lugna favoriter

Sitter här och lyssnar på lugna favoriter. Nya idol-vinnar låten va nyss och det är faktiskt riktigt okej!

Resan hit gick jätte bra. Tågen var i tid och inget gick åt helvete :P När vi går av tåget slås vi av en enorm kyla, trodde det var 25 minus MINST men icke.. bara 6 minus. Helt annan kyla här alltså.

Anders och Pia är iväg till Vara gör att inhandla b.la hundmat. Lite drygt är det när man har sån special mat som inte finns hos ica. Hade gärna haft pedigree eller något men Tija tål inte det, hennes mage är inte att leka med.

Jag ska skicka in en prövning i papperform till en på Komvux. Känns ju sådär när man inte kan göra det... Har mejlat och frågat om vi kan lösa det på något annat sett.


Granen kläddes igår. Riktigt fin :) en riktig gran som luktar så gott!

Ha det underbart!//
Ylva

fredags mys var det ja..

Känner att jag inte riktigt kan slappna av trots att det är helg. en helt ledig helt utan jobb eller skolarbeten som hänger över mig. Borde kännas heeelt fantastiskt. Det gjorde det tidigare. Men det kändes som om jag glömt något.. Måste söka csn lån/bidrag så det gjorde jag alldeles nyss. Skolan är inte riktigt färdig och det stör mig. Terminen är slut och lovet har snart börjat med två kurser följer med in i januari då jag ska göra prövningar. En i matte c (extreeeemt viktig kurs) och historia b.

Jag måste klara matte-kursen... verkligen måste.  Kanske blir lite gladare inlägg imorgon :P

Ha det underbart!//
Ylva

Vår onlinebutik snart öppen!!!!

Har nu knåpat ihop en blogg. Allt är inte färdigt ännu men min hjärna är det för idag så ni kan få se den nu.
http://www.vackrahantverk.blogg.se

Ha det underbart!//
Ylva

kreeeeeeeeeeeeativ yeeeey

Mejlade blogg.se igår och frågade om man får använda bloggen som en bloggbutik ungefär och det var heelt OK så nu sitter jag och fixar ihop en liten blogg här ist för den jag gjorde igår! Ni får se den när allt är färdigt :)


 

 

Ha det underbart!//
Ylva

YES!

Har suttit och knåpat lite till en blogg för det jag och Mia säljer. Blir nog ingen mer marknad (iår) för oss. Jag och Anders åker ju ner till härliga familjen!! den 20:onde och det är väldigt snart så innan dess blir det inget. Kommer hem någongång i januari, vet dock inte när ännu. 

Satt o läste en blogg som en barndomsvän har och blev så inspirerad! Blev värsta aha-upplevesen och nu känns det som att inget kan stå ivägen!! Allt kommer ordna sig, det kommer gå vägen! Känner mig taggad till tusen nu!

Måste dock ta tag i skolan också. Klarade inte np i matte. Får göra en prövning efter lovet. Vilket betyder att jag måste avsätta en hel del pluggtid under lovet.. yeey.. :( Men det är vad som behövs och det är vad som står mellan mig och mitt mål som ekonom.

Ni får adressen till sidan jag sitter och fixar med såfort den är färdig :)
Ha det underbart!//
Ylva

sweet sinn'

"sweet sinn"-hjärta



 

Ha det underbart!//
Ylva

så skööönt

är sjukt jäkla trött. Blir nog en film och en kopp te i soffan snart.

Idag kom jag på en helt fantastisk grej. Det går tåg från furuvik 17.30 när jag slutar jobbet :D Tåget tar 8 min in till stan, jämfört med seg bussen som tar cirkus 20!!! Så smidigt :) Ska snart kolla upp om jag kan åka tåg in till jobbet också, de vore guld! Äh de är nog allt ni får idag ;p Är som sagt himla trött!

Ha det underbart!//
Ylva

Crea diem'..

Sitter i vår utomordentligt sköna soffa med en varm kopp snabbkaffe. Tija river ut sina leksaker ur hennes leklåda.

 Jag skrev nyss nationella provet i matte C. Aldrig tidigare har jag brytt mig och varit så fruktansvärt helviskt nervös inför något dylikt. Men aldrig tidigare har ett betyg spelat så stor roll heller. Det är förmodligen detta betyg som avgör om jag kommer in på ekonomprogrammet eller inte i vår. Så jag hoppas verkligen att jag lyckats skrapa ihop 12 ynkliga poäng som krävdes för ett G (av typ 46 poäng)



Utsikten från provet. Det är tuffare i verkligenheten, man ser skitlångt.


MysTija i hennes soffa.



Vi brukar gå promenader vid ängen här nerenför där vi bor. De är ett träd där som fortfarande har sina löv kvar.. Tänkte på det redan sent i höstas när alla andra träd tappat sina löv och inte ens den sjukt starka vinden fick tag i de här trädets löv. Ganska tufft faktiskt..
Den här bilden är tagen för någon dag sen.




Ha det underbart!//
Ylva

Så gick det'

Julmarknaden

Mia packar upp lite smått :)















Det var skiiiit kallt där. Hade dubbla strumpor i skorna men det räckte inte så man tager vad man haver...haha




Alltså, det kunde ju gått bättre! Men det gick ju inte skit dåligt, vi sålde endel och det var en rolig upplevese! En erfarenhet rikare. Jäklar vad jag tycker vi är modiga :) Vi har lärt oss massor inför nästa marknad (när nu den blir). Vi ger oss inte!! :)
Ha det underbart!//
Ylva

2316

Kom nyss hem ifrån syster yster. Jäklar vad vi har fått gjort idag. Känns nedå liiite stressigt inför morgondagen men det mesta är färdigt nu. Förstår inte hur jag ska kunna somna nu. Är trött men totalt tankspridd. Får nog skriva ner allt som ska fixas imorgon innan vi åker så får jag nog sova. Håller ni tummarna för oss imorgon? :) För er som är i Gävletrakten är det bara att komma till OWES imorgon från 10.00 och fynda!!! :)

Ha det underbart!//
Ylva

0138

För cirkus en halvtimme sen kom jag hem från syster yster. Vi har grejjat och grejjat å grejjat inför söndagen!! Ska bli sååå spännande :) När jag kom hem blev det lite mys med glögg och lussebullar (som jag har bakat ;p) Måste varva ner innan lägg-dags.. Känner att vi håller på att vända dygnet igen.. inte bra :p

Ni får lite bilder.






Hon börjar få riktig mys päls nu :)




Myyys :)

Ha det underbart!//
Ylva

påskrivet och klart'

Hade matte idag, np nästa fredag.. herregud!! Jag förstår ingenting alls. hur ska det gå? Det här är kursen jag behöver, de va ju därför jag började läsa upp mina betyg från början. Ma C. Fixade mina betyg och intyg idag från rektorn så det är inskickad och klart till antagningen! Känns skönt :) Nu väntar jag med spänning på besked om jag kommer in. HOPPAS!!! Skulle vara så skönt att börja på en utbildning nu så att man kommer någon vart.

16 minus ute.. helt sjukt kallt!!! Men så är det ju vinter också. Ingen nyhet iof ;p 

Äh nu ska jag se lyxfällan!
Ha det underbart!//
Ylva

RSS 2.0