökar vi bara sakta men säkert så tror jag det håller i sig. Jag tror man måste bygga en stadig grund om det ska vara långvarigt! 


Ovan: Emelie och jag efter rundan ikväll

Nu ska jag ta en snabb dusch innan jag bäddar ner mig bredvid min underbara kärlek!! 

Vi hörs igen imorgon! 
Ha det underbart!//
Ylva

Frisk september dag

Hej på er!
 
kylan har slagit till rejält här så imorse åkte charlies vinterkläder fram! Är så friskt och skönt på mornarna när vi går till förskolan så det behövs rejäla kläder då! 
 
det blev ett besök på öppna förskolan här i Kvänum idag! Emelie och jag tog med oss minstingarna Minelle och Charlie för att ta oss en kik! Det var otroligt mycket unga föräldrar med sina småttingar där! Känns som vi kommer gå dit fler gånger för lek och bus men såklart även för den sociala biten för oss vuxna :) 
 
Charlie somnade i vagnen när vi gick hemåt vid 11.30 och han sussar fortfarande så gott! 
 
Jag har hunnit beta av städlistan jag hade för idag och fått i mig lite lunch! Om ett tag ska jag hämta Clara på förskolan men först en kopp kaffe!! Mmm underbart! 
 
Ska ja försöka få in bilder också, inte riktigt förstått hur man gör ännu! Skriver på min iPhone, någon som vet hur man bär sig åt? 
 
Kikar in in ikväll efter träningen igen  :) 
Ha det underbart!//
Ylva

Nya hurtiga jag

Hej!
 
Nu kör jag en nystart här på bloggen! 
Jag känner att det passar väldigt bra att göra det
just precis nu!
 
Idag joggade (gick/joggade) jag och härliga Emelie (en av Anders underbara systrar) för första gången! nu startar vi igång en ny hurtig del av våra liv! Träning står på schemat
alla dagar utom lördag och söndag som vigs åt 
välbehövlig vila! Känns så jädrans skönt att vara
igång!! Å det va inte pissjobbigt som jag förväntat mig. Visst, vi körde i ett tempo som var lagom skönt och hade säkert kunnat köra på lite hårdare men till vilken nytta? Blodsmak i munnen och avsmak för träning? Här kör vi i ett lagom skönt halvjobbigt tempo så att det fortfarande är härligt att träna men samtidigt som som det ger något!
 
 
Så nu börjar jag alltså blogga igen för att dela den här härliga resan som alldeles precis startat! 
 
Hoppas att ni vill följa med! 
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0