spännande dag!!

äntligen tillbaka på jobbet hehe :) När vi kommer till jobbet ser vi våran otroligt fula men endå charmiga lilla elbil stå inne i verkstan :( såg ut som att Kattas mardröm höll på att besannas, att dom ska skrota våran underbara elbil :( Hoppas inte, visst den har sina fel och brister. Typ ena lyset i fram funkar bara ( men vadå vi kör bara på dagarna när de är ljust så de behövs endå inte), den hackar otroligt mycket och är väääääldigt seg när man ska gasa, har lite bucklor här och där, och när man kör i gupp, vilket vi gör heela tiden, känns de som man är med i filmen den galloperande detektiven 2  men som sagt den har ju trots allt sin charm! 
Så eftersom att den var på lagning fick vi låna en annan elbil. Som vi alltid har trott går mycket fortare än våran men en snigel kan springa ifrån den här bilen :P Positiva saker med den nya bilen är dock att den har handbroms (woow :P), blinkers, TVÅ fungerande framlysen, inga bromseffekter i nedförsbackar.. fast det var bara positivt i halva backen för sen kände ja att fotbromsen suger och vi kunde lika gärna åkt in till kamelerna :P

Idag har vi slagit in 600 paket.. har ungefär en miljon kvar.. eller 2400 st. Det kommer ta 16 h till att slå in dom räknade Katta duktigt ut :P Vi jobbade ända till halv 8 på kvällen och imorgon lär det bli längre om vi ska bli klara fort. Jag ska ju till sthlm och katta ska norröver.

Justja eftersom vi jobbade sent, i en park utan några lysen på kvällen blev det väääldigt mörkt. När vi skulle köra ner bilen till garaget så var det grymt tur att vi hade två fungerande lysen annars hade det aldrig gått. Man såg inte ett piss. det var som att blunda.. heelt bäcksvart. Sen fick vi använda min otroligt snitsiga mobil med lampa.. wööhööö haha ja har aldrig haft det förut faktiskt :P Hade vi inte använt den hade vi gått i en ett träd eller ramlat på en stubbe eller över något annat hemskt :P Katta trodde att om vi inte hade haft lampan hade vi vant oss vid mörkret men njaa :P


haha undra varför de känns som det bara är Katta som kommer har roligt åt det här inlägget :P
Och som vanligt glömde jag säkert häften av vad jag hade tänkt skriva men just nu kan jag inte tänka mera, är så grymt trött!! så jag ska sova.


Over and out
Ha det underbart!//
Ylva

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0